ayyyyyyyyyyyyy hele şükür en sonunda girebildim siteye ...tabi hemen gitmezse.....siyteye saldırı varmış kızlar dün gece girdiğimde bir yazıyla karşılaştım sanırım kazen yazmıştı hele bir pazertesi olsun görüşeceğiz diye bir ilaç firması yapıyormuş saldırıyı inşallah site yöneticileri herşeyi düzeltecek ve bizde rahat rahat kaldığımız yerden devam edeceğiz..ya çok zormuş ha siteye girmemek gelişmeleri takip etmemek
Canlarımmm İyi haftalar , hepinizi öpüyorum. Sitede mi sorun var arkadaşlar yoksa benim bağlantıda mı. Sabahtan beri zor girdim. Sayfaları da açmıyor. :uhm: :uhm: :uhm:
nevrooooo yaz anam benide listeye
nerden nereye atladık:a015:
ben 13 senedir sebepsiz infertilite diye bebiş beklerken 2008 haziranında pkos luymuşum onu öğrendim tüp bebek doktorumdanşutarafagitti
tamam tüp deneyelim ozaman dedik kasımda negatif olsun dondurulmuşlar var dedik
şubatta dondurulmuş negatif olsun yine tüp deneriz dedikCADIARZU
iyiki şu kk ya üye olmuşumm:enbuyukkk:
mayısda 2.denemeden önce neler yapmalıyım diye salı günü doktoruma gittima.s
histereskopi ve kromozom analizi yaptırayımmı diye sorduma.s
ben bilirmişim şu an için gerekli değilmiş ama yaptırırsam iyi olurmuş önümüzü görürmüşüz:CüvCüv:
sonra doktorumun söyledikleri beni şooookkk ettiiiiii:1shok:
benden 15 adet yumurta alındı kasımda 6 adeti A+PLUS kalitedeymiş yani mükemmel onlar işleme alınmış diğerleri çöp anaaaaa nasıl sevindimdelikafadulden
arkasından eşimin morfoloji sorunu varmış oda ne be dedim :uhm:
tek çözüm tüp bebekmiş olsun zaten deneyecektik 2.ciyifisfisfis
eşim sağlıklı olsaymış 13 senede 13 kere doğururmuşum boşuna normal yoldan olsun diye uğraşmışızkaydirigubbakcemile
ve eşimin labaratuvar sonuçları çöpe gerçek sonuçlar merkezdeki dosyada Şeniz
oyyy ben ne yapayım şimdiiiiiii:dilcikar:
akıl verin kızlar yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
eşimde şimdi histereskopiye karşı ama kromozom analizini yaptırabiliriz dedi:asigim:
biraz uzun oldu ama bu arada kendimide tanıtmış oldummmmmkaydirigubbakcemile2
ni ye miiii hihoyyythihoyyythihoyyyt
cuma gününe randevu alıp doktorla görüşmeye gidecemmm ..tüp bebeğe başlıyacağızz kısmetse..mayıs adetine yetişir umarım rapor işlerimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz
kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama
nevro canım nasılsın?bebiş nasıl büyüyormu?minnacıktır şimdi allah nazarlardan esirgesin ikinizide..
nevom nasilsin canim
bebis nasil
kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz
kızlar canımsınız hepinizi ve kk yı çoookkk seviyorummm..
iyi ol canımGünaydın kızlarrr sanhaın köründe ayaktayım delikafadulden işm gücüm olmamasına rağmen
umarımm herkes iyidir sorun yoktur... 2 gündür siteye giremedim sinir oldum :))
beni soracak olursanız Allah' a şükür iyiyim miniğimle şuanda herşey yolunda inşalllah sonuna kadar böyle gideriz... Rabbim sizede nasip etsin inşallah bu mucizeyi sizde yaşayın Dualarım topicte bebek için uğraşan tüm arkaşlarıma çokk öptmm
ah fadiğim ah çok dertliyim :çok üzgünüm:
günaydın canıma.s.
senin bu adetin deÇok üzgünüm çoook
rabbim herşeyin hayırlısını versin.......
inşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama
ilaç firmasımı ne alaka yaaaCADIARZUayyyyyyyyyyyyy hele şükür en sonunda girebildim siteye ...tabi hemen gitmezse.....siyteye saldırı varmış kızlar dün gece girdiğimde bir yazıyla karşılaştım sanırım kazen yazmıştı hele bir pazertesi olsun görüşeceğiz diye bir ilaç firması yapıyormuş saldırıyı inşallah site yöneticileri herşeyi düzeltecek ve bizde rahat rahat kaldığımız yerden devam edeceğiz..ya çok zormuş ha siteye girmemek gelişmeleri takip etmemek
canım gündüz gündüz özlemişim ŞenizCanlarımmm İyi haftalar , hepinizi öpüyorum. Sitede mi sorun var arkadaşlar yoksa benim bağlantıda mı. Sabahtan beri zor girdim. Sayfaları da açmıyor. :uhm: :uhm: :uhm:
Konu açtım kimse cevaplamadı bi bakarmısınız lütfen.
likefaksiyon : 45 dk
vikozite : ARTMIŞ
VOLÜM : 2CC
PH : 8
Aglütinasyon : negatif
lökosit sayısı : 800.000
fruktoz : ---
1 ml sperm sayısı : 72.000.000
total sperm sayısı : 144,000,000
her sahada 9-10 yuvarlak hücre görüldü
ileri çok hızlı hareketli : +4
1.saat : %4
2.saat : %2
ileri hızlı hareketli : +3
1.saat : %10
2.saat : %6
ileri az hareketli : +2
1.saat : %14
2.saat : %13
yerinde hareketli : +1
1.saat : %16
2.saat : %17
Hareketsiz : 0
1.saat : %56
2.saat : %62
normal morfoloji : %30 Normali % 40
anormal morfoloji : % 70
Arkadaşlar iş yerindeyim dolayısyla kimse görmesin diye aceleden bukadar yazabildim. Bu sonuçla benim aşılama tutarmı çarşamba aşılama olacam. Cevap lütfen.
Teşekkürler...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Herkezeee hayırlıı sağlıkk doluu günlerr diliyorumm sizlerii çok özledim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım sayı güzel. Morfoloji de iyi sayılır. O kadar sorunlu değil. Hareket biraz normalin altında kalmış. Daha kötü değerlerle aşılaması tutanlar olduğu gibi , daha iyi değerlerle aşılama olup da tutmayanlar da oldu canım. O yüzden bu değerler ile olur olmaz denemez. Ama aşılama hareket sorunu olanlar için öneriliyor. Sizin de diğerleri güzel. Sadece harekette sorun olduğu için aşılama size iyi gelmiş olabilir. Çünkü özel yıkama ile spermleri hızlandırıyorlar ve iyileri seçiyorlar. Gidecek yolu da kısaltıyorlar. Bu bakımdan şans artıyor. İnşallah tutmuştur canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?