gayecim doğum günün kutlu olsun canım.. üzülme hepimizin melekleri bir gün gelicek.. sen şimdi anneni sevindir.. Şeniz
geçen hafta halsizdim ağrılarım vardı canım.. kan değerlerimden ikisi yüksek çıktı o da romatizmayla ilgiliymiş.. ilaç verdi düzelicekmiş.. kistte oldu klomenden.. 3 tane.. ona da ilaç ... sağlık olsun boşver iyiyim ben şükür.. Şeniz
herşeyin de aşırısı bi dert anacım.. aşırı sevinç :roflol::roflol::roflol:
evet canım ailem bursada.. eriklide oturuyorlar a.s.sabırsız canım sende mi bursa ya gidiyosun? ailen bursa da sanırım.bursanın hangi semtine gidiyosun?
sağol nevocum ben rahat olmaya çalıştıkça her şey üstüne üstüne geliyor :1no2:
hiç tahmin edemeyeceğim insanlardan hamilelik haberi aldım çevremde:1shok:sevindim elbette ama insan bi tuhaf oluyor ne yalan söyleyim :çok üzgünüm:
sıkıntısız bir süreç geçirmek istiyorum ocağa daha çok var o süre zarfını bebeğimin hasretiyle geçirmek bile güzel olucak inşallah olumlu sonuçlanır her şey yolunda gider rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
buaradaevet balla buluşucas hepinizin yerine mıncıklarım yanaklarını hihoyyyt henüz tarih belli değil ama onda net var ayrıntıları iletir size
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse saat 20,00 bende bursa ya ailemin yanıma gidiyorum..pazar akşamı dönücez..açıkçası söylemek gerekirse aslında pek de gidesim yok gibi.ailemi görücem diye çok seviniyorum ama bir yandan da komşuların hadi daha bebek yok mu ? ne bekliyosun?sorularını şimdiden duyar gibiyim..oofff çok zor kızlar çok.sokakta benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var...bende sanırım bu ay yine hiç birşey yok..şimdiden yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.adet tarihim 6 mayıs.hepinizi öpüyorum kızlar..iyiki varsınız..inanın sizinle konuşunca içim az da olsa rahatlıyor...zaten bizi bizden başka kim anlar ki..canlarım benim hepinizi çok seviyorumm.inşallah rabbim en yakın zamanda bizim de yüzümüzü güldürür
evet canım ailem bursada.. eriklide oturuyorlar a.s.
Canım sana da iyi yolculuklar. Herkes Bursa yolcusu sanırım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok teşekkür ederim canım.:1hug:çok sağolŞeniznevrosky canım bu arada benide listene ekle yeni adet tarihim 6 mayısyerimseniben
Balımmm çok güzel olmuş valla şu internet olayına kavuşman. Sen bizden biz de senden uzak kalmayacağız ne güzel. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Mersi bitanemmmm. Şeniz Şeniz
Canım çok geçmiş olsun. Genç yaşta bu nedir ki böyle. Allah acil şifa versin bitanem. Amin canım , Allah dermansız dert vermesin. a.s.
Hihihihi. :jeyyar: Bana kimse bulamaşamazzzzzz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Canım sen de aymes gibi rejimdesin demek. Allah kolaylık versin. İnşallah sağlıkla zorlanmadan verirsin kiloları. İnşallah rahim filmin de güzel çıkar bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kociş sağolsun. sengözlerimebaksanab :asigim: Onun sayesinde sizleri görebileceğim. Yine yavaş açıyor sayfaları ama hiç olmamasından iyidir. Çünkü akşamları da yorgunluktan giremiyordum. :1rolleyes: Sen nasılsın mesmeleğimmmmm? :asigim:
Bir hafta güzel besle diyeceğim ama 1 haftada değişen bişi olmaz. Çok yorulmasın streslenmesin yine faydası olacaktır. a.s.
Hoşbuldummm tatlımmm. Nasılsın güzelim? Şeniz
neden öyle dediki benimde kafam karıştı şimdi..acaba tersten okudu test sonuçlarını ,başka bir hastayla falan karıştırmış olmasın sakın :bbo:
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir,bugün benim doğumgünüm bir yaş daha yaşlandım ve belkide bebişime bir adım daha uzaklaştım biliyorsunuz tüp bebekte kadının yaşı önemli 27 bitti yarın 30 da bitecek,anneler günü de yaklaşıyor ben annemin anneler gününü buruk bir şekilde kutluycam tıpkı geçen sene gibi anne olamamanın üzüntüsüyle,herkes eşni çocuğunu alıp gezip eğlenirken ben kendi içimde yalnız kalacağım,ne diyelim Allahım sağlık versin dermansız det vermesin,inşallah birgün hepimiz anne olucaz,çocuğun yokmu evleneli kaç sene oldu diyenlere inat...
kızlar biraz komik bir soru olacak ama kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aranızda hemoroyit problemi yaşayan var mı?benimkiler çok kötü azmış durumda..10 gündür aşırı kan kaybediyorum...artık başım dönmeye başladı...elim ayağım buz gibi.. inanın wc ye gitmeye korkuyorum..kendi daktırım muane ederken gördü ameliyatlık duruma gelmişler ama doğumdan önce ameliyat olmanı tavsiye etmiyorum dedi..bende sırf o yüzden başka dr ye gitmedim ama böyle de olmıycak çok kan kaybediyorum.ne yapabilirim kızlar yaa bu konu hakkında bilginiz var mı?
kızlar biraz komik bir soru olacak ama kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aranızda hemoroyit problemi yaşayan var mı?benimkiler çok kötü azmış durumda..10 gündür aşırı kan kaybediyorum...artık başım dönmeye başladı...elim ayağım buz gibi.. inanın wc ye gitmeye korkuyorum..kendi daktırım muane ederken gördü ameliyatlık duruma gelmişler ama doğumdan önce ameliyat olmanı tavsiye etmiyorum dedi..bende sırf o yüzden başka dr ye gitmedim ama böyle de olmıycak çok kan kaybediyorum.ne yapabilirim kızlar yaa bu konu hakkında bilginiz var mı?
mesmelegin iyi sükür tatlimmm:asigim:
kirmizilari bekliyorum,olunca dra gidicem baslicam yine bitanemm:1rolleyes:
sen nasilsin minigimiz nasillŞeniz
Canım senin bilgilerini alayım o zaman. Sorun neydi sizde , tedavi geçmişi var mı , kullandığı birşeyler var mı eşinin?
canim seninde dogum gunun kutlu olsun ins seneye bebisin kucaginda olur
gecmis olsun canim bildigim benim cok ama cok sicak tutucaksin kendini bol bol hamama git cok
canım bendede var kanaması iyi kanamasa kötü olur.ama çokta oluyosa git bence bir doktora yazık değilmi sana acımıyomusun canına kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?