Buralardayım canım ben
ama bi türlü seninle karşılaşamıyoruz
bak ben geldim sen yoksun yine
offfffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
Çok teşekkür ederi canlarım
Allah hepinizden razı olsun
inşallah bu yeni yaşımda bebişim artık bana gelir
hepinizin bildiği gibi tek dileğim bu
site yavaş diye çıkmıştım canım..
Doğum günün kutlu olsun sağlıkla nice senelere canım benim..
canım yeni yaşım kuylu olsun RABİM gönülüne göre versina.s.a.s.a.s.innşş :lepi::lepi::lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis her şey istedşğin gibi gönlünce olsun bir isterken MEVLAM iki tane birden versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s. meraba kızlar cumartesi doktora gittim sonunda kanama bolgem kurumus ben de normal bi hamileyim dusuk tehlikem gecti cok sukur bebegim cok hareketliydi dogru durust goremedik ultrason resminde bas asagı duruyodayandı ya bitanecim doktor itiraf etti umudu olmadıgını ama basardıgımızı artık sizleri takip edebilirim tabi işe baslıcam ama olsun Allahım en yakın zamanda sizlerede versin saglıklı bebekelr saglıklı hamilelikler ben 3 ay boyunca cok korkttum ama Allahım yardım etti sizinde yardımcınız olsun insallah beni zor gunlerimde dualarınızla yalnız bırakmadınız bende surekli dua ediyorum sizlere
Kızlar merhaba.en aranıza yeniyim.forumu nasıl kulanıcağımı bile tam çözemedim.
Aranızda,yakın zamanda izmirde aşılama yaptıran varmı.prosedür nasıl işliyor.ve hangi merkezler iyi.bilgi verirseniz sevinirim
kızlar edavim başladı artık hihoyyyt
225 puregon vuruyorum + lucrin 5 mg
bugün 2. iğnemi vurdum perşembe kontrol var heyecan had safhada hihoyyyt
çok teşekkür derimmmmmm inşallah bu yıl bizlerin olurCANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN HİSTERESKOPİ BENDE YAPTIRDIM 2 . DENEMEMDEN SONRA GERÇEKTEN RAHİM İÇİNDE SORUN VARMI ANLAMAK İÇİN GÜZEL BİR YÖTEM KOLAYDA KROMOZON TAHLİLLERİNİ BİLMİYORUM AMA ONLARDA İYİ OLUR BENCE İNNŞŞ BU SEFER HAMİŞ LİSTESİNE EKLENİESİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anam girilmiyorki kk ya girsende yazamıyorsun yazılanlarıda ancak okuyana kadar gene gidiyor ancak şimdi girebildik korkma bak geldik işteKıslar nerelerdesiniz ya
kimsecikler yok yine:çok üzgünüm:
çok sessiz buralar korkuyom ben:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun inşallah ama neden illa aşılama????????Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama
iyice yaklaştın desene bebişine heyecan yokkkk relaxxxxkızlar edavim başladı artık hihoyyyt
Bu arada kızlar bugün ben de dr a gittim. Adetimi bekliyorum. İnşallah 20 gün içinde bir sorun çıkmazsa, kısa protokol tedaviye başlıyoruzz. a.s
sağol canım iyiyimŞenizFadikcim hoşgeldin tatlım
nasılsın:uhm: herşey yolundamı:lepi:
hayırlısı olsun canım...Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama
çok sevindim canım...a.s. meraba kızlar cumartesi doktora gittim sonunda kanama bolgem kurumus ben de normal bi hamileyim dusuk tehlikem gecti cok sukur bebegim cok hareketliydi dogru durust goremedik ultrason resminde bas asagı duruyodayandı ya bitanecim doktor itiraf etti umudu olmadıgını ama basardıgımızı artık sizleri takip edebilirim tabi işe baslıcam ama olsun Allahım en yakın zamanda sizlerede versin saglıklı bebekelr saglıklı hamilelikler ben 3 ay boyunca cok korkttum ama Allahım yardım etti sizinde yardımcınız olsun insallah beni zor gunlerimde dualarınızla yalnız bırakmadınız bende surekli dua ediyorum sizlere
sanane olurmu canım...arkadaşlar doğum günü kutlamalarını diğer topikte yapsak olur mu?
sana ne diyceksiniz ama orası çok ıssız
hoşgeldin canım...Kızlar merhaba.en aranıza yeniyim.forumu nasıl kulanıcağımı bile tam çözemedim.
Aranızda,yakın zamanda izmirde aşılama yaptıran varmı.prosedür nasıl işliyor.ve hangi merkezler iyi.bilgi verirseniz sevinirim
tekrar hayırlı olsun canım:1hug:Şenizkızlar edavim başladı artık hihoyyyt
sağol canım ben kısa mı uzun mu diye sordum. O daha önce bana uzun yapacaz demişti ya, bugün kendiliğinden kısa yapıyoruz şimdi dedi. Uzunda çok fazla iğne ilaç var, gerek yok dedi. Ben de zaten kısa istiyodum işte.hayırlısı olsun demek kısa protokol
senmi istedin ?????????
hayırlı olsun canım tedavin...hihoyyytkızlar edavim başladı artık hihoyyyt
Hayırlı olsun canım. İnşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Herşey gönlünce olsun.
Bu arada kızlar bugün ben de dr a gittim. Adetimi bekliyorum. İnşallah 20 gün içinde bir sorun çıkmazsa, kısa protokol tedaviye başlıyoruzz. a.s
iyice yaklaştın desene bebişine heyecan yokkkk relaxxxx
tekrar hayırlı olsun canım:1hug:Şeniz
inşallah tek dönmeyeceksinŞeniz
Dıpımmm canım benimm aşkummm kuşum sefiyommm..Tedavin tekrarr hayırlııııııı olsunnnnnnnnnnnn..:teytey::teytey:
Şenizdıpımm Öpüyorummmmm seniii mucuka :)Allaha emanet ol..dualarım seninleee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun canım tedavin...hihoyyyt
diptis hayirli olsun canim tedavin rabbim yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz
kızlar edavim başladı artık hihoyyyt
canım şükürler olsuna.s. meraba kızlar cumartesi doktora gittim sonunda kanama bolgem kurumus ben de normal bi hamileyim dusuk tehlikem gecti cok sukur bebegim cok hareketliydi dogru durust goremedik ultrason resminde bas asagı duruyodayandı ya bitanecim doktor itiraf etti umudu olmadıgını ama basardıgımızı artık sizleri takip edebilirim tabi işe baslıcam ama olsun Allahım en yakın zamanda sizlerede versin saglıklı bebekelr saglıklı hamilelikler ben 3 ay boyunca cok korkttum ama Allahım yardım etti sizinde yardımcınız olsun insallah beni zor gunlerimde dualarınızla yalnız bırakmadınız bende surekli dua ediyorum sizlere
dıbıtısım çook sevindimkızlar edavim başladı artık hihoyyyt
canım seninde tedavin hayırlı olsunHayırlı olsun canım. İnşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Herşey gönlünce olsun.
uf yaaaaaaaaaaa
bende daha yakın olmak istiyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?