inşallah canım rabbimden tek dileğimiz bu
allah hayırlı evlat versinnnn cümlemizeeeeeeeee
bu arada bana da dua edinnnnn kızlar
tedavimin 6. günündeyimmmmm
bu gün kontrolüm varrrrrr
yumoşlara bakılacakk
inşallah güzel haberlerle dönerimmmmmm
Üzgünüm canım ama vajinal muayne yapıyo:çok üzgünüm:
çok iğrenç bi durum gerçekten ama mecburiyet
saol bende iyiyim canım nolsun bebişim iyi büyümeye çalışıo tyzesi....allhım bu güzel duyguyu sanada tattırsın inş arkadasımm..enyakın zamanda ii haberlerini alcaz inş içimden gecen buuu:asigim:
selam kıslar nasılsınız.sevgi canım bebiş nasıl?
Amin canım inşallah
okadar büyük bi özlemle bekliyorumki onu
kelimeler anlatamaz hislerimi:çok üzgünüm:
olacak inş allahımında izniyle sabret canım inan mükafatını verir rabbim ...inş o güzel haberi vericeksin bana hemde hiç ummadığın bianda bende ilk aşılama olmaz falan diodum hiç umudum yoktu hatta doktor bile aşılamaya umut vermemişti ama rabbim verdi bak tedavi falan oluyonuz mu canım sorun ne onuda bilmiorum ama bizde morfoloji%1 di hareket çok düşüktü ama aşılama ile oldu sende hamile kalcan inş umutsuzluğa kapılma emi arkadasımmmm:1hug:
olacak inş allahımında izniyle sabret canım inan mükafatını verir rabbim ...inş o güzel haberi vericeksin bana hemde hiç ummadığın bianda bende ilk aşılama olmaz falan diodum hiç umudum yoktu hatta doktor bile aşılamaya umut vermemişti ama rabbim verdi bak tedavi falan oluyonuz mu canım sorun ne onuda bilmiorum ama bizde morfoloji%1 di hareket çok düşüktü ama aşılama ile oldu sende hamile kalcan inş umutsuzluğa kapılma emi arkadasımmmm:1hug:
yok canım olmuyorum şu an mola verdim
tüp bebğim olmadı şubatta biliyomusun bilmiyorum ama
çok yıprandım ondan sonra bizim ileri hareketlimiz %0
yavaş hareketlide az sayıda fazla sayılmaz oda az ne yazıkki,
inşallah Rabbim banada nasip eder canım
sağol güzel dileklerin için:1hug:
sevgiciim nasılsın bebeğin sağlıkla gelsin inş. yemeğine cok dıkkat et bol bol dinlen
biizmde morfolojı 2 bakalım bende bu ay yumurta takibi yaptırıyım diyorum benim kuzenimin eşini götürmüştük hiç eşinin testini falan istemeden 2. ayda bebek oldu
o dr a gidicem kuzenimin eşiyle yaslarıda büyüktü.belki tesadüf ama bi denemek istiyorum.
hayır bilmiodum inan bizimde düşüktü doktor aşılamaya bile ihtimal vermemişti rabbim verecek oldumu hiçbiri sorun deil.dinlen biraz sonra devam pes etmek yok allahım sanada tattırsın bu duyguyu arkadasımmm:1hug:
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. doktorlar bizede direkt tüp bebek aşılama bile olmaz dedi şuan allahın iziyle 7+2 haftalık hamileyim.hemde doktorun bize olmaz demesinden 2 ay sonra..lütfen umudunuzu yitirmeyin.alternatif tıp bölümünde kullandığımız bazı kürleri yazdım.umarın işinize yarar.2,5 milyon olan sperm sayısı 4-5 gün sonra 4.6 milyona çıkmıştı bu kürle..hareketsizler azaldı hareketliler hızlandı yapıları düzeldi vs.Allahım herkeze nasip etsin inşallah
evet canım ancak bir ayda 5 kilo oldu doktor 72 kilo ol yeterli dedi bakalım benim hedefim 60 ama 72 olupta aşılama denerim tutmazsa kilo vermeye devam ederim hayırlısı olsun artıkcanzi 5 kilo mu verdin takvimden öyle anladım maşallah
aşılama için kaç kilo vermei hedefledin
sağol canım bugün telefon edip aldım randevuyu tam 11. güne verdi ilişki yasak dedi 3 gün önceden sabah akşam antibiyotik içilecek ve tok karnına gidicem ağrı kesicimide içmiş olmam gerekiyormuş sabah 9 dediler ama senin gibi uzarsa bende tekrardan ağrı kesici içierim artık :Saruboceq::Saruboceq:canzi tekrar hayırlısı olsun canım.. Şeniz
canzi hoşgeldin canım
iyiki geldin tek kalmıştım buralarda
saol canım iyiyim bebişimde ii nolsun canım sen nasılsın nasıl gidio canım:1hug:
hoşbulduk canım herkesler işlerinin başına yada gemelere gitti herhalde havalar ısındı artık kimsecikleride bulamayız topikte canım :uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?