tedaviden olan arkadaslara hayirli olsun insallah hersey yolunda gider ve zorlu yolun guzel meyvelerini toplarlar...
sabinacim hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah...
nesrin allah kavustursun zaman su gibi gecsinde biran once sevdigine kavus....
ben anneler gununde girmedim, dunde girmedim çunki uzulecegimi dusunmustum oysa uzuntumu bugune ertelemisim sadece!!
gecmisi okudum ve yazilan o duygularin hepsine bende ortagim, olmayan varligi bebegimi o kadar ozluyorumki, unuttum dusunmuyorum desemde kalbim unutmuyor ve her zaman aklimin bi kosesinde duruyo, bebegim benim...
pazar gunu kendimi temizlige vurdum ve bebegimin odasini temizliyordum sonra onun için hazirlanan esyalarla dolu valizi actim, ananesi ve babanesi birer yorgan diktirdi, bebek battaniyeleri, benim ozenipte her kesten gizli aldigim tulum, zibin coraplar, agladim uzuldum içim yandi, ve hala yaniyo....
esim isten gelmeden hepsini topladim ve kendimide toparladim, anneme gittik, bana allah sanada ikiz ikiz versin insallah dedi sadece guldum, aslinda o an sadece aglamak isterdim....
dun aksamda esimle sakalasiyoduk ve ona sen artik çocuk degilsin eger çocugumuz olsaydi simdi 4-5yasinda olurdu birak çocuklugu dedim, esimin birden yuz ifadesi degisti uzuldu soyledime çok pisman oldum, sonrada aklima kaybettigim bebegim geldi eger dusmeseydi simdi 7aylik bebegim olacakti, oturdum agladim, ....
allahim bizede nasip et yarabbim, gonlu evlat sevgisiyle yanan herkese anne baba olmayi nasip et yarabbim...
amin
canım benim sağolasıncnm ya çok sevindim muhabbetimiz olmasada takipo ediyorum..10 gündür yoktum seni gördüm neeeee dedim çok sevindim inan:lepi: allahım sağlıkla hayırlısıyla kuxcağına almayı nasip etsin inşallah...mucize buldu seni işte:teytey::hooray:
kızlar nasılsınız ben hala yatıyorum ilaçsız geçmiyo şu hastalık geçmişi fazla okuyamadım varmı yeni haberler :sm_confused:
cnm ya çok sevindim muhabbetimiz olmasada takipo ediyorum..10 gündür yoktum seni gördüm neeeee dedim çok sevindim inan:lepi: allahım sağlıkla hayırlısıyla kuxcağına almayı nasip etsin inşallah...mucize buldu seni işte:teytey::hooray:
selam kızlar nasılsnız
iyi geceler kızlar....ayşecim canım benim inan bana güzelim senin yaşadığın herşeyin her anın aynısını bizlerde yaşıyoruz kader ortaklarıyız bir yerde gızzz hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz çabalıyoruz çırpınıyoruz en son noktasına kadar zorluyoruz bir meleğimiz olsun diye bazen öyle şaçma şeyler yapıyoruzki bir ümit belki işe yarar idye sonradan kendi halimize gülüyoruz kafayı yedik diye bir gülerek bir üzülerek yaşayıp gidiyoruz işte herşeyin bir vakti zamanı var bizlerde o zamanı bekliyoruz bir ümit ve yaşadığımız sürecede vazgeçmeyeceğiz bu ümidimizden bazen rüyamızda hamile oluyoruz bebeğimiz oluyor bazende hayallerimizde o rüyalar bile bizi öyle mutlu ediyorki yere göğe sığamıyoruz acaba gerçekmi olacak bir işaretmi bu rüya taki o kırmızıları görene dek hep içimizde bir ümit bekliyoruz işte büyük bir heyecanla kızıyoruz o kırmızılara niye geldin ben senimi bekliyordum bebeğimi bekliyorum diye ama daha sonra alışıyoruz bu ay sen geldin amma gelecek ay ne malum senin geleceğin belki benim meleğim gelecek deyip kendimizi avutuyoruz sabır sabır sabır mevlam bizlere eyyüp sultan hazretlerinin sabrından versin bizi daha kötü kaldıramıyacağımız dertler vermesin ben en çok kendimi hz. bilal habeşiyi düşünüp avuturum onunda çocuğu olmamış bazen diyorum o öyle güzel bir kulki nelere katlanmış peygamber efendimizin yanında