günaydın kızlar
bugün babaannemin kırk mevlüdü var şimdi oraya gidiyorum,
herkese güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim a.s.
Her zaman bu foruma girdiğimde son 5 sayfayı okuyup göz geçiriyorum önce... bazen birilerinin sevinçli haberleri herkese mutluluk verıyor, güzel habereri paylaştıkca coşkumuz ve umudumuz artıyor bazende üzücü haberler alıyoruz kendimize olmuşcasına düşüyor yüzümüz sırayla yazıları okurken...
dua ediyorum her gece yatarken, biliyorum bu dünya fani ama ''Annelik'' duygusunu yaşamaktan mahrum bırakma kimseyi yarabbim diyorum. ne yapalım Allah yardımcınız olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden...
her gün umudumuz artması... dualarımız bir gün mutlaka kabul olması dileğiyle....
HERKESE GÜNAYDIN......
hante çok güzel yazmışsın.
Evet ben de her akşam yatmadan önce dua ediyorum hepimiz için.
Allahım birgün hepimize annelik duygusunu tattıracak eminim.:Saruboceq:
Ama sabırlı ve pozitif olmalıyız.:lepi:
hayırlı olsun canım...
ilk olduğu için tedirginsin...
inşallah herşey yolunda gider...
canım inşallah migroda bulunur...
hem biliyorsun bir taen bile çıksa yeter...
allah yardımcınız olsun...
canım çok geçmiş olsuna.s.
allahtan çok yüksek değil canım...
bu romatizmaya soğukta çok etki ediyor...
allahtan yaz geliyor...
inşallah kısa zamanda düzelir...
canım ya çok geçmiş olsuna.s.
demek ilaçlar seni çok etkiledi...
biraz zamana bırakın bakalım...hiç belli olmaz birde baktın kendiliğinden gelmiş...
sanada çok geçmiş olsun canıma.s.
inşallah kısa zamnada düzelir bu guatırın..
ilaçlarını düzenli iç bakalım...
allah yardımcın olsun...
çok saol semişim.. başlangıç dedi zaten kabız doktor.. kaydirigubbakcemile3 :mymeka: gebeliği halledeyim içcem ilaçlarımı iyileşcem.. sonra da tekrar :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne çok güldüm canım yaa kaydirigubbakcemile3 yine çalışcam ki delikafadulden gebeliği pek olsun gibi istemiyorum bu ay canım.. önce sağlığıma kavuşayım.. sonra bebek.. Allah bilir tabi ama hayırlısı artık.. Şeniz
cornim çok geçmiş olsun.. inş o kistler de hemen kaybolurlar.. ağrıların diner.. hayırlısı neyse o olsun.. en uygun zamanda gelsin bebeğin... mutlaka geleceği gün vardır.. hem daha yaşınız genç evliliğinde tadını çıkarın.. en önemlisi sağlık.. Şeniz
tekrar geçmiş olsun yabangülüm.. inş tez zamanda şifasını bulursun.. eriyip giderler onlar da.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok saol cücüm.. bi belli olsun zaten iyileşcem Allah'ın izniyle.. 1 hafta içcekmişim ilacı zaten.. Şeniz
saol cornim.. bende 16,00 gibi ordaydım.. kanda baksınlar diye ama yetişemedim idrarda baktılar ancak.. e o da kesin sonuç değil ilaca başlamak için.. pazartesi yine ege doğum yolu göründü bana.. çok geçmiş olsun canım.. şükür atlatmışsın.. Şeniz
çok saol fadiğim.. üşüyünce sadece ayaklarım üşüyordu bende sobayı açıyordum hep terliksiz patiksiz dolaşmıyorum ama nerden olduysa oldu.. gelicekmiş başıma napalım sağlık olsun.. Şeniz
Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. bu ara hep geçmiş olsunlarla gidiyoruz.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı geceler kızlar..
