Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ii bari biraz düzgün bişey çıkmış yine de.. yerini bile hatırlayamadığın nick çıksaydı yanmıştın bi daha giremezdin de :roflol::roflol: inş değişirler valla yaa..

haaa bu arada sperm testi randevusunu ertelemek zorunda kaldık..kocişin gidip test vermeye hali bilem yokk..haftaya cuma ya tekrar gün verdilerr..
o zamana kadar ne yedirip içirsemm acaba ..koşarlar mııı ..hee hee hehhhh delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım bırak hiçbişey yapma bence.. şimdiye ne kullandıysanız ona devam et.. ii çok ileri atmamışlar.. eşinde bomba gibi olur o zamana kadar..

merhabalar canlarım delikafadulden :dance:
bakmayın böyle hareketli olduğuma bu bademcikler mahvediyor beni gitmemmekte ısrarlı,bende dra gitmemekle ve o iğneleri olmamakta ısrarcıyım hadi bakalım kim kazanacak kötükedihüso

birkaç gündür yokum neler,neler olmuş kaydirigubbakcemile3
balım gözün aydın olsun annenlere kavuşmuşsun,:1hug: netide kapmışsın,:lepi:birde şu zigara olayını bitirsen o gadder gözel olacakki anlatamam :1closedeyes:

nevrom çok sevindim yani artık gündüzde gelebileceksin buraya olleeyyy :sm_cool:listeler harika olmuş inş buradaki herkes o listeye en yakın zamanda geçer :CüvCüv:

jeyandcım eşine geçmiş olsun inş testiniz istediğiniz gibi çıkar :1hug:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Balımmm çok güzel olmuş valla şu internet olayına kavuşman. Sen bizden biz de senden uzak kalmayacağız ne güzel. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

duygu canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3

nevro da gelmiş oh ohh ohh..yakalarlarsa bende onları yakalarımm

Mersi bitanemmmm. Şeniz Şeniz

Canım çok geçmiş olsun. Genç yaşta bu nedir ki böyle. Allah acil şifa versin bitanem. Amin canım , Allah dermansız dert vermesin. a.s.

Hihihihi. :jeyyar: Bana kimse bulamaşamazzzzzz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Canım sen de aymes gibi rejimdesin demek. Allah kolaylık versin. İnşallah sağlıkla zorlanmadan verirsin kiloları. İnşallah rahim filmin de güzel çıkar bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canimm iyi yapmissin,hosgeldinnnŞeniz

Kociş sağolsun. sengözlerimebaksanab :asigim: Onun sayesinde sizleri görebileceğim. Yine yavaş açıyor sayfaları ama hiç olmamasından iyidir. Çünkü akşamları da yorgunluktan giremiyordum. :1rolleyes: Sen nasılsın mesmeleğimmmmm? :asigim:

Bir hafta güzel besle diyeceğim ama 1 haftada değişen bişi olmaz. Çok yorulmasın streslenmesin yine faydası olacaktır. a.s.

nevocum hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2

Hoşbuldummm tatlımmm. Nasılsın güzelim? Şeniz

duygucum doğum günün kutlu olsun,a.s.
bir dahaki yaşını kucağında bebişinle kutlarsın inşallah canım :1hug:

duygucum mutlu seneler,yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bebiş getirir inşallah:ecrin_bebek:

nevrom gelmiş,hoş gelmişdelikafadulden

ya sorma ya ..başlarda çok sıkıntı çektim nikimi hatırlayıp giremiyordum siteye.eşime oruyordum benim nikimi hatırlıyom mu diye..on denemeden sonra ancak giriyordum ..
:roflol::roflol::roflol:

evet canım en azından acık iyleşir hiç olmassa ameliyatı iyleşti şimdide grip mikrobu yakaladı..zavallım test vermeye halim bile yok

sğl canım..daha yeni ameliyat oldu pek bir değişiklik olacağını sanmam ama..
3 ay sonra takrar yapacağımız için iki test arasında değerlendirme yapacakmışş

