Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım dün konuştuk.. sigarayı içme zaten kırcam kafanı seninde :mymeka: kan değerlerinde yoluna girer inş.. kist hep oldu didik ya bebek yerine kist sahibi olanlar diye topik açıcaz bu gidişle.. benim hapla 4. günüm olan adetimi de etkiledi.. az az geldi canım sıkıldı inş giderler de diğer ay da heder olmaz.. Şeniz

canııımmmm sende mi senağlama değerinde biraz yüksek çıkınca çok heveslenmiştik.. ama sağlık olsun.. bende 3 tane var.. üçüz kistim oldu :roflol::roflol::roflol: sonraki tedavinde dikkatli ol.. içtiğin kadarını içme yine.. dozu azaltmasını söyle doktoruna.. ben öyle yapıcam.. ya da ilaçsız takip etseler ölürler sanki :mymeka:

duygucum doğum günün kutlu olsun.. a.s.

nevocum herşeyin iyi olması çok güzel bir haber.. ayrıca burdasın artık.. inş yakalanmazsın.. kendinize iyi bak Şeniz

Çok şükür tatlım idare ediyom işte
kilo verme mücadelesi içine girdim
onunla uğraşıyorum:çok üzgünüm:
tedavide tam 6 kilo almışım canım ya
zaten boy yok cüceyim:roflol: bide kilo olunca:roflol:
berbat bi hal aldım anlıycağın

evet canım bende strese bağlıyorum okdar sıkıntılı zamanlar geçiriyorumki eşiminin ameliyattan sonra değerleri iyice düştü tekrar spermiyogram vericek buarda eşim ameliyat olalı 7ay oldu şuanda hiç birşey içmiyor keçiboynuzunuda bıraktı
ayrıca epilepsi nöbeti geçirdi geçenlerde sanırım kullanadığı ilaçlarda sperm kalitesini etkiliyor inşalah canım bizlerde o mutluluğu tadarız bizler seni anlıyoruz ççok yorma kendini

günaydın canlarım
secan gelmiş çok sevindim
nevro zaten aklımı başımdan aldı
eee artık bi hamile haberi bekliyoruz yaaaaaa

Tatlışım inşallah senin güzel haberini alırız çok yakında. hihoyyyt

Belli olmaz bakalım. Test gününü heyecanla bekleyelim. İnşallah pozitifi görmeyi nasip eder Allahımmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevocum herşeyin iyi olması çok güzel bir haber.. ayrıca burdasın artık.. inş yakalanmazsın.. kendinize iyi bak Şeniz

Sağol güzelim. İnşallahh. Sen de kendine çok iyi bak. Halsizliğin nasıl oldu. Geçti mi o durumlar. a.s.

duygu canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3

nevro da gelmiş oh ohh ohh..yakalarlarsa bende onları yakalarımm sırnaşık şeysırnaşık şey

tatlişkolar kocişim sperm testi vermeye gidecek ..daha düzelmesi için çok erken biliyorum ama ..önceki tahlilleri 6 ay öncesi olduğu için doktor ameliyat sonrası düzelme durumularını inceleyecek sonraki aşamalarda..

acaba benim macun işe yararmışmıdır kii.heh sanmam ya..
sırnaşık şeysırnaşık şey

kıslar bide dün gece çok ateşlendi eşim grip olmuş..sperm testini etkilir mi acaba ya :uhm:

Sağol güzelim. İnşallahh. Sen de kendine çok iyi bak. Halsizliğin nasıl oldu. Geçti mi o durumlar. a.s.

şimdilik iyiyim canım.. romatizmal başlangıç dediler ilaç verdiler.. kullandım ama onlar mı etki etti adetin azalmasına doğum kontrol hapı mı anlamadım.. diğerlerini adet sonrasında içicem aartık.. herşey bizim için malesef.. Allah beterinden korusun hepimizi.. Şeniz

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ballooo :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım ateş spermleri çok etkiler ama spermler 72 günlük diye biliyoum etkilemeyebilirde

jeyannd canım şu nickini değiştir artuk yaaa... harflerin yerini karıştırcam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
eşinin değerlerinde henüz değişiklik olması için erken ama belli de olmaz..
sorularına ne desekte olmaz.. sonucunu alınca değerlendirelim...

Canım inşallah verirsin. İnsan kilo verince acayip moral oluyor. Hem yaz da geliyor. Vermekte fayda var. Ben geoid oldum. :roflol: :roflol: :roflol:

Canım eşine çok geçmiş olsun. Okumuştum rahatsızlanmıştı geçenlerde. İnşallah herşey daha güzel olacak. Umutla yola devam. Bütün sıkıntılarınız da birer birer geçer inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

canimm iyi yapmissin,hosgeldinnnŞeniz

canım ateş spermleri çok etkiler ama spermler 72 günlük diye biliyoum etkilemeyebilirde

ne biliyim dün kü ateşte mortu çekmişlerdir diye düşündümsırnaşık şey..38,5 çıktı çüktü ateşi kafamçokkarıştı

evet canım değişmesi için çok erken biliyorum bende ama sonraki durumunu değerlendirmek için istedi zaten..önceki testini vereli baya olmuştu..yeni bir duruma bakalım dedi..

nikimi mi ayy sorma yav..buraya üye olurken ne yazdıysam kabul etmedi..o isimden var,bu isimden var dedi durdu..bende klavyeye rasgele [/B]bastım gözümü kapatım böyle saçma bir nik çıktı :roflol::roflol:ortaya..yötecilere söyledim daha değiştirecekler klava:klava:

Son düzenleme:
haaa bu arada sperm testi randevusunu ertelemek zorunda kaldık..kocişin gidip test vermeye hali bilem yokk..haftaya cuma ya tekrar gün verdilerr..

o zamana kadar ne yedirip içirsemm acaba ..koşarlar mııı ..hee hee hehhhh delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…