hayırlı akşamlar canlara.s.
bzim net yine yok...
annemeerdeyim ama burdada misafir var (dedemlerle dayım)
ben bugün kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama sabah kakdığımda akıntının rengi biraz değişmişti açık kahve rengi...
yarın adet günüm benim bazen adetten önce bir iki gün böyle akıntım olur...
galiba adet olacağım....
bu yüzden kandan vaz geçtim...
2 gün önceki teste 2. çizgi silik bir şekilde belirgindi...
bu yüzden sabah ta eğer varsa yine silik çıkar diye idrar testi yaptım çok net negatif çıktı...
ben öbür testin bozuk olduğuna karar verdim....
belirtiler ise pskolojik...
rabbim hayırlısını versin....
şimdi çıkmam lazım...
hepinizi öpüyorum...
kizlar lutfen bana yol gosterin
dun aksam esimin sonuclarini jinekologuma gosteridm. cok kotu degil ama akormozal bozukluk %22 cikmis olmasi cok iyi degil dedi. ben de adetimin 3. gunu kan vericem bir suru test yapacaklar. bu testlerin sonucuna gore buyuk ihtimal aşilama yapilacak. Normal yolla hamile kaldıgımda tekrar bebekte kromozal sorun olması yuksek ihtimalmis.
Kizlar simdi ben ozel bir hstaneden ssk ile faydalaniyorum. aynı zamanda oturdugum yere yakın medicana hastaneside var. ve aşilama oncesi sperm yıkama işleminide medicana da yaptıracagız mecburen. simdi ben ssk dan faydalanarak ozel hastanede aşilama yaptirabilirmiyim sizce?
hadi Allah korusun tutmadi. ozel hastanede tup bebek yapatirmak istersem devlet ne kadarini karsiliyor. yoksa gidip devlet hastenesinde mi yaptirmam gerekiyor?
mrb kızlar ben de listedeydim sperm sayı ve hareket bi de morfoloji sorunu vardı doğal yoldan denioduk olmadı dün adet oldum 31 mayıs ya da 1 haziran yeni tarihim sanırım eşim varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var bu arada k.boynuzuna 1 aydır devam ediyorum tek yol ameliyat sanırım varikosel ameliyatı olup ta hamile kalanlar var mı aramızda?????????
kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz
merhaba kizlar nasilsiniz?
cok özledim sizi,ne var ne yok bakalimm:asigim:
oyyy kimler gelmiş.hoşgeldin canım.bizde özledik seni:asigim:
canım inşalalh testiniz güzel çıkar...kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama
:asigim::asigim:Şeniz:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Herkezeee hayırlıı sağlıkk doluu günlerr diliyorumm sizlerii çok özledim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canım tabiki sağlık olsun...cok sukur sıteye gırebıldım..dun gırdım ama vırus bulustu..temzılıyene kadr canım cıktı..
saldırıda bulununlar ne dıyeyım sıze..kötükedihüso:mymeka::mymeka:
fadıgım dun zorla olsa senı okudum heyecnlenmıstım sımdık okudum..sanırım olmamsı..
olsun saglık olsun canımcım..
herseyın hayırlıs..
tekrardan yasıyacaksın.ınsalalah.hamıslıgı:Saruboceq:
gecmısden tek aklımda kalan bu...
ozur dılerım..
umarım herkes ıyıdır
ozlemısım sızlerı kac gundur gıremedık neteŞenizŞeniz
evet canım sağlık olsun ne yapalım....fadiğim sağlık olsun.. bebiş yoksa gelsin zaten hemen.. sevinmeye başlamıştık am kısmet .. şu net olayına da bi çözüm bulunsa artık ne iyi olucak..
]
hosbuldum canimmmmŞeniz
aslinda bi yere gittigim yok,buralardayim ama siteye pek girilmiyor malumm:enbuyukkk:
nasilsin ne var ne yok bakalim??
off ben adeti bekliyorum,olsamda gitsem baslasam tedaviye yeniden:1rolleyes:
evet hayırlısı olsun canım...fadik canim hakkinda hayirlisi ne diyelim o teste valla seni senir etti hevesin kirildi cok zor birseydir
bu arad mrb kizlar bende siteye giremeynlerdenim anca simdi girebildim fazlada gelsime yokmus kacirmadim birsey ins bu hafat cok guzel haberler aliriz[/COLOR]
[B
etrafı düzensiz olmasını pek anlayamadım:uhm:
inşallah güzel haberle gelirsin canım...
COLOR][/B]
bende anlamdım canım ...dün yine gittim bu yumurta hiç istediğim gibi büyümedi diyo...
hem büyümedi hemde sağlıklı bi görünümü yok..yarın yine gidicem..
kuzum iyi bişey aslında bu takipkeşke banada yapılsa böyle çelişkiler içinde kalmazdım
yavaş ama emin adımlarla ilerliyosun inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?