Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yardım etmeyi isterdim
İstanbuldayım ama tedavide değilim ne yazıkki
birbirimize yardımcı olacağız tabiki
keşke olsaydı elimde:teselli:

çok sağol canım benim .yardım etmiş kadar oldun zaten bu ay iptal ettik ya aşılamayı diğer aya kadar bulurum inşşallah bulamazsamda alıcam 1 paket daha yada sorucam doktora başka iğneyle takviye olurmu diye kısmet

sabinacım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrar..
bizler burda aynı kaderi paylaşıyoruz..
bende herkese elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum..
bazen yıkılıyoruz ama toparlanıyoruz..
ne bileyim ben kendimi daha rahat buluyorum bu konuda..
düşünmüyormuyum hayır düşünüyorum tabi ama herşey kısmet ..
zamanı gelen oluyor işte..
öptüm seni..

Nevrocum canım senmi geldin
iyiki geldin canım benim ya
korkmaya başladım burda
tek başıma kaldım
ıssız ıssız

ben geldim beğenmiyorsan giderim :dilcikar:

kızlar herkeze iyi günler diliyorum............

canım tbr ediyorum eşini ve seni rabbim inş hayırlı bir şekilde bebişini kucagına almayıda nasip eder.........

Nevrocum canım senmi geldin
iyiki geldin canım benim ya
korkmaya başladım burda
tek başıma kaldım
ıssız ıssız

Evet tatlım. Şeniz İnternet izin verdikçe ve işlerimden fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum. Buralar ıssız kalmazdı , nasıl oldu ki? :1rolleyes: Gelir şimdi birileri daha bak tuliny gelmiş , sidelya gelmiş ; hoşgelmişler. :1hug: a.s. :asigim:

kızlar nasılsınız ben hala yatıyorum ilaçsız geçmiyo şu hastalık geçmişi fazla okuyamadım varmı yeni haberler :sm_confused:

sabina kullanıcısından alıntı
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım

CNM NE GÜZEL ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.
DARISI BİZLERE İNŞALLAH.DUA ET CNM. TEKRAR TEBRİKLER.a.s.

olacakmı dersin nevroşcum yaaaa............hayalini bile kuramaz oldum biliyormusun bana o kadar uzak geliyor ki ..............dün akşam zaten başka şeyleride bahane edip oturup iyice ağladım .........eşimde anlamadı neye agladıgımı ama resmen 2-3 saat döktüm içimi ve ilk defa eşimin yanında bu kadar çok agladım......ama şimdi başım agrıyor gözlerim şiş dolanıyorum bir akşam olsaydı da yatsaydım şeker yaa

canımmm üzülme ..
bende yerli yersiz harlıyormuşum eşim öyle diyor fisfisfis
üzülme canım.. zamanı gelince bizim meleklerde gelicek..

canım ii olmuş için boşalmış kafaya takmadan olmuyor ama takıncada hiçö gelmiyo bebeişler o yuzden bi gun Rrabbim bizede ol diyecek ve olucakk inşaalah
canımmm üzülme ..
bende yerli yersiz harlıyormuşum eşim öyle diyor fisfisfis
üzülme canım.. zamanı gelince bizim meleklerde gelicek..

canım bende diyorum eşime çok içine kapandın diye oda farkında değil kabul etmiyo. az kaldı dayanalım bakalım hayırlısı ne zamna belkide bize çizdiğin bebişler hemncecik gelir. sen teker taker çizdinmi bizi belkide o sıraya göre hamiş kalıcaz haa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler...darısı başınıza inşallah....sizleri seviyorum..

Beğenmemmi canım benim
sen yetrki gel
tırsıyom ben yanlızlıktan

tşk kızlar....iyiki varsınız

Canım emin olki hepimiz böyle umutsuzluğa düşüyoruz
inşallah okadar uzak değil gittikçe yaklaşıyoruzdur artık bebişimize
bazen en ufak bi oly bile bütün gün ağlata biliyo insanı
ağlayıp rahatlamışındır inşallah bende anneler gününde
bütün gün ağladım olur böyle şeyler
kendini çok üzme ama bak hasta edersin sonra kendini

cnm ya çok sevindim muhabbetimiz olmasada takipo ediyorum..10 gündür yoktum seni gördüm neeeee dedim çok sevindim inan:lepi: allahım sağlıkla hayırlısıyla kuxcağına almayı nasip etsin inşallah...mucize buldu seni işte:teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…