Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar,nasilsiniz?
yeni hamisimiz varmis,cok sevindim sabinacimm,saglicakla kucagina alirsin insallah:teytey::teytey::teytey:
nesrincim Allah kavustursun tez zamanda bitanemmm,sg salim kavusacaksin insallah kocisine:Saruboceq:

tedaviden olan arkadaslara hayirli olsun insallah hersey yolunda gider ve zorlu yolun guzel meyvelerini toplarlar...

sabinacim hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah...

nesrin allah kavustursun zaman su gibi gecsinde biran once sevdigine kavus....

ben anneler gununde girmedim, dunde girmedim çunki uzulecegimi dusunmustum oysa uzuntumu bugune ertelemisim sadece!!
gecmisi okudum ve yazilan o duygularin hepsine bende ortagim, olmayan varligi bebegimi o kadar ozluyorumki, unuttum dusunmuyorum desemde kalbim unutmuyor ve her zaman aklimin bi kosesinde duruyo, bebegim benim...
pazar gunu kendimi temizlige vurdum ve bebegimin odasini temizliyordum sonra onun için hazirlanan esyalarla dolu valizi actim, ananesi ve babanesi birer yorgan diktirdi, bebek battaniyeleri, benim ozenipte her kesten gizli aldigim tulum, zibin coraplar, agladim uzuldum içim yandi, ve hala yaniyo....
esim isten gelmeden hepsini topladim ve kendimide toparladim, anneme gittik, bana allah sanada ikiz ikiz versin insallah dedi sadece guldum, aslinda o an sadece aglamak isterdim....
dun aksamda esimle sakalasiyoduk ve ona sen artik çocuk degilsin eger çocugumuz olsaydi simdi 4-5yasinda olurdu birak çocuklugu dedim, esimin birden yuz ifadesi degisti uzuldu soyledime çok pisman oldum, sonrada aklima kaybettigim bebegim geldi eger dusmeseydi simdi 7aylik bebegim olacakti, oturdum agladim, ....
allahim bizede nasip et yarabbim, gonlu evlat sevgisiyle yanan herkese anne baba olmayi nasip et yarabbim...
amin

ayşecim canım benim yapma bunu kendine..
Rabbim hepimiz için en uygun olan zamanı bekliyor..
mutlaka göndericek meleklerimizi..
eşlerimize karşı hatalarımız oluyor malesef..
karşılıklı anlayış her zaman için çok önemli..
söylediğine pişman olmuşsun ama eşinde anlamıştır seni üzülme..
sıramızı bekliyoruz canım sabır tek ihtiyacımız olan..
ŞenizŞeniz

arasira boyle seyler oluyo iste naparsin

unuttum dusunmuyorum diyerek sadece kendimi kandiriyorum....

unuttum demek bile hatirlamakmis

canım benim sağolasın
amin inşallah

kızlar nasılsınız ben hala yatıyorum ilaçsız geçmiyo şu hastalık geçmişi fazla okuyamadım varmı yeni haberler :sm_confused:

sen nasıl oldun canım
nasıl gidiyo

SABİNA TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

canım benim ya çok sağol bitanem ...darısı başınıza inşallah.

