Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:roflol::roflol:Kızz sen bu topiğee uğrarmydınn .delümm benımm hoşgeldinnn en güzell sni burda görmekk.O dans eden adamıı göstercem sana anladın sen onu:roflol::roflol:
:roflol: şeeeyy kem kümm ehü ehüüüü ama datlıydı haaa neyse konuya da yazdım sende zeyno diye oynattır ödeşek nan ne varki :tomato:

kıslar sağolun canlarım repler için :)) bende sizi repledim azcık repim güccük amma azımı çoğa tutun:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin nevrocum betercim nasılsınız:))
nevrocum doktorunla konuştunmu bi çözüm bulabildinmi canım bahsettiğin konuya geçmiş olsun canım tekrar yeğenimiz nasıl göndünmü bugün yaramazlık yapıyomuymuş canım:))

pinkim cevap yazamadan gitmişsin biy iyi olmaya çalışıyoz canım sen nasılsın...

sizlere bi bakayım dedim nasılsınız kızlar:sm_confused:
annemlere geçicem gecede orda kalıcam yarın taşınıyolar
ayrıca bugün kızkardeşime taa antalyalardan yemeğe tanışmaya geliyolar Allah kısmet edersede haftaya cumartesi söz olacak bakalım durumlara işte
gördüğünüz üzre herşey üst üste geldi
kardeşim istanbulda öğretmen olunca ee 23 nisan tatili falan taşınmak araya sıkıştı
inşallah güzel geçeralkisalkisalkis
dua edin:Saruboceq:
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin

cnmm çok geçmiş olsunn bu ay bende mahvoldum sancıllardan kimsenin hevesini kaçırmamak için sölemedim ama aslında doktorum bana demişti kendinle uğraşma die bizim yumurtalar zaten normalde de büyüyüp çatladığı için fazlasına gerek yokmuş bu tedaviyi görsekte sadece destek amaçlı olurmuş çünkü tedavi sonrası doğal yoldan deniyoruz sonuçta ve zaten yumurtalarımız çatlıyo çok şükür hatta ben klomen yerine iğne istemiştim çok kızmıştı doktorum bide kistlerlemi uğraşcaz sonra dedi bizde eşlerimize destek amaçlı bişeyler yapmak istiyoruz işte içimiz rahat etmiyo başka türlü ama belkide farkında olmadan sağlımızla oynuyoruz :sm_confused:

gule gule canim seni ozliycez
bu arada kizkardesin icin hayirli olsun allah bir omur boyu mutlu yasatsin ins bizim gibi ozrluklar cekmeden hemencik de bebisi olsun

bizde seni öpüyoruz canımcım kardeşinin işi hayırlı olsun özliycem canım seni ve hepinizi çünkü bende perşembe günü gitcem tedavim süresince annemlerde kalcam istanbulda yani onlardada net yok ayrı kalcam canlarım sizden siz olmadan o zorlu günleri nasıl atlatcam canlarım bilmiyorum senağlamasenağlamasenağlama siz dua ettikçe yanımda hissetcem canlarım sizi:teselli::teselli:

nevoom hoşgeldin tatlım nasılsın bebişin nasıl ikinizide çok öpüyorum kabızlık nasıl bi çare bulabildinmi

canım bir kişiye reb verdilten sonra başaklarınada belirli bir sayıda reb vermeden aynı kişiye reb veremiyorsun...
bu yüzden sık sık değişik kişilere reb vermen lazım...

canım aşılaman hayırlı olsun..inşallah sonuç pozitif olurda bebişini kucağın alırsın...

seni özleyeceğiz canımŞeniz
kendine iyi bak çok kolay gelsin....
kardeşin için de hakkında hayırlısı olsun...

sen üzülme canım inşallah tedavin olumlu sonuçlancak ve bu zor günleri atlatacaksın unutacaksın hem bak ne güzel tedavin bitene kadar annenlerde kalacaksın pansiyonlarda falan sürünmeyeceksin....sen ne yapar eder bir internet cafeye girer bizi haberdar edersin.....dualarımızdan eksik olmayacaksın tadlummmmmmmmm

kızlar beana yardımcı olurmusunuz ben 33 yaşımdayım adana turan çetin tüp bebek merkezinde iki kez mikro yapildi ama tutmadı ilkinde 22 yumurta toplandı vr bana bunarın hepsinin boş çıktığı sölendi 2006 yılında aradan 2 geçti ve ben tekrar eşimin ısrarıyla aynı merkezde ikinci denemeyi yaptırdık bu defada 5 kaliteli yumoş tan 2 tanesi embiyo oluştu ve tutmadı şimdi ALLAH

kızlar beana yardımcı olurmusunuz ben 33 yaşımdayım adana turan çetin tüp bebek merkezinde iki kez mikro yapildi ama tutmadı ilkinde 22 yumurta toplandı vr bana bunarın hepsinin boş çıktığı sölendi 2006 yılında aradan 2 geçti ve ben tekrar eşimin ısrarıyla aynı merkezde ikinci denemeyi yaptırdık bu defada 5 kaliteli yumoş tan 2 tanesi embiyo oluştu ve tutmadı şimdi ALLAH ın izni ile 3 denemeyi yapmak istiyoruz ama aynı merkez mi yoksa başka bir yermi sizce ne yapmalıyım karasızım ve adanada bildiğiniz iyi bir merkez varmı canlarım hepimiz bu aşamalardan geçiyoruz lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın özelime yazın kafam alak bulak :1no2:kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

slm yaa bende yeni üye oldum bendede aynı problem var ben bıktım her adet gecikmemde kit alıp denemekten sorunlarımı beni anlayan birileri ile paylaşmak istiyorum. ayın 30 da tüp bebek merkezine gitcez çok korkuyorum olumlu sonuç alamamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…