Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle dönersin inşallah dualarımız seninle canım allahım isteyen herkesi anne olmayı nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Üzgünüm canım ama vajinal muayne yapıyo:çok üzgünüm:
çok iğrenç bi durum gerçekten ama mecburiyet

aaa gerçektenmi hiç bilmiyordum. cok sasırdım.
yaanasıl olacak o zaman ama benim 3. günüm cok yogun olur bi telefonda sorayım o zaman cok utanırımmmm yaaaa..

peki size bişey daha danısmak istiyorum. eşimim sonucunun birtanesinde morfoloji % 2 cıkmıstı öncekinde sayı hız falan müthiş güzeldi dr bu tek sonuca göre bişeyler verdi aama benim içimden bi his sanki ben yumurta takibi yaptırırsam olacak gibi geliyor.
sizce yanlısmı hareket ediyorum.eşim bu arada vitaminlerine devam ediyor keçiboynuzu pekmezi ve özü aldım onuda yiyor.ceviz fındık fıstık incirde yiyor

saol bende iyiyim canım nolsun bebişim iyi büyümeye çalışıo tyzesi....allhım bu güzel duyguyu sanada tattırsın inş arkadasımm..enyakın zamanda ii haberlerini alcaz inş içimden gecen buuu:asigim:

Amin canım inşallah
okadar büyük bi özlemle bekliyorumki onu
kelimeler anlatamaz hislerimi:çok üzgünüm:

Amin canım inşallah
okadar büyük bi özlemle bekliyorumki onu
kelimeler anlatamaz hislerimi:çok üzgünüm:

olacak inş allahımında izniyle sabret canım inan mükafatını verir rabbim ...inş o güzel haberi vericeksin bana hemde hiç ummadığın bianda bende ilk aşılama olmaz falan diodum hiç umudum yoktu hatta doktor bile aşılamaya umut vermemişti ama rabbim verdi bak tedavi falan oluyonuz mu canım sorun ne onuda bilmiorum ama bizde morfoloji%1 di hareket çok düşüktü ama aşılama ile oldu sende hamile kalcan inş umutsuzluğa kapılma emi arkadasımmmm:1hug:

yok canım olmuyorum şu an mola verdim
tüp bebğim olmadı şubatta biliyomusun bilmiyorum ama
çok yıprandım ondan sonra bizim ileri hareketlimiz %0
yavaş hareketlide az sayıda fazla sayılmaz oda az ne yazıkki,
inşallah Rabbim banada nasip eder canım
sağol güzel dileklerin için:1hug:

sevgiciim nasılsın bebeğin sağlıkla gelsin inş. yemeğine cok dıkkat et bol bol dinlen
biizmde morfolojı 2 bakalım bende bu ay yumurta takibi yaptırıyım diyorum benim kuzenimin eşini götürmüştük hiç eşinin testini falan istemeden 2. ayda bebek oldu
o dr a gidicem kuzenimin eşiyle yaslarıda büyüktü.belki tesadüf ama bi denemek istiyorum.

hayır bilmiodum inan bizimde düşüktü doktor aşılamaya bile ihtimal vermemişti rabbim verecek oldumu hiçbiri sorun deil.dinlen biraz sonra devam pes etmek yok allahım sanada tattırsın bu duyguyu arkadasımmm:1hug:

saol canım dinleniom allahım yardımcın olsun canım inş emeklerinin karsılığını verir rabbim tabi canım yumurta takibide önemli çok duydum yumurtlama takibi ile hamile kalanı inş sende hemen hamile kalırsında bebişleri peşpeşe doğururuz kıssssssssssss:1hug:

hayır bilmiodum inan bizimde düşüktü doktor aşılamaya bile ihtimal vermemişti rabbim verecek oldumu hiçbiri sorun deil.dinlen biraz sonra devam pes etmek yok allahım sanada tattırsın bu duyguyu arkadasımmm:1hug:

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. doktorlar bizede direkt tüp bebek aşılama bile olmaz dedi şuan allahın iziyle 7+2 haftalık hamileyim.hemde doktorun bize olmaz demesinden 2 ay sonra..lütfen umudunuzu yitirmeyin.alternatif tıp bölümünde kullandığımız bazı kürleri yazdım.umarın işinize yarar.2,5 milyon olan sperm sayısı 4-5 gün sonra 4.6 milyona çıkmıştı bu kürle..hareketsizler azaldı hareketliler hızlandı yapıları düzeldi vs.Allahım herkeze nasip etsin inşallah

Çok teşekkürler duyarlılığın için
umut oluyosunuz bizlere çok sağol
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin evladınıa.s.

Anaaaaaa yine yanlız bırakmışsınız benidelikafadulden
kimsecikler kalmamış ben size tırsarım ben:1shok:
yalnız bırakmayın beni demedimmi
aşkolsun size

canzi 5 kilo mu verdin takvimden öyle anladım maşallah
aşılama için kaç kilo vermei hedefledin
evet canım ancak bir ayda 5 kilo oldu doktor 72 kilo ol yeterli dedi bakalım benim hedefim 60 ama 72 olupta aşılama denerim tutmazsa kilo vermeye devam ederim hayırlısı olsun artık
canzi tekrar hayırlısı olsun canım.. Şeniz
sağol canım bugün telefon edip aldım randevuyu tam 11. güne verdi ilişki yasak dedi 3 gün önceden sabah akşam antibiyotik içilecek ve tok karnına gidicem ağrı kesicimide içmiş olmam gerekiyormuş sabah 9 dediler ama senin gibi uzarsa bende tekrardan ağrı kesici içierim artık :Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk canım herkesler işlerinin başına yada gemelere gitti herhalde havalar ısındı artık kimsecikleride bulamayız topikte canım :uhm::uhm:

öyle valla ne güzel geziyolar
ben iş başında olduğum için yerimden kımıldayamıyorum
ne yazıkki buralardayım hep
sen evdemisin yoksa çalışıyomusun canım

kızlar hepinize iyi günler ben bugün işe gidemedim bütün gün evde yattım yeni kalktım çok feci üşüttüm heralde kafamı kaldıramıyorum gripten bi bakıyım nevar ne yok dedim umarım moraller iyidir ama sanırım son günlerde burası iyice sessizleşmeye başladı işlerin yoğunluğundan kimse giremiyor sanırım canzi tdaviyemi başladın tam olarak anlayamadım hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…