sende erkenden davranıp yazsaydın canımmm:mymeka:
bu çiçekler senin içinyerimsenibena.s.barıştık mı?
Hain domdom
aynı satte yazmışız kabul etmiyom banane:1closedeyes:
devam ama bakalım etkisini görebilecekmiyimTamam tamam barıştık
bu güzel çiçeklere kim dayanabilirkiŞeniz
nasılsın canım incir kürü devammı:uhm:
devam ama bakalım etkisini görebilecekmiyim
ben 2 günde bir yiyom tadı pek ii değil.midem almıyor:uhm:
sidelya günaydın canım nasılsın?
İnşallah görürüz canım ya bende devam ediyorum
ama geçen hafta sonu evde yoktum 2 gün yiyemedim
bazen hafta sonlarını es geçebiliyorum
okadardan zarar gelmez inşallah:1hug:
kızlar geçmişi okucak kadar zamanım yok yaramaz bişey yok değil mi
Tatlım tekrar çok geçmiş olsun
bildiğim kadarıyla kötü giden bişeyler yok
sevcancım aşılamaya başlıycaktı haberin varmı bundan bilmiyorum ama
aşılaması ertelendi dru yurtdışına çıkıcakmış galiba:teselli:
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
kızlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir..............
tatlım iyi olmaya çalışıyorum.dün doktora gittim yüzüm şişmiş ve kabarmış halde aşırıda yanıyordu.krem ile hap verdi bakalım inş geçer ya bir haftalık tedavi uygulayacagız geçmez ise tekrar gidicem bu arada bir hafta boyunca su değdirmicem yüzüme.
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
çok sağolun kızlar tutucağını sanmıyorum ama içimden bir histe merakla bekliyor. ilk gun yattım ertesi gun kaynanamla eşimin dayısına gittik dunde temizlik yaptım .bugun 1. yıl dönümümüz maddiyattan dolayı evdeyiz biraz hazırlık yaptım.
kızlar günaydın nasılsınız dilerim herkez iyidir..............
tatlım iyi olmaya çalışıyorum.dün doktora gittim yüzüm şişmiş ve kabarmış halde aşırıda yanıyordu.krem ile hap verdi bakalım inş geçer ya bir haftalık tedavi uygulayacagız geçmez ise tekrar gidicem bu arada bir hafta boyunca su değdirmicem yüzüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?