iyi geceler kızlar....ayşecim canım benim inan bana güzelim senin yaşadığın herşeyin her anın aynısını bizlerde yaşıyoruz kader ortaklarıyız bir yerde gızzz hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz çabalıyoruz çırpınıyoruz en son noktasına kadar zorluyoruz bir meleğimiz olsun diye bazen öyle şaçma şeyler yapıyoruzki bir ümit belki işe yarar idye sonradan kendi halimize gülüyoruz kafayı yedik diye bir gülerek bir üzülerek yaşayıp gidiyoruz işte herşeyin bir vakti zamanı var bizlerde o zamanı bekliyoruz bir ümit ve yaşadığımız sürecede vazgeçmeyeceğiz bu ümidimizden bazen rüyamızda hamile oluyoruz bebeğimiz oluyor bazende hayallerimizde o rüyalar bile bizi öyle mutlu ediyorki yere göğe sığamıyoruz acaba gerçekmi olacak bir işaretmi bu rüya taki o kırmızıları görene dek hep içimizde bir ümit bekliyoruz işte büyük bir heyecanla kızıyoruz o kırmızılara niye geldin ben senimi bekliyordum bebeğimi bekliyorum diye ama daha sonra alışıyoruz bu ay sen geldin amma gelecek ay ne malum senin geleceğin belki benim meleğim gelecek deyip kendimizi avutuyoruz sabır sabır sabır mevlam bizlere eyyüp sultan hazretlerinin sabrından versin bizi daha kötü kaldıramıyacağımız dertler vermesin ben en çok kendimi hz. bilal habeşiyi düşünüp avuturum onunda çocuğu olmamış bazen diyorum o öyle güzel bir kulki nelere katlanmış peygamber efendimizin yanında bulunmuş ilk ezanı okumuş müslümanlığın yayılmasında pek çok faydası olmuş hele o eziyetlere işkencelere katlanması aklıma geldikçe gözlerim dolar işte öyle mükemmel bir kulun bile çocuğu olmamış bir gün peygamber efendimizin (alehisselamın) yanına gitmiş ey sevgili peygamberim benim neden çocuğum olmuyor sadece ben ve eşim böyle yanlız yaşayıp ölecekmiyiz arkamızdan bir fatiha okuyan evlatlarımız olmayacakmı diye söylemiş peygamber efendimizde üzülme bilal seninde kaderinde alnında bu yazıyor senin bu dünyada belki çocukların olmadı ama ahirette olacak gönlünün muradını orada alacaksın arkandan fatiha okuyan olmicakmı diyede hiç düşünme sen emin olki her ezanın arkasından okunan fatihalar sana gelecek seni bulacak diye teselli etmiş o andan sonrada hz. bilal habeşi o kadar ço takmaz olmuş bir evladım olmuyor diye üzülmez olmuş....bende onu düşünüyorum kendimi teselli ediyorum belki benim her ezandan sonra arkamdan okunacak fatihalar olmayacak ama illaki bir şekilde bir okuyanımız olur değilmi kandillerde bayramlarda gelir bizede bir dua.....allahım sana sığınıyorum sen herşeyin iyisini bilirsin bu dünyada almazsam muradımı elbet ahirette verirsin sen bizim bu dünyamızıda ahiretimizi hayırlı eyle AMıNNNNNNNNNNNNNN

canım süpper yazmışsın.....gerçekten insanı rahatlatan bi yazıı...inş. hepimizin arkamızdan fatiha okuyacak hayırlı evlatları olur....:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolasın esilacım eminimki hepimizin içinden geçenler böyledir ben buna inanıyorum ve inanarakta yazıyorum....inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh

geçmiş olsun canım....
hoşgeldina.s.
özledik seni....

çok sevindim canım....
rabbim tamamına erdirsin....

kıslarrrrr yaa size bişey sorucam istanbulda oturupta menogon kullanan varmı? bana 3 hazirana kadar saece 2 ampu 2 toz lazım . yoksa 2 ampul için bir paket daha almam lazım
canım başka topiklerede yaz....
inşallah bulursun...

canım benim...allah yardımcın olsun...
duan için amiiin diyorum....

amiinnnnn...........
ne güzel yazmışsın canım....

herkese hayırlı geceler canlar...
2 gündür yatılı misafirim vardı bu yüzden gelemedim...

Son düzenleme:
neyse gızzzlarrrrrrrrr be bir duş alıpta zıbaram zaten herifte yok yine yanlızları oynuyorum anca dön dur yatarım yarın misafirlerim var iş güç pasta anca erken kalkarsam yetiştiririm hepinizi tek tek öpiyemmmm Şeniz iyi geceler k.k. gülleri

çokk çokkk tebrikk ederimmm
:teytey::teytey:

kıslar bende bugün doktorumla görüşmeye gittim..eşim yeni amelyat olduğu için üç ay beklememizin daha iyi olacağını söyledi..yani ne kadar sağlıklı sperm o kadar sağlıklı emriyo..

olsun aceleye getiripte yarım yamalak tedavi olsun istemiyorum dedim bende zaten..kısmetse temmuz adetimde başlıyacağız ..

hımm hem o zamana kadar bizde çalışmalara devam edeceğiz tabiki :jeyyar:

nevrom sanada zahmet olmazsa eğer listede yazan macun ve bitki çaylarını kullanmıyoruz artık..silersen sevinirim canım..şuan keçiboynuzu kürü kullanıyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…