Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SMHSMH tebrik ederim canım seni çok ama çok mutlu oldum bu habere ALLAHIM cennet kokulu bebişini saglıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip etsin sen bize umut oldun canım
balsurat senide tutmayalım arkadaşım kudurabilirsin.
nevrosky sen nasılsın canım bebişin nasıl iyimi?
rylai senide tebrik ederim canım ALLAHIM bebişini saglıklı kucagına almayı nasip etsin
aymes seninde dogum günün kutlu olsun canım.
kızlar ben size demiştim benim adet günüm yarın hep adet günümde hamiş haberleri alıyorum bak sırayla hamişlerimiz çıkıyor ALLAHIM bizlere nasip etsin inş.. AMıN...

Nevrom bu arada ben hastalandım yeni adet tarihim 5 Haziran canım not edersin bu kadar güzel haberin arasına bu hiç yakışmadı ama napıyım kısmet işte:çok üzgünüm:

rylai canım tebrikler :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:ne güzel süprizler oldu bunlar hepimizin moreli yerine geldi valla topik baya bir durgunlaşmıştı yeniden canlılık geldi bebişler geldikçe topiğimiz yeniden doğuyor sanki allahım tüm hamiş arkadaşlarımızın kucağına almayı nasip etsin inşallah olmayan bizlerede en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: :teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:dance::dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

smhsmh den sonra şimdi de rayli ne güzel ya hamişlerimiz artıyor. Daha çok olacak inşallah daha çok daha çok alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

rylaı canım benım Çok mutlu oldum yaaa....
bıze de dua et olur mu? Rabbım kucaĞına almayı da naıp etsın...

RYLAİ hamile diğer topikte buraya giremiyooooooooorrrrrrr

ayyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrr senemmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevndmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

soktayımmmmmmmmmmm kızlar aglıcammmm duramıorummmm cnm arkadaslarım semıhammm rylimmmmmm canlarım okdar sevındımkı anlatamamm derınden bır ahhh cekıorum allhım sen ne buyuksunnnn hayırlsı olsun canım arkadaslarım rabbım sonuna kadr götrsun kucagınıza almayı nasıp etsın ınşşşşşş cok sevındım kızlar aglıorum resmen senağlama

canim hadi hayirlisi olsun ins pozitifi gorceksin

oh oh seninde tedavin hayirli olsun ins hep birlikte burda halay cekicez

kızlar bu arada bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu 75 den 69,5 kiloya düştüm

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

valla bravo canim cok guzel vermisin benim hedefimde 1 ayda 5 kilo yarisi gitti simdiden az kaldi

ŞenizKurnazımmmm öpücemm seniii :)Şeniz

kiz benide opseneeeeee:mymeka:

rylai canim benim allahim seni cok yormadi ve dualarini kabul etti cok sevindim senin adina cok tbr ediyorum saglicakla kucagina alirsin ins:teytey:

semihacim melek arkadasim
sitenin melegi inanki cok sevindim bir daha tbr etmek istiyorum rabbim buyuklugunu bir kez daha gosterdi
sag salim kucaginada alirsin isns
darisi bizlerede
:teytey:

:teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi::lepi::lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:içelim::içelim::içelim:

sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
dogum kontrol hapi ile dun basladim 20.gunde lucrinle devam edicem
kizlar dualarinizi eksik etmeyin
:Saruboceq:

bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim
:lepi:

kiz benide opseneeeeee:mymeka:

GEL BurayaŞenizŞeniz
Canım ikindi namazındaa sana dua edicem.Diğer topiktede yazdımm.Tedavin hayırlı olsun canım.rabbım emeklerının karşıılıgında yüzünü güldürücek inşallah.seninde halaylarını çekicez:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…