Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızçelerim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sevcanım hayırdır dünki iznini gerimi alıyolar:mymeka:
bu işverenlerde uyanık hee:mymeka:

hayırlı akşamlar canlara.s.
bzim net yine yok...
annemeerdeyim ama burdada misafir var (dedemlerle dayım)
ben bugün kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama sabah kakdığımda akıntının rengi biraz değişmişti açık kahve rengi...
yarın adet günüm benim bazen adetten önce bir iki gün böyle akıntım olur...
galiba adet olacağım....
bu yüzden kandan vaz geçtim...
2 gün önceki teste 2. çizgi silik bir şekilde belirgindi...
bu yüzden sabah ta eğer varsa yine silik çıkar diye idrar testi yaptım çok net negatif çıktı...
ben öbür testin bozuk olduğuna karar verdim....
belirtiler ise pskolojik...

rabbim hayırlısını versin....
şimdi çıkmam lazım...
hepinizi öpüyorum...

kızlar noldu siteye ya
kafayı yedim sabahtan beri şimdi girebildim
fadikten haber gedi mi diye çıldırdım
yaaaaaa hayatım fena etkilendi kulup olmayınca

ıyi pazarlar kızlar. Dün bütün gün bende giremedim siteye. Ne kadar zormuş ya insanın kk ya giremediğinde kendini avutması. Neyse Allaha şükür şimdi girdimm.alkisalkisalkis

selam kızlar ne bu ya dünden beri giremiyordum siteye acaba yine siteye birşeymi oldu diye çıldırdım yoksa benim pc demi birşey var deyip pc dövecektim nerdeyse çok şükür kavuştuk yahu anladığım kadarıyla sizdede aynı problemler olmuş

fadikçiğim allah hakkında hayırlısını versin güzelim ama inşallah hamişsindir kız bellide olmaz demi kesin söktümüki adetin.....olsada olmasada boş ver canım hayat devam ediyor bu ay olmazsa gelecek ay çıkmadık candan ümit kesilmez

mrb kızlar ben de listedeydim sperm sayı ve hareket bi de morfoloji sorunu vardı doğal yoldan denioduk olmadı dün adet oldum 31 mayıs ya da 1 haziran yeni tarihim sanırım eşim varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var bu arada k.boynuzuna 1 aydır devam ediyorum tek yol ameliyat sanırım varikosel ameliyatı olup ta hamile kalanlar var mı aramızda?????????

anaaaaaaaaaaaaaaa
ins canim ins gercekten boyle bir habere ihtiyacimiz var hemde senden gelirse daha guzel olur
lutfen hemen yaptir ve hemen druna git sakin aksatma dusuk tehlikesi oldugunu biliyorsun hadi valla cok heyecan yaptim ben
sağol canım:1hug:Şeniz
yine olmadı...kısmet değilmiş......

kızlar noldu siteye ya
kafayı yedim sabahtan beri şimdi girebildim
fadikten haber gedi mi diye çıldırdım
yaaaaaa hayatım fena etkilendi kulup olmayınca

ah ah bende giremedimÇok üzgünüm çoook
ben dün yazdığım mesajın gitmediğini sanıyordum...
alalhtan o gitmiş...
boşuna sizi heyacanalndırdım:çok üzgünüm:

herkese hayırlı pazarlar canlara.s.
kociçle sabah annemlere kahvaltıya gelmiştik cokacimcoook
kahvaltıdan sonra annemler misafirlerle akrabalara gezmeye gittiler...
kocişinde işi varmış oda çıktı ben şuan hala annemlerdeyin...
kk ye girerim diye...
ama sabahtan berli anca girebildimÇok üzgünüm çoook
ne oldu yine sitemize:uhm:
canlar az önce benim kırmızılar da geldi....
bozuk bir test bize boşuna heyacan yarattıÇok üzgünüm çoook
kusuruma bakmayın ne olur
sizide boşuna heyacanlandırdım:çok üzgünüm:
yeni adet tarihim tahmini 3 haziran

kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz

Allahım kafayı yemek üzereyim
pc de bişi var diye oynamadığım ayar kalmadı
sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ya bu problem neyse çözsünler çabuk baya gıcık olmaya başaldım sayfalar açılmıyor mesajlar gitmiyor siteye zar zor giriyoz hafta sonu diye boşladılarmı yöneticiler yoksa daha haberlerimi yok çabuk yapsınlar yahu sadece benim pc açmıyor sanıyodum ama başkalarındada aynı sorun var....dıptıs inşallah bebişlerinle dönersin ankaradan rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin

kısssssssss pc nin suçu yok suç sitede ayar yapim derken bozma pcni aynı sorun bendede var ....diğer sitelere çok rahat girebiliyorum sadece burda problem başka yerlerde yoktur

ya bu ne iki gündür giremiyorum :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım eğer ünüverstede yaptırırsan aşılama sadece ilaçların % 20 sini ödüyorsun bildiğim kadarıyla aşılama yı özelde karşılamıyor ama tüp bebek için rapor alırsan 1000 tl gibi bir rakam gidiyor her merkeze göre değişiyor ama buna yakın ilaçlarında sanırım % 20 ve 30 kadar ödüyorsun innşş bunlara hiç gerek kalmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaa fadikçiğimm:çok üzgünüm:
canın sağolsun kuzum :teselli:

kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz
yawyummmmmmmm hadi hayırlısıyla inşallah diyorum:Saruboceq:
kısssssssss pc nin suçu yok suç sitede ayar yapim derken bozma pcni aynı sorun bendede var ....diğer sitelere çok rahat girebiliyorum sadece burda problem başka yerlerde yoktur

harbiden yaa en son dün sabah yazarken sorun vardı
hala siteye irmek zor
yine saldırı falanmı var
hayır olsun :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…