Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar bisey soracammmm, spermleri hizlandirmak icin bi ay keciboynuzu bi ay havuc suyu mu iciriyoduk ne yapiyorduk unuttum benn kaydirigubbakcemile3

değerlerini ancak kendin değerlendirebilirsin çünkü her hastanenin değer aralığı farklıymış.. kadın foliküler faz var onun karşısındaki değerlerle bu çıkan değerleri karşılaştır.. sonucunu anlarsın canım..

aymesim benimkilerde 4,5 - 5 cmlik ilaçla geçmesini bekliyorum ama henüz belli değil..

Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama

özlemcim sağlık olsun canım.. herşey kısmet.. inş kist olmamıştır da adetin geçince tekrar başlarsın tedavine.. Şeniz

Tulıny canım karşılaşamıyoruz
uzun zamandır nasılsın tatlım

yavaş yavaş dolmaya başladı topiğimiz oh be kaydirigubbakcemile5

kızlar herkese hayırlı gunler..herkes ıyıdır umarım..
ben adet oldum.e olmasam sasardım zaten..hayırlısını ver ya rabbımmm..

aymesim canim arkadasim dogum gunun kutlu olsun
ins bir daha ki dogum gununu bebsinle kutlamayi allahim sana nasip etsin

a.s. meraba kızlar cumartesi doktora gittim sonunda kanama bolgem kurumus ben de normal bi hamileyim dusuk tehlikem gecti cok sukur bebegim cok hareketliydi dogru durust goremedik ultrason resminde bas asagı duruyo dayandı ya bitanecim doktor itiraf etti umudu olmadıgını ama basardıgımızı artık sizleri takip edebilirim tabi işe baslıcam ama olsun Allahım en yakın zamanda sizlerede versin saglıklı bebekelr saglıklı hamilelikler ben 3 ay boyunca cok korkttum ama Allahım yardım etti sizinde yardımcınız olsun insallah beni zor gunlerimde dualarınızla yalnız bırakmadınız bende surekli dua ediyorum sizlere

canim cok sevindim
Allah bir daha yasatmasin insan cok korkuyodur
dualarin icinde cani gonulden amin diyorum
Allah razi olsun

canım bende bi kez 6,5cm bi kezde 7 cmlik kist oldu.doğum kontrol hapı geçiriyor.olsaydım ben ameliyat olurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…