cnm hastalanmışsın hayırlısı olsun benimde eli kulağında bugün yarın gelir lülülülülülü
amin canım nediyelim.....hayırlısı buymuş...inş.olmazsın:Saruboceq: kistten cokkorktum olmaması beni rahtlattıı hiçte bebegi takamam valla o korku yetti bana güzel ders aldım ama 2cm yumurtam varmış hala o neki adetle atılır degilmi kist yk dedi yani doktr.o 2cm yumurtam niye duruorki anlamdm doktr bişii olmaz dedide...fisfisfis
cnm doktor da demiş bişe olmaz o kadar yüklendikki yumoşlara onlarda şaşırdılar atarsın adetle birlikte
:)SORMA YA BAYAA YÜKLENDM AKLIMDAN CIKARTAMADIMA RTIK YO AMA İNŞ.SENDE HAYIRLI HABERLER ALIRSIN CNMM:1hug:
adını neden umutsuz koydun kii
olurmu canım biz burdayız benneyaptımkigamyoncuiremsudelikafadulden ne zaman istersen:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile :lepi: :Saruboceq::tomato: :dance:
slm arkadaşlar bende yeni kaltıldım aranıza
Kızlar iki gündür annem bizde giremiyorum. Yarın akşam görüşürüz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Öpüyorum herkesi.
pinkicim rylai niye hiç sesiniz çıkmıyo sessiz sessiz oturuyonuz orda bende giderim o zaman( kociş çay istiyo gene gelirim ben dayanamamm:))
kız gitme nereye gidiosun :sm_confused: bi yandan dizi seyrediorum cnm kimsecikler de yok zate bak sende gittin yanlız kaldım buralarda a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?