Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar inş güzel bir gün olur hepimizede aymesimin dediği gibi sizleri çok özledim düne bir yolculuk yapim geliyorummm

günaydın kızlar nedense bugün içimde sıkıntü hüzün hep birarada,
eşimin hastalığınamı üzüleyim,maddi sıkıntıdan birtürlü çıkamadığımızamı üzüliyim
çocuk tedavsi için bişey yapamadığımıza ,işyerinden izin alamadığıımızamı sıkılıyım bilemedim
sanrım hepsi üst üste bindi sabah sabah inşallah biranönce bütün sıkıntılar bizi terk eder hala adet olmadım olmadım olmadım işte herşey normal gibi birde bu çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin güne güzel başlamadım ama inşallah sonu güzel biter hepinize hayırlı günler

günaydın kızlar nasılsınız bakim
balımmmmmmm tatile çıkıyormuşsun seni özleyeceğiz hayırlı yolculuklar canım .
kızlar hamiş haberleri durdumu neeee nedense benim adet günümde hamiş haberleri alıyorum bak 10 gün sonra yine bir patlama olacak hamişler teker teker çıkacak..

günaydınlarrrrr

balkafa çok özleyeceğiz seni dinlen ve gel hemen olur mu?

sevcan nerde kızlar ya dün de hiç girmedi hasta falan mı?

sıkma canını güzelim arada hepimiz yaşıyoruz böle dönemler içimize attıklarımız çıkıo işte bi yerden allah sağlık versin geri kalan herşey hallolur :teselli:

sıkma canını güzelim arada hepimiz yaşıyoruz böle dönemler içimize attıklarımız çıkıo işte bi yerden allah sağlık versin geri kalan herşey hallolur :teselli:

sağol bitanem inşallah dediğin gibi olur eşim sağlığına kavuşur ama zor gibi uzun yıllar bunun tedavisi var her an her yerde herşey olabiliyor aklım sürekli onda olmadık yerde başına bişey gelebilcekmi diye uffff dua ediin bizlere bu hastalığıda atlatalım

günaydın kızlar nasılsınız.Nevrosky ne kadar güzel 10. haftada ilerliyorsun.Allah tamamına erdirsin.Listeler uzayıp gitmiş.Allah buradaki herkeze kısmet etsin.Amacımız hedefimiz aynı.Ben 34. haftadayım.Allah kısmet ederse 6 hafta sonra oğlumu alacağım kollarıma.Allah hepinize yaşatsın emin olun ki geri dönüp bakmayacaksınız.Farklı heyecanlar içinde olacaksınız.Her haftası ayrı bir güzel.Hele o karnınızdaki hareket varya dünyaya bedel.Sen dışardan dokunuyorsun o içerden karşılık veriyor.Allah isyteyen ve bu yolda ilerleyen herkeze nasip kısmet etsin.Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınlarrrrr

balkafa çok özleyeceğiz seni dinlen ve gel hemen olur mu?

sevcan nerde kızlar ya dün de hiç girmedi hasta falan mı?

Günaydın canım sevcan işyerinden bi kızla kapışmış sürekli internete giriyo diye bağrınmış kız işyerinde bi kaç gün giremiycekmiş ne yazıkki sevcan kkya

Valla canım bencede bu durgunluk olmuyo böyle hamiş haberleri gelsin artıkta neşemiz yerine gelsin dimi ama:lepi:

Canım Allah yardımcın olsun
çok zor şeyler ama hayat bu işte
iyilikleriyle kötülükleriyle devam ediyo
aman herşeyden önemlisi sağlık bence
sonrası gelir inşallah.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz hakkında:Saruboceq:

Amin canım inşallah bizede nasip olur bu duyguyu yaşamak
Sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum oğluşunu kucağına almaya çok az kalmış
ne kadar heyecanlısındır şimdi Allahım nolur bizede nasip et Ya Rabbim:Saruboceq:

Selam, günaydin kizlar,
taze taze yeni katildim araniza sengözlerimebaksanab
önc ekisaca kendimi tanitayim.
23 yasindayim almanyada yasiyorum, 3 yil 8 aydir dünyanin en harika erkegi ile evliyim mutluyum, tek bi sorunumuz var iste, 1 yil 4 ay önce dogum kontrol hapini biraktim, dogal yollarla 1 yil cocugumuz olmadi sonunda kontrol olmaya karar verdik ben hormon testi yaptim, bi sorun cikmadi esim urologa sperm testi yapmaya gidince bomba patladi fisfisfis
sperm hizi cok düsükmüs (iler hare %6) sperm sayisi normale yakin onda sorun yok dedi dr morfolojide %40larda, bunu ögreneli 2 ay oldu doktoru tek careniz tüp bebek dedi.
Sinirlerim bozuldu benim, umutsuzluga kapildim, sonra kader kismet dedim.
Simdi esim keciboynuzu kürü iciyor, ve cinko agirlikli besleniyor, allahin izniyle izine gidince ordada görünecek dra, 2008 sonuna kadar dogal yollarla hamis kalmazsam, tüp bebek denemesine baslayacaz.
Ben nolur nolmaz herseyi aradan cikaralim diye rahim filmi cektirecegim 2 hafta sonra.
cok korkuyorum imdaaattt .
hmm bukadar, destan yazmisim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…