yaptır bakalım canım...kızlarrrr nasılsınız çok özledim sizi kaç gündür giriş yapamıyorum siteye düzelmiş çok şükür bu arada benim lekenmem olmuştu ama gerisi gelmedi gerçi çok karnım ağrıyo ama bugünde olmazsam yarın test yapıcam dua edin kızlar kaydirigubbakcemile3
inşallah bebişin gelir bu sefer...ayyyyyyyy sonundaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim kiler geldi biraz önce
sabaha sökülürsem mirmirmirmir
yarın doktordayım işallah:sm_cool::sm_cool:
perşembeyede iğneler gelsin göbiştennnnn:asigim:
bebişime şimdi daha yakınımm inşallah:CüvCüv:
hayırdır inşallah...sabah 5 den beri uyuyamıyorum kızlar :bbo:
ne alaka dayanamadım yatakta dön dön
neti açtım:1rolleyes:
AMİNN CANIM İNŞALLAH 2. TUTUCAK NAPALIM KISMET.canim benim hayirlisi olsun 2. tutar ins sen icini ferah tut iyi düsün iyi olsun dualarim seninle yerimseniben
BOZSAM NE OLUCAK ŞEKERİM YAAA ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM GERİSİ ALLAHA KALMIŞ ŞÜKÜR HALİMİZEÖZLEM maşallah
gelsin 2. aşılama moral bozmanın hiiiiçççç luzumu yok
EVET CANIM HERŞEY KADER KISMET SAĞOLdeğerlerini ancak kendin değerlendirebilirsin çünkü her hastanenin değer aralığı farklıymış.. kadın foliküler faz var onun karşısındaki değerlerle bu çıkan değerleri karşılaştır.. sonucunu anlarsın canım..
aymesim benimkilerde 4,5 - 5 cmlik ilaçla geçmesini bekliyorum ama henüz belli değil..
özlemcim sağlık olsun canım.. herşey kısmet.. inş kist olmamıştır da adetin geçince tekrar başlarsın tedavine.. Şeniz
EVET CANIM Bİ ZAMAN Bİ YERDE BENDE ANNE OLUCAM DERDİ VEREN RABBİM SABRINIDA VERİRcanım arkadaşım herşeyin hayırlısı...
sakın üzülme ve canını sıkma olur mu?
Zamanı var demek ki
İNŞALLAHHH CANIMCanım hayırlısı olsun
kısmet değilmiş
inşallah bi dahaki sefere:teselli:
BOZMAYACAĞIM ZATEN İĞNELERİ ALDIĞIM İLK GÜN DEDİM EŞİME 1. TUTMAYACAK CANIM AMA 2. TUTACAK DEDİM İİÇİME ÖLE DOĞDUozlem canim bravo valla gercektende moral bozmak yok ins 2.cide mutlulugu yakalrsin
İNŞALLAH CANIMaymes dogum gunun kutlu olsun canim insallah yeni yasinda bebisin de gelir sana hediye olur
ncinar cok sevindim canim rabbim yardimcin olsun insallah kucagina aldigin gunu de gorucez hep beraber yegenimize ve kendine iyi bak
ozlemcim canm hayirlisi olsun insallah 2. asilamada gelir bebisin
kizlar ben bu gun kirmizilari gordum olmasaydi sasardim zaten neyse ama gununde geldi ya ona da sukur
HADİ HAYIRLISIkızlar edavim başladı artık hihoyyyt
225 puregon vuruyorum + lucrin 5 mg
bugün 2. iğnemi vurdum perşembe kontrol var heyecan had safhada hihoyyyt
HERŞEYİ ÜCRETLİ YAPTIRIYORUM MAALESEF ŞİMDİLİK AŞILAMAçok teşekkür derimmmmmm inşallah bu yıl bizlerin olur
anam girilmiyorki kk ya girsende yazamıyorsun yazılanlarıda ancak okuyana kadar gene gidiyor ancak şimdi girebildik korkma bak geldik işte
hayırlısı olsun inşallah ama neden illa aşılama????????
iyice yaklaştın desene bebişine heyecan yokkkk relaxxxx
İNŞALLAHHH CANIM YAAA GELİCEK BEN BİLİYORUM RABBİM OL DİYECEK ODA GELİCEK BANA HAYIRLSIIYLA
sağol canım iyiyimŞeniz
bir yaramızlık yok çok şükür...
kusura bakma sabah hemen çıkmal zorunda kaldım...
mesajını yeni gördüm...
hayırlısı olsun canım...
inşalalh 2. de gelir bebişin...
çok haklısın canım...
orasıda biizm topiğimiz boş bırakmamamız lazım...
çok sevindim canım...