Canım sen de hoşgeldin. Şeniz Bak bu işler şakaya gelmez. Bence doktordan ve o iğnelerden kaçmamalısın. :1rolleyes: a.s. O senden korksun bence yerimseniben Geçmiş olsun tatlım , Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:

Listelerimiz harika. Ama sizler de pembe köşeye transfer oldukça daha da güzel olacak inşallah. Bu aralar durgunluk var. Haydi güzel haberler gelsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ana güvercin geldi camın önüne dur yakalayım benn..sütünü sağacağım kaçma bir yereee:roflol::roflol::roflol::roflol:

sende hoşgeldin canım,nasılsın yerimseniben
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum alkisalkisalkis 20gün kadar yokum bende baklafa gibi

Hoşbuldummm tatlımmm. Nasılsın güzelim? Şeniz
sağol nevocum idare ediyorum işte..
benim hastanenin ssk anlaşması yok biliyosun
doktorumuda değiştirmek istemiyorum
eylül ekim gibi tüp bebek için gel görüşelim dedi ama ben acele etmek istemiyorum ocak ayını beklemeyi düşünüyorum
birde ilaçlarımı ssk anlaşmalı bir hastaneden alabilir miyim onu araştırıyorum
senin bu konuda bilgin var mı canım ya napmalıyım sence
fisfisfis

Son düzenleme:
bende sizleriii çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm...canımmmmmmm nevromm ne güzelll şeylerr yazmışsınnn çok mutlu ettin benii duygulandımmm...canımm arkadaşımmm hep beraberr nice senelere inşalahhh.....bitanemm doktordan geliyorumm maleseff bu ayda olmadıı ne yapalımm kısmet değilmişş..vakti zamanı gelmemiş demek kii..emin ol hiç üzülmedimm..kendime söz verdim üzülmücem diyee... bi damla göz yaşı bile dökmedimm..üzülmekle ele bişey geçmiyorr..her zaman pozitif olacaksınn bunu öğrendimm...zamanla herşeye alışıp herşeyi öğreniyorsunn..allahım ne zaman ol derse o zaman olacakk..benimm içim rahat elimden geleni yapıyorumm gerisi rabbime kalmışş.o ne zaman layık görürse o zaman olacakk..olacağına da inanıyorumm bu sınavdan geçicem inşallah hepimiz geçicezz...yeterki allah nasip etsin yeterki bebişler sağlıklı hayırlı gelsinlerr...ayy doktorumm bende daha çok üzüldü ayoll... :)))))))) eşimde çok üzüldü onu teselli etmekle uğraştım dün akşamm allahtan annesi ve babası geldiler pasta almışlar doğum gününü kutladıkk kafamız dağıldı...bu ay tedaviye ara verdikk yumoşların küçülmesi gerekiyorr...adetim 27 mayıss.. belki allah bu ay kendiliğinden nasip eder rabbim..ama kısmet olmazsa 3.aşılama...sonuç alamazsak ta ekimde tüp bebekk...herşey kısmet herşey allahtan o ne zaman ve nasıl nasip ederse öyle olacakkk...allahh hepimizin gönlüne göre versinn...sizleriii çok seviyorummmmmmmmmmmmmm canlarımm beniinn...inanın çevremdeki bazı insanlardan daha değerlisiniz benim içinn...

yataklara düşürdü ama önemli değilmiş nevocum.. çok saol.. ilaçla düzelirmiş.. aso ve crp isimli değerler yüksek çıktı.. Şeniz

geçmiş olsun duygucum( ama tüp bebe için acele etmeyin bence 6ay kadar ara verin derim hatta 1 yıl kadar :uhm: tabiki sizin kararınız ama sizin öyle aman aman bi probleminiz yok a.s olur diye düşünüyorum :Saruboceq:

duygucum Allah sağlık versin de yine çalışın bol bol.. nasipte varsa bir gün hepimizi bulucak bu melekler... durumunun iyi olmasına çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…