inş sevinirsin canım yarın.. yoksa da üzülme zamanı gelmemiş de geç.. hele bi gelsinler ısırcam hep kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol canım geçicek inş.. Şeniz
cnm günaydın düşündüm sonra adet günüm gelene kadar bekliycem önceden yapıncada negatif bile olsa yine soru işaretleri gitmiyor. yok erkende onun içinmi çıkmadı yok geçerse bikaç gün çıkarmı bu sefer iyice stres oluyoruz adetimizde gecikiyor.bakalım hayırlısı
özellikle sağ kasığımda acayip kramplar var dün akşam resmen aniden girdi bi an sarsıldım. akıntım arttı belimin ortası cok agrıyor ne biliyim allahtan umut kesilmez eşim ilaçları içmeye devam ediyor . belkide fayda etti kısa sürede.:Saruboceq:
ne olur dua edin bana :1hug:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım maşallah muhabbet bol bol maşallah size arkadaşlar
çok sağolun kızlar tutucağını sanmıyorum ama içimden bir histe merakla bekliyor. ilk gun yattım ertesi gun kaynanamla eşimin dayısına gittik dunde temizlik yaptım .bugun 1. yıl dönümümüz maddiyattan dolayı evdeyiz biraz hazırlık yaptım.
teşekkür ederiz.. inş bir gün olur bekliyoruz..
inş sevinirsin canım yarın.. yoksa da üzülme zamanı gelmemiş de geç.. hele bi gelsinler ısırcam hep kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol canım geçicek inş.. Şeniz
hayırlısı özlemcim inş tutar seviniriz.. ne olacağı hiç belli olmaz.. evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.. nice mutlu senelere.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evlilik yıldönümünüz kutlı olsun canıma.s.
daha nice mutlu senelere inşalalh...
canım neden hemen ayaklandın:mymeka:
hemde temizlik yapmış:mymeka:
sağol canım. aminn. napayım hiç ümidim yok . aşılamam olmamıştır diye ayaklandım
canzimmm canım çok sağol ama herzaman bir umut var tabii ama düşünmemek için yokmuş gibi davranıyorum napalım böleymiş kısmetimiz. aminn canım hepimiz bir yastıkta kocayalım kocişlerimizlen inşallah
canım benimm çok geçmiş olsun yaaaa.
biran önce düzelirsin inşallah...
SİDELYA geçmiş olsun canım
ben o kadar güçlü bir ilaç olduğunu düşünmemiştim hiç klomenin
geçmiş olsun canım allahım biran önce şifanı versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
canım bu tedavivnin getirdiği bir durum böle düşünmemiz kulanılan ilaçlar ve yaşadığımız olumusuzluklardan kaynaklanıyor sakin kötü düşünme her şeyin iyi ve güzel olcagını düşün ve rabim den hayırlısını iste işnn bebişin hayırlısıyla gelir kucağın dolar
bende iyiyim canım allaha şükürler olsunGünaydın canım hoşgeldin
bugün topiği biz açalım dedik
bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın:uhm:
günaydın kızlar nasılsınız özlemcim neden hemen temizliğe giriştinki aşılamanı yen i yaptırmadınmı bekleseydin daha bebiş geliyodur belki
burada kimin evlilik yıldönümü tulny mi özlemmi ? ikinizede söyliyim ozaman allah bir ömür birbirinizden ayırmasın mutlu yuvanıza evlatlar nasip etsin inşallah
roay ben iyiyim canım sen nasılsın
dün eşime test alıp umut olmasada yapalım dedim boşver dedi bekle dedi sonra daha çok üzülüyorsun dedi yaptırmadı bhekliyorum şimdilik
günaydın kızlar nasılsınız özlemcim neden hemen temizliğe giriştinki aşılamanı yen i yaptırmadınmı bekleseydin daha bebiş geliyodur belki
burada kimin evlilik yıldönümü tulny mi özlemmi ? Ikinizede söyliyim ozaman allah bir ömür birbirinizden ayırmasın mutlu yuvanıza evlatlar nasip etsin inşallah
dün eşime test alıp umut olmasada yapalım dedim boşver dedi bekle dedi sonra daha çok üzülüyorsun dedi yaptırmadı bhekliyorum şimdilik
kızlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir..............
tatlım iyi olmaya çalışıyorum.dün doktora gittim yüzüm şişmiş ve kabarmış halde aşırıda yanıyordu.krem ile hap verdi bakalım inş geçer ya bir haftalık tedavi uygulayacagız geçmez ise tekrar gidicem bu arada bir hafta boyunca su değdirmicem yüzüme.
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
cnm günaydın düşündüm sonra adet günüm gelene kadar bekliycem önceden yapıncada negatif bile olsa yine soru işaretleri gitmiyor. yok erkende onun içinmi çıkmadı yok geçerse bikaç gün çıkarmı bu sefer iyice stres oluyoruz adetimizde gecikiyor.bakalım hayırlısı
özellikle sağ kasığımda acayip kramplar var dün akşam resmen aniden girdi bi an sarsıldım. akıntım arttı belimin ortası cok agrıyor ne biliyim allahtan umut kesilmez eşim ilaçları içmeye devam ediyor . belkide fayda etti kısa sürede.:Saruboceq:
ne olur dua edin bana :1hug:
burada kimin evlilik yıldönümü tulny mi özlemmi ? ikinizede söyliyim ozaman allah bir ömür birbirinizden ayırmasın mutlu yuvanıza evlatlar nasip etsin inşallah
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?