Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar
size bişey sorcam ben kkdan çıkarken çıkış yapmıyorum yani çıkış yazan yere bakmıyorum bu msj yazdıktan sonra kahvaltı yapmak için çıkcam kızlar size zahmet bakarmısınız ben yokken ışığımk sarımı yeşilmi yanıyo benim okulun sitesi varda çıkış tuşşuna basmayıncça sanki 24 saat ordayım gibi görüküyomuş buradamı öyleki merak ettim açınca cevabı okurum kızlar hepinize iyi haftasonları canlanrım....

şu anda ışık yeşil yanıyo caneylom
online sın yani.

cucummmmmmmmmmmm ŞenizŞeniz
kiyamamm sanaaa...Şeniz
gercekten hic moralini bozma bitanem..bunuda atlaticaksin insallah:Saruboceq:
tatlimm cok gecmis olsun sanadaaŞeniz
canimm valla hep gecmis olsunlara takildik kaldik ama bunlarda gecicek..öpüyorum seniiiiŞeniz

tuliny, cornelia, PinkRose, yabangülüm, rapunzel

kızlar hepinize çok geçmiş olsun.a.s.
Kendinize çok dikkat edin.:1hug::asigim:

tuliny canım geçmiş olsun demek buymuş halsizliğinin sebebi. inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım.

kızlar Allah razı olsun hepinizden.. çok saolun.. hepimize önce sağlık versin rabbim.. sonra bebeklerimizi.. sizlerde kendinize çok ii bakın.. Şeniz

canım burda bi süre sonra yazmayınca forumda gezmeyince offline görünüyoruz zaten.. çıkış yapmasanda offline görünür sanıyorum.. Şeniz

canimm valla hep gecmis olsunlara takildik kaldik ama bunlarda gecicek..öpüyorum seniiiiŞeniz

geçicek cücüm hepimiz iyileşicez.. en çokta yabangülüm iyileşsin bir an önce.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

benim halim hiç belli olmuyor bazen çok iyi bazen çok kötü.. şimdi duşa girip biraz açılıcam.. sonrasında kendimi ii hissedersem manisaya gidicez.. teyzemleri görelim.. hepinize ii haftasonları canlarım.. sizleri çok seviyorum ii ki tanımışım ii ki varsınız.. hani alkışlayan adamım.. kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Şeniz

selamınhello kıslarrrrrrrrrrr.....haftasonu durgunluğu düşmüş topiğe.....ya kızlar bugün bizim buranın pazarı var gitmem gerekiyor ama eriniyorum benim yerime siz gitseniz olmazmı tek başıma gitmek istemiyorum yanımda biri olsa sıkılmam

kızlarrr reglime ddahaa 2 3 gün var akıntm var felakkettt ne acabaaa cok ilgnç kasık agrım devam edior....benim adet olcagm gün akıntm olurdu simdi 2 gündr var kızlar inş.gebeyimmdirrrr belmde agrıoorr gögslerim bi tuhaff agrım yok ama neblm..

slm kizlar nevar ne yok soyle bi bakindim tuliny canim gecmis olsun
yagmurcanin oglu olcakmis gozunuz aydin saglikli gelsin ins

25 nisan bugün kırmızı kartı yedim yine..hiç gününü saatini kaçırmıyor maşallah benim kırmızılarr.saati bile aynı oluyor yavv nasıl denk getiriyorsa..
muhtemel adet tarihimde 22 mayıs.

bu arada yine bilgi olsun diye yazıyım..o macun ve bitki çaylarına bu ay son verdim..bu ay keçiboynuzu kürü başlıyacağız eşime..kendimde bu ay soğan kürü yapacağım tabi içebilirsem..sonraki ayda incir kürü ..

2 kilo keçiboynuzu aldımmm
delikafadulden

bu arada bu repleri terazi işareti varya oraya girip yapıyom be acaba doğru yeremi giriyom bilmiyomm..oraya girip onaylayınca verdiğim repler oluyormu?

ilk cevap verene repppppppppp benden
Şeniz

balsurat nasılsın canım ikimizden başka kimse yokk :sm_confused:

Canımm iyiyimm sen nasılsınnn :) havalarr nasıl trazbzonda... rizede bugün hava kapalı delikafadulden
u keçiboynuzuunu kaynatmaktan allaha şükür 1 ay kurtuluyorum..:roflol:

bu arada bu repleri terazi işareti varya oraya girip yapıyom be acaba doğru yeremi giriyom bilmiyomm..oraya girip onaylayınca verdiğim repler oluyormu?

ilk cevap verene repppppppppp bendenŞeniz

repımı alayım delikafadulden
evıt terazı ısaretı rep olayıkaydirigubbakcemile5
dogru yapıyosun

ilk cevap verene repppppppppp benden
Şeniz

delikafaduldendelikafaduldenBende istiyom banane:roflol:

Vayyy repçi dolmuş buralar. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Nasılsınız bakalım kızlar. Ben geçmişi okumaya devam edeceğim. Herkesi öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…