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
sanane olurmu canım...
tabiki haklısına.s
hem diyer topikte boş kalmamış olur hemde bu topiğin okuması daha rahat olur...
hoşgeldin canım...
arkadaşalr cevap yazmışlar....
tekrar hayırlı olsun canım:1hug:Şeniz
inşallah tek dönmeyeceksinŞeniz
Canım çok güzel bir gelişme bu. Çifter çifter kavuşursun inşallah. Allah işlerini rast getirsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım öyle..gelişmelerden haberden ederim sizleri ...doktorum ne diyecek bakalım..
canım sen nasılsın bebiş nasıl ikinizde iyisinizdir umarım..dualarım sizinle :Saruboceq:
kist türü ne ki acaba..
hayırlısı olsun canım..inşş bir dahaki sefere..seni böyle güçlü görmekte güzel ayrıca
SAĞOLUN YAA HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI İNŞALLAH ŞUAN HERŞEYİ UNUTTUM SADECE KİSTLERE SAHİP OLMAMAK İÇİN DUA EDİYORUM
oh oh canım ne güzel..rabbim bebişini sana bağışlasın inşş
canım hayırlı haberlerle gel bura inşş:CüvCüv:
hadi bakalım belkim beraber başlarız senle ..hihoyyyt
canım üzüldüm ama hayırlısı olsun inşşş ikincide başarırsınız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
BAŞARICAZ İNŞALLAHHH :CüvCüv:
kizlar ya asilama icin adetinn kacinci gunu kullanilmaya baslaniyor.
Kizlar paylasmadan edemeyecegim, yani yanlis dusundugumu biliyorum haksizlik ediyorum ama, simdi bende bir sorun yok esimde morfoloji sorunu var, asliama icin bir suru igne ilac kullanmak zorundayim bosu bosuna bu beni sinir ediyor
canim sabotaji biliyorum da girebilen arkadaslari da duyunca ve görünce bendede bi sorun var sandim:enbuyukkk:
valla berbat geciyo kk olmayincakötükedihüso
canim takvimimi degistirmedim(degistiremedim) 3 kilo gitti toplamda,sen nasil verdin,ne kadar sürede verdin?alkisalkisalkis
yapicaz inaniyorum ben:sm_cool:
selamınaleyküm kısssslarrrrrrrrrr....site düzelmiş gibi gayet hızlı şimdilik göz değmezsem eğer inşallahta böyle devam eder......benim kırmızılar gelmekte baya inatçılar bir haftayı geçti sancılar göğsümde ağrılar sadece dün bir iki lekelenmem oldu adet olacamö diye sevindim ama daha gelen giden yok sancımın dozajıda arttı sökmüyor inat şey bu sefer beni kötü etkiledi tamam bir ay geçmedi diğerleri gibi ama ani bir baş dönmesi kararmalar acayip çarpıyor beni doğum kontrol hapları kullanmak istemiyorum ama mecbur gideceğim bu ay bir dra konrtrol hapları bana yan etki yapıyor kulllanmazsamda benim yumurtalar çıldırıyor allahım hakkımızda hayırlısını ver olsak bir dert olmasak bir dert adetten kesilsemde bu sadece dokuz ay sürsün sonra gelsin hoş gelsin tınmam bile mevlam hepimize nasip etsin inşallah kızlarrrrrrrrr
inşallah bebişin gelir bu sefer...
allah yardımcın olsun...
teşekkür ederimmm inşallah bu sefer olur a.s.
allah hepimize versin inşallaaaaaaahhhhhh:CüvCüv:
selamınaleyküm kısssslarrrrrrrrrr....site düzelmiş gibi gayet hızlı şimdilik göz değmezsem eğer inşallahta böyle devam eder......benim kırmızılar gelmekte baya inatçılar bir haftayı geçti sancılar göğsümde ağrılar sadece dün bir iki lekelenmem oldu adet olacamö diye sevindim ama daha gelen giden yok sancımın dozajıda arttı sökmüyor inat şey bu sefer beni kötü etkiledi tamam bir ay geçmedi diğerleri gibi ama ani bir baş dönmesi kararmalar acayip çarpıyor beni doğum kontrol hapları kullanmak istemiyorum ama mecbur gideceğim bu ay bir dra konrtrol hapları bana yan etki yapıyor kulllanmazsamda benim yumurtalar çıldırıyor allahım hakkımızda hayırlısını ver olsak bir dert olmasak bir dert adetten kesilsemde bu sadece dokuz ay sürsün sonra gelsin hoş gelsin tınmam bile mevlam hepimize nasip etsin inşallah kızlarrrrrrrrr
yetercim bende senin gibi düşünenlerdenim inanırmısın ben tüpden sonra ruh gibiydim eşimede bir şey yansıtmama düşüncesiyle buraya takıldım iyiki de takılmışım
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?