minöş canım benim önceki adetim mart 31 di mayısın 1 olmam lazımdı ama 2 olacak göğüslerim şişti ve ağrı var ayrıca kasıklarımdada acayip ağrılarım var 2 haftadan beri aynı bu sefer adetim gününde gelecek deyip sevinmiştim arada veriyor sancıyı kıvrandırıyor ama daha tık yok dün lekelenmem oldu öğlen gibi iç çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti peçeteyle sildim yine kahve lekeler sonra her wc ye girdiğimde bakıyorum bir şey yok inşallah kist falan oluşmamıştır zaten aşırı yumurtlama var bide bu çıkarsa vay halime ...test yaptırmayı düşünmüyorum aşırı sancı gelince hevesim kırılıyor cesaretim yok zaten adet olim dr gideceğim bakalım hayırlısı
Canlarım 15 sayfayı ancak okudum bitirdim. İnternet ağımız yüzünden. Halimizi hatrımızı soran herkese çok teşekkürler. Tek tek dönemiyorum. Mesainin sonu geldi. Çok şükür çok iyiyiz biz. Yüz felcim tamamen geçti. Sağlığım yerinde. Akşamları yorgunluktan gelemiyorum. Bizleri merak etmeyin. Allahım işlerimizi rast getirmeye devam ediyor çok şükür. Ben sizlerden uzak kalsam da ara ara gelsem de sizleri düşünüyor ve iyiliğiniz için hep dua ediyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinizi çooooook öpüyoruz. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
yetercim artık sana yeter diyorum ltf çünkü zaten moralim eksilerde geziyor eşimin abisinin oğluna doktor yarın sabaha çıkmaz demiş ne düşünecegimi bilmiyorum darmadagınık oldum sende daha fazla böyle şeyleri yazıpta beni daha fazla yaralama biliyorum senin ne maksatla yazdıgını ama biz burda ümitlerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek olalım diyoruz ama ltf canım .....umarım beni anlamışsındır
yetercimmm bak bunları okuyupta sakın ümitsizliğe kapılma .bak bunları okurken üzülürsün o yüzden okuma bence için hep umutla dolsun
sidelyacım canım biliyosun doktorların herzaman her dedikleri çıkmıyor.umarım buda o çıkmayanlardan olur.dua edin bol bol olazmı canım
canım benim sağol ben umutsuzluğa falan kapılmmıyorum biz anne olmadığımız için üzülüyoruz ya bazan işte o zamanlarda bunları hatırlayalım ki aslında durumumuz çok vahim değil diye gönderdim sizlere ama sanırım beni yanlış anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?