günaydın kızlar nedense bugün içimde sıkıntü hüzün hep birarada,
eşimin hastalığınamı üzüleyim,maddi sıkıntıdan birtürlü çıkamadığımızamı üzüliyim
çocuk tedavsi için bişey yapamadığımıza ,işyerinden izin alamadığıımızamı sıkılıyım bilemedim
sanrım hepsi üst üste bindi sabah sabah inşallah biranönce bütün sıkıntılar bizi terk eder hala adet olmadım olmadım olmadım işte herşey normal gibi birde bu çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin güne güzel başlamadım ama inşallah sonu güzel biter hepinize hayırlı günler
sıkma canını güzelim arada hepimiz yaşıyoruz böle dönemler içimize attıklarımız çıkıo işte bi yerden allah sağlık versin geri kalan herşey hallolur :teselli:
Canım düzelttim. İyi çalışmalar o zaman size. :jeyyar: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Evet canımm. 9 haftalık oldu çok şükür. İnşallah Allahın izniyle o günleri de görürüz. Allah herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydınlarrrrr
balkafa çok özleyeceğiz seni dinlen ve gel hemen olur mu?
sevcan nerde kızlar ya dün de hiç girmedi hasta falan mı?
günaydın kızlar inş güzel bir gün olur hepimizede aymesimin dediği gibi sizleri çok özledim düne bir yolculuk yapim geliyorummm
günaydın kızlar nasılsınız bakim
balımmmmmmm tatile çıkıyormuşsun seni özleyeceğiz hayırlı yolculuklar canım .
kızlar hamiş haberleri durdumu neeee nedense benim adet günümde hamiş haberleri alıyorum bak 10 gün sonra yine bir patlama olacak hamişler teker teker çıkacak..
günaydın kızlar nedense bugün içimde sıkıntü hüzün hep birarada,
eşimin hastalığınamı üzüleyim,maddi sıkıntıdan birtürlü çıkamadığımızamı üzüliyim
çocuk tedavsi için bişey yapamadığımıza ,işyerinden izin alamadığıımızamı sıkılıyım bilemedim
sanrım hepsi üst üste bindi sabah sabah inşallah biranönce bütün sıkıntılar bizi terk eder hala adet olmadım olmadım olmadım işte herşey normal gibi birde bu çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin güne güzel başlamadım ama inşallah sonu güzel biter hepinize hayırlı günler
günaydın kızlar nasılsınız.Nevrosky ne kadar güzel 10. haftada ilerliyorsun.Allah tamamına erdirsin.Listeler uzayıp gitmiş.Allah buradaki herkeze kısmet etsin.Amacımız hedefimiz aynı.Ben 34. haftadayım.Allah kısmet ederse 6 hafta sonra oğlumu alacağım kollarıma.Allah hepinize yaşatsın emin olun ki geri dönüp bakmayacaksınız.Farklı heyecanlar içinde olacaksınız.Her haftası ayrı bir güzel.Hele o karnınızdaki hareket varya dünyaya bedel.Sen dışardan dokunuyorsun o içerden karşılık veriyor.Allah isyteyen ve bu yolda ilerleyen herkeze nasip kısmet etsin.Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın canım hoşgeldina.s.
sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?