aminn canımmm benimm teşekkür ederimm iyi ki tanıdımm sizleri..........duygucum canım dogumgunun kutlu olsun nıce yıllara..geleck yasında bebgınle bırlıkte olman dılegıylea.s.a.s.a.s.
bende sizleriii çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm...canımmmmmmm nevromm ne güzelll şeylerr yazmışsınnn çok mutlu ettin benii duygulandımmm...canımm arkadaşımmm hep beraberr nice senelere inşalahhh.....bitanemm doktordan geliyorumm maleseff bu ayda olmadıı ne yapalımm kısmet değilmişş..vakti zamanı gelmemiş demek kii..emin ol hiç üzülmedimm..kendime söz verdim üzülmücem diyee... bi damla göz yaşı bile dökmedimm..üzülmekle ele bişey geçmiyorr..her zaman pozitif olacaksınn bunu öğrendimm...zamanla herşeye alışıp herşeyi öğreniyorsunn..allahım ne zaman ol derse o zaman olacakk..benimm içim rahat elimden geleni yapıyorumm gerisi rabbime kalmışş.o ne zaman layık görürse o zaman olacakk..olacağına da inanıyorumm bu sınavdan geçicem inşallah hepimiz geçicezz...yeterki allah nasip etsin yeterki bebişler sağlıklı hayırlı gelsinlerr...ayy doktorumm bende daha çok üzüldü ayoll... :)))))))) eşimde çok üzüldü onu teselli etmekle uğraştım dün akşamm allahtan annesi ve babası geldiler pasta almışlar doğum gününü kutladıkk kafamız dağıldı...bu ay tedaviye ara verdikk yumoşların küçülmesi gerekiyorr...adetim 27 mayıss.. belki allah bu ay kendiliğinden nasip eder rabbim..ama kısmet olmazsa 3.aşılama...sonuç alamazsak ta ekimde tüp bebekk...herşey kısmet herşey allahtan o ne zaman ve nasıl nasip ederse öyle olacakkk...allahh hepimizin gönlüne göre versinn...sizleriii çok seviyorummmmmmmmmmmmmm canlarımm beniinn...inanın çevremdeki bazı insanlardan daha değerlisiniz benim içinn...
sağol canım benim ,evet az kaldı şafak 16 hihoyyyt
hayırlısı olsun canım..inşş yeni yaşın yeni sevinçler neşe getirir sana..mini minide bebişler :Saruboceq:
askerdemi eşin canım nerdee..
neyse az kalmış kavuşmanıza canım..bende çok safak saydımmm
ama bitti çok şükür o günler geride kaldı alkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçmiş olsun duygucum( ama tüp bebe için acele etmeyin bence 6ay kadar ara verin derim hatta 1 yıl kadar :uhm: tabiki sizin kararınız ama sizin öyle aman aman bi probleminiz yok a.s olur diye düşünüyorum :Saruboceq:[/QUOTs
saoll canımm allaha şükür hiçbir problemm yok ama herşey allahtann...rabbim bilirr ..dokorum bile üzüldü...yaklaşık 5 ay ara vermiş olucazz...ekim de bebiş isteyeli 3 sene olacakk..kısmet bakalımm hayırlısı allah isterse eğer gerek bile kalmazz...hayırlısı..
duygucuğum doğumgününü katlar,bir sonraki yaşına bebişinle girmen dileğiyle
aminn inşallahh canım benim saoll
duygucum Allah sağlık versin de yine çalışın bol bol.. nasipte varsa bir gün hepimizi bulucak bu melekler... durumunun iyi olmasına çok sevindim..
hayırlısı hakkımızda bitanemm..hastamısınn sen ?
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir,bugün benim doğumgünüm bir yaş daha yaşlandım ve belkide bebişime bir adım daha uzaklaştım biliyorsunuz tüp bebekte kadının yaşı önemli 27 bitti yarın 30 da bitecek,anneler günü de yaklaşıyor ben annemin anneler gününü buruk bir şekilde kutluycam tıpkı geçen sene gibi anne olamamanın üzüntüsüyle,herkes eşni çocuğunu alıp gezip eğlenirken ben kendi içimde yalnız kalacağım,ne diyelim Allahım sağlık versin dermansız det vermesin,inşallah birgün hepimiz anne olucaz,çocuğun yokmu evleneli kaç sene oldu diyenlere inat...
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir,bugün benim doğumgünüm bir yaş daha yaşlandım ve belkide bebişime bir adım daha uzaklaştım biliyorsunuz tüp bebekte kadının yaşı önemli 27 bitti yarın 30 da bitecek,anneler günü de yaklaşıyor ben annemin anneler gününü buruk bir şekilde kutluycam tıpkı geçen sene gibi anne olamamanın üzüntüsüyle,herkes eşni çocuğunu alıp gezip eğlenirken ben kendi içimde yalnız kalacağım,ne diyelim Allahım sağlık versin dermansız det vermesin,inşallah birgün hepimiz anne olucaz,çocuğun yokmu evleneli kaç sene oldu diyenlere inat...
evet canım İzmir Gaziemirde asker ve 16 günümüz kaldı çok şükür :icecream:
Amin canım inşallah,sağol.seninde doğum günün kutlu olsun canım..böyle düşünüpte üzme kendini canım ..inşş bir gün anneler günüde bebişlerimiz koynumuzda olur hepimizin :Saruboceq:
Sağol canım inşallah hep birlikte.canım iyiki doğmuşsun nice senlere
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum alkisalkisalkis 20gün kadar yokum bende baklafa gibi
sağol nevocum idare ediyorum işte..
