Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben kolbastıyı açtım oğlumla karşılıklı oynuyoruz semoşun şerefine hadin sizide bekliyorum kalkın bakem...delikafaduldendelikafadulden:dance:

ayy ayy ne duydum bennnnn smhsmhhh Topicinede yazdımmmm
çok sevindimmm canım arkadaşımmmm
Allah kucağına almayı kucağıma almayı nasip etsin yavrularımızı
ve darısı bebekkk işteyen tüm arkaşlarımın başına
böyle hamiş haberleri alınca öyle seviniyorum ki
pozitif aldığım ilk gün geliyoo aklımaa
Allah' ım diğer arkdaşlarıma da nasip et ne olur

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

semıham tebrık ederım..
bademın karsımı ıse yaradıdelikafadulden

semihacım canım allaha şükürler olsun çokkkkk tebrikler bak sonunda seninde bir mucizen oldu inşallah sağ salim kucağına alırsın allahım aynı duyguyu hepimize yaşatsın inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

semoşum canım burdanda tebrik etmek istiyorum seni o kadar çok sevindimki anlatamam şimdi halay zamanı...delikafadulden:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:
Allah razı olsun canım:asigim:
canımsınız siz benim sağolasınız:asigim:
bitanem benim yaaa..
davullar bugün smhsmh icin,hadin kizlar halayaaaaaaaaa,duymayan kalmasinnndelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
oyun haa kim derdi bi gün ben laelaelaelaelae
kızlar ben kolbastıyı açtım oğlumla karşılıklı oynuyoruz semoşun şerefine hadin sizide bekliyorum kalkın bakem...delikafaduldendelikafadulden:dance:
yerim oğlişlen seniŞeniz
smhsmh canım hamilemisiin çooooooooooooooook sevindim tebrikler bitanem..:teytey::teytey::teytey:
bitaneciğim darısı sizlerin başına ama hep diyorum hayırlısıyla sağlıcakla
inanasım gelmiyo hala yağmurum
çook teşekkür ederiim

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

semıham tebrık ederım..
bademın karsımı ıse yaradıdelikafadulden

yaa sorma hala içiyomuşum karışımı daha bu sabah bıraktım
işe yaradı belkide haasositososito

canim burdanda yazicam cok tebrik ediyorum seni ve esini
cok sevindim cok mutluyum
saglikla al yavrunu kucagina insallahhhh

semihacım çok tebrik ederim canım çook sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyytrabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.:sm_cool::sm_cool:bu arada yalnış hatırlamıyorsam eğer sizin de morfoloji sorununuz vardı sanırım.karışımdan bahsediyosunuz canım ne tür bir karışım bu bilgi verirmisin?tekrar tebriklerr

smhsmh Allah bebişini ve seni korusun inşallah. Çok şükür Allahıma. Darısı bizim başımıza :teytey::teytey::teytey:

canım semoş seni çok çok tebrik ediyorum mevlam hayırlısıylada kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh:teytey:

benim adet hala sökmedi arada bir sancı vuruyor kıvrandırıyor ne inat çıktı be sancım lekelenmem olunca sevindim ilk defa bu ay çok gecikmeyecek normal zamanda adet olacağım diye ama bu seferde süründürüyor karnım davul gibi oldu işkence çektiriyor hain

harzem canim kac gunun gecti
benimde bu hafta sonuna kadar olmam lazim insallah zamaninda gelir
test yapmayi dusunuyormusun

arkadslar bademın karsımı demsın ama..ben ve semıha cok ılgılenmıstık bu karsımla :)
ben ıcemedım cok acıydı
elımde cok ot var hangısını neyle karsıtırdıgımı unttum..gecmıse dondum buabılırm dıye ama yok bulamadım semıha belkı hatırlar :))

smhsmh canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm...hayırlı olsunn.allah tamamına erdirsinn..çok tebrik ederimmm....çokk sevindimm.mucize budur işte..

canim burdanda yazicam cok tebrik ediyorum seni ve esini
cok sevindim cok mutluyum
saglikla al yavrunu kucagina insallahhhh

smhsmh Allah bebişini ve seni korusun inşallah. Çok şükür Allahıma. Darısı bizim başımıza :teytey::teytey::teytey:

kızlar bademin karışımı ne ki? Merak ettim. Biri bana da söölesinn

canım semoş seni çok çok tebrik ediyorum mevlam hayırlısıylada kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh:teytey:

semihacım tebrikler cnmm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

smhsmh canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm...hayırlı olsunn.allah tamamına erdirsinn..çok tebrik ederimmm....çokk sevindimm.mucize budur işte..

kızlar hepinizden Allah razı olsun şoktayım inanınki
rüyadayım sanki
uyanmak istemiyorum
bugün dr keseyi görünce kan testine gerek yok dedi
20 gün sonra kalp atışları için gidicem
inşallah sağlıcakla:Saruboceq:
darısı sizlerin başına dularım sizlerle

kızlar bademin karışımı ne ki? Merak ettim. Biri bana da söölesinn

canım hayıt tohumunu çektir dedi
altın otu
civanperçemi
aslanpençesi
bunları balla karıştırıp ye dedi
ben balla yiyemedim
yaptığım bu karışımın çayını içtim hergün 1 bardak 10-15 dak demledim
asıl amacım adetim düzene girsindi ama
rapunzelin dediği gibide tadı berbat
bende biraz ılımasını bekleyip zorla bir kaç yudumda bitirdim:1rolleyes:

minöş canım benim önceki adetim mart 31 di mayısın 1 olmam lazımdı ama 2 olacak göğüslerim şişti ve ağrı var ayrıca kasıklarımdada acayip ağrılarım var 2 haftadan beri aynı bu sefer adetim gününde gelecek deyip sevinmiştim arada veriyor sancıyı kıvrandırıyor ama daha tık yok dün lekelenmem oldu öğlen gibi iç çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti peçeteyle sildim yine kahve lekeler sonra her wc ye girdiğimde bakıyorum bir şey yok inşallah kist falan oluşmamıştır zaten aşırı yumurtlama var bide bu çıkarsa vay halime ...test yaptırmayı düşünmüyorum aşırı sancı gelince hevesim kırılıyor cesaretim yok zaten adet olim dr gideceğim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…