deprem oldu
pozitiflik abidem benimmm,sefiom seni yafss:asigim:selam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden
cok cok gecmis olsunn:çok üzgünüm:kızlar buarada sidelya arkaşımızın size çok selamı kendisine klomen dokunmuş hastaneye gitti sabah msne girdi çıktı ordan söyledi dudakları kıpkırmızı olmuş açamayacak kadar şişmiş rabbim şifa versin selamı sizlere iletmemi istedi
tulny geçmiş olsun olsun buayda kendinize faydanız olur umarım kistlerin biran öcne gider
fadikcim uzun zamandır yoktun heralde göremdim seni nerelerdesin nasılsn
kızlar merhaba Şeniz
nasılsınız
ben yine çook yorgunum ve galiba bu hafta bitene kadarda öyle olacakmirmirmirmir
ayrıca mayısın ikinci haftasıda küçük eltimler taşınacakmışmirmirmirmir
onlarada yardıma gitmek gerek offffffff offffff
bu pazar sözümüz var Allahın izniyle:Saruboceq:
yalnız ben çok yorulduğumdanmı
neden bilmiyorum kasıklarımda ağrılarım oluyo:sm_confused:
gelse bi adetim Allahın izniyle:Saruboceq:
bide acı bitki çayı içiyorum hergünmirmirmirmir
ufsssss
herkese iyi geceler
öpüyorum çokkkkkkŞeniz
sizleri özlüyorum:asigim:
merhaba kizlarrrrr,herkes iyidir umarimm...
nesrincim hosgeldinn tatliskommŞeniz
kizlarr sanirim ben adet olucam:uhm:
normalde biliyorsunuz cok düzensizdi,kistler alindiktan sonra düzenemi girecek ne:1rolleyes:
acayip belim agriyo cünküü,eger düzene giriyorsa 7 mayista olmam gerek ama dahada erken,bilmiorum valla,düzene girsindeeeealkisalkisalkis
bu arada sizinde desteginiz ve düsüncelerinizle tedaviye ara vermeme karari aldim,sabah doktora gidicemm,asilama derse baslicam,takip derse asilama icin israr edicemmalkisalkisalkis
pozitiflik abidem benimmm,sefiom seni yafss:asigim:
bu gelir buda gecerrrr,herseyde bi hayir varr:1hug:
konustuk zatennn biliosun,kiyamam sana canimin iciiŞeniz
aferin cücüme.. alkisalkisalkis inş düzene girer.. inş yarın da doktordan güzel haberler alırsın.. öncelikle randevusuzsuz diye kabul eder seni..
bende seni sefiom canımmmmmmm.. geçecek inş.. içiyorm ilaçlarımı ohh.. Şeniz
almasinlarda görüyümmmklava:
saka bi yana beklerim eccik ama alirlar,randevu alsam ileri tarihe atarlardi,böyle daha iyi,acil durummmyerimseniben
sen herseyin üstesinden gelebilecek yapidasin canim melegim benimmm..herseyi atlaticass insallah:lepi:
:asigim:Semiham canım dikkat et kendinee.Fazlaa yorma kendinii dinlenn çok yorma kendinii :) belkide bu yoğun tempodaa rabbim bebişini sana göndermiştir inşallahh..:Saruboceq:kızlar merhaba Şeniz
nasılsınız
ben yine çook yorgunum ve galiba bu hafta bitene kadarda öyle olacakmirmirmirmir
ayrıca mayısın ikinci haftasıda küçük eltimler taşınacakmışmirmirmirmir
onlarada yardıma gitmek gerek offffffff offffff
bu pazar sözümüz var Allahın izniyle:Saruboceq:
yalnız ben çok yorulduğumdanmı
neden bilmiyorum kasıklarımda ağrılarım oluyo:sm_confused:
gelse bi adetim Allahın izniyle:Saruboceq:
bide acı bitki çayı içiyorum hergünmirmirmirmir
ufsssss
herkese iyi geceler
öpüyorum çokkkkkkŞeniz
sizleri özlüyorum:asigim:
deprem oldu
canım güzel karar vermişsinŞenizmerhaba kizlarrrrr,herkes iyidir umarimm...
nesrincim hosgeldinn tatliskommŞeniz
kizlarr sanirim ben adet olucam:uhm:
normalde biliyorsunuz cok düzensizdi,kistler alindiktan sonra düzenemi girecek ne:1rolleyes:
acayip belim agriyo cünküü,eger düzene giriyorsa 7 mayista olmam gerek ama dahada erken,bilmiorum valla,düzene girsindeeeealkisalkisalkis
bu arada sizinde desteginiz ve düsüncelerinizle tedaviye ara vermeme karari aldim,sabah doktora gidicemm,asilama derse baslicam,takip derse asilama icin israr edicemmalkisalkisalkis
kizlar tam yazarlen deprem oldu sey dicektm kist olmstr die cok korkuorm adetme iki gum var test yptimm negtfbnm kasklarm agrmzdi coktaa akntm bar
cok kotym korkuorm 13unde igne vurlduum 15inde gittim catlamams 24mmolmstu catlamsmdr testede negtf cikti bu sanci nee ya offffffsenağlama
kızlar merhaba ben sizlere bişiy sorucam eşime dr klomen verdi aptal eczacı da üzerine yazmamış reçetede onda kaldı klomen günde 1 cmrtesi pazar kullanılmıyor dimi kızlar...yanıtlarsanız çok memnun olurum.
günaydın kızlar
sevcancım benimde bi komşum vardı 13yıllık evli ve çocuğu olmuyodu özelde tüp deniyceklerdi ama birine borç vermişler gelmesini bekliyorlardı tam gidecekleri ay maleseff gidecekleri para gelmedi arayada ramazan ayı girince gidemediler adam kurban bayramına ancak verebileceğini söylemiş komşum ramazan bayramında adet gördü bir sonraki ay gene gördü kurban adetinde tedaviye başlıycaktı ama adet görmedi sinirlendi üstelik yaşıda 35 di aklına kötü şeyler geldi ama 10 gün gelmeyince yaptırdığı testte 2,5 aylık hamile olduğunu öğrendi ramazandan sonraki adetini üstüne görmüş yani düşünsene adam o ay verseydi parayı tüp bebeğe başlıycaktı belki tutmayacaktı diğer ay verseydi üstüne gördüğünü bilmeyerek bebeğinin üzerine iğnelerini vurunacaktı ve allah korusun sonuçları ne olabilirdi .
canım lafın kısası her olmayan işte bizim o an anlayamayacağımız bi hayır vardır sonradan mutlaka anlarsın ama şimdi bunu düşünüp kendini üzme tamammı can9ım arkadaşlar haklı ne biliyosun belki bu ayki çalışmaların sonuç vercek olamazmı:1rolleyes:
günaydın
Günaydın kıslar günün ilk mesajı bendena.s.
hepinizi çok seviyorum ve çokkkkkkk güzel bi gün diliyorumŞeniz
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
:çok üzgünüm:ben yazıcaktım sen niye girdin araya yaww
küstüm sana:1closedeyes:
benden canım kaçırdın:)))delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
dileklerin için de sağol canımmm
aminnn:Saruboceq:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?