Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlısı olsun canım..inşş yeni yaşın yeni sevinçler neşe getirir sana..mini minide bebişler :Saruboceq:

sağol canım benim ,evet az kaldı şafak 16 hihoyyyt

askerdemi eşin canım nerdee..
neyse az kalmış kavuşmanıza canım..bende çok safak saydımmm

ama bitti çok şükür o günler geride kaldı alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir,bugün benim doğumgünüm bir yaş daha yaşlandım ve belkide bebişime bir adım daha uzaklaştım biliyorsunuz tüp bebekte kadının yaşı önemli 27 bitti yarın 30 da bitecek,anneler günü de yaklaşıyor ben annemin anneler gününü buruk bir şekilde kutluycam tıpkı geçen sene gibi anne olamamanın üzüntüsüyle,herkes eşni çocuğunu alıp gezip eğlenirken ben kendi içimde yalnız kalacağım,ne diyelim Allahım sağlık versin dermansız det vermesin,inşallah birgün hepimiz anne olucaz,çocuğun yokmu evleneli kaç sene oldu diyenlere inat...

evet canım İzmir Gaziemirde asker ve 16 günümüz kaldı çok şükür :icecream:

seninde doğum günün kutlu olsun canım..böyle düşünüpte üzme kendini canım ..inşş bir gün anneler günüde bebişlerimiz koynumuzda olur hepimizin :Saruboceq:

canım iyiki doğmuşsun nice senlere

evet canım İzmir Gaziemirde asker ve 16 günümüz kaldı çok şükür :icecream:

ayyy çok heyecanlanmıştım bende eşimin gelmesini 15 gün kala adetim bile gecikmişti o ay..ama bişey olması imkansızdı tabi..
sırnaşık şeysırnaşık şeydoktora gittim aşırı sevinçten dedi

seninde doğum günün kutlu olsun canım..böyle düşünüpte üzme kendini canım ..inşş bir gün anneler günüde bebişlerimiz koynumuzda olur hepimizin :Saruboceq:
Amin canım inşallah,sağol.
canım iyiki doğmuşsun nice senlere
Sağol canım inşallah hep birlikte.

Duygu 2008 seninde bugün doğumgününmüş nice yıllara canım inşallah seneye bebişlerimizi kucağımıza alırız.a.s.

Sen nereye gidiyorsun tatlım? :a015: Canım sorduğun konuyu bilemiyorum. Çünkü bildiğin gibi ben Ege Üniversitesi'nde başladım orada bitirdim. :sm_confused: İnşallah doğal yoldan gelir o zamana kadar. :Saruboceq:

Tatlım güzel bir doğum günü hediyesi olsun isterdik sana. Ama senin de dediğin gibi zamanı gelmemiş işte. Bir dahaki yaşına kucağında kutlamayı nasip etsin inşallah. Sen bu şekilde düşündükten sonra zaman kavramı da seni yıkamaz asla. Çok güçlüsün. Çok takdir ediyorum. İnşallah yakın zamanda mükafatlandırılırsın bitanem. ŞenizŞeniz Şeniz

duygu canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah aşılaman tutar ve sana bu yılki en güzel hediye gelmiş olut tatlım :teytey::teytey:

Duygucum mutlu yıllar canım
Doğum günün kutlu olsun:lepi:

gayecim doğum günün kutlu olsun canım.. üzülme hepimizin melekleri bir gün gelicek.. sen şimdi anneni sevindir.. Şeniz

Tatlım güzel bir doğum günü hediyesi olsun isterdik sana. Ama senin de dediğin gibi zamanı gelmemiş işte. Bir dahaki yaşına kucağında kutlamayı nasip etsin inşallah. Sen bu şekilde düşündükten sonra zaman kavramı da seni yıkamaz asla. Çok güçlüsün. Çok takdir ediyorum. İnşallah yakın zamanda mükafatlandırılırsın bitanem. ŞenizŞeniz Şeniz [/QUOTE]

inşallahhh bitanemmmmmmmmmmmm inşallahhh herşeyinn hayırlısıı......:ecrin_bebek: sen nasılsınnnn benimm canımmm yiğenimm nasılll...

canımm senin de doğum günün kulu olsunn....canımm allah bizlerde nasip edecekkk inşallahhh.....olumlu düşünn..allah bizlerde verecek..sabredip dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yokk....herşeyin hayırlısı.....

