Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar
bugün babaannemin kırk mevlüdü var şimdi oraya gidiyorum,
herkese güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim a.s.

Her zaman bu foruma girdiğimde son 5 sayfayı okuyup göz geçiriyorum önce... bazen birilerinin sevinçli haberleri herkese mutluluk verıyor, güzel habereri paylaştıkca coşkumuz ve umudumuz artıyor bazende üzücü haberler alıyoruz kendimize olmuşcasına düşüyor yüzümüz sırayla yazıları okurken...
dua ediyorum her gece yatarken, biliyorum bu dünya fani ama ''Annelik'' duygusunu yaşamaktan mahrum bırakma kimseyi yarabbim diyorum. ne yapalım Allah yardımcınız olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden...
her gün umudumuz artması... dualarımız bir gün mutlaka kabul olması dileğiyle....
HERKESE GÜNAYDIN......

kızlar sabah sabah sevcanla bizim yemekten başka bişey düşündüğümüz yok affınıza sığınıyoruz
amacımız sizi güne güzel başlatmak umarım yeterli olmuştur
hantecim hepimizin dualarındayız rabbim en kısa zamanda bizleri mucizesiyle sevindirsin inşallah

hante çok güzel yazmışsın.
Evet ben de her akşam yatmadan önce dua ediyorum hepimiz için.
Allahım birgün hepimize annelik duygusunu tattıracak eminim.:Saruboceq:
Ama sabırlı ve pozitif olmalıyız.:lepi:

hante çok güzel yazmışsın.
Evet ben de her akşam yatmadan önce dua ediyorum hepimiz için.
Allahım birgün hepimize annelik duygusunu tattıracak eminim.:Saruboceq:
Ama sabırlı ve pozitif olmalıyız.:lepi:

evet canım dogru söyluyorsun sabır ve pozitif düşünmek herşeyin başında gerekli.. bu forum sayesinde yalnız olmadıgımı gördüm. ve buradakılerın bırbırıne destegının ne kadar önemlı oldugunu... çünkü bazen sıkıntını birilerine anlatmak karsılıgında güzel bır söz duymak istiyor ınsan,nasıl rahatlatıyor.. hele ki böyle bır konumda ancak senın gıbı olan kısılerın senı anladıgı kanısına kapılıyorsun...en yakın arkadasıma anneme bıle bahsetmek ıstemıyorum cogunlukla...ama en güzelide onca caba ve sıkıntının arkasından hamiş kaldıgının haberini alanların mutlulugunu paylşamak :))) çok hoşuma gidiyor yaaa....kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

memlekette olmayan böyle khvaltı sofrası kuramayanlar ölsünmü?
hıııııııı?
sana soruyom özellikle sevcaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

tuliny, cornelia, PinkRose, yabangülüm, rapunzel

kızlar hepinize çok geçmiş olsun.a.s.
Kendinize çok dikkat edin.:1hug::asigim:

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim.burada iyileşmeyecek hiç bir hastalık yok.birbirimize böyle destekle hastalıklar korkar kaçar valla.allah hepinizden razı olsun.allah ne muradınız varsa nasip etsin..:Saruboceq:

günaydın kızlar.

allahım allahım kahvaltılara bak ya. ben rejimdeyim ya yapmayın bunu bana ya

niyetimi bozacam saldıracam masaya şimdii

yabangülüm geçmiş olsun canım benim. bizler başımıza gelmeden sağlığımızın önemini anlayamıyoruz malesef. önce tedavini ol hallet canım. sen iyi olda bebiş elbet gelir birgün

yağmurum oğluşun olacakmış ha. bizler için kız erkek farketmiyo sağlıklı olsunda hayırlısı ile gelsinde canım. allahın izniyle zamanında kucağına alman dileğiyle canım. kendini yorma dikkat et canım. mucukkkkkkkk

cornim neler olmuş tatlım benim. geçmiş olsun.bende ilk aşılamamda acillik olmuştum ağrılar yüzünden canım hemen iğne yapmışlardı. sonrakinde olmadı ama vücut alıştı heralde bilmiyorum. umudunuda yitirme canım. bencede oluruna bırak herşeyi bakarsın o süpriz yapar sana canım.

sevcan canım kahvaltı sofrası harika gözüküyor.tutmayın beni yettim gariiiiiii:))))))))cokacimcoookcokacimcoook

günaydın kızlar.

allahım allahım kahvaltılara bak ya. ben rejimdeyim ya yapmayın bunu bana ya

niyetimi bozacam saldıracam masaya şimdii

bugün rejimi bozun kızlar
Pazartesi başlarsınız tekrar
Haydiiii hurrra gömülün kızlar sofrayadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…