kızlar malesef sonuçlar aynı
nette problem var kızlar alıntı yapana kadar donuyo yapamadım alıntı hepiniz sağolun ama ggene olmadısenağlamasenağlama
canım inşallah hayırlı haberler alısrınız test sonucunuz olumlu çıkar işe yaramıştır kürler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah güzel sonuçlar alırısıznız hayatım,bu sperm düşüklülüğü harketsizliği hepimizin başında bizimde öyle Allahım hepimize yardım etsin yarabbimmm:ecrin_bebek:
inş değerler artmıştır canım.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sonucu öğrenince yaz hemen..
caneylom inşallah değerler artmıştır güzelimsonrada yaptıklarınızı bizlede paylaş benim eşimin sayısıda az hareketide
caneylom insallah esinin degeri artmisdir
ozlem hadi hayirlisi olsun canim insallah bebisin seninle olur rabbim yardimcin olsun insallah seninde halayini çekeriz de bizede moral olur hamile haberi alinca bana cok moral oluyor cok seviniyorum insallah en kisa zamanda hepimiz hamis oluruz bu duyguyu tattirir rabbim bize
tatlim insallah sonuclar tavan yapmistirrr:Saruboceq:
slm kizlar caneylomu merak ettim sonuc ne oldu acaba
canım ben aşılama yaptırmadım ama bildigim kadarıyla oda tüp bebek gibi adetin 3 günü başlanıyo ilaç kullanılmaya sonrası hakkında bilgim yok canım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş
amin canım sağolasın.sizde ne problem var hayatım*kaydirigubbakcemile5(Allahım isteyen herkese versin yarabbimm)
valla canım benim işim var gümrük ten malzeme çıkartıyorum ama benimde çok canım sıkılıyoooooo
hayırlısı olsun canım...varikosel filan olabilir mi?nasıl sonuçları?değerleri.benim eşimdede sorun var da bayaa onun için soruyorummm hayatım..
bizimki azospermi canım canlı veya ölü hiç bi şekilde sperm çıkışı olmuyo dışarı varikosel ameliyatı olmuştu zaten 7 yıl önce ama malesef ondada bi düzelme olmadı sanada geçmiş olsun canım...
bizimki azospermi canım canlı veya ölü hiç bi şekilde sperm çıkışı olmuyo dışarı varikosel ameliyatı olmuştu zaten 7 yıl önce ama malesef ondada bi düzelme olmadı sanada geçmiş olsun canım...
bu hayırlı günde inşallah dualarımız kabul olur inş. bebeğin tutunur sana kendine iyi bak dinlen bol bol gerisi allahtan elden bişey gelmez.canlarımmm çok sağolun aşılayı oldum geldim dinleniyorum hepiniziçok öptüm.
hımm anladım hayatım.(teşk ederim cnmcm).....Sıkma sen canını Allahtan ümit kesilmez.peki hiçbişekilde bulunmuyooo ameliyatla filan bulabiliyorlar diye duymuştum ben...keçiboynuzu içmişmiydi
caneylom canım mikro ile sperm bulunuyomuş
belki sizde de öyle bulunur
bu hayırlı günde inşallah dualarımız kabul olur inş. bebeğin tutunur sana kendine iyi bak dinlen bol bol gerisi allahtan elden bişey gelmez.
cnm hiç belli olmaz allahtan umut kesilmez. ne mucizeler gördük bu sitede kalbini bozma sen hayatını yaşa doya doya.kısmetinde varsa o seni bulur.
sağolun canlarım eşim zaten daha önce iki defa tese oldu bulunmuştu ama ikincide nadiren bulunmuştu ama doktor afedersiniz yumurtalarının çok hasarlı olmadığını çıkış olabileceğini söylemişti bizde bitkisel ilaç keçiboynuzu filan yaptık ama olmadı zaten lucrine başladım artık inşallah mikroda bulunur dua edin olurmu kızlar...
sağolun canlarım eşim zaten daha önce iki defa tese oldu bulunmuştu ama ikincide nadiren bulunmuştu ama doktor afedersiniz yumurtalarının çok hasarlı olmadığını çıkış olabileceğini söylemişti bizde bitkisel ilaç keçiboynuzu filan yaptık ama olmadı zaten lucrine başladım artık inşallah mikroda bulunur dua edin olurmu kızlar...
:roflol::roflol:demek dirsek vurdu haa nasıl becerdiii allah aşkına
canım engel olmaz dirsekk belkide bebişi tam yerine oturttu o darbeyleee
bugün sonuç alacaktın dimi senn
tuliny bugün mü alıyosun sonucu. hadi inşallah hayırlısı ile gelmiştir bebiş canım.
kizlar ben sanirim saskin ördek olaraktan ortaligi biraz karistirdim sanirim...tülincim sorry bitanemmm
ben o testlerle beraber gebeligede bakicaklar sanmistim,degilmissskaydirigubbakcemile3
neyseee kizmadiniz umarummm
nette problem var kızlar alıntı yapana kadar donuyo yapamadım alıntı hepiniz sağolun ama ggene olmadısenağlamasenağlama
canlarımmm çok sağolun aşılayı oldum geldim dinleniyorum hepiniziçok öptüm.
CANIM BENİM EŞİMDEDE romatizma var tabi şimdi romatizmanında çeşitleri var.mesela sedim hızında crp vücuttaki iltihabi reaksiyon yüksekse.senin ne tür şikayetlerin vr hayatım bnm eşim AS,FMF.ankliozan spondilit.
tulinciğim canım çook geçmiş olsun...inşallah en yakın zamanda sağlına kavuşursun...canım ya kusura bakma pek takip edemedim...anladığım kadarıyla bu testleri halsizlik nedeniyle yaptırdın sanırım... gebelik testti neden yaptıracaksınsın? adetin mi gecikti yoksa ? inşallah hamişsindir canım
KIZLAR günaydı dün hsgyi çektirdim birinde hafif bi tıkanıklık varmış ilaçla açmış dr.bi problem olmaz dimi kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?