günaydın kızlar,
kolay gelsin herkese hihoyyyt
bugün öğlen arkadaşım gelecek,yarında başka bir arkadaşım gelecek kahvaltıya,yoğunum yani,eşim gelmeden gelmek istediler sırayla kaydirigubbakcemile3 rahatsız etmeyelim diyorlar :jeyyar:
hadi kendinize iyi bakın,öptüm hepinizi Şeniz
biraz beklemek bencede daha iyi canım...kıslar bende bugün doktorumla görüşmeye gittim..eşim yeni amelyat olduğu için üç ay beklememizin daha iyi olacağını söyledi..yani ne kadar sağlıklı sperm o kadar sağlıklı emriyo..
olsun aceleye getiripte yarım yamalak tedavi olsun istemiyorum dedim bende zaten..kısmetse temmuz adetimde başlıyacağız ..
hımm hem o zamana kadar bizde çalışmalara devam edeceğiz tabiki :jeyyar:
nevrom sanada zahmet olmazsa eğer listede yazan macun ve bitki çaylarını kullanmıyoruz artık..silersen sevinirim canım..şuan keçiboynuzu kürü kullanıyor eşim
allah kavuştursun canım....Allahın izniylr sabah 6 da eşimi yolculadım mısıra. şimdi havaalanında yarım saat sonra uçağı var.....
Bu sefer söz verdim eşime kesinlikle ağlamayacağım diye.zira ağlamadım da. yeter ki eşim gittiği yerde huzurlu olsun ben ağlamam dedim kendi kendime..
Kayınvalidem de 20 gün sonra memlekete gidecek görümcemin kızını alıp.benle görümcem tek kalcaz artık,başımızın çaresine bakarız alıştık...
yola çıktım bilegünaydın canlarım nasılsınız kahvaltı hazırlıyorum hade gelin buyrun
maşşalh canım...eşinin askerliği de bitiyor...günaydın kızlar,
kolay gelsin herkese hihoyyyt
bugün öğlen arkadaşım gelecek,yarında başka bir arkadaşım gelecek kahvaltıya,yoğunum yani,eşim gelmeden gelmek istediler sırayla kaydirigubbakcemile3 rahatsız etmeyelim diyorlar :jeyyar:
hadi kendinize iyi bakın,öptüm hepinizi Şeniz
HARZEMCİM şeytan bana hep o noktadan yaklaşır bana telkinlerde bulunur
"yapayalnız kalacaksın", "kokuna komşular gelir bulur sizin ölünüzü",
"bayramlarda garip kalacaksın arayıp soranın olmayacak" daha neler neler...
eskiden o salak şeytana uyar günlerce ağlardım
şimdi amaaaaan diyorum ben evladım işte 10 yıldır gurbetteyim
kimseye faydam yok,
öleyim anasını satiiim yalnız öleyim sanki beni cennete sokacak evlat...
ölüyorum nan dünya toplansa kaç yazar...
eş, evlat, akraba hepsi geçici kalıcı olan Rahman'nın yarenliği....şimdi bile bu dünyada düşününce yalnızım ben...Bir Rabbim var...her zaman o var...o kadar
günaydın kızlar yine adet oldum senağlama senağlama senağlama mucizem bu ayda gelmedi Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook ben sana ne yaptımki böle üzüyorsun beni benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki neden gelmiyorsun gel artık bekltme sana ihtiyacım varRABİN BEKLETME ATTIK BİZLERİ
HARZEMCİM şeytan bana hep o noktadan yaklaşır bana telkinlerde bulunur
"yapayalnız kalacaksın", "kokuna komşular gelir bulur sizin ölünüzü",
"bayramlarda garip kalacaksın arayıp soranın olmayacak" daha neler neler...
eskiden o salak şeytana uyar günlerce ağlardım
şimdi amaaaaan diyorum ben evladım işte 10 yıldır gurbetteyim
kimseye faydam yok,
öleyim anasını satiiim yalnız öleyim sanki beni cennete sokacak evlat...
ölüyorum nan dünya toplansa kaç yazar...
eş, evlat, akraba hepsi geçici kalıcı olan Rahman'nın yarenliği....şimdi bile bu dünyada düşününce yalnızım ben...Bir Rabbim var...her zaman o var...o kadar
günaydın kızlar yine adet oldum senağlama senağlama senağlama mucizem bu ayda gelmedi Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook ben sana ne yaptımki böle üzüyorsun beni benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki neden gelmiyorsun gel artık bekltme sana ihtiyacım varRABİN BEKLETME ATTIK BİZLERİ
günaydın kızlarrr..
bugün bir moral bozukluğu ile başalmısız hayırdır..
bende 8 gün geciktim ne kadar umutluyduk eşimle tam test yapıyım dedim yaptım 1 saat sonra adet oldum sanki onu bekliyormus gibi
ama ne yapalım kısmet vardır bundada bir hayır.
lütfen moralleri yüksek tutalım en önemlisi inanmak.
bende doktora direk kendim gitmeyi düşünüyorum yumurta takibi yapmasını istiycem.
bu yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor biliyomusunuz.
yani adet bitince hemenmi gidiliyor :teselli:
günaydın kızlarrr..
bugün bir moral bozukluğu ile başalmısız hayırdır..
bende 8 gün geciktim ne kadar umutluyduk eşimle tam test yapıyım dedim yaptım 1 saat sonra adet oldum sanki onu bekliyormus gibi
ama ne yapalım kısmet vardır bundada bir hayır.
lütfen moralleri yüksek tutalım en önemlisi inanmak.
bende doktora direk kendim gitmeyi düşünüyorum yumurta takibi yapmasını istiycem.
bu yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor biliyomusunuz.
yani adet bitince hemenmi gidiliyor :teselli:
yok sevcanım karamsarlık değilhooop noliyi bakim burda:1ninca:
ne bu karamsarlık:1ninca:
yok sevcanım karamsarlık değil
tersini anlatmaya çalıştım...
eskiden perişan ederdim kendimi şimdi ammmmaaaaaaaaaaan diyorun
Canım seni çok iyi anlıyorum.:teselli:
Bende her ay adet olunca birden panik oluyorum çok üzülüyorum ama ondan sonra
kendimi toparlayıp adetimin bitmesini bekliyorum dört gözle çalışmalara başlamak için:jeyyar:
Sende kendini toparla YENİ BİR AY YENİ BİR UMUT BİZİM İÇİN
HER-ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN:lepi:
merhaba kızlar nasılsınız :asigim::asigim::asigim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBen bir kısır döngüyüm..Hamile kalamamakta ball için bir ayrıcalıktıralkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
merhaba kızlar nasılsınız :asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?