günaydın kızlar
size bişey sorcam ben kkdan çıkarken çıkış yapmıyorum yani çıkış yazan yere bakmıyorum bu msj yazdıktan sonra kahvaltı yapmak için çıkcam kızlar size zahmet bakarmısınız ben yokken ışığımk sarımı yeşilmi yanıyo benim okulun sitesi varda çıkış tuşşuna basmayıncça sanki 24 saat ordayım gibi görüküyomuş buradamı öyleki merak ettim açınca cevabı okurum kızlar hepinize iyi haftasonları canlanrım....
şu anda ışık yeşil yanıyo caneylom
online sın yani.
kiyamamm sanaaa...Şenizcucummmmmmmmmmmm ŞenizŞeniz
gercekten hic moralini bozma bitanem..bunuda atlaticaksin insallah:Saruboceq:ne yapalım canım ya sağlık gittikten sonra çocuk olsa iyimi sanki.allah beterinden korusun.işallah payımızda bebiş sahibi olmak vardır.rabbim kimsenin gözünden koymasın..
zaten doktor hamile kalmazsın dedi.bilmiyorum ne kadar tedavi görecem daha kesin bebli değil.şu an hapım var onu kullanıp kontrolden sonra belli olacak.ama bu gün çok korkuyordum ellerim buz gibi olmuştu.doktor hemen ameliyat fila derse ya dedim.çok şükür şimdilik ilacını kullan dedi.allah beterinden korusun..
tatlimm cok gecmis olsun sanadaaŞenizıyı geceler kızlar..
yaban gulum,cornelıa canım gecmıs olsun sızlere..:1hug:
caneylom esının sonucları ıcın uzuldum...ama olsun tıp cok ılerledı..hem teravıyede baslamısın...ınsalah sonunda guzel haberler verırısın bıze..:Saruboceq:
tulıncım sanada gecmıs olsun tatlım...
ama su gebelık testını yapsa ıyı olurmus dr amca:CüvCüv:
pınkcım cok cok gecmıs olsun..:teselli:
benım kocıs ole...cok fena ortalıkta salgın anlasılan..
ondanda bana gectı..suna bende oleyımfisfisfisfisfisfis
yagmurum oglus gelıyor demek..rabbım uzun omurler versın..acısını gostermesın:Saruboceq::Saruboceq:
nevrom ıyı olmanı cok sevındım ayrıca senın..kendıne ve bebsınbe ıyı bak:1hug::asigim:
ancak aklımda bunları tutabıldım..umarım fazla bırsey unutmamısımdır..:1ninca:
unttuysam affedın kızlar..sırnaşık şey
canimm valla hep gecmis olsunlara takildik kaldik ama bunlarda gecicek..öpüyorum seniiiiŞeniz
çok saol semişim.. başlangıç dedi zaten kabız doktor.. kaydirigubbakcemile3 :mymeka: gebeliği halledeyim içcem ilaçlarımı iyileşcem.. sonra da tekrar :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne çok güldüm canım yaa kaydirigubbakcemile3 yine çalışcam ki delikafadulden gebeliği pek olsun gibi istemiyorum bu ay canım.. önce sağlığıma kavuşayım.. sonra bebek.. Allah bilir tabi ama hayırlısı artık.. Şeniz
cornim çok geçmiş olsun.. inş o kistler de hemen kaybolurlar.. ağrıların diner.. hayırlısı neyse o olsun.. en uygun zamanda gelsin bebeğin... mutlaka geleceği gün vardır.. hem daha yaşınız genç evliliğinde tadını çıkarın.. en önemlisi sağlık.. Şeniz
tekrar geçmiş olsun yabangülüm.. inş tez zamanda şifasını bulursun.. eriyip giderler onlar da.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok saol cücüm.. bi belli olsun zaten iyileşcem Allah'ın izniyle.. 1 hafta içcekmişim ilacı zaten.. Şeniz
saol cornim.. bende 16,00 gibi ordaydım.. kanda baksınlar diye ama yetişemedim idrarda baktılar ancak.. e o da kesin sonuç değil ilaca başlamak için.. pazartesi yine ege doğum yolu göründü bana.. çok geçmiş olsun canım.. şükür atlatmışsın.. Şeniz
çok saol fadiğim.. üşüyünce sadece ayaklarım üşüyordu bende sobayı açıyordum hep terliksiz patiksiz dolaşmıyorum ama nerden olduysa oldu.. gelicekmiş başıma napalım sağlık olsun.. Şeniz
Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. bu ara hep geçmiş olsunlarla gidiyoruz.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tulinicim fadikcim cucum sizlerde çok sağolun canlarım msj larınız çok uzundu alıntı yapamadım ama görmedim değil destekleriniz için allah razı olsun biliyorum dualarınızda unutmadığınızı allahım mübarek günler yüzü suyu hürmetine tez zamanda muradınıza erdirsin sizin ve burdaki bütün arkadaşlarımın....
