Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ellerine sağlık hislerimize tercuman olmuşsun çok güzel anlatmışsın canım duygulandım senağlama senağlama senağlama ama inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bzimde güldüğümüz günler gelecek

veeeee günün ilk günaydını benden............................
dilerim herkez iyidir ve dilerim güzel bir gün geçiririz......................

Allahın izniylr sabah 6 da eşimi yolculadım mısıra. şimdi havaalanında yarım saat sonra uçağı var.....
Bu sefer söz verdim eşime kesinlikle ağlamayacağım diye.zira ağlamadım da. yeter ki eşim gittiği yerde huzurlu olsun ben ağlamam dedim kendi kendime..
Kayınvalidem de 20 gün sonra memlekete gidecek görümcemin kızını alıp.benle görümcem tek kalcaz artık,başımızın çaresine bakarız alıştık...

Çok güzel yazmışsın canım...senağlamasenağlama

tatlış zaman su gibi gelipte geçer inş sen geniş ol....en iyisini etmişsin onunda aklı sende az da olsa kalmaz..................rabbim ikinizede sabırlar versin

Canım Nesrinim Allah kavuştursun.
İnşallah çabucak geçer günler.
Eşin gittiği zamanda nedense bende üzülüyorum sen yalnız kaldığın için
Keşke İstanbulda iyi bi iş bulabilseydi de tekrar gemilere dönmeseydi
Allahım çarçabuk kavuştursun sizi
Allahım sana dayanma gücü versin eminim ki çok zordur

slm kizlar iyi geceler lucrin igneye baslayinca ilaci buzdolabindami muhafaza etmem lazim cvp yazarsaniz sevinirim

evet cankız merkezinde sulandırıldı ve hazırlandıysa lucrin eve gelince buzdolabının sebzelik yada buzdolabının kapağında muhafaza edeceksin diğer ilaçlarda malesef öyleee
hayırlı olsun demek uzun protokolle başladınnn
allah sonunda güzel haberler almak nasip etsinnnn

veeeee günün ilk günaydını benden............................
dilerim herkez iyidir ve dilerim güzel bir gün geçiririz......................

Günaydın herkese..........a.s.

Günaydın kızlar....hihoyyyt

günaydın kızlar ...

ilk defa erken giriyorum siteye amaninnn herkes ayakta :1shok:
hepinize günaydınnnnnna.s.
inşallah bu gün yapılan bütün dualarımız kabul olur:Saruboceq:
hepinize sevgilerrrr:asigim:

Günaydın kızlar allahım mucizelerini bizlerede nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimizin duaları kabul olsun arkadaşlar :Saruboceq::Saruboceq:

canım allahhh kavuştursun allahım onu sana bağaşlasın biran önce sağlıklı sıhhatli dönmek nasip setsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım tekrar Allah kavuştursun
tez zamanda geri gelicek eşin inşallah
hiç merak etme:1hug:

ilk defa erken giriyorum siteye amaninnn herkes ayakta :1shok:
hepinize günaydınnnnnna.s.
inşallah bu gün yapılan bütün dualarımız kabul olur:Saruboceq:
hepinize sevgilerrrr:asigim:

Sanada günaydın canıma.s.
sabahları biz hep buralardayız
topik korkmasın die yanlız bırakmıyozkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar,
kolay gelsin herkese hihoyyyt
bugün öğlen arkadaşım gelecek,yarında başka bir arkadaşım gelecek kahvaltıya,yoğunum yani,eşim gelmeden gelmek istediler sırayla kaydirigubbakcemile3 rahatsız etmeyelim diyorlar :jeyyar:
hadi kendinize iyi bakın,öptüm hepinizi Şeniz

canım ALLAH kavuştursun en kısa zamanda sizi ağlama tabiisayılı gün geçicek ve hayırlısıyla kavuşacaksınız eşinle tatlım..:1hug:
harzem ne güzel yazmışsın canım benim öpüyoruma.s.

sanada kolay gelsin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…