Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız jeyand neyapıyon

kızhamılemısın yoksa canım ya ınsallah

B]asıl ne yapıyon fıstık burda..siteye ancam bugün girdimm ..oo sen yazalı asırlar olmuşşşş bu mesajı..yok kıss nerdee miğdem çok fenaydı birde memişlerim acıydı ne biliyim üstüne adet falan görüp hamiş olanlar oluyomuş olabilir mi diye kafama takılmıştı..

bu arada iki seçenek kalıyor bir miğdemi fena üşüttüm,memişlerim niye acıyor hala çözemedim tabi..oda hormondan olabülü
[/B]ikinci seçenekte adet olmama rağmen hala psikolojik hamileyimm..:CüvCüv:
olsun psikolojik hamiş kalabiliyom en azından dimi hihoyyythihoyyyt

günaydın kızlara.s.a.s.
daha kimsecikler yok:sm_confused:
site hala düzelmedimi arkadaşlar

ben her zamanki gibi daha regli olmadım:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ,ben bu ay ilaçsız yumurta takibindeyim...c.tesi adetin 10. günüydü. dr. a gittim. 1 tane yumurtam var onunda etrafı düzensizmiş...bugün tekrar gidicem ...dr. da kesin bişey söylemedi. bugün anlıcaz ne olduğunu...

günaydın topiğin gülleriiiiiiii, hepinizi çok özledim nasılsınız bakiim??? okuldaki internet sorunu yüzünden muhabbetleri kaçırıyorum yaa, akşamlarıda hiç fırsat olmuyo ( buarada istemeden kullandığım doğum kontrol hapının 3.kutusuna başlamış bulunuyorum ameliyat olalı 3 ay oldu her ay bir kist ziyaret ediyo beni, bakalım ne zaman terk edecekler, liste ne durumda? 1 mayısta adet oldum bende, ilaçlardan çok karıştı ama büyük ihtimal 28 mayısta olurum tekrar

Günaydın canlarıma.s.
hepinizi öpüyorumŞeniz
çok güzel bi hafta olur inşallah bu hafta
herkes için hayırlı geçer
siteye çok zor girebildim sorun hala devam ediyo sanırım:çok üzgünüm:

Günaydın kızlarrr sanhaın köründe ayaktayım delikafadulden işm gücüm olmamasına rağmen
umarımm herkes iyidir sorun yoktur... 2 gündür siteye giremedim sinir oldum :))
beni soracak olursanız Allah' a şükür iyiyim miniğimle şuanda herşey yolunda inşalllah sonuna kadar böyle gideriz... Rabbim sizede nasip etsin inşallah bu mucizeyi sizde yaşayın Dualarım topicte bebek için uğraşan tüm arkaşlarıma çokk öptmm

Günaydın canım
herşeyin iyi olmasına sevindim
sitede ne yazıkki problem var
benide delirtti girene kadar

yağmuruuum fıstığım dikkat et kendinle bebişine olurmu, bende epeydir uzak kaldım topiğe bide sorun çıktı dünden beri ancak girebildim öpüyorum tatlım bizim içinde dualarını eksik etme emi Şeniz

bir günaydın demek için kaç saattir uğraşıyorum siteye girmeye
Türk kadınlarının ateşle imtihanı var iki gündür sanki
GÜNAYDIn

günaydın kızlara.s.a.s.
daha kimsecikler yok:sm_confused:
site hala düzelmedimi arkadaşlar

ben her zamanki gibi daha regli olmadım:çok üzgünüm:
günaydın canıma.s.
senin bu adetin deÇok üzgünüm çoook
rabbim herşeyin hayırlısını versin.......

etrafı düzensiz olmasını pek anlayamadım:uhm:
inşallah güzel haberle gelirsin canım...

maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim canım:1hug:a.s.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

herkese günaydın canlar a.s.
sitede hala sorun varÇok üzgünüm çoook
inşallah kısa zamanda hallolur.....

hoşgeldin arkadaşım allah tez zamanda kurtarsın:Saruboceq:

çokkk teşekkür ederim inşalla

sera hoşgeldin.. keşke böyle gelmeseydin asininde dediği gibi.. histereskopiyi neden yapıcaklar perde mi var.. özlem de vazgeçti histereskopiden aşılama yaptılar.. çok şeyler yaşamışsınız.. bundan sonrası için herşey yolunda gider inş.. kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına almanı dilerim..

teşekkür ederim hoş buldum güzel arkadaşlıklar gördüm inşallah bende katılabilirim aranıza
histereskopiyi kendim istedim 2. tüpe başlamadan ama çokda kararsızdım ve sanıyorum vaz geçtim 2. yi de deneyeceğim olmazsa artık hakkımızda hayırlısı

kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama

ya arkadaşlar siteye girilmiyor.4 gündür uğraşıyorum.buraya ancak gireebildim.tüp bebek bölümüne ise hiç giremiyorum.napıcaaaaaaaaaammm...ben buraya çok bağlanmışım.siz olmadan tedawi sürecimi nası geçiricem yaaaa.....fisfisfis

ya arkadaşlar siteye girilmiyor.4 gündür uğraşıyorum.buraya ancak gireebildim.tüp bebek bölümüne ise hiç giremiyorum.napıcaaaaaaaaaammm...ben buraya çok bağlanmışım.siz olmadan tedawi sürecimi nası geçiricem yaaaa.....fisfisfis

kızlar dualarınıza çok ihtiyacımm var eşim bugün spermiyorgram testi verdi gene yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin bana senağlama

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM
İNŞALLAH EŞİNİN DEĞERLERİ ARTMIŞTIR
DUALARIM SİZİNLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…