yaban gulum,cornelıa canım gecmıs olsun sızlere..:1hug:
caneylom esının sonucları ıcın uzuldum...ama olsun tıp cok ılerledı..hem teravıyede baslamısın...ınsalah sonunda guzel haberler verırısın bıze..:Saruboceq:
tulıncım sanada gecmıs olsun tatlım...
ama su gebelık testını yapsa ıyı olurmus dr amca:CüvCüv:
pınkcım cok cok gecmıs olsun..:teselli:
benım kocıs ole...cok fena ortalıkta salgın anlasılan..
ondanda bana gectı..suna bende oleyımfisfisfisfisfisfis
yagmurum oglus gelıyor demek..rabbım uzun omurler versın..acısını gostermesın:Saruboceq::Saruboceq:
nevrom ıyı olmanı cok sevındım ayrıca senın..kendıne ve bebsınbe ıyı bak:1hug::asigim:
ancak aklımda bunları tutabıldım..umarım fazla bırsey unutmamısımdır..:1ninca:
unttuysam affedın kızlar..sırnaşık şey
corneliam çok geçmiş olsun canım çok acı çekmişsin belli,rabbim inşallah bu acılarımızı dindirecek,unutturacak meleklerimizle rabbim yardımcın olsun :1hug:
yabangülüm tekrar geçmiş olsun önce sağlık bebek allahın izniyle gelir bizi bulur rabbim seninde yardımcın olsun :1hug:
tulişim geçmiş olsun canım pis mikroplar kötükedihüso nerden gelmişler seni bulmuşlar,olsun canım sağlığımız öncelikli biz iyi olalım dimi ama bebiş gelir rabbim istesin yeterki :Saruboceq:
Yabanım canım benimmm çok geçmişş olsunn.canım .çok üzüldüm.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallahhh.Bunlarda geçicekk canım hepimizin sınavıı farklıı iştesabırla bekleyım dua edıcezz.:Saruboceq::Saruboceq:
Cornelia canım sanada çok geçmiş olsun.Alahım şifa vers,n:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım inşallah rabbimin vereceği zaman yakındırda bu çektiklerinin ilacı olur canım çok geçmiş olsun...
canım inşallah sen sağlığına kavuş önce bebişinin annesi sağlıklı olsunki analı babalı evladın olsun dimi canım allah sevdiği kula dert verirmiş kızlar bunu düşünelim sabrımız kuvvetlensin yoksa dayanılacak acı değil.....
hepiniz çok sağolun kızlar valla pek iyi değildim giremedim allahtan misafir geldide çok düşünüpte üzülecek vaktim olmadı rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda artık son ümidimiz 12 mayıstaki mikrotesede hoş pekte heycanım kalmadı rabbim ümidini kesenlerden etmesin hepimizi yavrularımıza kavuştursun.....çok sağolun hepiniz kızlar çok teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin canlarım...
tuliny, cornelia, PinkRose, yabangülüm, rapunzel
kızlar hepinize çok geçmiş olsun.a.s.
Kendinize çok dikkat edin.:1hug::asigim:
günaydın kızlar
yabangülüm ,cornalia ,tuluny çok geçmiş olsun kıslar allah tez zamanda şifasını verir inşallah
hereşyin başı sağlık
caneoylam canım benim tedaviye başlamışsın herşey daha güzel olur inşallah
azosperm olupta hamile kalan çok insan var sende onlardan biri oluverirsin gör bak
sevcan kahvaltıyı sen hazırla bugün kırmızı kartı yemen şerefine olsun
buarada baktınmı sonuçlarına ben baktım 2dersim çok iyi 2ders kötü bunda şükür hadi senden
de iyi haberler bekliyorum
memlekette olmayan böyle khvaltı sofrası kuramayanlar ölsünmü?
hıııııııı?
sana soruyom özellikle sevcaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
sevcan canım kahvaltı sofrası harika gözüküyor.tutmayın beni yettim gariiiiiii:))))))))cokacimcoookcokacimcoook
günaydın kızlar.
allahım allahım kahvaltılara bak ya. ben rejimdeyim ya yapmayın bunu bana ya
niyetimi bozacam saldıracam masaya şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?