evet canım değişmesi için çok erken biliyorum bende ama sonraki durumunu değerlendirmek için istedi zaten..önceki testini vereli baya olmuştu..yeni bir duruma bakalım dedi..
nikimi mi ayy sorma yav..buraya üye olurken ne yazdıysam kabul etmedi..o isimden var,bu isimden var dedi durdu..bende klavyeye rasgele [/B]bastım gözümü kapatım böyle saçma bir nik çıktı :roflol::roflol:ortaya..yötecilere söyledim daha değiştireceklerklava: klava:
haaa bu arada sperm testi randevusunu ertelemek zorunda kaldık..kocişin gidip test vermeye hali bilem yokk..haftaya cuma ya tekrar gün verdilerr..
o zamana kadar ne yedirip içirsemm acaba ..koşarlar mııı ..hee hee hehhhh delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nevocum hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
inş yakalnırsın annenlere inşşş ağzın dilin yansın emi :mymeka:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
duygu canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
nevro da gelmiş oh ohh ohh..yakalarlarsa bende onları yakalarımm
şimdilik iyiyim canım.. romatizmal başlangıç dediler ilaç verdiler.. kullandım ama onlar mı etki etti adetin azalmasına doğum kontrol hapı mı anlamadım.. diğerlerini adet sonrasında içicem aartık.. herşey bizim için malesef.. Allah beterinden korusun hepimizi.. Şeniz
korumazmıyız valla aklı olan san bulaşmaz arkanda bir ordu var çünki senin canım sen hiçç merak etme bende iyiyim şükür kilo vermeye çalışıyorum ondan sonra aşılama denenecek doktor kilo verirsen işimiz daha kolay olur olumlu sonuç almamız daha yakınlaşır dedi o yüzden aşılamadan ümitli doktorlar ama tabi bu ay rahim filmi çekilecek randevu aldım adet olunca arıcam günü belli olacak inşallah tüplerimde de sorun yoktur bazen doğum sonrası yapışıklıklar olabiliyormuş inşallah hiçç bişeycik yoktur dua ediyorum allahım hakkımızda hayırlı olanı versin bizlere
canimm iyi yapmissin,hosgeldinnnŞeniz
haaa bu arada sperm testi randevusunu ertelemek zorunda kaldık..kocişin gidip test vermeye hali bilem yokk..haftaya cuma ya tekrar gün verdilerr..
o zamana kadar ne yedirip içirsemm acaba ..koşarlar mııı ..hee hee hehhhh delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nevocum hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
ii bari biraz düzgün bişey çıkmış yine de.. yerini bile hatırlayamadığın nick çıksaydı yanmıştın bi daha giremezdin de :roflol::roflol: inş değişirler valla yaa..
canım bırak hiçbişey yapma bence.. şimdiye ne kullandıysanız ona devam et.. ii çok ileri atmamışlar.. eşinde bomba gibi olur o zamana kadar..
merhabalar canlarım delikafadulden :dance:
bakmayın böyle hareketli olduğuma bu bademcikler mahvediyor beni gitmemmekte ısrarlı,bende dra gitmemekle ve o iğneleri olmamakta ısrarcıyım hadi bakalım kim kazanacak kötükedihüso
birkaç gündür yokum neler,neler olmuş kaydirigubbakcemile3
balım gözün aydın olsun annenlere kavuşmuşsun,:1hug: netide kapmışsın,:lepi:birde şu zigara olayını bitirsen o gadder gözel olacakki anlatamam :1closedeyes:
nevrom çok sevindim yani artık gündüzde gelebileceksin buraya olleeyyy :sm_cool:listeler harika olmuş inş buradaki herkes o listeye en yakın zamanda geçer :CüvCüv:
jeyandcım eşine geçmiş olsun inş testiniz istediğiniz gibi çıkar :1hug:
Bir hafta güzel besle diyeceğim ama 1 haftada değişen bişi olmaz. Çok yorulmasın streslenmesin yine faydası olacaktır. a.s.
ayyy neler yapmıyom ki adama yavvv..kuş sütü eksik bir ..bir kuş bulup yakalayıp sağacam nerdeyseee :roflol::roflol::roflol::roflol:
merhabalar canlarım delikafadulden :dance:
bakmayın böyle hareketli olduğuma bu bademcikler mahvediyor beni gitmemmekte ısrarlı,bende dra gitmemekle ve o iğneleri olmamakta ısrarcıyım hadi bakalım kim kazanacak kötükedihüso
birkaç gündür yokum neler,neler olmuş kaydirigubbakcemile3
balım gözün aydın olsun annenlere kavuşmuşsun,:1hug: netide kapmışsın,:lepi:birde şu zigara olayını bitirsen o gadder gözel olacakki anlatamam :1closedeyes:
nevrom çok sevindim yani artık gündüzde gelebileceksin buraya olleeyyy :sm_cool:listeler harika olmuş inş buradaki herkes o listeye en yakın zamanda geçer :CüvCüv:
jeyandcım eşine geçmiş olsun inş testiniz istediğiniz gibi çıkar :1hug:
duygucum mutlu seneler,yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bebiş getirir inşallah:ecrin_bebek:
nevrom gelmiş,hoş gelmişdelikafadulden
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum alkisalkisalkis 20gün kadar yokum bende baklafa gibisende hoşgeldin canım,nasılsın yerimseniben
sağol nevocum idare ediyorum işte..
Hoşbuldummm tatlımmm. Nasılsın güzelim? Şeniz
Hoşbuldum tatlım. Eşine kavuşmana az kalmış. Allah kavuştursun bitanemmmmm. Şeniz Şeniz Şeniz
geçmiş olsun duygucumbende sizleriii çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm...canımmmmmmm nevromm ne güzelll şeylerr yazmışsınnn çok mutlu ettin benii duygulandımmm...canımm arkadaşımmm hep beraberr nice senelere inşalahhh.....bitanemm doktordan geliyorumm maleseff bu ayda olmadıı ne yapalımm kısmet değilmişş..vakti zamanı gelmemiş demek kii..emin ol hiç üzülmedimm..kendime söz verdim üzülmücem diyee... bi damla göz yaşı bile dökmedimm..üzülmekle ele bişey geçmiyorr..her zaman pozitif olacaksınn bunu öğrendimm...zamanla herşeye alışıp herşeyi öğreniyorsunn..allahım ne zaman ol derse o zaman olacakk..benimm içim rahat elimden geleni yapıyorumm gerisi rabbime kalmışş.o ne zaman layık görürse o zaman olacakk..olacağına da inanıyorumm bu sınavdan geçicem inşallah hepimiz geçicezz...yeterki allah nasip etsin yeterki bebişler sağlıklı hayırlı gelsinlerr...ayy doktorumm bende daha çok üzüldü ayoll... :)))))))) eşimde çok üzüldü onu teselli etmekle uğraştım dün akşamm allahtan annesi ve babası geldiler pasta almışlar doğum gününü kutladıkk kafamız dağıldı...bu ay tedaviye ara verdikk yumoşların küçülmesi gerekiyorr...adetim 27 mayıss.. belki allah bu ay kendiliğinden nasip eder rabbim..ama kısmet olmazsa 3.aşılama...sonuç alamazsak ta ekimde tüp bebekk...herşey kısmet herşey allahtan o ne zaman ve nasıl nasip ederse öyle olacakkk...allahh hepimizin gönlüne göre versinn...sizleriii çok seviyorummmmmmmmmmmmmm canlarımm beniinn...inanın çevremdeki bazı insanlardan daha değerlisiniz benim içinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?