Canım yardım etmeyi isterdim
İstanbuldayım ama tedavide değilim ne yazıkki
birbirimize yardımcı olacağız tabiki
keşke olsaydı elimde:teselli:
herkeze merhabalar arkadaşlar!a.s.a.s.iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.inanın ben bile hala inanamıyorum şoktayımmm.bugün dr ye gittim kan vermek için ama mağlesef kan veremeden geldim....gebelik testinde açlık tokluk farketmez diye giderken birşeyler atıştırmıştım meğersem gebelik testi dışında dr daha birsürü açken yapılması gereken testler verdi...yarın yine gidicem..bu arada dr bile inanamadı aşılamada bile şansınız yüzde 8 falandı dedi.oda çok sevindi....neyse canlarım sizde allah binlerce kez razı olsun....beni çok kararsız olduğum günlerde bile az da olsa harahatlattınız....özellikle tülincğim sen bana hep eşinin değerleri düzelir daha diye beni tesselli etmiştin.çok sağol canım arkadaşım.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.inşallah en yakın zamanda allah sizinde yüzünüzü güldürecek.hepiniz için dua edicem.
Nevrocum canım senmi geldin
iyiki geldin canım benim ya
korkmaya başladım burda
tek başıma kaldım
ıssız ıssız
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
Nevrocum canım senmi geldin
iyiki geldin canım benim ya
korkmaya başladım burda
tek başıma kaldım
ıssız ıssız
kızlar herkeze iyi günler diliyorum............
canım tbr ediyorum eşini ve seni rabbim inş hayırlı bir şekilde bebişini kucagına almayıda nasip eder.........
olacakmı dersin nevroşcum yaaaa............hayalini bile kuramaz oldum biliyormusun bana o kadar uzak geliyor ki ..............dün akşam zaten başka şeyleride bahane edip oturup iyice ağladım .........eşimde anlamadı neye agladıgımı ama resmen 2-3 saat döktüm içimi ve ilk defa eşimin yanında bu kadar çok agladım......ama şimdi başım agrıyor gözlerim şiş dolanıyorum bir akşam olsaydı da yatsaydım şeker yaa
canımmm üzülme ..
bende yerli yersiz harlıyormuşum eşim öyle diyor fisfisfis
üzülme canım.. zamanı gelince bizim meleklerde gelicek..
[/QUOTE
inş tatlış :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
canım ii olmuş için boşalmış kafaya takmadan olmuyor ama takıncada hiçö gelmiyo bebeişler o yuzden bi gun Rrabbim bizede ol diyecek ve olucakk inşaalaholacakmı dersin nevroşcum yaaaa............hayalini bile kuramaz oldum biliyormusun bana o kadar uzak geliyor ki ..............dün akşam zaten başka şeyleride bahane edip oturup iyice ağladım .........eşimde anlamadı neye agladıgımı ama resmen 2-3 saat döktüm içimi ve ilk defa eşimin yanında bu kadar çok agladım......ama şimdi başım agrıyor gözlerim şiş dolanıyorum bir akşam olsaydı da yatsaydım şeker yaa
canımmm üzülme ..
bende yerli yersiz harlıyormuşum eşim öyle diyor fisfisfis
üzülme canım.. zamanı gelince bizim meleklerde gelicek..
sabinacım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrar..
bizler burda aynı kaderi paylaşıyoruz..
bende herkese elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum..
bazen yıkılıyoruz ama toparlanıyoruz..
ne bileyim ben kendimi daha rahat buluyorum bu konuda..
düşünmüyormuyum hayır düşünüyorum tabi ama herşey kısmet ..
zamanı gelen oluyor işte..
öptüm seni..
ben geldim beğenmiyorsan giderim :dilcikar:
canım ii olmuş için boşalmış kafaya takmadan olmuyor ama takıncada hiçö gelmiyo bebeişler o yuzden bi gun Rrabbim bizede ol diyecek ve olucakk inşaalah
canım bende diyorum eşime çok içine kapandın diye oda farkında değil kabul etmiyo. az kaldı dayanalım bakalım hayırlısı ne zamna belkide bize çizdiğin bebişler hemncecik gelir. sen teker taker çizdinmi bizi belkide o sıraya göre hamiş kalıcaz haa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
olacakmı dersin nevroşcum yaaaa............hayalini bile kuramaz oldum biliyormusun bana o kadar uzak geliyor ki ..............dün akşam zaten başka şeyleride bahane edip oturup iyice ağladım .........eşimde anlamadı neye agladıgımı ama resmen 2-3 saat döktüm içimi ve ilk defa eşimin yanında bu kadar çok agladım......ama şimdi başım agrıyor gözlerim şiş dolanıyorum bir akşam olsaydı da yatsaydım şeker yaa
cnm ya çok sevindim muhabbetimiz olmasada takipo ediyorum..10 gündür yoktum seni gördüm neeeee dedim çok sevindim inan:lepi: allahım sağlıkla hayırlısıyla kuxcağına almayı nasip etsin inşallah...mucize buldu seni işte:teytey:bitaneciğimmm:asigim: çook duygulandırdın benisenağlama
Rabbime binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
sağlıcakla inşallah diyorum:Saruboceq:
iyiki varsınız canlarım:asigim:
kalbim dularım sizlerle :Saruboceq:
çook özlesiniz benim için çookk:asigim:
Beğenmemmi canım benim
sen yetrki gel
tırsıyom ben yanlızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?