Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlarrrrr,herkes iyidir umarimm...
nesrincim hosgeldinn tatliskommŞeniz

kizlarr sanirim ben adet olucam:uhm:
normalde biliyorsunuz cok düzensizdi,kistler alindiktan sonra düzenemi girecek ne:1rolleyes:
acayip belim agriyo cünküü,eger düzene giriyorsa 7 mayista olmam gerek ama dahada erken,bilmiorum valla,düzene girsindeeeealkisalkisalkis
bu arada sizinde desteginiz ve düsüncelerinizle tedaviye ara vermeme karari aldim,sabah doktora gidicemm,asilama derse baslicam,takip derse asilama icin israr edicemmalkisalkisalkis

pozitiflik abidem benimmm,sefiom seni yafss:asigim:
bu gelir buda gecerrrr,herseyde bi hayir varr:1hug:
konustuk zatennn biliosun,kiyamam sana canimin iciiŞeniz

cok cok gecmis olsunn:çok üzgünüm:
bu klomen vallahi herkesi mahvetti ya,cornide kötü olmustuya bi keresinde,balsuratcimda hep diyo ah bu klomen diye zaten,off offffbenneyaptımki

güzel yorgunluklar bunlar sekerparemmm:icecream:
hem bakarsin bu aralar yogun tempodan bebisi düsünmüosun ya,belki anneme bi sürpriz yapayim derryerimseniben
cok cok öptüm canim seniiiŞeniz

aferin cücüme.. alkisalkisalkis inş düzene girer.. inş yarın da doktordan güzel haberler alırsın.. öncelikle randevusuzsuz diye kabul eder seni..

pozitiflik abidem benimmm,sefiom seni yafss:asigim:
bu gelir buda gecerrrr,herseyde bi hayir varr:1hug:
konustuk zatennn biliosun,kiyamam sana canimin iciiŞeniz

bende seni sefiom canımmmmmmm.. geçecek inş.. içiyorm ilaçlarımı ohh.. Şeniz

kizlar tam yazarlen deprem oldu sey dicektm kist olmstr die cok korkuorm adetme iki gum var test yptimm negtfbnm kasklarm agrmzdi coktaa akntm bar

almasinlarda görüyümmmklava:
saka bi yana beklerim eccik ama alirlar,randevu alsam ileri tarihe atarlardi,böyle daha iyi,acil durummmyerimseniben

sen herseyin üstesinden gelebilecek yapidasin canim melegim benimmm..herseyi atlaticass insallah:lepi:

haklısın canım.. hadi inş senin için hayırlı olan olsun böcüğüm.. ne gelirse atlatırız biz canım.. Allah beterinden korusun ama.. sizler varken burda herşey daha kolay.. Şeniz

cok kotym korkuorm 13unde igne vurlduum 15inde gittim catlamams 24mmolmstu catlamsmdr testede negtf cikti bu sanci nee ya offffffsenağlama

:asigim:Semiham canım dikkat et kendinee.Fazlaa yorma kendinii dinlenn çok yorma kendinii :) belkide bu yoğun tempodaa rabbim bebişini sana göndermiştir inşallahh..:Saruboceq:
Canım seniçok özlücem ..Allaha emanett ol...ÖpüyorummŞeniz

evet tekirdağ da olmuş...4.1 şiddetinde...

canım güzel karar vermişsinŞeniz
hadi bakalım hayırlısı:1hug:

kizlar tam yazarlen deprem oldu sey dicektm kist olmstr die cok korkuorm adetme iki gum var test yptimm negtfbnm kasklarm agrmzdi coktaa akntm bar

cok kotym korkuorm 13unde igne vurlduum 15inde gittim catlamams 24mmolmstu catlamsmdr testede negtf cikti bu sanci nee ya offffffsenağlama

canım hayatında acaba hiç kist olmayan bayan varmı...
kist bizim kaderimiz...üstelik ilaçların yaptığı kist çokta büyük bir problem değil...
rabbim başka sıkıntı vermesin...

canım doktorunu bir ara sor istersen..

ama benim eşimede verdi doktor ayda sadece 5 gün ara verilecek diğer günler devam edilecek..mesela ayın 1ile-5 arasında içmeyecek ,6 sından 30 una kadar devam edecek..akılda kalıcı olması için senin adet günlerinde içmeyebilir mesela..

ama herkesin tedavi şekli farklı olabilir belki yinede dokronu ara bir sor canım
kaydirigubbakcemile3

çok etkilendimm senağlama
ay ne güzel bir haber olmuştur yaa..hemde 2,5 aylık mış yaa ..rabbimin mucizeleri ..

Günaydın kıslar günün ilk mesajı bendena.s.
hepinizi çok seviyorum ve çokkkkkkk güzel bi gün diliyorumŞeniz
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Günaydın kıslar günün ilk mesajı bendena.s.
hepinizi çok seviyorum ve çokkkkkkk güzel bi gün diliyorumŞeniz
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

benden canım kaçırdın:)))delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
dileklerin için de sağol canımmm
aminnn:Saruboceq:yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…