Selam, günaydin kizlar,
taze taze yeni katildim araniza sengözlerimebaksanab
önc ekisaca kendimi tanitayim.
23 yasindayim almanyada yasiyorum, 3 yil 8 aydir dünyanin en harika erkegi ile evliyim mutluyum, tek bi sorunumuz var iste, 1 yil 4 ay önce dogum kontrol hapini biraktim, dogal yollarla 1 yil cocugumuz olmadi sonunda kontrol olmaya karar verdik ben hormon testi yaptim, bi sorun cikmadi esim urologa sperm testi yapmaya gidince bomba patladi fisfisfis
sperm hizi cok düsükmüs (iler hare %6) sperm sayisi normale yakin onda sorun yok dedi dr morfolojide %40larda, bunu ögreneli 2 ay oldu doktoru tek careniz tüp bebek dedi.
Sinirlerim bozuldu benim, umutsuzluga kapildim, sonra kader kismet dedim.
Simdi esim keciboynuzu kürü iciyor, ve cinko agirlikli besleniyor, allahin izniyle izine gidince ordada görünecek dra, 2008 sonuna kadar dogal yollarla hamis kalmazsam, tüp bebek denemesine baslayacaz.
Ben nolur nolmaz herseyi aradan cikaralim diye rahim filmi cektirecegim 2 hafta sonra.
cok korkuyorum imdaaattt .
hmm bukadar, destan yazmisim ya
Selam, günaydin kizlar,
23 yasindayim almanyada yasiyorum, 3 yil 8 aydir dünyanin en harika erkegi ile evliyim mutluyum, tek bi sorunumuz var iste, 1 yil 4 ay önce dogum kontrol hapini biraktim, dogal yollarla 1 yil cocugumuz olmadi sonunda kontrol olmaya karar verdik ben hormon testi yaptim, bi sorun cikmadi esim urologa sperm testi yapmaya gidince bomba patladi fisfisfis
sperm hizi cok düsükmüs (iler hare %6) sperm sayisi normale yakin onda sorun yok dedi dr morfolojide %40larda, bunu ögreneli 2 ay oldu doktoru tek careniz tüp bebek dedi.
Simdi esim keciboynuzu kürü iciyor, ve cinko agirlikli besleniyor, allahin izniyle izine gidince ordada görünecek dra, 2008 sonuna kadar dogal yollarla hamis kalmazsam, tüp bebek denemesine baslayacaz.
Ben nolur nolmaz herseyi aradan cikaralim diye rahim filmi cektirecegim 2 hafta sonra.
canım hoş geldin aramıza burda yalnız değilsin in şşş her şey iyi olcak dualarımız hepimiz için hsg den de hiç korkma okadarda zor değil:lepi::lepi::lepi:Selam, günaydin kizlar,
günaydın kızlar nedense bugün içimde sıkıntü hüzün hep birarada,
eşimin hastalığınamı üzüleyim,maddi sıkıntıdan birtürlü çıkamadığımızamı üzüliyim
çocuk tedavsi için bişey yapamadığımıza ,işyerinden izin alamadığıımızamı sıkılıyım bilemedim
sanrım hepsi üst üste bindi sabah sabah inşallah biranönce bütün sıkıntılar bizi terk eder hala adet olmadım olmadım olmadım işte herşey normal gibi birde bu çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin güne güzel başlamadım ama inşallah sonu güzel biter hepinize hayırlı günler
Selam, günaydin kizlar,
:a015: :a015: :a015: :a015:senağlama senağlama senağlama
günaydın kızlar nasılsınız bakim
balımmmmmmm tatile çıkıyormuşsun seni özleyeceğiz hayırlı yolculuklar canım .
kızlar hamiş haberleri durdumu neeee nedense benim adet günümde hamiş haberleri alıyorum bak 10 gün sonra yine bir patlama olacak hamişler teker teker çıkacak..
günaydın kızlar nedense bugün içimde sıkıntü hüzün hep birarada,
eşimin hastalığınamı üzüleyim,maddi sıkıntıdan birtürlü çıkamadığımızamı üzüliyim
çocuk tedavsi için bişey yapamadığımıza ,işyerinden izin alamadığıımızamı sıkılıyım bilemedim
sanrım hepsi üst üste bindi sabah sabah inşallah biranönce bütün sıkıntılar bizi terk eder hala adet olmadım olmadım olmadım işte herşey normal gibi birde bu çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin güne güzel başlamadım ama inşallah sonu güzel biter hepinize hayırlı günler
günaydın kızlar nasılsınız.Nevrosky ne kadar güzel 10. haftada ilerliyorsun.Allah tamamına erdirsin.Listeler uzayıp gitmiş.Allah buradaki herkeze kısmet etsin.Amacımız hedefimiz aynı.Ben 34. haftadayım.Allah kısmet ederse 6 hafta sonra oğlumu alacağım kollarıma.Allah hepinize yaşatsın emin olun ki geri dönüp bakmayacaksınız.Farklı heyecanlar içinde olacaksınız.Her haftası ayrı bir güzel.Hele o karnınızdaki hareket varya dünyaya bedel.Sen dışardan dokunuyorsun o içerden karşılık veriyor.Allah isyteyen ve bu yolda ilerleyen herkeze nasip kısmet etsin.Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar açıköğretim işletme 3 sınıftaydım geçen ay ara sınavım vardı hatırlarsanız hepsinden geçer not almışım oleyyyy çok mutluyum hiç umudum yoktu
kızlar açıköğretim işletme 3 sınıftaydım geçen ay ara sınavım vardı hatırlarsanız hepsinden geçer not almışım oleyyyy çok mutluyum hiç umudum yoktu
kızlar benin NUR
yeni kullanıcı adı aldım
mesajların hepsi silindi
bana yorum yapan kullanıcılarınkide silinmş
kusura bakmayın
kızdılar zaten biraz
neyse itibarsız başladım yeniden
sidelyacım çok sevindim canım.. darısı finallerin başına hihoyyythihoyyyt
gözünaydın cnm ne güzel.darısı 4. sınıfa.:içelim:
tebrikler sidelya darisi tüm sinavlarinin basina:sm_cool:
kızlar benin NUR
yeni kullanıcı adı aldım
mesajların hepsi silindi
bana yorum yapan kullanıcılarınkide silinmş
kusura bakmayın
kızdılar zaten biraz
neyse itibarsız başladım yeniden
gözünaydın canım. süpersin yaaaa. darısı finallere canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?