KIZLAR kaç saattri size bişeyler yazmaya çalışıyorum birtürlü misait olupta yazamaadım okdar yoğunki anlatamam dün akşam internetten bi bilgiyeulaştım varikosel ameliyatı olduktan sonra semen analizinden bi değişme olmasa bile hamilelik oranalrında artış gözlemleniyormuş her halukarda ameliyatın etkileri iyi yönde oluyormuş buna örnek işte smsh arkdaşımız inşallah allahım bizede nasip eder cuma saatinde dua ediyoruz rabbim herkesi bu mutlulukla sevindir
kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar
kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar
RYLAİ hamile diğer topikte buraya giremiyooooooooorrrrrrr
sira kendimle ilgiliye geldi
nevrocum canim yeni adet tarihim 6 haziran tabi bir gecikme olmazsa sen yinede oyle yaz cunku uzun protokol tedaviye basladik allahin izni ile
dogum kontrol hapi ile dun basladim 20.gunde lucrinle devam edicem
kizlar dualarinizi eksik etmeyin:Saruboceq:
bu arada nevrocum sen nasilsin bebsi nasil annesi sagligin biraz duzelmis galiba cok sevindim:lepi:
asicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...
smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi
nevroommm inci tanesinin annişi bende bu ay kırmızı kart görenlerdenim :çok üzgünüm: yeni tarih 2 haziran
umutlar yine ertelendi :çok üzgünüm:
bu arada kızlar bademciklerim beni nakavt etti dr gittim ama nafile sonuç bir poşet ilaç :çok üzgünüm:
al bana domates bu dra geç gittiğim için :tomato:
al bana tokat dr gitmeyi ertelediğimden sesim kısıldığı için :mymeka:
şu an sen sus gözlerin konuşsun durumundayım sesim 0 oktav -tatlicadiarzu-
asicim hayirli olsun canim insallah rabbim bu sefer yuzunuzu guldurur...
smh ve rylai, çok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur ve saglikla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bana gelince saglik elden gidiyo galiba...
cumartesi aksami birden çok kotu bi sanciyla kendimi acilde buldum, mideden supheleniyolar, bi gece hastanede kaldim...bugunde aile doktorumla gorustum ve mideye hortumla bakilacakmis.....
dunde tupbebek merkezinde randevum vardi, doktorla ilk defa bu kadar guzel konustuk(genelde pek bisey anlatmaz!!)dogal yoldan çocugumuzun olma sansinin çok dusuk oldugunu soyledi tedaviye ara vermek istedimi soyleyincede siz bilirsiniz ama fazlada beklemeyin yasiniz ilerledikce sansinizda azaliyo dedi...8tane dondurulmus embriomuz var 6 ve 8hucrelilerymis yani iyi kalite oluyomus...moraliniz bozmayin ve bu sorunun esinizle araniza girmesine izin vermeyin dedi
fadik ve harzemcim tsk ederim kizlar evet cok zor olmustu birinci bakalim simdi neler olcak beraber gorcez ins
biraz degisiklikler var tabi ilacim gonal f oldu dozuda 75 den basliycam
hayırlı cumalar kızlar.mevlam bu mübarek günde dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhh......benim kırmızılar en sonunda teşrif ettiler 2 haftalık ağrı sızı inşallah bitecek bir kaç günde ilk defa böyle oldu benim hep günüm 1 ay falan geçerdi ama bu sefer daha adetime 2 hafta varken göğsümde ağrılar şişmeler kasıklarımda ağrılar sancılar ayın 1 olmam lazımdı 8 oldum neyseki en sevindiğim konu bu sefer çok gecikmedi beni çok strese sokmadı...ama haftaya dr gideceğim bu seferki adet beni kötü çarpınca kist falanmı oluştu acaba aklıma baya takılmaya başladı inşallah oluşmamıştır ama bellide olmaz bundan önceki dr um aşırı yumurtlamadan minik kistler oluşabilir demişti...alalhım hakkımızda hayırlısını ver bizlere sağlık sihhat afiyet ver amin inşallahhh
kendine çok dikkat et canım geçmiş olsun buda hamileliğinin nazarı oldu herhalde inşallah atlatırsın ....benim kızkardeşimde hamileyken yaz gününde bile hasta oluyodu mendili elinden düşmüyodu bebek karnına düştü nezle grip bırakmadı onu ama neyseki hayırlısıyla sağlıklı bir melek dünyaya getirdi ama biraz huysuz oda hep rahatsızlanıyor diye anasına çekti diyoruz gülüyoruz inşalah seninde böyle güzel anıların olur canım hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bir hamilelik geçirirsin sapasağlam meleğini kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlı cumalar kızlar rabbim u gün hepimizin dularını kabul etsin inşallah
smhsmh ve rylai hayırlı olsun bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah
asi tedavin hayırlı olsun inşallah inşallah emeklerinin karşılığını versin rabbim
ayşe çok geçmiş olsun inşallah bu dondurulmuş yumaşlarla mucizene kavuşursun
dün dr hgittim kızımdaki böbreklerinde bir sorun çıkmıştı kromozon bozukluğundan olabiliyo demişti zaten 3lü testimizde sınırda çımıştı çok üzülmüştüm çok şükür böbreklerdeki sorun ultrasonda gözükmedi kaybolmuş dr geçen sefer duruş şeklinden kaynaklı birşey olabilecegini zaten kronik bişey olsa bu ay dahada büyümüş şekilde görünürdü dedi rabbime şükürler olsun rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?