Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama
arkadaslar merhaba,
doktorum benden de bir takım tahliller istemisti yaptirdim .
FSH 6,7 cikti.estradiol 52,45 progestron 1,2 LH 6,27, prolatkin 8,8
haziran ayında asilama yaptirmayi dusunuyoruz. fakat beylikduzu kolan hospitalde sperm yıkama islemi icin 600 tl dediler bize cok yuksek geldi, sizler kaca nerde yaptirdiniz acaba?
nevrocum benim degerlerim normal dime.
Kıslar bi sorum olucaktı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
bi tanıdığımın sol yumurtasında 5,5 cm lik bir kist oluşmuş
ilaçla kurutulurmu yoksa aldırmakmı gerekir sizce
doktoruna şu an ulaşamıyomuşta merak ediyo:uhm:
Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama
sperm sayısını artırmak için keçi boynuzu hareketi artırmak için havuç suyu...
Tulıny canım karşılaşamıyoruz
uzun zamandır nasılsın tatlım
yavaş yavaş dolmaya başladı topiğimiz oh be kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım sen nasılsın.. nerelerdesin kızım sen..
a.s. meraba kızlar cumartesi doktora gittim sonunda kanama bolgem kurumus ben de normal bi hamileyim dusuk tehlikem gecti cok sukur bebegim cok hareketliydi dogru durust goremedik ultrason resminde bas asagı duruyodayandı ya bitanecim doktor itiraf etti umudu olmadıgını ama basardıgımızı artık sizleri takip edebilirim tabi işe baslıcam ama olsun Allahım en yakın zamanda sizlerede versin saglıklı bebekelr saglıklı hamilelikler ben 3 ay boyunca cok korkttum ama Allahım yardım etti sizinde yardımcınız olsun insallah beni zor gunlerimde dualarınızla yalnız bırakmadınız bende surekli dua ediyorum sizlere
Kıslar bi sorum olucaktı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
bi tanıdığımın sol yumurtasında 5,5 cm lik bir kist oluşmuş
ilaçla kurutulurmu yoksa aldırmakmı gerekir sizce
doktoruna şu an ulaşamıyomuşta merak ediyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?