:roflol: şeeeyy kem kümm ehü ehüüüü:roflol::roflol:Kızz sen bu topiğee uğrarmydınn .delümm benımm hoşgeldinnn en güzell sni burda görmekk.O dans eden adamıı göstercem sana anladın sen onu:roflol::roflol:
:roflol: şeeeyy kem kümm ehü ehüüüüama datlıydı haaa neyse konuya da yazdım sende zeyno diye oynattır ödeşek nan ne varki :tomato:
hosgeldın esracım sorunu yaz bılen arkadslar cevaplar....
bu arad burdan kusup gıdenler hemncecık hamıs kalıyor..orneklerıde var hatta
bıozde bırakamıyorlarkaydirigubbakcemile3
ne yazdım gormedım canımççozur dılerım..gecmıse doneyım bakayım
:roflol::roflol::roflol:
neyse üzülmeyin kızlar eninde sonunda geri gelecektirkaydirigubbakcemile3
evıt gelcek enınde sonunda jeyyarkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile]
ben sıtelerı dolaşıyorum cnm bızımde eşimle bagzı küçük proplemlerımız vardı 2,5 yıl bekledık tedavıye gırdık şuan aşılma yaptırdım son 4 sayıyorum inşlh hayırlısı olur hakkımızdan sorum yok yani içimdekı edişeyı atmk için her sayfaya gırıp yazıyorum=))
hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
sizlere bi bakayım dedim nasılsınız kızlar:sm_confused:
annemlere geçicem gecede orda kalıcam yarın taşınıyolar
ayrıca bugün kızkardeşime taa antalyalardan yemeğe tanışmaya geliyolar Allah kısmet edersede haftaya cumartesi söz olacak bakalım durumlara işte
gördüğünüz üzre herşey üst üste geldi
kardeşim istanbulda öğretmen olunca ee 23 nisan tatili falan taşınmak araya sıkıştı
inşallah güzel geçeralkisalkisalkis
dua edin:Saruboceq:
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin
ayrıca bugün kızkardeşime taa antalyalardan yemeğe tanışmaya geliyolar Allah kısmet edersede haftaya cumartesi söz olacak bakalım durumlara işte
kardeşim istanbulda öğretmen olunca ee 23 nisan tatili falan taşınmak araya sıkıştı
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin
pinkim cevap yazamadan gitmişsin biy iyi olmaya çalışıyoz canım sen nasılsın...
ben sıtelerı dolaşıyorum cnm bızımde eşimle bagzı küçük proplemlerımız vardı 2,5 yıl bekledık tedavıye gırdık şuan aşılma yaptırdım son 4 sayıyorum inşlh hayırlısı olur hakkımızdan sorum yok yani içimdekı edişeyı atmk için her sayfaya gırıp yazıyorum=))
ınsallah hayırlı olmustur asılaman..bebekın senledır canım...
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin
smhcım canım ozleyecz senı..:asigim:Şeniz
bu arada kardesınıde tebrık ederım..oda evlılık kervanına katılıyor...
hayırlı olsuna.s.
canım bir kişiye reb verdilten sonra başaklarınada belirli bir sayıda reb vermeden aynı kişiye reb veremiyorsun...slm kızlar,
bu rep olayını ben beceremiyorum fazla ve bana rep veren arkadaşlara karşı mahçup oluyorum,vermek istediğimde bir mesaj çıkıyor,kullanıcılarında mesajlarını değerlendirmeniz gerekiyor şeklinde bir şeyler çıkıyor :uhm:
canım aşılaman hayırlı olsun..inşallah sonuç pozitif olurda bebişini kucağın alırsın...ben sıtelerı dolaşıyorum cnm bızımde eşimle bagzı küçük proplemlerımız vardı 2,5 yıl bekledık tedavıye gırdık şuan aşılma yaptırdım son 4 sayıyorum inşlh hayırlısı olur hakkımızdan sorum yok yani içimdekı edişeyı atmk için her sayfaya gırıp yazıyorum=))
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin
sen üzülme canım inşallah tedavin olumlu sonuçlancak ve bu zor günleri atlatacaksın unutacaksın hem bak ne güzel tedavin bitene kadar annenlerde kalacaksın pansiyonlarda falan sürünmeyeceksin....sen ne yapar eder bir internet cafeye girer bizi haberdar edersin.....dualarımızdan eksik olmayacaksın tadlummmmmmmmmbizde seni öpüyoruz canımcım kardeşinin işi hayırlı olsun özliycem canım seni ve hepinizi çünkü bende perşembe günü gitcem tedavim süresince annemlerde kalcam istanbulda yani onlardada net yok ayrı kalcam canlarım sizden siz olmadan o zorlu günleri nasıl atlatcam canlarım bilmiyorum senağlamasenağlamasenağlama siz dua ettikçe yanımda hissetcem canlarım sizi:teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?