aysem ınsallah azmamıstır pkon..
ayrıca bu ay topıkte bebe haberı duyacagımıza bol bol kıst haberı aldık..kaydirigubbakcemile3
bendede nurtopu gıbı kıst olumus:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dogum kontrol hapı ıcmeye basladım bende..
mınık bebegım bana baya bır hasar baktı..sanırım ben toparlanamıyacam bu gıdısle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan degerlerım cok dusuk cıkması ve pıhtılasma olmasından dolayı
drum hemotolıjı uzmanını gonderdı..bakalım 1 hafta sonra onlar bakacak bıde kan degerlerıme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sıgarada ıcemıyom..dogum kontrol hapından dolayı offf offff
bu ay bebek beklerken nur topu gibi iki tane kistim oluşmuş dr um da ben senden ümitliydim dedi ama üzgünüö adet oldum bebek filan yokmuş offfffff bu ay yasmin kullanıyorum nasip olursa bidahaki ay tedawim dewam edecek hepinizi çok sewiyorum ve öpüyorum...........
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canımm benimm. Sen nasılsın? Aşılama oldun. alkisalkisalkis Belirti var mı hiç? :içelim:
İnşallah yakalanmam. Hani bana bişi olmaz da yine sizlerden uzak kalırım ona yanarım. a.s. Asicim tedavi yakınlaştı mı artık? :Saruboceq:
Sağol güzelimm. Çok şükür geçti. Öpüyoruz seni. Şeniz Pinkim sen nasılsın?yerimseniben
Siz beni korursunuz di mi kızlar. Canlarım benimmmm. :1hug: :asigim: Şeniz İyimisin güzelim. a.s.
Evet güzelimm baya bir zaman oldu. Çok şükür işyerinden de giriyorum böylece. İnşallah yakalanmam. Yoksa yine külkedisi olucam. Kabağa dönüşecek bilgisayarım. :roflol: :roflol: :roflol: Sen nasılsın canım? Şeniz
Hoşbuldum tatlım. İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? a.s.
Yine baya geçmiş üzerinden. Baya şeye canının sıkıldığını okudum geçen geçmişi okurken. Düşünecek konu çok olunca , canın sıkılınca hormon değerlerin değişiyordur tatlım. Stress de etkiliyor biliyorsun. Buna her türlü stress de dahil. İnşallah daha fazla bekletmeden , doktora gitmeye gerek kalmadan , ilaç kullanmadan gelir bitanem. :Saruboceq:
Bebişimle hayat çok güzel. Hepinize diliyorum. Gerçekten dile getiremiyorum duygularımı ama sizlerin de bunu en kısa zamanda yaşayacağınıza eminim. :asigim:
günaydın canlarım
secan gelmiş çok sevindim
nevro zaten aklımı başımdan aldı
eee artık bi hamile haberi bekliyoruz yaaaaaa
Nevrommm yok yaa her ay belİrtİden geÇemezdİn ama bu ay hİÇ Ümİt yok bende. Sadece dÜn sabah sol kasıgım yataktan kalktıgımda battı dİk duramadım .ama sanmıyorum baŞkada bİŞey yok. Adet olacaĞımın tÜm belİrtİlerİ var ama :)
salı gunu kan verİcem bakalım İlk negatİf İmİ İlk pozİtİfİmİ gÖrÜcem
nevocum herşeyin iyi olması çok güzel bir haber.. ayrıca burdasın artık.. inş yakalanmazsın.. kendinize iyi bak Şeniz
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Sağol güzelim. İnşallahh. Sen de kendine çok iyi bak. Halsizliğin nasıl oldu. Geçti mi o durumlar. a.s.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
şimdilik iyiyim canım.. romatizmal başlangıç dediler ilaç verdiler.. kullandım ama onlar mı etki etti adetin azalmasına doğum kontrol hapı mı anlamadım.. diğerlerini adet sonrasında içicem aartık.. herşey bizim için malesef.. Allah beterinden korusun hepimizi.. Şeniz
ballooo :mymeka:
tatlişkolar kocişim sperm testi vermeye gidecek ..daha düzelmesi için çok erken biliyorum ama ..önceki tahlilleri 6 ay öncesi olduğu için doktor ameliyat sonrası düzelme durumularını inceleyecek sonraki aşamalarda..
acaba benim macun işe yararmışmıdır kii.heh sanmam ya..sırnaşık şeysırnaşık şey
kıslar bide dün gece çok ateşlendi eşim grip olmuş..sperm testini etkilir mi acaba ya :uhm:
tatlişkolar kocişim sperm testi vermeye gidecek ..daha düzelmesi için çok erken biliyorum ama ..önceki tahlilleri 6 ay öncesi olduğu için doktor ameliyat sonrası düzelme durumularını inceleyecek sonraki aşamalarda..
acaba benim macun işe yararmışmıdır kii.heh sanmam ya..sırnaşık şeysırnaşık şey
kıslar bide dün gece çok ateşlendi eşim grip olmuş..sperm testini etkilir mi acaba ya :uhm:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Siz beni korursunuz di mi kızlar. Canlarım benimmmm. :1hug: :asigim: Şeniz İyimisin güzelim. a.s.
korumazmıyız valla aklı olan san bulaşmaz arkanda bir ordu var çünki senin canım sen hiçç merak etme bende iyiyim şükür kilo vermeye çalışıyorum ondan sonra aşılama denenecek doktor kilo verirsen işimiz daha kolay olur olumlu sonuç almamız daha yakınlaşır dedi o yüzden aşılamadan ümitli doktorlar ama tabi bu ay rahim filmi çekilecek randevu aldım adet olunca arıcam günü belli olacak inşallah tüplerimde de sorun yoktur bazen doğum sonrası yapışıklıklar olabiliyormuş inşallah hiçç bişeycik yoktur dua ediyorum allahım hakkımızda hayırlı olanı versin bizlere
Çok şükür tatlım idare ediyom işte
kilo verme mücadelesi içine girdim
onunla uğraşıyorum:çok üzgünüm:
tedavide tam 6 kilo almışım canım ya
zaten boy yok cüceyim:roflol: bide kilo olunca:roflol:
berbat bi hal aldım anlıycağın
evet canım bende strese bağlıyorum okdar sıkıntılı zamanlar geçiriyorumki eşiminin ameliyattan sonra değerleri iyice düştü tekrar spermiyogram vericek buarda eşim ameliyat olalı 7ay oldu şuanda hiç birşey içmiyor keçiboynuzunuda bıraktı
ayrıca epilepsi nöbeti geçirdi geçenlerde sanırım kullanadığı ilaçlarda sperm kalitesini etkiliyor inşalah canım bizlerde o mutluluğu tadarız bizler seni anlıyoruz ççok yorma kendini
Hihoyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt.. Ben geldimmm. süprizzzzz hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
Eşim bana Administrator şifresi bulmuş. Girebildim buraya da sayesinde. Dedi Bakanlıktan yakalanana kadar kullanırsın. Yakalanırsam bişi yapmazlar di mi bana. :roflol: :roflol: :roflol:
delikafaduldengüzel bir sigara yakalımmmm ohh beee:roflol::lepi:
canım ateş spermleri çok etkiler ama spermler 72 günlük diye biliyoum etkilemeyebilirde
jeyannd canım şu nickini değiştir artuk yaaa... harflerin yerini karıştırcam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
eşinin değerlerinde henüz değişiklik olması için erken ama belli de olmaz..
sorularına ne desekte olmaz.. sonucunu alınca değerlendirelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?