Allah razı olsun canım:asigim:semoşum canım burdanda tebrik etmek istiyorum seni o kadar çok sevindimki anlatamam şimdi halay zamanı...delikafadulden:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:
canımsınız siz benim sağolasınız:asigim:semihacım canımmm çok tebrik ediyorum..
çok sevindim..
kelimeler yetmez ifade etmeye.. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
oyun haa kim derdi bi gün ben laelaelaelaelaebitanem benim yaaa..
davullar bugün smhsmh icin,hadin kizlar halayaaaaaaaaa,duymayan kalmasinnndelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
yerim oğlişlen seniŞenizkızlar ben kolbastıyı açtım oğlumla karşılıklı oynuyoruz semoşun şerefine hadin sizide bekliyorum kalkın bakem...delikafaduldendelikafadulden:dance:
bitaneciğim darısı sizlerin başına ama hep diyorum hayırlısıyla sağlıcaklasmhsmh canım hamilemisiin çooooooooooooooook sevindim tebrikler bitanem..:teytey::teytey::teytey:
inanasım gelmiyo hala yağmurumayy ayy ne duydum bennnnn smhsmhhh Topicinede yazdımmmm
çok sevindimmm canım arkadaşımmmm
Allah kucağına almayı kucağıma almayı nasip etsin yavrularımızı
ve darısı bebekkk işteyen tüm arkaşlarımın başına
böyle hamiş haberleri alınca öyle seviniyorum ki
pozitif aldığım ilk gün geliyoo aklımaa
Allah' ım diğer arkdaşlarıma da nasip et ne olur
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
semıham tebrık ederım..
bademın karsımı ıse yaradıdelikafadulden
canim burdanda yazicam cok tebrik ediyorum seni ve esini
cok sevindim cok mutluyum
saglikla al yavrunu kucagina insallahhhh
semihacım çok tebrik ederim canım çook sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyytrabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.:sm_cool::sm_cool:bu arada yalnış hatırlamıyorsam eğer sizin de morfoloji sorununuz vardı sanırım.karışımdan bahsediyosunuz canım ne tür bir karışım bu bilgi verirmisin?tekrar tebriklerr
smhsmh Allah bebişini ve seni korusun inşallah. Çok şükür Allahıma. Darısı bizim başımıza :teytey::teytey::teytey:
kızlar bademin karışımı ne ki? Merak ettim. Biri bana da söölesinn
canım semoş seni çok çok tebrik ediyorum mevlam hayırlısıylada kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh:teytey:
semihacım tebrikler cnmm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
smhsmh canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm...hayırlı olsunn.allah tamamına erdirsinn..çok tebrik ederimmm....çokk sevindimm.mucize budur işte..
arkadslar bademın karsımı demsın ama..ben ve semıha cok ılgılenmıstık bu karsımla :)
ben ıcemedım cok acıydı
elımde cok ot var hangısını neyle karsıtırdıgımı unttum..gecmıse dondum buabılırm dıye ama yok bulamadım semıha belkı hatırlar :))
kızlar bademin karışımı ne ki? Merak ettim. Biri bana da söölesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?