nurcum sevcan işyerinde ama siteye giremiyor çünkü işyerinden bitane çatlak kıs sevcanla tartışmış
sürekli internete giriyor diye herkesin içinde bağırıp çağırmış bikaç gün böyle olcak heralde
oda çok sinirli ben gelişmeleri bildiriyorum ona
kızlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir..............
tatlım iyi olmaya çalışıyorum.dün doktora gittim yüzüm şişmiş ve kabarmış halde aşırıda yanıyordu.krem ile hap verdi bakalım inş geçer ya bir haftalık tedavi uygulayacagız geçmez ise tekrar gidicem bu arada bir hafta boyunca su değdirmicem yüzüme.
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
canım çok çok geçmiş olsun
güle güle git güle güle gel
cnm günaydın düşündüm sonra adet günüm gelene kadar bekliycem önceden yapıncada negatif bile olsa yine soru işaretleri gitmiyor. yok erkende onun içinmi çıkmadı yok geçerse bikaç gün çıkarmı bu sefer iyice stres oluyoruz adetimizde gecikiyor.bakalım hayırlısı
özellikle sağ kasığımda acayip kramplar var dün akşam resmen aniden girdi bi an sarsıldım. akıntım arttı belimin ortası cok agrıyor ne biliyim allahtan umut kesilmez eşim ilaçları içmeye devam ediyor . belkide fayda etti kısa sürede.:Saruboceq:
ne olur dua edin bana :1hug:
balım:a015::1hug:ŞenizSelam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..ınşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..ısmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..ınşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
beklemekte iyi yapıyorsun canım...inş sevinirsin canım yarın.. yoksa da üzülme zamanı gelmemiş de geç.. hele bi gelsinler ısırcam hep kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol canım geçicek inş.. Şeniz
cnm günaydın düşündüm sonra adet günüm gelene kadar bekliycem önceden yapıncada negatif bile olsa yine soru işaretleri gitmiyor. yok erkende onun içinmi çıkmadı yok geçerse bikaç gün çıkarmı bu sefer iyice stres oluyoruz adetimizde gecikiyor.bakalım hayırlısı
özellikle sağ kasığımda acayip kramplar var dün akşam resmen aniden girdi bi an sarsıldım. akıntım arttı belimin ortası cok agrıyor ne biliyim allahtan umut kesilmez eşim ilaçları içmeye devam ediyor . belkide fayda etti kısa sürede.:Saruboceq:
ne olur dua edin bana :1hug:
bende üzüldüm:çok üzgünüm:aa sevcana cok uzuldum yaaa
ne gicik insanlar var kiskandi kesin laf etti bencede biraz ortam duzelesiye girmesin sorun cikmasin isiyle iligili yazik uzuldum
sevcanim opuldun canim
Kızlar doktorum serophen vermişti, 2 yumurtam oluşmuş inşallah bu ay hamile kalırım.
slm kızlar nasılsınızzzzz bakalım yeni haberler varmı baklaımmmm:1hug:
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
sidelyacığım çok geçmiş olsun canım. nasılsın nasıl oldun?
kızlar eşimin sperm sonuçlarını yazıyorum size sizce nasıl.bana hızı biraz yavaş gibi geldi. daha doktora gösteremedik 1 hafta sonra gösterice zinşallah
perhis süresi:4 gün
hacim:2,7
1 ml sperm sayısı:70 milyon
toplam sperm sayısı:189 milyon
normal sperm:%64
anormal sperm:%36
canlı:%75
ölü:%25
normal hızlı:%7
ileri yavaş hızlı:%59
yerinde hareket: %36
ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?