sağol canım:1hug:Şenizanaaaaaaaaaaaaaaa
ins canim ins gercekten boyle bir habere ihtiyacimiz var hemde senden gelirse daha guzel olur
lutfen hemen yaptir ve hemen druna git sakin aksatma dusuk tehlikesi oldugunu biliyorsun hadi valla cok heyecan yaptim ben
kızlar noldu siteye ya
kafayı yedim sabahtan beri şimdi girebildim
fadikten haber gedi mi diye çıldırdım
yaaaaaa hayatım fena etkilendi kulup olmayınca
kizlar lutfen bana yol gosterin
dun aksam esimin sonuclarini jinekologuma gosteridm. cok kotu degil ama akormozal bozukluk %22 cikmis olmasi cok iyi degil dedi. ben de adetimin 3. gunu kan vericem bir suru test yapacaklar. bu testlerin sonucuna gore buyuk ihtimal aşilama yapilacak. Normal yolla hamile kaldıgımda tekrar bebekte kromozal sorun olması yuksek ihtimalmis.
Kizlar simdi ben ozel bir hstaneden ssk ile faydalaniyorum. aynı zamanda oturdugum yere yakın medicana hastaneside var. ve aşilama oncesi sperm yıkama işleminide medicana da yaptıracagız mecburen. simdi ben ssk dan faydalanarak ozel hastanede aşilama yaptirabilirmiyim sizce?
hadi Allah korusun tutmadi. ozel hastanede tup bebek yapatirmak istersem devlet ne kadarini karsiliyor. yoksa gidip devlet hastenesinde mi yaptirmam gerekiyor?
aaa fadikçiğimm:çok üzgünüm:
kocişinde işi varmış oda çıktı ben şuan hala annemlerdeyin...
kk ye girerim diye...
ama sabahtan berli anca girebildimÇok üzgünüm çoook
ne oldu yine sitemize:uhm:
canlar az önce benim kırmızılar da geldi....
bozuk bir test bize boşuna heyacan yarattıÇok üzgünüm çoook
kusuruma bakmayın ne olur
sizide boşuna heyacanlandırdım:çok üzgünüm:
yeni adet tarihim tahmini 3 haziran
yawyummmmmmmm hadi hayırlısıyla inşallah diyorum:Saruboceq:kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz
kısssssssss pc nin suçu yok suç sitede ayar yapim derken bozma pcni aynı sorun bendede var ....diğer sitelere çok rahat girebiliyorum sadece burda problem başka yerlerde yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?