Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İyi düşünmüşsün canım bencede beklemen daha iyi Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

canım bu tedavivnin getirdiği bir durum böle düşünmemiz kulanılan ilaçlar ve yaşadığımız olumusuzluklardan kaynaklanıyor sakin kötü düşünme her şeyin iyi ve güzel olcagını düşün ve RABİM DEN hayırlısını iste işnn bebişin hayırlısıyla gelir kucağın dolar

inşallah bitanem tutunur bebiş ama hayırlısı ne diyeyim Rabbim inşallah en kısa zamanda hepimize ol der

canım benimm çok geçmiş olsun yaaaa.
biran önce düzelirsin inşallah...

tşk tatlım rabbim kimselere vermesin çok kötü tşk tatlışımm....

SİDELYA geçmiş olsun canım
ben o kadar güçlü bir ilaç olduğunu düşünmemiştim hiç klomenin

tşk canım ya doktor onun etkisinin olmadıgını söyledi olsaydı bütün vücudunda olması lazımdı dedi ama klomen hala bende kuşku altında kullanmıcam bir daha da zaten

geçmiş olsun canım allahım biran önce şifanı versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

amin inş güzelimm rabbim düşmanımın başına getirmesin

gunaydin kizlar bu aralar her yer cok sessiz bizim topikte oyle tabiki acildigindan beri bi bayramda boyle olmustu birde simdi olsun bakalim ins hamis haberleriyle cosar buralar
BALSURAT canim hoscakal alaha emanet ol ins dondugunde bomba haberler alirsin allahin izniyle nasil olsa her ay en az 4 5 hamisimiz cikiyor bu ayin anne adaylari kimler acaba yani mayisin

tek isteğim bu canım hayırlısı .çok sağol

günaydın kızlar nasılsınız özlemcim neden hemen temizliğe giriştinki aşılamanı yen i yaptırmadınmı bekleseydin daha bebiş geliyodur belki
burada kimin evlilik yıldönümü tulny mi özlemmi ? ikinizede söyliyim ozaman allah bir ömür birbirinizden ayırmasın mutlu yuvanıza evlatlar nasip etsin inşallah
roay ben iyiyim canım sen nasılsın
dün eşime test alıp umut olmasada yapalım dedim boşver dedi bekle dedi sonra daha çok üzülüyorsun dedi yaptırmadı bhekliyorum şimdilik

Günaydın canım hoşgeldin
bugün topiği biz açalım dedik
bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın:uhm:
bende iyiyim canım allaha şükürler olsun

beklemek zor ama ne yapalım başka çaremizde yok sanırım allahım hakkında hayırlısını versin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canlarım iyiki varsınız sizi yanımda hissetmek beni rahatlatıyor allahım hepimizin yardımcısı olsun..

içimde hiç umut yok napayım düşünmememk için .benim evlilik yıl dönümüm canım . Sağol aminnnnn

nurcum sevcan işyerinde ama siteye giremiyor çünkü işyerinden bitane çatlak kıs sevcanla tartışmış
sürekli internete giriyor diye herkesin içinde bağırıp çağırmış bikaç gün böyle olcak heralde
oda çok sinirli ben gelişmeleri bildiriyorum ona

canzi evet kaderimiz hep beklemekle geçiyor ben pcoslu olduğumu düşündüğümden geçikmesi normal geliyor ama belki bir ihtiaml diyorum 15 martta olmam gerekirken ayın bugün 28. olmadı yani napalım kısmet

sidelya çok geçmiş olsun canım.. inş hemen geçer rahatsızlığın.. kist yapmamış o zaman sende yüzünden çıkmış.. Allah beterinden korusun şifa versin canım benim.. Şeniz

balıııımmmm kendine çok ii bak.. iyi dinlen gez eğlen bomba gibi dön canım.. sigara içme yolarım saçını başını :mymeka: kocişine söylerim bak haa alkisalkisalkis Şeniz

bekle canım bekle.. herşeyde vardır bir hayır.. rabbim herşeyin en iyisini biliyor.. belki de kısmetin gelmiştir.. inşş hamilesindir.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım özlemin evlilik yıl dönümüydü... sağlık olsun bekleyin o zaman.. düzensizleşti seninki de iyice..

AŞKMELEĞıM canım saol
çok üzüldüm şimdi evindede net yok sevcanın
sen benim onu özlediğimi söyle görüşürsen olur mu
o kızıda yakalarsam var ya ....

tulincim canım çok sağol tşk...
evet ya sevcancıma rabbim yardım etsin....şimdi birde aynı ortamda paralamak lazım valla o kızı

günaydin kizlarrrr
balim canim benim..1 ayda pek uzunmus be kuzumm:çok üzgünüm:
ama iyice kafa dagitip dinlenecegini düsününce seviniyorum..
bol bol keyfini cikar,firsat bulursan gel
öslices seniii,öpüyorum kocamannn,hayirli yolculuklar olsunnŞeniz

aa sevcana cok uzuldum yaaa
ne gicik insanlar var kiskandi kesin laf etti bencede biraz ortam duzelesiye girmesin sorun cikmasin isiyle iligili yazik uzuldum
sevcanim opuldun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…