Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin cnmcım kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımcım hangisine bakıyon bugünkü dizilerden beni sarmıyo bugünkü diziler benimki dündü elveda rumeli bide yaprak dökümü eskisi kadar müptela olmasamda bide aşkı memnu tabikialkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım ailemi seyrediyorum cnm eskiden binbir geceyide seyrediyodum ama artık sıktı

balımmmmmmmmmmm güle güle git
güle güle gel emi
çook özleyeceğiz seni
ama bol bol stres at kafa dağıt
bomba gibi gel
Allaha emanet ol balım:asigim:

slm size bir sorum var eşim geçmişte varikosel ameleyatı oldu.Bu ameliyat hamile kalmak konusunda engel mi
merhaba canım
aksine düzelmesi için yapılan bi ameliyat
engel değil

Kızlar iki gündür annem bizde giremiyorum. Yarın akşam görüşürüz. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Öpüyorum herkesi.
Allaha emante ol bebişinle nevom
anneciğin kıyamıyo iyi bakıyo sana aman iyi ol:asigim:

iyi aksamlar kizlar yine herkescikler burada toplanmis iyisiniz ins
corneliadan haber alan varmi buara oda pek gelmiyor
szssiz her anlamda hamisde duymak istiyoruz kizlarrrrrrrrrr

slm kızlar nasılsınız eşim rizeye gitti bir haftadır annemdeyim ara ara girebiliyorum giden gelen çok oluyo yeni güzel haberler varmı

balımmmmmmmmmmm güle güle git
güle güle gel emi
çook özleyeceğiz seni
ama bol bol stres at kafa dağıt
bomba gibi gel
Allaha emanet ol balım:asigim:

balım tatile gidiyomuşsun güle güle canım yolun açık olsun. bomba gibi gelirsin inşallah. bol bol dinlen gez eğlen canım . seni çok özlüycez canım.

Balsurat hayırlı yolculuklar..ne guzel aılenın yanına gıdıyorsun..gunlerın tadını cıkar..

balim hayirli yolculuklar bol bol dinlen ve bomba gibi gel gule gule git gule gule gel
seni ozlicez tadini cikar tatilin grs

evet ya erken test yapmak insanı hepten strese sokuyo, bencede yapma canım, inşallah hamilesindir[/QUOTE]

Çokk sağolun iyi dilekleriniz için kızlar allah razı olsunn.Allaha emanett olunnn..Vedaa vakti:a015:alkisalkisalkis

jeyannddddddddddddddddddddddddddddddddddd
hg nasilsin

h.b canım iyiyim sağol ama çıkmam lazım tekrardan geçmişi ancak bitirip döndüm buraya ..yarım kalan dersim var onu çalışacağım.. acık kafamı dağıtayım dedim derslerden şişti kafam iyice

canım inşşş doğal yoladan gelir güzeler güzeli meleğin seni şaşırtır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günydım şekerler kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

günaydına.s.
bizim topik
hadi bakalım kalkınyerimseniben
nerelerdesiniz mirmirmirmir

cevap veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. ben eşimin sonuçlarını dr ali hatay diye birisinin sitesine yolladım. o da sonucun normal olduğunu hiç bir sorun olmadığını yazmış. ama benim kafama takılan normal hızlının en az %25 olması gerektiği. bizimki%7 neyse ben eşime keçiboynuzu pekmezi çinko ve evitamini aldım. o da uslu uslu kullanıyor. inşallah sonuç alırız. sonuç olumlu olursa sizede yazarım burdan.

Günaydın kıslara.s.
çokkkkkk güzel bi gün olur inşallah herkes için

Balımm hayırlı yolculuklar tatlım hoşçakal:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…