günaydın kızlar nedense bugün içimde sıkıntü hüzün hep birarada,
eşimin hastalığınamı üzüleyim,maddi sıkıntıdan birtürlü çıkamadığımızamı üzüliyim
çocuk tedavsi için bişey yapamadığımıza ,işyerinden izin alamadığıımızamı sıkılıyım bilemedim
sanrım hepsi üst üste bindi sabah sabah inşallah biranönce bütün sıkıntılar bizi terk eder hala adet olmadım olmadım olmadım işte herşey normal gibi birde bu çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin güne güzel başlamadım ama inşallah sonu güzel biter hepinize hayırlı günler
sidelyacim hadi gozun aydin insallah finalleride gecersin allah kolaylik versin
aklıma gelmişken benim sınavlar daha açıklanmadı ya. 1,5 ay oldu ya
kızlar açıköğretim işletme 3 sınıftaydım geçen ay ara sınavım vardı hatırlarsanız hepsinden geçer not almışım oleyyyy çok mutluyum hiç umudum yoktu
Merhaba kızlar nasılsınız?Umarım herkesin keyfi yerindedir topiğe gelmeyeli baya oldu,ee kimler hamile?Nevrom listelere bakıyormu?eğer bakıyorsa benim adet tarihim 26 nisan.
cnm 3 gün günün geçtimi 26 nisan yazmıssın
Kızlar hepinize çok teşşekkür iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım ne güzel hepiniz bana moral vermişsiniz rabbim bizleri mutluluklarla sevindirsin kimseyi evlatsız koymasın dert veripte derman aratmasın
:a015: :a015: :a015: :a015:senağlama senağlama senağlama
sidelyacım tebrik ederim canım bende iyi not almışım sevcanda iyi notlar almış inşallah geçeriz bu yılda
sidelya tebrik ederim canım:lepi::lepi::lepi:
asiii anaaaaaaaa kız buralaradamı yetişiyon artık
yoksa sen hep vardında benmi salak salak bakınıyordummmmkafamçokkarıştı
neyse bizim infertiliteye bir şey daha eklendiiiiii:lepi:
morfolojiiiii o ne oluyor yaaaaaaaaakötükedihüso
gerçi nevrooobu işin ustası ama o da yok ortalıkta:uhm:
sen bir şey biliyonmu bu konudasositososito
anaaaaaa kafiyeli oldu kızzz -tatlicadiarzu-,
liseden beri yazmamıştım belkidefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?