bulunmuş ilk ezanı okumuş müslümanlığın yayılmasında pek çok faydası olmuş hele o eziyetlere işkencelere katlanması aklıma geldikçe gözlerim dolar işte öyle mükemmel bir kulun bile çocuğu olmamış bir gün peygamber efendimizin (alehisselamın) yanına gitmiş ey sevgili peygamberim benim neden çocuğum olmuyor sadece ben ve eşim böyle yanlız yaşayıp ölecekmiyiz arkamızdan bir fatiha okuyan evlatlarımız olmayacakmı diye söylemiş peygamber efendimizde üzülme bilal seninde kaderinde alnında bu yazıyor senin bu dünyada belki çocukların olmadı ama ahirette olacak gönlünün muradını orada alacaksın arkandan fatiha okuyan olmicakmı diyede hiç düşünme sen emin olki her ezanın arkasından okunan fatihalar sana gelecek seni bulacak diye teselli etmiş o andan sonrada hz. bilal habeşi o kadar ço takmaz olmuş bir evladım olmuyor diye üzülmez olmuş....bende onu düşünüyorum kendimi teselli ediyorum belki benim her ezandan sonra arkamdan okunacak fatihalar olmayacak ama illaki bir şekilde bir okuyanımız olur değilmi kandillerde bayramlarda gelir bizede bir dua.....allahım sana sığınıyorum sen herşeyin iyisini bilirsin bu dünyada almazsam muradımı elbet ahirette verirsin sen bizim bu dünyamızıda ahiretimizi hayırlı eyle AMİNNNNNNNNNNNNNN
geçmiş olsun canım....ay canım demek rylai de hamiş çok sevindim hihoyyyt
benim sağlığım bayağı bir bozuldu canım yaaa...tedavilerle uğraşıyorum.çok unutkan olmuştum son günlerde b12 vitamin eksiklğim çıktı,kolesterolüm yüksek,belimde ağrılar var bu yüzden fizik tedaviye başladım.sol overimde kocammannn bir kistim var. depresif durumlarım devam ediyor,ağlama krizleri,uyku bozuklukları,eşimle tartışıyoruz bu aralar, tekrar tüp bebeğe başlamak istiyorum fakat biraz para birikimi yapmamız gerekiyor.eşimin işleri biraz kötü gitti toparlamaya çalışıyor................
üfffff anlatırken bile daraldım..... ben de bebiş istiyom yaaaaa
yaa arkadaşım bir dokundun bak bir sürü aahh işittin....
neyse boşverrr hamişliğinin keyfini çıkar canım hiçbişiyin seni üzmesine izin verme..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....Allahım nazarlardan korusun....
çok sevindim canım....canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
canım başka topiklerede yaz....kıslarrrrr yaa size bişey sorucam istanbulda oturupta menogon kullanan varmı? bana 3 hazirana kadar saece 2 ampu 2 toz lazım . yoksa 2 ampul için bir paket daha almam lazım
canım benim...allah yardımcın olsun...tedaviden olan arkadaslara hayirli olsun insallah hersey yolunda gider ve zorlu yolun guzel meyvelerini toplarlar...
sabinacim hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah...
nesrin allah kavustursun zaman su gibi gecsinde biran once sevdigine kavus....
ben anneler gununde girmedim, dunde girmedim çunki uzulecegimi dusunmustum oysa uzuntumu bugune ertelemisim sadece!!
gecmisi okudum ve yazilan o duygularin hepsine bende ortagim, olmayan varligi bebegimi o kadar ozluyorumki, unuttum dusunmuyorum desemde kalbim unutmuyor ve her zaman aklimin bi kosesinde duruyo, bebegim benim...
pazar gunu kendimi temizlige vurdum ve bebegimin odasini temizliyordum sonra onun için hazirlanan esyalarla dolu valizi actim, ananesi ve babanesi birer yorgan diktirdi, bebek battaniyeleri, benim ozenipte her kesten gizli aldigim tulum, zibin coraplar, agladim uzuldum içim yandi, ve hala yaniyo....
esim isten gelmeden hepsini topladim ve kendimide toparladim, anneme gittik, bana allah sanada ikiz ikiz versin insallah dedi sadece guldum, aslinda o an sadece aglamak isterdim....
