Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asim canım benim çok teşekkür
ederim canım arkadaşım çok mutlu ettin beni sağolŞeniz

Yabangülüm sanada sanada çok teşekkür ederim canım
ay ben obebişi varya yirim yirim
Allahım hepimize nasip eder inşallahŞeniz

arkadaşlar doğum günü kutlamalarını diğer topikte yapsak olur mu?
sana ne diyceksiniz ama orası çok ıssız

aymes dogum gunun kutlu olsun canim insallah yeni yasinda bebisin de gelir sana hediye olur
ncinar cok sevindim canim rabbim yardimcin olsun insallah kucagina aldigin gunu de gorucez hep beraber yegenimize ve kendine iyi bak
ozlemcim canm hayirlisi olsun insallah 2. asilamada gelir bebisin

kizlar ben bu gun kirmizilari gordum olmasaydi sasardim zaten neyse ama gununde geldi ya ona da sukur

Kızlar merhaba.en aranıza yeniyim.forumu nasıl kulanıcağımı bile tam çözemedim.
Aranızda,yakın zamanda izmirde aşılama yaptıran varmı.prosedür nasıl işliyor.ve hangi merkezler iyi.bilgi verirseniz sevinirim

ya net dellenmiş durumda yazıyorum göndermiyo gibi yapıyor gönderirmiş megerse kusura bakmayın kızlar

öncelikle hoşgeldiiiin
bize biraz kendinden ve durumundan bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz
tüp bebek bölümünde üstte tüp bebek merkezleri diye bir başlık var oarayı incelersen bişeyler bulabilirsin

Kıslar yazan herkese çok teşekkür ederim ama size kaç kere cevap yazdım silindi sitede yazamıyorum cevap vererek hepinizi çok seviyorum

aymescimmm iyiki doğmuşunnnn

aymesimm canım benim iyikii doğdunn..Doğum günün kutlu olsunn.Yenii yaşın sana sağlıkk,huzur,

a.s.a.s.Bunlarr senin içinn aymesimmm
Yeni yaşında böyle olucaksın inşallahh:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

Kıslar yazan herkese çok teşekkür ederim ama size kaç kere cevap yazdım silindi sitede yazamıyorum cevap vererek hepinizi çok seviyorum

aymescimmm iyiki doğmuşunnnn

aymesimm canım benim iyikii doğdunn..Doğum günün kutlu olsunn.Yenii yaşın sana sağlıkk,huzur,

Çok teşekkür ederi canlarım
Allah hepinizden razı olsun
inşallah bu yeni yaşımda bebişim artık bana gelir
hepinizin bildiği gibi tek dileğim bu

kızlar nasılsınız ya bir türlü cevap yazamıyorum siteye giremiyorum bu işkence ne zaman sonlanacak çok merak ediyorum:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: artık silerle beraber olmak istiyorum çünki karnım ağrıyor çok kötüyüm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…