Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiki varsınız :asigim:
Allah razı olsun :asigim:
vakit bulup hepinize tek tek döneceğim :lepi:
şimdi annem kardeşim bende :1rolleyes:
hepinizi çook seviyorum Şeniz
dualarım kalbim sizde :Saruboceq:
dualarınızı eksik etmeyin bendende sağlıcakla olsun inşalalh :Saruboceq:

ne güzel yazmışsın nevoşum benim.işallah bir gün bizler içinde yazarsın,bizde sevinçle ağlayarak okuruz..:Saruboceq::Saruboceq:

yabanım benim nasılsın gülüm..inş hepimiz hamile olucaz böyle:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sonrada çifter çifter bebişler inşş arka arkaya hemde:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:teytey::teytey::teytey:
ya halay başladı diyom diğer topikte kime diyooooooooooooom
Nevro kız ya bunlara gelmiyorlar o tarafa

canım arkadaşım tüylerim diken diken oldu allahım ne güzel bir mucize şükürler olsun sana allahım darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma allahım tamamına erdirsin canım yüzün hep gülsün bu arada pazar günü anneler günü artık sende annesin canım anneler günün kutlu olsun allahım nazarlardan saklasın seni ve bebegini:teytey::teytey::teytey:

canım çok geçmiş olsun allahım korktugunuz yerlere ugratmasın allahtan ümit kesilmez arkadaşım....

hayırlı günler kızlarrr..rylai hayırlı uğurlu olsun kıssssssssssss ...maşallah dünden beri hep suprizler mutlu haberler inşallah her günümüz böyle geçer hergün buradan mutlu haberler alırız...rabbim hayırlısıylada bizlerede nasip eder......:sm_cool::teytey::teytey::teytey::sm_cool:

yabanım benim nasılsın gülüm..inş hepimiz hamile olucaz böyle:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sonrada çifter çifter bebişler inşş arka arkaya hemde:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyiyim canım sen nasılsın..işallah canım önce siz sonra ben.benim çok zamanım var.şu an troid tedavisi görüyorum.o yüzden 6ay 1 yıla kadar tedavi sürüyormuş..sizinkiyle sevineyim şimdilik sonra sizde bana sevinirsiniz.

smhsmh ,rylai canım çok sevindim.
rabbim sizlerede mucizesini gönderdi bak.
allahım sen ne kadar büyüksün .
canlarım sizlere her gece dua ediyorum.
rabbim hepinize gösterecek mucizesini.
ay canım benim çok sevindim.
allah tamamına erdirsin.
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
inanmıyorum yaaaaaaa. smhsmh hamile ha . allahım ne kadar büyük olduğunu bir kere daha gösterdin yüce rabbimin mucizesi bu ya doğal yolla geldi meleğin. rabbim sağlıcakla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin canım

slm kızlar nasılsınız?umarım hepinizde iyisinizdir...benimde dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım...bugün olucam gibi sanki belirtiler var...inşallah olmam ya duğa edin kızlarrr.rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün artık

nevrom o kadar güzel yazmışsın ki, senağlamasenağlama insan tutamıyor kendini. Allahım o güzel yüreğinin mükaafatını her zaman fazlasıyla verecektir sana bundan eminim. Seni çok seviyoruz bunu unutma tamam mı. :1hug:

:dance:hARİKAAAA haberlerrrrr kulağımaa geldiii..Burnumm hamişşş kokularıı alıyorrr.Allahımmmm senn büyüksünn.Rabbim sana şükürlerr olsunn.Semihammmm fıstığımm canımmm çokkk mutluyumm harikaaa bir haber bu yaaa ben nelerr kaçırmışımm.Tebriklerrrrr..Rabbim sağlıcakla kucağına almayıı nasipp etsinn.Rabbimm yüzünüü hyırlıı zamanda güldürrdüü.Allaha emanett ol canım benım.Rabbim gözyaşlarıınıı gördüü ve artıkk sabrınınn sonunda sınavıı geçmişş bulundunn ve meleğinii sana gönderdiiii:sm_cool:tutmayınn kudurucamm:teytey::teytey: :dance: :dance: :dance: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

rylai canımm tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh.Rabbi,m seninde yüzünü hayırlı zamanda güldürdüü..Allaha emanet ol canım:sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: hihoyyyt

Siteye kaç gündür giremiyorum deli oluyodum ne zaman açılacak bu diye en sonunda bugün esila arkadaşımızında yardımıyla girebildim
ne kadar güzel haberler aldım böyle keyfime diycek yok valla

Semiham canım tekrar tekrar tebrik ediyorum
çok mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
mucizen en sonunda geldi hemde doğal yoldan Allahım bu ne kadar güzel bi haber:lepi:

Rylai canım senide çoooookkkk tebrik ederim
Gözünüz aydın Allahım sanada kucağına almayı nasip etsin canım
:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

Cucum Pinrosem ve Nevrom sizlerede çok teşekkür ederim doğum günü mesajlarınız için
Allah hepinizden razıl olsun Sizleri çok ama çokkkkkkkkkkkk seviyorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…