Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah rabbim tez zamanda sıkıntılarını geçirir ve bu seferde üstüstü mutluluklar verip ve mutluluk manyağı eder inşallah canım.

Merhaba kızlar nasılsınız?Umarım herkesin keyfi yerindedir topiğe gelmeyeli baya oldu,ee kimler hamile?Nevrom listelere bakıyormu?eğer bakıyorsa benim adet tarihim 26 nisan.

Sidelyacım tebrikler tatlım çok sevindim:lepi:

casper33 canım inşallah senin sınav sonuçlarında güzel gelir.:1hug:

Kızlar hepinize çok teşşekkür iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım ne güzel hepiniz bana moral vermişsiniz rabbim bizleri mutluluklarla sevindirsin kimseyi evlatsız koymasın dert veripte derman aratmasın

ya kizlar burda bilgi icermeyen seyler konusmayin kizicam haaaaaa
nevroya yazik okumasi zor oluyor diger topik neden acildiki siz yazinca canim istiyor bende yaziyorummmmmmmm ceza alcaz bi gun hepimizzzzz
orayi sevmedinizmi bulmasimi zor oluyor
aboneliklerime ekleyin kullanici panelinden bulmaniz her zaman kolay olur

asiii anaaaaaaaa kız buralaradamı yetişiyon artık
yoksa sen hep vardında benmi salak salak bakınıyordummmmkafamçokkarıştı
neyse bizim infertiliteye bir şey daha eklendiiiiii:lepi:
morfolojiiiii o ne oluyor yaaaaaaaaakötükedihüso
gerçi nevrooobu işin ustası ama o da yok ortalıkta:uhm:
sen bir şey biliyonmu bu konudasositososito
anaaaaaa kafiyeli oldu kızzz -tatlicadiarzu-,
liseden beri yazmamıştım belkidefisfisfis

kiz deli ben topige en cok msj atan ikinci kisiyim yeni goruyorsan ne diyim ben sana
ben bu topik icin uye oldum kk ya ve hepte buradyim uykulu
canim morfoloji demek spermlerin sekilleri boynu kulagi kuyrugu gibi yani sekil bozuklugu sizin morfoloji kac cikti canim morfolojide cok onemli eger sekil bozuklugu var sa dolleme yetenegi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…