:roflol::roflol:Çok beklerizz bizz jeyyarr gitmiş bilekaydirigubbakcemile3
Vayyy repçi dolmuş buralar. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Nasılsınız bakalım kızlar. Ben geçmişi okumaya devam edeceğim. Herkesi öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
k.k nın fıstıkları nasılsınız bakim..kızlar zehirli guatr çıkmıştı ya bende bu gün ultrasona girdim.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mm lik nodülüm varmış.günde 1 taneyle başladığım ilacı doktor 2 ye çıkardı.ve bu hastalıkla gebe kalamazsın dedi.kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi.uzun tedavi süreci gerekli dedi.kızlar bebişim git gide uzaklaşıyor benden.ben ne kadar yakınlaşmaya çalışsam o bende kaçıyor hep..ilaçtan sonra kontrole gidicem yine testleri tekrarlayak ona göre ameliyat yada ilaç tedavisi verecek.
:roflol::roflol:Çok beklerizz bizz jeyyarr gitmiş bilekaydirigubbakcemile3
hakkatten gıtmıssnaniknaniknaniknanik
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:kandırıkçı jeyand
kız çık ortaya
çabuk replerimizi ver
Nasılsınız bakalım kızlar. Ben geçmişi okumaya devam edeceğim. Herkesi öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
bana hoşgeldin yokmu nan balkafa:mymeka::dance:Nevommm canımmm hoşgeldinnnn nasılsın öpüyoruujm seniiiiiŞeniz:asigim:
bende hemen cevap yazicaktim ya rep gelince veriri artik
evet oraya hani bi yapta ben sana dogru yermi bakar soylerimlaelaelaelaelae
hosgeldin nevrocum canim ins duzelmisindir biraz:Saruboceq:
slm kızlar,
bu rep olayını ben beceremiyorum fazla ve bana rep veren arkadaşlara karşı mahçup oluyorum,vermek istediğimde bir mesaj çıkıyor,kullanıcılarında mesajlarını değerlendirmeniz gerekiyor şeklinde bir şeyler çıkıyor :uhm:
kızlar rep dağıtılıyomuş burda duyduğuma göre koşarak geldim bende benide görün burdayııııııımmmhihoyyythihoyyyt:roflol::roflol:
bana hoşgeldin yokmu nan balkafa:mymeka:
:roflol::roflol:İkinizedee verdimm güle güle kullanınn ama karşılıgı alırım o na gore:mymeka::roflol::roflol:
merha baa ben geldiwww =)) nıye geldın dıyn varsa gıdeww ben=))
kimsede sesss yok küstüm size gıdıyorum benn=)
ne yazdım gormedım canımççozur dılerım..gecmıse doneyım bakayımkızlar biriniz cvp atmamışsınız ??yazdmm ama:1ninca:
:roflol::roflol::roflol:
neyse üzülmeyin kızlar eninde sonunda geri gelecektirkaydirigubbakcemile3
evıt gelcek enınde sonunda jeyyarkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?