benim hastanenin ssk anlaşması yok biliyosun
doktorumuda değiştirmek istemiyorum
eylül ekim gibi tüp bebek için gel görüşelim dedi ama ben acele etmek istemiyorum ocak ayını beklemeyi düşünüyorum
birde ilaçlarımı ssk anlaşmalı bir hastaneden alabilir miyim onu araştırıyorum
senin bu konuda bilgin var mı canım ya napmalıyım sence fisfisfis
bende sizleriii çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm...canımmmmmmm nevromm ne güzelll şeylerr yazmışsınnn çok mutlu ettin benii duygulandımmm...canımm arkadaşımmm hep beraberr nice senelere inşalahhh.....bitanemm doktordan geliyorumm maleseff bu ayda olmadıı ne yapalımm kısmet değilmişş..vakti zamanı gelmemiş demek kii..emin ol hiç üzülmedimm..kendime söz verdim üzülmücem diyee... bi damla göz yaşı bile dökmedimm..üzülmekle ele bişey geçmiyorr..her zaman pozitif olacaksınn bunu öğrendimm...zamanla herşeye alışıp herşeyi öğreniyorsunn..allahım ne zaman ol derse o zaman olacakk..benimm içim rahat elimden geleni yapıyorumm gerisi rabbime kalmışş.o ne zaman layık görürse o zaman olacakk..olacağına da inanıyorumm bu sınavdan geçicem inşallah hepimiz geçicezz...yeterki allah nasip etsin yeterki bebişler sağlıklı hayırlı gelsinlerr...ayy doktorumm bende daha çok üzüldü ayoll... :)))))))) eşimde çok üzüldü onu teselli etmekle uğraştım dün akşamm allahtan annesi ve babası geldiler pasta almışlar doğum gününü kutladıkk kafamız dağıldı...bu ay tedaviye ara verdikk yumoşların küçülmesi gerekiyorr...adetim 27 mayıss.. belki allah bu ay kendiliğinden nasip eder rabbim..ama kısmet olmazsa 3.aşılama...sonuç alamazsak ta ekimde tüp bebekk...herşey kısmet herşey allahtan o ne zaman ve nasıl nasip ederse öyle olacakkk...allahh hepimizin gönlüne göre versinn...sizleriii çok seviyorummmmmmmmmmmmmm canlarımm beniinn...inanın çevremdeki bazı insanlardan daha değerlisiniz benim içinn...
duygu canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah aşılaman tutar ve sana bu yılki en güzel hediye gelmiş olut tatlım :teytey::teytey:
Duygucum mutlu yıllar canım
Doğum günün kutlu olsun:lepi:
duygu canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
duygucum mutlu seneler,yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bebiş getirir inşallah:ecrin_bebek:
duygucum doğum günün kutlu olsun,a.s.
bir dahaki yaşını kucağında bebişinle kutlarsın inşallah canım :1hug:[/QUO
Duygu 2008 seninde bugün doğumgününmüş nice yıllara canım inşallah seneye bebişlerimizi kucağımıza alırız.a.s.
canlarımmmm benimmmmmmmmmmmmm hepinize teşekkür ederimm çokk saolunn iyi ki varsınızz...hep beraberr nice senelere...tülin bitanemm teşekkürlerrr...sizleri seviyorummm....
geçen hafta halsizdim ağrılarım vardı canım.. kan değerlerimden ikisi yüksek çıktı o da romatizmayla ilgiliymiş.. ilaç verdi düzelicekmiş.. kistte oldu klomenden.. 3 tane.. ona da ilaç ... sağlık olsun boşver iyiyim ben şükür.. Şeniz
ayyy çok heyecanlanmıştım bende eşimin gelmesini 15 gün kala adetim bile gecikmişti o ay..ama bişey olması imkansızdı tabi..sırnaşık şeysırnaşık şeydoktora gittim aşırı sevinçten dedi
herşeyin de aşırısı bi dert anacım.. aşırı sevinç :roflol::roflol::roflol:
Sen nereye gidiyorsun tatlım? :a015: Canım sorduğun konuyu bilemiyorum. Çünkü bildiğin gibi ben Ege Üniversitesi'nde başladım orada bitirdim. :sm_confused: İnşallah doğal yoldan gelir o zamana kadar. :Saruboceq: anneme gidiyorum nevocum bursaya .. buara biraz morale ihtiyacım var dr tüp bebe diyince içimde fırtınalar koptu para yok pul yok benim haluk desen erkek dr fobisi var biliyosun :mymeka: anlayacağın Allah yardımcımız olsun inşallah işimiz zor :çok üzgünüm:
cumartesi gidiyorum hepiniz hakkınız helal edin görüşmek üzere :a015: :enbuyukkk:
inşallahhh bitanemmmmmmmmmmmm inşallahhh herşeyinn hayırlısıı......:ecrin_bebek: sen nasılsınnnn benimm canımmm yiğenimm nasılll...
Anneme gidiyorum nevocum bursaya .. buara biraz morale ihtiyacım var dr tüp bebe diyince içimde fırtınalar koptu para yok pul yok benim haluk desen erkek dr fobisi var biliyosun :mymeka: anlayacağın Allah yardımcımız olsun inşallah işimiz zor :çok üzgünüm:
cumartesi gidiyorum hepiniz hakkınız helal edin görüşmek üzere :a015: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?