Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyyyyyyy sonundaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim kiler geldi biraz önce
sabaha sökülürsem mirmirmirmir
yarın doktordayım işallah:sm_cool::sm_cool:
perşembeyede iğneler gelsin göbiştennnnn:asigim:
bebişime şimdi daha yakınımm inşallah:CüvCüv:

aymesim dogum günün kutlu olsun...yeni yasinda bebegin sana gelsin insallah canimcim
diptisim tedavin hayirli olsun,güzel haberler bekliyoruz senden bitanem
kizlar insallah mesajim gelir,benim pc bi kkyi acarken sorun yaratiyor...sinir oluyorum ya,giremiyorum

kizlar insallah mesajim gelir,benim pc bi kkyi acarken sorun yaratiyor...sinir oluyorum ya,giremiyorum
güzelim sorun senin pc de değil kulübe sabotaj varmış o yüzden cuma gününden beri zorla giriyoruz siteye girsekte yazamıyoruz yazsak kayıt etmiyor anlayacağın aynıyız
bu arada ha gayretalkisalkisalkis
diyet nasıl gidiyor
bende 69 dan 57 ye indim benim hedefte 55 yapabiliriz biliyorummmmmkaydirigubbakcemile5

canim sabotaji biliyorum da girebilen arkadaslari da duyunca ve görünce bendede bi sorun var sandim:enbuyukkk:
valla berbat geciyo kk olmayincakötükedihüso
canim takvimimi degistirmedim(degistiremedim) 3 kilo gitti toplamda,sen nasil verdin,ne kadar sürede verdin?alkisalkisalkis
yapicaz inaniyorum ben:sm_cool:

kızlar edavim başladı artık hihoyyyt
225 puregon vuruyorum + lucrin 5 mg
bugün 2. iğnemi vurdum perşembe kontrol var heyecan had safhada hihoyyyt

dıptısım hayırlı olsun canımmmm.. Allah yüzünü güldürsün.. bebekle dön muğlaya inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bebişim inş hayırlı haberlerini alırız canım.. yoksa da sağlık olsun.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sabah 5 den beri uyuyamıyorum kızlar :bbo:
ne alaka dayanamadım yatakta dön dön
neti açtım:1rolleyes:

günaydınlar herkeze casperim yanlızız canım ne güzel nasıl düştün ya ben o kadar rejime başlıyorum ilk günden istifa

kızlar edavim başladı artık hihoyyyt
225 puregon vuruyorum + lucrin 5 mg
bugün 2. iğnemi vurdum perşembe kontrol var heyecan had safhada hihoyyyt

canım bu zor yoldan inşşş güzel bebişlerle çıkarsın (ilaçların ismini duyunca tedavi gördüğüm günler geldi hatrıma )RABİM yardımcın olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kıslarrrr ben geldİm sonuÇ negatİfff maalesef İlk aŞılamam tutmadı . Gelsİn 2. AŞılama

canım üzüldüm ama hayırlısı olsun inşşş ikincide başarırsınız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızalr ya burası ne kadar güzel bir aile iyiki varsınız iyiki varız eğer burada buluşmasaydık bizleri kimse bu kadar iyi anlamazdı (geçmişi okudum duygulandım)delikafadulden delikafadulden delikafadulden sizleri seviyorum inşş hepimiz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: böle oluruz :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

yetercim bende senin gibi düşünenlerdenim inanırmısın ben tüpden sonra ruh gibiydim eşimede bir şey yansıtmama düşüncesiyle buraya takıldım iyiki de takılmışım

günaydınlar canlarım maşallah herkesin tedaviler başalamış inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür allahım kucaklarımızı en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur.

kizlar ya asilama icin adetinn kacinci gunu kullanilmaya baslaniyor.
kizlar paylasmadan edemeyecegim, yani yanlis dusundugumu biliyorum haksizlik ediyorum ama, simdi bende bir sorun yok esimde morfoloji sorunu var, asliama icin bir suru igne ilac kullanmak zorundayim bosu bosuna bu beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…