Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya ne kadr gıcık insanlar var valla sevcan sabretsin ortalık biraz düzelsin tekrardan girmeye başlar böyle yapıp eline ne geçti ki cadının klava:klava:

canım çok çok geçmiş olsun

güle güle git güle güle gel

cnm günaydın düşündüm sonra adet günüm gelene kadar bekliycem önceden yapıncada negatif bile olsa yine soru işaretleri gitmiyor. yok erkende onun içinmi çıkmadı yok geçerse bikaç gün çıkarmı bu sefer iyice stres oluyoruz adetimizde gecikiyor.bakalım hayırlısı
özellikle sağ kasığımda acayip kramplar var dün akşam resmen aniden girdi bi an sarsıldım. akıntım arttı belimin ortası cok agrıyor ne biliyim allahtan umut kesilmez eşim ilaçları içmeye devam ediyor . belkide fayda etti kısa sürede.:Saruboceq:
ne olur dua edin bana :1hug:[/QUOTE]

evet ya erken test yapmak insanı hepten strese sokuyo, bencede yapma canım, inşallah hamilesindir

balim hayirli yolculuklar bol bol dinlen ve bomba gibi gel gule gule git gule gule gel
seni ozlicez tadini cikar tatilin grs

bekle canım bekle.. herşeyde vardır bir hayır.. rabbim herşeyin en iyisini biliyor.. belki de kısmetin gelmiştir.. inşş hamilesindir.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bekliyorum bakalım dediğin gibi rabbim en iyisini bilir ve ondan gelen herşey bizim için hayırlıdır. ama var gibi hissediyorum sanki yada psikolojik de olabilir. ufff ne zor su aradaki dönem.:tomato:

evet ya erken test yapmak insanı hepten strese sokuyo, bencede yapma canım, inşallah hamilesindir[/QUOTE]

inşallah cnm cok ümitlenmek istemiyorum. ama ümidimde yok değil hani çünkü bu kasık ağrılarım adetime 2-3 gün kala başlardı aynı zamanda gögüslerimde şişer ve cok agrırdı sonrada adet olurdum ama bu sefer adetıme 10 gün kala nerdeyse bu hareketlenmeler basladı batma seklınde kramplar. alt karnımda şişlik var sanki ve cok sert. gögüslerimdede hiçbir adet belirtisi yok gayet normal. yani ne düşüneceğimi şaşırdım.:uhm:

balım:a015::1hug:Şeniz
kendine çok iyi bakŞeniz
seni çok özleyeceğiz:a015:
arada bize yaz olurmu:1hug::asigim:
beklemekte iyi yapıyorsun canım...
inşalallah hislerinde yanılmassın...

aa sevcana cok uzuldum yaaa
ne gicik insanlar var kiskandi kesin laf etti bencede biraz ortam duzelesiye girmesin sorun cikmasin isiyle iligili yazik uzuldum
sevcanim opuldun canim
bende üzüldüm:çok üzgünüm:
bak o kıza da nasıl sinir oldumklava:
neyse zamanla unutulursa sevcancım aramıza döner inşallah...

kızlar eşimin sperm sonuçlarını yazıyorum size sizce nasıl.bana hızı biraz yavaş gibi geldi. daha doktora gösteremedik 1 hafta sonra gösterice zinşallah

perhis süresi:4 gün
hacim:2,7
1 ml sperm sayısı:70 milyon
toplam sperm sayısı:189 milyon
normal sperm:%64
anormal sperm:%36
canlı:%75
ölü:%25
normal hızlı:%7
ileri yavaş hızlı:%59
yerinde hareket: %36
ye

hayırlı yolculuklar canımmm.bende perşembe akşamı veya cuma günü gidiyorum BURSA ya.23 nisanda gidecektik ama eşim çalıştığı için gidemedik.:1no2:balım senin ailen altıparmakta sanırım, benim ailemde hürriyette.pek uzak sayılmayız aslında arabayla 5-10 dk.görüşebilsek ne güzel olur.kendine çook iyi bak canım.bol bol gez dinlen

merhaba kizlar
balsurat canim iyi tatiller sana
bende istiyorum ailemin yanina gitmek ama bu sene malesef buyuk bir ihtimal gidemiycez:1no2:

bugun ilaclarima basladim adet oluncada ignelere basliycam insallah
adetim umarim zamaninda gelir bu ayida es gecmek istemiyorum
insallahh hepimizin kalbindeki melekleri gondersin Rabbim:Saruboceq:

KARMEN canım sana cevap yazar arkadaşlar ama beklemen lazım
fadik nevro tülin falan bakarlarara ara uğramayı ihmal etme
bana iyi gözüktü durumunuz

sidelyacığım çok geçmiş olsun canım. nasılsın nasıl oldun?

tatlışım iyi diyelim iyi olsun ama canım yanıyor agzımı açamıyorum gülemiyorum dudaklarım kanıyor yüzümün şişkinliği birazcık da indi şükür inş geçecek canım sen nasılsın

cnm ileri hızlı hareketli az sadece onun haricinde çok bi problem yok sayıda iyi hızlı hareketliyide takviyelerle artırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…