dun aksamda esimle sakalasiyoduk ve ona sen artik çocuk degilsin eger çocugumuz olsaydi simdi 4-5yasinda olurdu birak çocuklugu dedim, esimin birden yuz ifadesi degisti uzuldu soyledime çok pisman oldum, sonrada aklima kaybettigim bebegim geldi eger dusmeseydi simdi 7aylik bebegim olacakti, oturdum agladim, ....
allahim bizede nasip et yarabbim, gonlu evlat sevgisiyle yanan herkese anne baba olmayi nasip et yarabbim...
amin
amiinnnnn...........iyi geceler kızlar....ayşecim canım benim inan bana güzelim senin yaşadığın herşeyin her anın aynısını bizlerde yaşıyoruz kader ortaklarıyız bir yerde gızzz hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz çabalıyoruz çırpınıyoruz en son noktasına kadar zorluyoruz bir meleğimiz olsun diye bazen öyle şaçma şeyler yapıyoruzki bir ümit belki işe yarar idye sonradan kendi halimize gülüyoruz kafayı yedik diye bir gülerek bir üzülerek yaşayıp gidiyoruz işte herşeyin bir vakti zamanı var bizlerde o zamanı bekliyoruz bir ümit ve yaşadığımız sürecede vazgeçmeyeceğiz bu ümidimizden bazen rüyamızda hamile oluyoruz bebeğimiz oluyor bazende hayallerimizde o rüyalar bile bizi öyle mutlu ediyorki yere göğe sığamıyoruz acaba gerçekmi olacak bir işaretmi bu rüya taki o kırmızıları görene dek hep içimizde bir ümit bekliyoruz işte büyük bir heyecanla kızıyoruz o kırmızılara niye geldin ben senimi bekliyordum bebeğimi bekliyorum diye ama daha sonra alışıyoruz bu ay sen geldin amma gelecek ay ne malum senin geleceğin belki benim meleğim gelecek deyip kendimizi avutuyoruz sabır sabır sabır mevlam bizlere eyyüp sultan hazretlerinin sabrından versin bizi daha kötü kaldıramıyacağımız dertler vermesin ben en çok kendimi hz. bilal habeşiyi düşünüp avuturum onunda çocuğu olmamış bazen diyorum o öyle güzel bir kulki nelere katlanmış peygamber efendimizin yanında bulunmuş ilk ezanı okumuş müslümanlığın yayılmasında pek çok faydası olmuş hele o eziyetlere işkencelere katlanması aklıma geldikçe gözlerim dolar işte öyle mükemmel bir kulun bile çocuğu olmamış bir gün peygamber efendimizin (alehisselamın) yanına gitmiş ey sevgili peygamberim benim neden çocuğum olmuyor sadece ben ve eşim böyle yanlız yaşayıp ölecekmiyiz arkamızdan bir fatiha okuyan evlatlarımız olmayacakmı diye söylemiş peygamber efendimizde üzülme bilal seninde kaderinde alnında bu yazıyor senin bu dünyada belki çocukların olmadı ama ahirette olacak gönlünün muradını orada alacaksın arkandan fatiha okuyan olmicakmı diyede hiç düşünme sen emin olki her ezanın arkasından okunan fatihalar sana gelecek seni bulacak diye teselli etmiş o andan sonrada hz. bilal habeşi o kadar ço takmaz olmuş bir evladım olmuyor diye üzülmez olmuş....bende onu düşünüyorum kendimi teselli ediyorum belki benim her ezandan sonra arkamdan okunacak fatihalar olmayacak ama illaki bir şekilde bir okuyanımız olur değilmi kandillerde bayramlarda gelir bizede bir dua.....allahım sana sığınıyorum sen herşeyin iyisini bilirsin bu dünyada almazsam muradımı elbet ahirette verirsin sen bizim bu dünyamızıda ahiretimizi hayırlı eyle AMİNNNNNNNNNNNNNN
canlarımmm adetim 5 gün gecikmiştii ve bu akşam test yaptım
sonuç:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.inanamıyorum kızlar şoktayımm allahım elim ayağım titriyo.dr aradım yarın kanda tekrar bakalım dedi oda çooook sevindi kızlarr.inşallah dua edin benim için.bende hepiniz için dua edicem.çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?