-gaye43-

Doğum günün kutlu olsun

İyi ki doğdun bitanemmm :sm_cool:​

Yeni yaşını kutlu olsun. Bundan sonraki her günün bir önceki gününden daha güzel olsun. Yeni yaşın hayırlara vesile olsun inşallah. :Saruboceq:​

Yaş 27 çok değil. Hüzünlenme bakalım. Allah en güzel çağımızda anne yapıyor bizleri. Bu sene de buruk geçecek diyorsun Anneler gününde. Haklısın , seni anlıyorum burdaki arkadaşlarımız gibi. Geçen yıl ben de hüzünlüydüm. Bu yıl ise karnımda bebeğimle kutlayacağım Allahın izniyle. Allahım bağışlarsa bir sonraki sene de kucağımda kutlayacağım. Sonra Allah ömür verdikçe daha nice seneler kutlayacağız. Yani uzun seneler var önümüzde doya doya kutlamak için. Dilerim bir sonraki yaşında kucağında , en azından göbüşünde Anneler gününü de doya doya yaşarsın. :Saruboceq:​

Bir ömür sağlık , sıhhat , mutluluk , huzur , refah seninle ve sevdiklerinle olsun. :Saruboceq:​

Allah gönlünden geçeni bağışlasın. Eşinle ve gelecek yavrunla güzel bir yaşam diliyorum. :Saruboceq:​

Nice yıllara inşallah bitanemmmmm. Şeniz​

Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:​

inşallahhh bitanemmmmmmmmmmmm inşallahhh herşeyinn hayırlısıı......:ecrin_bebek: sen nasılsınnnn benimm canımmm yiğenimm nasılll...

Canım çok şükür yeğenin çok iyi. Ellerinden öper. :asigim: Biz de öptürmek istiyoruz artık. :1rolleyes:

Canım onları düşünme şimdiden. O zaman gelsin herşey yoluna giriverir. Şu an tedavi olmayacaksan tasasını da ertele. Gününü yaşa. Belki kendiliğinden de olur. Nice tüp bebek arifesinde bebişler çıktı geldi. Sen kendine iyi bak. Anneciğinin yanında güzel vakit geçir inşallah. Seni özleyeceğiz. :asigim: Bal ile görüşürmüsünüz acaba orada alkisalkisalkis delikafadulden

Canım onları düşünme şimdiden. O zaman gelsin herşey yoluna giriverir. Şu an tedavi olmayacaksan tasasını da ertele. Gününü yaşa. Belki kendiliğinden de olur. Nice tüp bebek arifesinde bebişler çıktı geldi. Sen kendine iyi bak. Anneciğinin yanında güzel vakit geçir inşallah. Seni özleyeceğiz. :asigim: Bal ile görüşürmüsünüz acaba orada alkisalkisalkis delikafadulden[/QUOTE]
sağol nevocum ben rahat olmaya çalıştıkça her şey üstüne üstüne geliyor :1no2:
hiç tahmin edemeyeceğim insanlardan hamilelik haberi aldım çevremde:1shok:sevindim elbette ama insan bi tuhaf oluyor ne yalan söyleyim :çok üzgünüm:
sıkıntısız bir süreç geçirmek istiyorum ocağa daha çok var o süre zarfını bebeğimin hasretiyle geçirmek bile güzel olucak inşallah olumlu sonuçlanır her şey yolunda gider rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
buarada evet balla buluşucas hepinizin yerine mıncıklarım yanaklarını hihoyyyt henüz tarih belli değil ama onda net var ayrıntıları iletir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…