Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende hemen cevap yazicaktim ya rep gelince veriri artik
evet oraya hani bi yapta ben sana dogru yermi bakar soylerimlaelaelaelaelae
hosgeldin nevrocum canim ins duzelmisindir biraz
:Saruboceq:

ben sana ne dedim benim tiroidim karaciğerime vurmuştu o kadar hat seviyeye gelmiştiki ayağa kalkacak mecalim yoktu artı günde 6 tane ilaç alıyorum yetmezmiş gibi bi sürüde nodülüm vardı ama ilacımı kullanırken hamiş kaldım biliyosun dr'lar herşeyi söylüyo ona bakarsan hükmü verecek olan Allah'dır sakın bunu kafandan çıkarma
gebe kaldıktan sonrada bi sürü tantana hipertiroidi gebeliği yüksek riskli gebelik sınıfına sokuyor ama 1 senede ialçla düşüremediğimiz tiroidim gebe kalınca hani derler ya bıçak gibi kesildi diye aniden yok oldu doğumdan 2 ay sonra yine çıktı tiroid ama hiç bi sorun teşkil etmedi bebek için ben kafaya takıp üzülme derim ablacım
sen sadece ilaçlarını düzenli al 1 bilemedin 2 aya kalmaz tsh normale biner tabi ilacını aksatmazsan
Rabbim eş-şafi olan ismi şerifiyle şifanı versin gülüm:Saruboceq:

:roflol::roflol:Çok beklerizz bizz jeyyarr gitmiş bilekaydirigubbakcemile3

hakkatten gıtmıssnaniknaniknaniknanik
:roflol::roflol::roflol:

kandırıkçı jeyand
kız çık ortaya
çabuk replerimizi ver
neyse üzülmeyin kızlar eninde sonunda geri gelecektirkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bitanemŞeniz
nasılsına.s.
kolay gelsin

bu arada yabanım öyle hemen ameliyat olmaz canım en ağır hormon bozukluklarında bile 2 sene ilaç kullanılıyor korkacak bişey yok canım :teselli:

slm kızlar,
bu rep olayını ben beceremiyorum fazla ve bana rep veren arkadaşlara karşı mahçup oluyorum ,vermek istediğimde bir mesaj çıkıyor,kullanıcılarında mesajlarını değerlendirmeniz gerekiyor şeklinde bir şeyler çıkıyor :uhm:

kızlar rep dağıtılıyomuş burda duyduğuma göre koşarak geldim bende benide görün burdayııııııımmmhihoyyythihoyyyt:roflol::roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
nevrom senı burda gortmek cok guzel yesıl yesıl yazını ozlemısım..
shrekcım..
yegenımızde buyumus

bende hemen cevap yazicaktim ya rep gelince veriri artik
evet oraya hani bi yapta ben sana dogru yermi bakar soylerimlaelaelaelaelae
hosgeldin nevrocum canim ins duzelmisindir biraz:Saruboceq:

ama ılk once ben yazdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
jeyyar kactı ama..
hepımzde aldık puanımızı:1ninca::1ninca:

kızlar rep dağıtılıyomuş burda duyduğuma göre koşarak geldim bende benide görün burdayııııııımmmhihoyyythihoyyyt:roflol::roflol:

:roflol::roflol:İkinizedee verdimm güle güle kullanınn ama karşılıgı alırım o na gore:mymeka::roflol::roflol:

:roflol::roflol:İkinizedee verdimm güle güle kullanınn ama karşılıgı alırım o na gore:mymeka::roflol::roflol:

bende sana rep vermek istedim olmadı ya sinir oldum aynı mesaj çıktı yine kusura bakma balım neden böyle oluyor anlamadım kafamçokkarıştı

merha baa ben geldiwww =)) nıye geldın dıyn varsa gıdeww ben=))

kimsede sesss yok küstüm size gıdıyorum benn=)

hosgeldın esracım sorunu yaz bılen arkadslar cevaplar....

bu arad burdan kusup gıdenler hemncecık hamıs kalıyor..orneklerıde var hatta
bıozde bırakamıyorlarkaydirigubbakcemile3

kızlar biriniz cvp atmamışsınız ??yazdmm ama:1ninca:
ne yazdım gormedım canımççozur dılerım..gecmıse doneyım bakayım

neyse üzülmeyin kızlar eninde sonunda geri gelecektirkaydirigubbakcemile3

evıt gelcek enınde sonunda jeyyarkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…