Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hoşgeldin aramıza
inşallah tez zamanda hamile kalırsın
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebekle taçlandırsın:1hug:

cnm öncelikle hosgeldın aramıza
bızlerde asagı yukarı aynı seylerle ugrasıyoruz.
burada daha deneyimli arkadaslar var ama benım düşüncem hızını arttırmak daha kolay
yani morfolojiye %40 yazmıssın süpermi süper yani muhteşem
benim eşimin %2 şu anda vitamin alıyor keçiboynuzu pekmezi ve havuç suyu içiyor. ben hala umutluyum burda ne mucizeler oldu allah yeterki izin versin.
o yüzden hemen tüp bebğe geçmeyin sabırla biraz deneyin doğal yoldan inş olur en kısa zamanda.a.s.

canım hoş geldin aramıza burda yalnız değilsin in şşş her şey iyi olcak dualarımız hepimiz için hsg den de hiç korkma okadarda zor değil:lepi::lepi::lepi:

canım geçecek geçecek geçmek zorunda bütün bu sorunlar ALLAHIN izni ile güzel günlerimiz gelecek üzme kendini aynı şeyleri bizde yaşıyoruz eşim 2 yıl önce iflas etti en az 150 milyar borcu tedaviye gidemiyoruz işin yok çalışamıyorum ama inanıyorum geçecek RABİM kolaylığını vercek innnnşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım.. spermlerle ilgili olarak bütün değerleri yazarsan daha iyi belli olur.. yazdıklarına göre sadece ileri harekette sorununuz var.. ama hareketlerde sadece ileri hızlı değerlendirilmiyor.. yüksek olsa tabi ki daha iyi ama yavaş hareketlerle de şansınız var.. keçi boynuzu kürü sperm sayısını arttırıyor.. havuç kürü de hareketi.. ama havucu sigara içmiyorsa kullansın.. bir de iki kürü aynı anda kullanmayın 1 ay birini 1 ay birini olabiilir.. rahim filmine gelince o da bazılarına göre çok sıkıntılı geçiyor.. benim hiç canım yanmadı.. film çekilirken sadece ilaç verildiğinde ağrı oluyor o da saniyelik ağrılar.. şimdiden geçmiş olsun.. inş kısa zamanda bebeğin olur..

aşkmeleği inş rabbimin mucizesi olur da tüm sıkıntılarından bir an önce kurtulursun canım.. ayet-el kürsiyi oku aklına geldikçe rahatlarsın..

cok iyisiniz cok tskler kizlar.
esim sigara kullanmiyor, havuc suyunuda icireyim ozaman, tek sorun cok inatci keci boynuzu suyunu bile zorla icmeye ikna ettim
hayirlisi olsun ins tez zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz.....

SG degerlerine gelince, test almanca %100 ceviremedim bi türlü ama isten cikinca evde bakarim aksam yazarim cevirebildigim kadar

kızlar açıköğretim işletme 3 sınıftaydım geçen ay ara sınavım vardı hatırlarsanız hepsinden geçer not almışım oleyyyy çok mutluyum hiç umudum yoktu

:a015: :a015: :a015: :a015: senağlama senağlama senağlama

gule gule git gule gule gel balim ozledim simdiden

evet canim biraz yavasladi gibi bu arada sende eve pc aldin ama az geliyorsun daha cok gormek isteriz seni buralarda

canim yuce yarabbim size her anlamda ferahlik versin

masallah canim masallah ne kadar guzel cok az kalmis kizlar listemiz meyvalarini veriyor ya inanilcak gibi degil ne cabuk geciyor gunler ben senin hamile haberini hatirliyorum canim

kızlar açıköğretim işletme 3 sınıftaydım geçen ay ara sınavım vardı hatırlarsanız hepsinden geçer not almışım oleyyyy çok mutluyum hiç umudum yoktu

tbler canim ins boyle devam eder hep notlarin

gunaydin kizlar iyi haberler gelir ins

sidelyacım çok sevindim canım.. darısı finallerin başına hihoyyythihoyyyt

gözünaydın cnm ne güzel.darısı 4. sınıfa.:içelim:

tebrikler sidelya darisi tüm sinavlarinin basina:sm_cool:

canlar tşk hepinize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar benin NUR
yeni kullanıcı adı aldım
mesajların hepsi silindi
bana yorum yapan kullanıcılarınkide silinmş
kusura bakmayın
kızdılar zaten biraz
neyse itibarsız başladım yeniden

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…