tulinicim ayrıyeten geçmiş olsun canım sanada allah acil şifalar versin canım...
tuliny, cornelia, PinkRose, yabangülüm, rapunzel
kızlar hepinize çok geçmiş olsun.a.s.
Kendinize çok dikkat edin.:1hug::asigim:
günaydın kızlar
yabangülüm ,cornalia ,tuluny çok geçmiş olsun kıslar allah tez zamanda şifasını verir inşallah
hereşyin başı sağlık
caneoylam canım benim tedaviye başlamışsın herşey daha güzel olur inşallah
azosperm olupta hamile kalan çok insan var sende onlardan biri oluverirsin gör bak
sevcan kahvaltıyı sen hazırla bugün kırmızı kartı yemen şerefine olsun
buarada baktınmı sonuçlarına ben baktım 2dersim çok iyi 2ders kötü bunda şükür hadi senden
de iyi haberler bekliyorum
tuliny canım geçmiş olsun demek buymuş halsizliğinin sebebi. inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım.
günaydın kızlar
size bişey sorcam ben kkdan çıkarken çıkış yapmıyorum yani çıkış yazan yere bakmıyorum bu msj yazdıktan sonra kahvaltı yapmak için çıkcam kızlar size zahmet bakarmısınız ben yokken ışığımk sarımı yeşilmi yanıyo benim okulun sitesi varda çıkış tuşşuna basmayıncça sanki 24 saat ordayım gibi görüküyomuş buradamı öyleki merak ettim açınca cevabı okurum kızlar hepinize iyi haftasonları canlanrım....
canimm valla hep gecmis olsunlara takildik kaldik ama bunlarda gecicek..öpüyorum seniiiiŞeniz
balsurat nasılsın canım ikimizden başka kimse yokk :sm_confused:
Canımm iyiyimm sen nasılsınnn :) havalarr nasıl trazbzonda... rizede bugün hava kapalı delikafadulden25 nisan bugün kırmızı kartı yedim yine..hiç gününü saatini kaçırmıyor maşallah benim kırmızılarr.saati bile aynı oluyor yavv nasıl denk getiriyorsa..
muhtemel adet tarihimde 22 mayıs.
bu arada yine bilgi olsun diye yazıyım..o macun ve bitki çaylarına bu ay son verdim..bu ay keçiboynuzu kürü başlıyacağız eşime..kendimde bu ay soğan kürü yapacağım tabi içebilirsem..sonraki ayda incir kürü ..
2 kilo keçiboynuzu aldımmm delikafadulden
bu arada bu repleri terazi işareti varya oraya girip yapıyom be acaba doğru yeremi giriyom bilmiyomm..oraya girip onaylayınca verdiğim repler oluyormu?
ilk cevap verene repppppppppp bendenŞeniz
bu arada bu repleri terazi işareti varya oraya girip yapıyom be acaba doğru yeremi giriyom bilmiyomm..oraya girip onaylayınca verdiğim repler oluyormu?
delikafaduldendelikafaduldenBende istiyom banane:roflol:
bende rep isterem
o terazi olan yerden veriyosun
ılk once ben yazdım kızlar ona goreşakkıdışakkıdı
:roflol::roflol:Çok beklerizz bizz jeyyarr gitmiş bilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?