Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
smhsmh canım taze hamişim dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görücez hep birlikte inşş tatlım

Canım benim eşimde ameliyat olmuştu
2008in ocak ayında 1 seneden fazla oldu
ama hiç bi değişiklik yok hala beklemedeyiz:çok üzgünüm:

kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar

Allah eşinin yardımcısı olsun canım
taz zamanda geri gelir inşallah
Rabbim sanada sabır versin
beklemek zordur gerçekten:teselli:

kızlar kocİŞİm pazartesİ veya salı gÜnÜ gemİye gİdİyor tekrardan. 4 ay burda yok. Ve somalİden geÇmek zorunda dua edİn bİze kızlar

nesrincim Allah yardımcıları olsun canım. Sağ salim gidip dönerler inşallah canım.

Bu arada hayırlı cumalar kızlar. Rabbim kalbimizdeki, gönlümüzdeki tüm hayırlı muratlarımızı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

slm kızlar,hayırlı cumalar,çok mutlu oldum yazılanları okudum,gözlerim doldu,Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım benim çok tebrik ederim,senin ve benim eşim aynı gün ameliyat olmuştu ve ne güzel senin hamiş haberin bana umut oldu,inşallah eşim askerden dönünce bende senin gibi doğal yoldan hamiş kalırım,sen yakın çevremde eşi varikosel ameliyatından sonra hamile kalan dördüncü tanıdığımsın ve o yüzden umudumsun diyebilirim,Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :1hug:

RYLAİ hamile diğer topikte buraya giremiyooooooooorrrrrrr

tebrik ederim Rylai arkadaşımızı ve nşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir,sağlıkla gelir bebişi :Saruboceq:

asicim tedavin hayırlı olsun,inanıyorum ki sende hamiş kervanına katılacaksın,dualarım seninle Şeniz

ayşecim geçmiş olsun,önce sağlık sonra bebiş ama önce moralimiz iyi olsun,o iyi olunca her şey olur a.s.

nesrinim Allah kavuştursun,Rabbim eşini korusun,zaman su gibi akıp geçsin ve eşin yanında olsun hemencecik :1hug:

benim de şafağım azalıyor çok şükür 8 gün sonra kavuşuyorum inşallah eşime,inşalla bundan sonra her şey bizim için çok daha güzel olur,2 kişiyken 3 hatta 4 kişi oluruz inşallah :Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar.mevlam bu mübarek günde dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhh......benim kırmızılar en sonunda teşrif ettiler 2 haftalık ağrı sızı inşallah bitecek bir kaç günde ilk defa böyle oldu benim hep günüm 1 ay falan geçerdi ama bu sefer daha adetime 2 hafta varken göğsümde ağrılar şişmeler kasıklarımda ağrılar sancılar ayın 1 olmam lazımdı 8 oldum neyseki en sevindiğim konu bu sefer çok gecikmedi beni çok strese sokmadı...ama haftaya dr gideceğim bu seferki adet beni kötü çarpınca kist falanmı oluştu acaba aklıma baya takılmaya başladı inşallah oluşmamıştır ama bellide olmaz bundan önceki dr um aşırı yumurtlamadan minik kistler oluşabilir demişti...alalhım hakkımızda hayırlısını ver bizlere sağlık sihhat afiyet ver amin inşallahhh

eh be ceylin ihmal etme dedik o kadar.. :mymeka:çok geçmiş olsun canım..
inş tez zamanda sağlığına kavuşursun.. Şeniz

çok geçmiş olsun ayşecim..
inş kısa zamanda toparlanırsın.. midende de bişey yoktur..
endoskopi yapıcaklar galiba sana..
tedavi içinde ne karar verirsen gönlünden ne geçerse o hayırlı olandır.. Şeniz

fadik ve harzemcim tsk ederim kizlar evet cok zor olmustu birinci bakalim simdi neler olcak beraber gorcez ins
biraz degisiklikler var tabi ilacim gonal f oldu dozuda 75 den basliycam

asicim hayırlısı olsun canım..
göbüşünde bebekler olsun inş.. Şeniz

nesrincim Allah kavuştursun.. sağ salim gitsin gelsin yine inş.. Şeniz

hayırlı cumalar kızlar..
hepiniz kendinize çok ii bakın.. hasta olmayın..
ŞenizŞeniz

aaaa bu arada nevrom benim bidahaki adet tarihim böyle çok gecikmezse haziran 12 falan inşallah düzenli olurum ......nesrincim allah kavuştursun şimdiden inşallah sağlam gider sağlam döner eşin allah sanada eşinede yardım etsin canım

canlarım ben geldim dün akşam birden boğazlarım şişti kafamçokkarıştı çok halsizleştim bugün doktorum bana rapor yazdı karnım ağrıyo die yazıcaktı zaten hastalıkta tuz biber oldu perşembeye kadar evdeyim kaydirigubbakcemile3

kendine çok dikkat et canım geçmiş olsun buda hamileliğinin nazarı oldu herhalde inşallah atlatırsın ....benim kızkardeşimde hamileyken yaz gününde bile hasta oluyodu mendili elinden düşmüyodu bebek karnına düştü nezle grip bırakmadı onu ama neyseki hayırlısıyla sağlıklı bir melek dünyaya getirdi ama biraz huysuz oda hep rahatsızlanıyor diye anasına çekti diyoruz gülüyoruz inşalah seninde böyle güzel anıların olur canım hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bir hamilelik geçirirsin sapasağlam meleğini kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

amin canımmmmmmmm..allahım bi dahaki aya seninde göbişini dordurur işallah..

hayırlı cumalar kızlar rabbim u gün hepimizin dularını kabul etsin inşallah
smhsmh ve rylai hayırlı olsun bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah
asi tedavin hayırlı olsun inşallah inşallah emeklerinin karşılığını versin rabbim
ayşe çok geçmiş olsun inşallah bu dondurulmuş yumaşlarla mucizene kavuşursun
dün dr hgittim kızımdaki böbreklerinde bir sorun çıkmıştı kromozon bozukluğundan olabiliyo demişti zaten 3lü testimizde sınırda çımıştı çok üzülmüştüm çok şükür böbreklerdeki sorun ultrasonda gözükmedi kaybolmuş dr geçen sefer duruş şeklinden kaynaklı birşey olabilecegini zaten kronik bişey olsa bu ay dahada büyümüş şekilde görünürdü dedi rabbime şükürler olsun rahatladım biraz

süngercim hadigözün aydın canım benim bak sıkıtnıdan da kurtuldun rabbim inşallah sağlıcakla kucağına aldırır bebişini böyle sıkıntılar yaşatmasın allahım

aminnn cnm inşallah geçip gider bi an evvel kaydirigubbakcemile3

Hayırlı cumalar kızlarr
süngercim sevindim düzelme olmasına cnm Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin

tedavide olan arkdaşlarımm güzel sonuçlar alın inşallahhh

yeni hamişlerde kendinize dikkat edin tammamıı sengözlerimebaksanab

Bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun

bin sukur canim ins bebisisn saglikli bir sekilde gelicek annesine
tsk ederim canim allahin izni ile bu sefer yakaliycam o bebisidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…