uf yaaaaaaaaaaa
bende daha yakın olmak istiyorum senağlama
güzelim sorun senin pc de değil kulübe sabotaj varmış o yüzden cuma gününden beri zorla giriyoruz siteye girsekte yazamıyoruz yazsak kayıt etmiyor anlayacağın aynıyızkizlar insallah mesajim gelir,benim pc bi kkyi acarken sorun yaratiyor...sinir oluyorum ya,giremiyorum
güzelim sorun senin pc de değil kulübe sabotaj varmış o yüzden cuma gününden beri zorla giriyoruz siteye girsekte yazamıyoruz yazsak kayıt etmiyor anlayacağın aynıyız
bu arada ha gayretalkisalkisalkis
diyet nasıl gidiyor
bende 69 dan 57 ye indim benim hedefte 55 yapabiliriz biliyorummmmmkaydirigubbakcemile5
kızlar edavim başladı artık hihoyyyt
225 puregon vuruyorum + lucrin 5 mg
bugün 2. iğnemi vurdum perşembe kontrol var heyecan had safhada hihoyyyt
kızlarrrr nasılsınız çok özledim sizi kaç gündür giriş yapamıyorum siteye düzelmiş çok şükür bu arada benim lekenmem olmuştu ama gerisi gelmedi gerçi çok karnım ağrıyo ama bugünde olmazsam yarın test yapıcam dua edin kızlar kaydirigubbakcemile3
Canım çok güzel bir gelişme bu. Çifter çifter kavuşursun inşallah. Allah işlerini rast getirsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım öyle..gelişmelerden haberden ederim sizleri ...doktorum ne diyecek bakalım..
canım sen nasılsın bebiş nasıl ikinizde iyisinizdir umarım..dualarım sizinle :Saruboceq:
Kıslar bi sorum olucaktı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
bi tanıdığımın sol yumurtasında 5,5 cm lik bir kist oluşmuş
ilaçla kurutulurmu yoksa aldırmakmı gerekir sizce
doktoruna şu an ulaşamıyomuşta merak ediyo:uhm:
kist türü ne ki acaba..
Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama
hayırlısı olsun canım..inşş bir dahaki sefere..seni böyle güçlü görmekte güzel ayrıca
a.s. meraba kızlar cumartesi doktora gittim sonunda kanama bolgem kurumus ben de normal bi hamileyim dusuk tehlikem gecti cok sukur bebegim cok hareketliydi dogru durust goremedik ultrason resminde bas asagı duruyodayandı ya bitanecim doktor itiraf etti umudu olmadıgını ama basardıgımızı artık sizleri takip edebilirim tabi işe baslıcam ama olsun Allahım en yakın zamanda sizlerede versin saglıklı bebekelr saglıklı hamilelikler ben 3 ay boyunca cok korkttum ama Allahım yardım etti sizinde yardımcınız olsun insallah beni zor gunlerimde dualarınızla yalnız bırakmadınız bende surekli dua ediyorum sizlere
oh oh canım ne güzel..rabbim bebişini sana bağışlasın inşş
canım hayırlı haberlerle gel bura inşş:CüvCüv:
Hayırlı olsun canım. İnşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun. Herşey gönlünce olsun.
Bu arada kızlar bugün ben de dr a gittim. Adetimi bekliyorum. İnşallah 20 gün içinde bir sorun çıkmazsa, kısa protokol tedaviye başlıyoruzz. a.s
hadi bakalım belkim beraber başlarız senle ..hihoyyyt
Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?