Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız?umarım iyisinizdir.off bende sinir oldum ya siteye zor girebildim, sayfalar açılmıyo.hepinizi öpüyorummmŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:

Canım çok şükür çok iyiyim. Bebiş de çok iyi şükürler olsun. Büyüyor Maşallahhh. Allah razı olsun bitanemm. Darısı tez zamanda başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi çok şükür.allah esirgesin sizi..darısı tüm isteyenlere işallah benimki biraz geç olacak galiba.yazmıştım zehirli guatr çıktı.şu an tedavi görüyorum.doktor hamile kalmazsın dedi.uzun bi tedavi süreci varmış.artık ne kadar bilmiyorum.ayrıca ameliyatmı ilaç tedavisimi belli değil.perşembe kontrole gidicem o zaman kesin belli olacak...şu an tek istediğim iyileşmek sonra bebek.herşeyin hayırlısı..

slm kızlar yyyaaaaaaaaaaaaaa bu ne iki gündür girimiyoruz

fadiğim sağlık olsun.. bebiş yoksa gelsin zaten hemen.. sevinmeye başlamıştık am kısmet .. şu net olayına da bi çözüm bulunsa artık ne iyi olucak..

Allah yardımcınız olsun canım.. inş tutar.. fiyatları da ancak hastaneye konuşup öğrenebilirsin.. ilaçları kendin alıyorsun falan.. ne söylesek doğru olmaz..

Hayırlısı olsun ameliyat çabuk bitiyor merak etme..

kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz

damlacım yazamadım o gün sana .. misafirim vardı.. hayırlısıyla git gel inş.. karnında bebenle dönersin inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meraba kızlar ya gerçekten siteye girmek problem inşallah düzelir.Çok fazla yazmıyorum ama hep okuyorum ve hepimiz için dua ediyorum.Beni soracak olursanız iyi olmaya çalışıyorum.Bazen çok üzülüyorum umudum bitiyor ama bazen o gün gelecek diyorum hayal kuruyorum öle işte .Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin.

Tedavi yolunda olan arkadaşlar inşallah bebekleri ile birlikte dönerler o yaldan.tedaviye başlamayan beklemdekilerde inşallah rabbim tedavilere bırakmadan kendiliğinden meleklerini gönderir..

kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama
canım inşalalh testiniz güzel çıkar...
allah yardımcınız olsun...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Herkezeee hayırlıı sağlıkk doluu günlerr diliyorumm sizlerii çok özledim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:asigim::asigim:Şeniz
bizde seni çok özledik canımŞeniz

sağol canım tabiki sağlık olsun...
inşallah birgün hepimiz hamiş olacağız:1hug:

fadiğim sağlık olsun.. bebiş yoksa gelsin zaten hemen.. sevinmeye başlamıştık am kısmet .. şu net olayına da bi çözüm bulunsa artık ne iyi olucak..

]
evet canım sağlık olsun ne yapalım....
canım netin kopmasına binamı sebep oldu tam çözemedik...bazen tam kopuyor bazen yavaşlıyor....
bazense hiç bir sorun yok...
dün kardeşimle annemlerdeki modemin yerini değiştik ondan sonra maşallah net güzel oldu...
canım eşim şimdiden diyor ayrı net alalım ama ben fazladan masraf çıksın istemiyorum...
bu net sınırsız kardeşimle beraber kullanıyoruz...
ama tabiki eğer tam koparsa çaresine bakacağız....
şuan maşallah çok güzelhihoyyyt

hosbuldum canimmmmŞeniz
aslinda bi yere gittigim yok,buralardayim ama siteye pek girilmiyor malumm:enbuyukkk:
nasilsin ne var ne yok bakalim??
off ben adeti bekliyorum,olsamda gitsem baslasam tedaviye yeniden:1rolleyes:

canım inşalalh adetin çabucak gelirde başlarsın...

bizde seni çok özledikŞeniz

evet hayırlısı olsun canım...
zaten o testiÇok üzgünüm çoook

[B
etrafı düzensiz olmasını pek anlayamadım:uhm:
inşallah güzel haberle gelirsin canım...
COLOR][/B]

bende anlamdım canım ...dün yine gittim bu yumurta hiç istediğim gibi büyümedi diyo...
hem büyümedi hemde sağlıklı bi görünümü yok..yarın yine gidicem..

bende anlamdım canım ...dün yine gittim bu yumurta hiç istediğim gibi büyümedi diyo...
hem büyümedi hemde sağlıklı bi görünümü yok..yarın yine gidicem..

kuzum iyi bişey aslında bu takipkeşke banada yapılsa böyle çelişkiler içinde kalmazdım
yavaş ama emin adımlarla ilerliyosun inşallah:Saruboceq:

kuzum iyi bişey aslında bu takipkeşke banada yapılsa böyle çelişkiler içinde kalmazdım
yavaş ama emin adımlarla ilerliyosun inşallah:Saruboceq:

evet aslında ilaçsız takip kendi yumurtanın nasıl geliştiğini anlamak için çok iyi...dr da en iyisi senin kendi doğla yolla oluşan yumurtan dedi...o yüzden bu ay ilaçsız ...gelişim düzgün değilse diğer ay ilaçlı yapıcam dedi..

sende yaptır semiş...dr la konuş biraz zahmetli tabiki... bnm hastane işime çok uzaak işten izin almamda sorun ama bu ay yaptırdım işte herne kadar patron mırın kırın etsedekafamçokkarıştı

arkadaslar merhaba,

doktorum benden de bir takım tahliller istemisti yaptirdim .
FSH 6,7 cikti.estradiol 52,45 progestron 1,2 LH 6,27, prolatkin 8,8
haziran ayında asilama yaptirmayi dusunuyoruz. fakat beylikduzu kolan hospitalde sperm yıkama islemi icin 600 tl dediler bize cok yuksek geldi, sizler kaca nerde yaptirdiniz acaba?
nevrocum benim degerlerim normal dime.

esteryacım sadece yıkama için mi 600? bence aşılamanın tümü için 600 dür...sakın sadece yıkama için 600 verme...

Günaydın canlarıma.s.
bugün rahat girdim siteye aman nazar değmesin
düzelmiş galiba bidaha hiç bozulmaz inşallah

günaydın şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…