- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
kız jeyand neyapıyon
kızhamılemısın yoksa canım ya ınsallah
1 aşılama yeterliymiş canım.. hatta 3 ay boyunca klomen vb ilaç kullanıp hamilelik olmadığını kanıtlarsan da geçerliymiş..
Allah yolunuzu açık etsin inş.. bu tedavi sana bebek getirsin canımmmmm Şeniz
sğl canım benim ancak gördüm mesajını ....inşşş bidenem inşşş :CüvCüv::Saruboceq:doktor güşmesini bildiririm yine size..o ne diyecek bakalımmm
Günaydın kızlarrr sanhaın köründe ayaktayım delikafadulden işm gücüm olmamasına rağmen
umarımm herkes iyidir sorun yoktur... 2 gündür siteye giremedim sinir oldum :))
beni soracak olursanız Allah' a şükür iyiyim miniğimle şuanda herşey yolunda inşalllah sonuna kadar böyle gideriz... Rabbim sizede nasip etsin inşallah bu mucizeyi sizde yaşayın Dualarım topicte bebek için uğraşan tüm arkaşlarıma çokk öptmm
günaydın canıma.s.günaydın kızlara.s.a.s.
daha kimsecikler yok:sm_confused:
site hala düzelmedimi arkadaşlar
ben her zamanki gibi daha regli olmadım:çok üzgünüm:
etrafı düzensiz olmasını pek anlayamadım:uhm:günaydın kızlar ,ben bu ay ilaçsız yumurta takibindeyim...c.tesi adetin 10. günüydü. dr. a gittim. 1 tane yumurtam var onunda etrafı düzensizmiş...bugün tekrar gidicem ...dr. da kesin bişey söylemedi. bugün anlıcaz ne olduğunu...
maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim canım:1hug:a.s.Günaydın kızlarrr sanhaın köründe ayaktayım delikafadulden işm gücüm olmamasına rağmen
umarımm herkes iyidir sorun yoktur... 2 gündür siteye giremedim sinir oldum :))
beni soracak olursanız Allah' a şükür iyiyim miniğimle şuanda herşey yolunda inşalllah sonuna kadar böyle gideriz... Rabbim sizede nasip etsin inşallah bu mucizeyi sizde yaşayın Dualarım topicte bebek için uğraşan tüm arkaşlarıma çokk öptmm
hoşgeldin arkadaşım allah tez zamanda kurtarsın:Saruboceq:
kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?