Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gayecim mutlu yıllar seninde bugün doğum gününmüş
ne güzel bu gün hüzünlenmek yok yaşıınında daha hiçbişryi yok abartma
bende aynı yaşlardayım
Allah inşallah bidahaki doğumgününü bebğinle geçirmeyi nasip eder:Saruboceq:

kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse saat 20,00 bende bursa ya ailemin yanıma gidiyorum..pazar akşamı dönücez..açıkçası söylemek gerekirse aslında pek de gidesim yok gibi.ailemi görücem diye çok seviniyorum ama bir yandan da komşuların hadi daha bebek yok mu ? ne bekliyosun?sorularını şimdiden duyar gibiyim..oofff çok zor kızlar çok.sokakta benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var...bende sanırım bu ay yine hiç birşey yok..şimdiden yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.adet tarihim 6 mayıs.hepinizi öpüyorum kızlar..iyiki varsınız..inanın sizinle konuşunca içim az da olsa rahatlıyor...zaten bizi bizden başka kim anlar ki..canlarım benim hepinizi çok seviyorumm.inşallah rabbim en yakın zamanda bizim de yüzümüzü güldürür

sorma canım yailk defa günüm geçmişti ama eşim olmadığı için bişey olması imkansızdı tabü.. 15 gün gelmemişti adetim hemde..doktor araştırmak için kan almışti öğleden sonra çıktı ancak tahliller. tahliller çıkana kadarda hastanede adet oldum birde üstüne üstelik.yanımda da hiç bir hazırlık yoktu..wc den çıkamadım birinden ped bulana kadar..

doktora adet olduğumu söyledim..şöyle birr hımmm çektii

demekki eşin geliyor diye aşırı sevinç yaptın adetin gecikti..hastane streside adetini getirdi dedi bana
:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok garip bir durum olmuştu yaniii:roflol::roflol:

Canım ne güzel. :1hug: Buluşmanız harika olacak. hihoyyyt Birbirinize doya doya sarılın öpün bizim içim de. :asigim::asigim::asigim:

Canım sana da iyi yolculuklar. Herkes Bursa yolcusu sanırım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

çok teşekkür ederim canım.:1hug:çok sağolŞeniznevrosky canım bu arada benide listene ekle yeni adet tarihim 6 mayısyerimseniben

Canım senin bilgilerini alayım o zaman. Sorun neydi sizde , tedavi geçmişi var mı , kullandığı birşeyler var mı eşinin?

mesmelegin iyi sükür tatlimmm:asigim:
kirmizilari bekliyorum,olunca dra gidicem baslicam yine bitanemm:1rolleyes:
sen nasilsin minigimiz nasillŞeniz

kızlar biraz komik bir soru olacak ama kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aranızda hemoroyit problemi yaşayan var mı?benimkiler çok kötü azmış durumda..10 gündür aşırı kan kaybediyorum...artık başım dönmeye başladı...elim ayağım buz gibi.. inanın wc ye gitmeye korkuyorum..kendi daktırım muane ederken gördü ameliyatlık duruma gelmişler ama doğumdan önce ameliyat olmanı tavsiye etmiyorum dedi..bende sırf o yüzden başka dr ye gitmedim ama böyle de olmıycak çok kan kaybediyorum.ne yapabilirim kızlar yaa bu konu hakkında bilginiz var mı?

canim seninde dogum gunun kutlu olsun ins seneye bebisin kucaginda olur

gecmis olsun canim bildigim benim cok ama cok sicak tutucaksin kendini bol bol hamama git cok

canım bendede var kanaması iyi kanamasa kötü olur.ama çokta oluyosa git bence bir doktora yazık değilmi sana acımıyomusun canına kısım

mesmelegin iyi sükür tatlimmm:asigim:
kirmizilari bekliyorum,olunca dra gidicem baslicam yine bitanemm:1rolleyes:
sen nasilsin minigimiz nasillŞeniz

Ben iyiyim canım. Meleğim de çok iyi çok şükür. Kırmızıları bekliyorsun demek. Yumurta takibi mi yoksa aşılama mı yaptıracaksın canım? a.s.

Canım senin bilgilerini alayım o zaman. Sorun neydi sizde , tedavi geçmişi var mı , kullandığı birşeyler var mı eşinin?

canım benim yaşım 26 . 3,5 yıllık temmuzda 4 olucak evliyim.yaklaşık 1,5yıl çocuk düşünmediğimiz için kendimiz korunduk..sonrasında çocuk yapmaya karar verdiğimizde dr ye gittik sol yumurtalığımda 30 mm lik kist ve polikistlik over başlangıcı olduğunu öğrendik.sonrasında doğum kontrol hapı kullandım.eşim test yaptırdı herşey normal,harekkette sorun çıktı ve 6 ay klomen ve evikap kullandı.sonra başka bir merkezde tekrar bir test daha yaptırdık harekketlilik normal çıktı ve dr aşılamaya karar verdi..yumurtalık takibi yaptı (iğnelerim göbekten değildi)birtek çatlama iğnesi verdi.aşılamam yapıldı ve değerlerde hareketlilik yine düşüktü..yıkama öncesi %3 yıkama sonrası %33 olmuştu ve sonuç mağlesef negatifti.sonrasında eşim eylül ayında varikosel ameliyatı oldu.bende doğum kontrol hapını kullanmaya devam ettim.6 ay sonra şubat ayında eşim tekrar ilk yaptırdığımız merkezde yine bir test daha yaptırdı sonuç hep aynı arara 1-2 rakam oynuyo..sonra eşim sinirlendi ve büyük bir merkezde (asm)bir test daha yaptırdı fakat 2 günlük perhizi vardı 3 günü yaptırdı...sonuç: sayı 55 mil-hareketlilik %50 morfoloji %3 çıktı hemen tüp bebek dr ile görüştük sonuçlara baktı ve morfoloji kötü dedi.direk tüp bebek önerdi aşılamada şansınız %8 dedi ve biz yıkıldık tabi.sonrasındada eşime 3-4 ay sonra tekrar bir test daha yaptır dedi bu arada doğal yolla kendiniz deneyin dedi.işin ilginç yanıda canım bize sonuçları elimize vermediler burada dosyanızda kalıcak dediler.bu değerler yıkama öncesimi yıkama sonrasımı onu bile bilmiyoruz.benim dr de hemen tüp bebek yaptırmayın ben sizden ümitliyim diyo.bakalım eşim 3-4 ay sonra tekrar test yaptırıcak ona göre aşılamaya geçicez sanırım.eşim bir ay kadar keçi boynuzu petmezi kullandı şuan hiç birşey kullanmıyo.yazık oda bıktı artık...şuan doğal yolla deniyoruz canım bakalım hakkımızda hayırlısı artık.bu arada çok uzun oldu nevrom kusura bakma olur mu.Şeniz:1hug::1hug:

canim seninde dogum gunun kutlu olsun ins seneye bebisin kucaginda olur

gecmis olsun canim bildigim benim cok ama cok sicak tutucaksin kendini bol bol hamama git cok

çaok sağol canım.bursaya gittiğimde kaplıcalara gidiyim ozaman.birde öyle deniyeyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…