Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yaaa kıyamam:teselli: rabbim inşallah en yakın zamanda şifanı verir....bol bol dinlen canım dikkat et kendine....benimde biraz morelim bozuk yüzümde biraz sivilceler çıktı hormonlardan sanırım...dr yi aradım hormonlardan olabileceğini söyledi...bakalım regl olmamı bekliyorum test yaptırıcam...

cnm noldu sana :sm_confused:

sorma bitanem yaa alerji olmuşum ilk defa hayatımda....sen nasılsın canım

tşk inş ....hadi bakalım canım rabbim sanada acil şifalar versin inş

sidelya geçmiş olsun canım. Ne alerjisi oldun böyle sen??

tşk canım bende bilmiyorum inan doktorda onunla ilgili bişey söylemedi ama sanırım uçuk için kullanmış olduğum ilaçtanda süphelendi.şimdi dünden daha iyiyim şükürler olsun....

selam karmen hoşgeldin.. hızlı hareketliniz az sadece.. ama doktorlar genel harekete göre değerlendiriyorlar.. ileri yavaş hızlınız bile %59 yani.. toplamı %66 yapıyor bu da iyi bir rakam.. biraz uyuşuk uyuşuk gidiyorlar ama olsun.. sorun yok canım.. hareketi arttırmak için havuç suyu içsin eşin.. ama sigara içmiyorsa içiyorsa içemez..

minoş hadi hayırlı olsun canım tekrar.. ilaçların hiçbir yan etkisiyle karşılaşmazsın inş.. sana bebek olarak dönerler.. :Saruboceq:

nur ziyaretçi mesajını aç kırcam kafanı.. :mymeka: bana yazıyosun ben sana nerden yazcam.. mesajı silmek için editlersin ancak canım tümden silemiyoruz biz.. nick değişikliğini de bildirmen lazım...

sidelya geçmiş olsun canım. Ne alerjisi oldun böyle sen??

tşk canım bende bilmiyorum inan doktorda onunla ilgili bişey söylemedi ama sanırım uçuk için kullanmış olduğum ilaçtanda süphelendi.şimdi dünden daha iyiyim şükürler olsun....

Kızlar doktorum serophen vermişti, 2 yumurtam oluşmuş inşallah bu ay hamile kalırım.

İNŞŞŞ HEMDE TEK İSTERKEN İKİZ OLUSUN SONRA SİTEYE BİLE GELEME ONLARLA İLGİLENECEM DİYE İNNŞŞ BAŞINI KAŞIYACAK VAKTİN KALMASIN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

hadi bakalim canim ins zamaninda gelirde baslarsin artik bebisinde seni birakmaz dualarim seninle olcak guldur yuzumuze minosummmmmm
ah ahhhhhh hic sorma bu sene nolcak bizim durumlar karisik ama cok ozledim tr yi her gun ruyamda goruyorummsenağlama

balım tatile gidiyomuşsun güle güle canım yolun açık olsun. bomba gibi gelirsin inşallah. bol bol dinlen gez eğlen canım . seni çok özlüycez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…