Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

harzemım sende suprız yapabılırsın bellımı olur rabbım verdıkten sonra

kız sen varya sen:mymeka::mymeka:
gece uyumamış birde acaba niye uyuyamadım diye bize soruyor:mymeka:

semihacığım ayriyeten sabah bize söylemeyip sabrettiğin için sabrını da tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile3

rabbim gerçekten çok çok büyük o dileyince oluyor:asigim::asigim:
tekrar tebrik ederim canım:teytey::teytey:Şeniz

fadiğim cidden korktum eşime bile söylemedim zaten en son onun haberi oldu garibimin
ya dedim test yanlışsa falan falan
hala inanamıyorumki değerlerimi biliyosunuz
iki hafta sonra eşim test yaptıracak bakalım düzelmişmiymiş
Allah razı olsun güzel dileklerin için :asigim:

herkese çook teşekkürler tekrar
iyiki varsınız dularım hepinizle bana dua edin neolur

şimdi yatayım çook yorgunum çook hemde uykum çok

nevroooooo canımmmm listedeki yerimi değiştir yarın tedaviye başlıyorum allahın izni ile inşallah bu sefer meleğime kavuşurum

canım çok güçlü bir kadınsın gerçekten bu rahatsızlığı yeneceğini biliyorduk..iyi olma çok sevindimm canımm benim..:asigim:

:CüvCüv:ay ayy maşallah yaa..ne uğurlu topik bu böyle....tebrikler canımm :teytey::teytey:
rabbim herkese nasip etsinnn :Saruboceq:

smhsmh canım ben çok yazmasam da hemen her gün okuyorum seni biliyordum benim eşim de ameliyat oldu 5 ay geçti okul kapanınca tüp yapacaz seni duyunca çççççççççççççççççççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim sevinçten ağladım bana da umut oldun tebrikler arkadaşım hayırlısıyla kucağına al inşallah

dımtısdımtıs ve diğer arkadaşlar tedavinizde sonuç almanızı yürekten diliyorum bizi bizden başkası anlayamaz dualarımla yanınızdayım

canım çok üzüldüm yeğenine ama ben sadece bizlerinde başkalrından şanslı olduğumuzu durumumuza şükretmemiz gerektiğini anltmak için yazdım bunları

canım benim sağol ben umutsuzluğa falan kapılmmıyorum biz anne olmadığımız için üzülüyoruz ya bazan işte o zamanlarda bunları hatırlayalım ki aslında durumumuz çok vahim değil diye gönderdim sizlere ama sanırım beni yanlış anladınız

inanamıyorum hala ya bu şoku bir de darkinlifede yaşamıştım...semicik sen 2. oldun...allahım bizede mucize gönder...

inanmıyorumm semişşş hamilesinnn
ayyy çok mutlu oldum canım benimmmmm
umarım rabbim sağlıklı bir gebelik geçirtir de bebişini kucağına almayı nasip eder.
dualarım seninle.sağlıklı bir gebelik geçir diye.sende bize dua et olur mu?

TAMAM CANIM MORALİNİ BOZMUYORSAN PROBLEM YOKkaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar nasılsınız özlem canım sana rahim filmi için yazılan ilaçları ne zaman kullanmaya başladın birde en üste yazan ilaç hastaneden diyor diğerlerini eczanedenmi alıcaz

Allahımmmmmmmmm.. senağlama senağlama senağlama Çok büyüksün Rabbimmmmmmm. senağlama senağlama senağlama Biz hep sana sığındık. Senden diledik. Mucizenden istedik kendimize de arkadaşlarımıza da. senağlama senağlama senağlama Çok sevdiğim , çok değer verdiğim canım arkadaşıma da nasip etmişsin , binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İş yerinde salya sümük ağlıyorum. senağlama senağlama senağlama O kadar mutluyum ki. İnanamıyorum hala. Rüya değil ama gerçek. Cimdikledim kendimi. Derin bir ohhhhhhhhh çekiyorum şimdi. Ve senden yine diliyorum Allahım. Arkadaşımın hamileliğinin sorunsuz devam etmesini sağla. Sağlıkla kucaklamayı nasip et arkadaşıma. O çok güzel bir insan. Çok güzel de bir anne olacak. :asigim:

Kaç aydır adet düzensizliği vardı arkadaşımızın. Gecikmelerde belki bebek vardır diye ümitleniyorduk. Değerler çok düşüktü , mucizeydi doğal yolla olabilmesi ama biz hiç ümit kesmedik biliyorsun. Bu ay yine gecikmişti , önceki aylar gibi gelmemişti. Çoğumuz da artık rutin bir gecikme olacağına inandırmıştık kendimizi. İçimizden başka şeyler geçirsek de onun yarasını deşmemek adına dillendirmiyorduk hamile olabileceği ihtimalini. İşte sen ummadık bir anda gönderdin meleğini. Belki de bu birkaç aylık gecikmeleri de ondan yaptın. Beklemesin de ona sürpriz oluversin diye. Yağmurlu günlerin ardından güneşin doğmasına izin verdin ; yine bulutlu bir güne uyandığını sanarken perdeyi açınca o aydınlığı gördü arkadaşımız. Ne kadar şükretsek az Yarabbim. Sen isteyen bütün arkadaşlarımıza , bütün tanıdık tanımadık herkese nasip et Allahım. Bütün hamilelere de sağlıkla kucaklamayı nasip et. Sen "ol" dedin de oldu. Sen "kal" de , sen "büyü" de , sen "doğ" de Allahım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım , bitanem , güzel yüzlüm , güzel gözlüm , iyi yüreklim , melek arkadaşım. :asigim: Seni de hamile görebilmek , bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel bir duygu. Çok güzel bir haberdi bu. Sabah sabah aldım ve linki açtığımda bu yazdıklarınla karşılaştım. Açarken korkuyordum aslında mesajı. Adetin geciktiği için belki yine stresli olduğunu ve moral bozukluğunu görmekten korktum. Ama çok güzeldi gördüklerim. Şükürler olsun canım benim. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu bitanem. :Saruboceq: Mucizenin eş adı oldu hikayen. Seni ve eşini tebrik ediyorum. :hooray: Giderek çoğalıyoruz. İnşallah diğer arkadaşlarımız da yanımıza gelecek. Onlara çok dua edelim. Onlar da bu mutluluğu yaşasınlar. Seninle üzülüp hüzünlenmiştik , seninle sevindik coştuk bitanem. Seni seviyorum canım arkadaşım. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım arkadaşımın topiğine yazdığım mesajı buraya da kopyaladım. Çok mutluyuzzzz çoook. Allah hepinize nasip edecek kızlar. Sizler için çok dua ediyoruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

şuan yaşadığım şoku hiçbişey değişmem canım benim smashım eşlerimiz aynı zamanda ameliyat olmuştu değerler için neler yapabiliriz diye düşünürken normal yolla geldi hee allah tamamına erdirsin allah sağlıkla kucağına aldırsın darsı bütün bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…