Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyyyyyyyyyyyy hele şükür en sonunda girebildim siteye ...tabi hemen gitmezse.....siyteye saldırı varmış kızlar dün gece girdiğimde bir yazıyla karşılaştım sanırım kazen yazmıştı hele bir pazertesi olsun görüşeceğiz diye bir ilaç firması yapıyormuş saldırıyı inşallah site yöneticileri herşeyi düzeltecek ve bizde rahat rahat kaldığımız yerden devam edeceğiz..ya çok zormuş ha siteye girmemek gelişmeleri takip etmemek

sultan49 inşallah bu sefer değerleriniz düzelir spermler çıkar sizde erersiniz muradınıza ....sen nasıl bir stres yapıyosundur şimdi acaba çıkarmı diye bende hep böyle oluyorum canım rabbim inşallah yüzünüzü güldürür....yağmurcan inşallah bu sefer çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin hayırlısıylada sapasağlam minik meleğini kucağına alırsın canım

selam ben geldim kıslar..harzem canım bende ne oldu siteye dedim.çok şükür duruyor.saldırıda bulunanların boyu devrilsin:))))ne istiyorlar gül gibi sitemizde.kıskanıyorlar işte.

Canlarımmm İyi haftalar , hepinizi öpüyorum. Sitede mi sorun var arkadaşlar yoksa benim bağlantıda mı. Sabahtan beri zor girdim. Sayfaları da açmıyor. :uhm: :uhm: :uhm:

Sultan
dua istemişsin Allah yardımcın olsun canım

saldırı ile ilgili ayrıntıları merak ediyorum gerçekten

anlamistim zati gene saldiri vardir diye
gicik seyler kötükedihüso
sanirim duzeldi ama sayfalar rahat aciliyor bende

Canlarımmm İyi haftalar , hepinizi öpüyorum. Sitede mi sorun var arkadaşlar yoksa benim bağlantıda mı. Sabahtan beri zor girdim. Sayfaları da açmıyor. :uhm: :uhm: :uhm:

nevom nasilsin canim
bebis nasil

merhaba arkadaşlar üç gündür koçiş evdeydi girememiştim bugün işe gitti ve girebildim nasılsınız bakim inşallah yaramaz bişey yoktur herkes iyidir...

Tatlım hoşgeldin tekrardan. Ekleyeceğim seni de listemize. Notumu aldım. İnşallah Allah pembe köşeye eklemeyi de nasip eder tez zamanda. Öpüyorum çok. Şeniz

ni ye miiii hihoyyythihoyyythihoyyyt

cuma gününe randevu alıp doktorla görüşmeye gidecemmm ..tüp bebeğe başlıyacağızz kısmetse..mayıs adetine yetişir umarım rapor işlerimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım çok güzel bir gelişme bu. Çifter çifter kavuşursun inşallah. Allah işlerini rast getirsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz

Canım yolun açık olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah işlerin rast gider ve bebişlerine kavuşursun. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama

Canım inşallah güzel çıkar değerleriniz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro canım nasılsın?bebiş nasıl büyüyormu?minnacıktır şimdi allah nazarlardan esirgesin ikinizide..

Canım çok şükür çok iyiyim. Bebiş de çok iyi şükürler olsun. Büyüyor Maşallahhh. Allah razı olsun bitanemm. Darısı tez zamanda başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevom nasilsin canim
bebis nasil

Canım çok şükür ikimiz de çok iyiyiz bitanem. Hal hatır soran dillerini yiyeyim. Öpüyorum seni. Sen nasılsın? a.s.

kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz

hadi hayirlisi bakalim ins cok guzel sonuclarla donersin allah yardimcin olsun

kızlar canımsınız hepinizi ve kk yı çoookkk seviyorummm..

evet bizde cok seviyoruz

fadik canim hakkinda hayirlisi ne diyelim o teste valla seni senir etti hevesin kirildi cok zor birseydir

bu arad mrb kizlar bende siteye giremeynlerdenim anca simdi girebildim fazlada gelsime yokmus kacirmadim birsey ins bu hafat cok guzel haberler aliriz

iyi ol canım
amin bitaneciğim

günaydın canıma.s.
senin bu adetin deÇok üzgünüm çoook
rabbim herşeyin hayırlısını versin.......
ah fadiğim ah çok dertliyim :çok üzgünüm:
kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama
inşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ilaç firmasımı ne alaka yaaaCADIARZU
canım gündüz gündüz özlemişim Şeniz

Canım çok şükür ikimiz de çok iyiyiz bitanem. Hal hatır soran dillerini yiyeyim. Öpüyorum seni. Sen nasılsın? a.s.[/QUOTE]

bende iyiyim canim
muzik dinliyorum keyif yapiyorum
bugun evde hic bir sey yapmadim ya topladim o kadar-tatlicadiarzu-
yemegimde var aksama keyfim yerinde anliyacagin cok sukurgamyoncuiremsu
bende seni opuyorum canima.s.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Herkezeee hayırlıı sağlıkk doluu günlerr diliyorumm sizlerii çok özledim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Konu açtım kimse cevaplamadı bi bakarmısınız lütfen.

likefaksiyon : 45 dk
vikozite : ARTMIŞ
VOLÜM : 2CC
PH : 8
Aglütinasyon : negatif
lökosit sayısı : 800.000
fruktoz : ---

1 ml sperm sayısı : 72.000.000
total sperm sayısı : 144,000,000

her sahada 9-10 yuvarlak hücre görüldü

ileri çok hızlı hareketli : +4
1.saat : %4
2.saat : %2
ileri hızlı hareketli : +3
1.saat : %10
2.saat : %6
ileri az hareketli : +2
1.saat : %14
2.saat : %13
yerinde hareketli : +1
1.saat : %16
2.saat : %17
Hareketsiz : 0
1.saat : %56
2.saat : %62

normal morfoloji : %30 Normali % 40
anormal morfoloji : % 70

Arkadaşlar iş yerindeyim dolayısyla kimse görmesin diye aceleden bukadar yazabildim. Bu sonuçla benim aşılama tutarmı çarşamba aşılama olacam. Cevap lütfen.

Teşekkürler...

Canım sayı güzel. Morfoloji de iyi sayılır. O kadar sorunlu değil. Hareket biraz normalin altında kalmış. Daha kötü değerlerle aşılaması tutanlar olduğu gibi , daha iyi değerlerle aşılama olup da tutmayanlar da oldu canım. O yüzden bu değerler ile olur olmaz denemez. Ama aşılama hareket sorunu olanlar için öneriliyor. Sizin de diğerleri güzel. Sadece harekette sorun olduğu için aşılama size iyi gelmiş olabilir. Çünkü özel yıkama ile spermleri hızlandırıyorlar ve iyileri seçiyorlar. Gidecek yolu da kısaltıyorlar. Bu bakımdan şans artıyor. İnşallah tutmuştur canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cok sukur sıteye gırebıldım..dun gırdım ama vırus bulustu..temzılıyene kadr canım cıktı..
saldırıda bulununlar ne dıyeyım sıze..kötükedihüso:mymeka::mymeka:
fadıgım dun zorla olsa senı okudum heyecnlenmıstım sımdık okudum..sanırım olmamsı..
olsun saglık olsun canımcım..
herseyın hayırlıs..
tekrardan yasıyacaksın.ınsalalah.hamıslıgı:Saruboceq:
gecmısden tek aklımda kalan bu...
ozur dılerım..
umarım herkes ıyıdır
ozlemısım sızlerı kac gundur gıremedık neteŞenizŞeniz

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…