Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
harzemcim bugünü bizler buruk yaşıyoruz her sene..
ama mecburen zamanını beklemeliyiz.
sende üzme kendini mucizemiz bize de gelicek..

nevrommm eline sağlık bi gün pembe köşede yer alıcağımı hiç düşünmemiştim a.s ama inanıyorumki hepimizin bi sırası bi zamanı var ve o zaman geldikçe burdaki bütün arkadaşlar o köşede yerlerini alıcaklar kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar dün histereskopi ameliyatı oldum perde vardı olandı şu anda çok iyiyim rahat gecti bu konu hakkındda daha önce biligisi olan var mı 2. bir ameliyatı gerektirebiliyormuş cevap yazasanız sevinirim

tşk şu histereskopi hakkında bilginiz varmı varsa çok mutlu olurum

mesajınızı ancak şimdi görebildim..eğer ameliyatınız başarılı bir şekilde yapıldıysa ikinci bir amelyat gerektirmez sanırım..ama bu gibi durum ne kadar tekrarlama olasılığı var onun hakkında hiç bir bilgim yok açıkcası..tüp tıkanıklarının açıldıktan sonra tekrar tıkanma olabileceğini biliyorum..yani tekrarlama olasılığı her zaman var..umarım ikinci bir ameliyat gerektirmez durumun..bu rahimdeki perde oluşumunun tekrar layıp tekrarlamayacağını doktornuza sorarsanız eminim daha yardımcı olacaktır size.

ayrıca bu dönemde üşütmemeni,ayaklarını sıcak tutmanı tavsiye edirim..

günün ilk günaydını benden olsun,hepinize günaydın şekerler,güzel bir gün diliyorum hepimize hihoyyyt

günaydın kızlarrrr herkezin anneler günü bir gün gecikmelide olsa kutlu olsun inş seneye bebişlerimizle kutlarızzzz

Günaydın herkese inşallah çok güzel bi hafta olur bu hafta
dün bende çok buruktum oyüzden topiğede giremedim
topiktede hüzün hakimmiş zaten:çok üzgünüm:
her anneler günüm böyle tekmi geçecek diye
bütün gün ağlanıp sızlandım:çok üzgünüm: ne büyük bi acıymış bu Ya Rabbim

ccanım benim yaaa................hep böyle geçecek olurmu hiç rabbim bizede meleklerimizi gönderecek sadece bizimkiler azcık nazlı napalım beklicez :1rolleyes: :1rolleyes:
:1rolleyes:

ccanım benim yaaa................hep böyle geçecek olurmu hiç rabbim bizede meleklerimizi gönderecek sadece bizimkiler azcık nazlı napalım beklicez :1rolleyes: :1rolleyes:
:1rolleyes:

Canım gelsinler artık
çok yoruldum..... sabrım tükenmeye başladı.....
okadar hasretizki onlara bekletmesinler artık bizi:çok üzgünüm:
Anneler gününde bütün arkadaşalrım çocuğyla beraber neşe içinde olurken tek başıma olmak okadar büyük bi acıydıki kelimeler anlatmaz bunu yazmayasenağlama

gunaydın kızlar nasılsınız ben artık fazla katılamıyorum sızlere uzgunum cuma gunu doktora gıttım ve bı kızım olacagını ogrendım sukurler olsun allahım ısteyen herkese nasıp eder ınasallah bu arada gecmıs anneler gununuzu kutlarım hepınızın allahım kucaklarımızı bos bırakmasın

Ne kadar güzel demek kız geliyo
çok sevindim seninde anneler günün kutlu olsun:1hug:

kızlar gunaydınnnn..
günlerdir girmemiştim siteye bi arada kapalıydı zaten.neyse şükür kavusturana.
kızlar benim adetim günü geçeli bugün 8. gün.
normalinde 3.ünde bekliyordum.olmadı ben acele davranıp günümden 2 gün önce oncomed testi ile test yaptım bişey çıkmadı.
ama hala hastada olmadım.göğüslerim dolgunlaştı her an olacak gibi kasıklarımda ara ara ağrıyor önceki gün belimin ağrısından duramadım sanki ikiye ayrılıyor sonra geri birleşiyor.
sizce hamile olabilirmiyim.
şimdi diyceksiniz test yapsana diye ama negatif çıkacak diye elim varmıyor bi türlü.neyi bekliyorum onuda anlamadım ama uff ha oldum ha olucam diye bekliyorum bi taraftanda.
klava:

günaydın arkadaşlar. nevro bende hastalandım canım.anneler günün de gördüm kırmızıları...
sevindim ama ya düzenli geldi en azından bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…