Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz
nesrincim allah kavustursun gunlerin su gibi aksin gitsin insallah
sera96 tedavin hayirli olsun insallah yumoslarin guzel guzel buyumustur rabbim yardimcin olsun tedavinde guzel haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canım
inşallah yumuşlar büyümüşlerdir
Allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle dönersin inşallah dualarımız seninle canım allahım isteyen herkesi anne olmayı nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim arkadaşlar
evet haberler güzel
pcos lu olduğum için yumoşlar gayet iyi
cuma bir daha gideceğim bakalım ne kadar olmuşlar
haftayada toplanırlar sanıyorum bakalım
allah sonunu hayırlı getirir inşallah

sera canım şu an ne kullanıyorsun?iğnemi hapmı.:uhm:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:
delikafaduldendelikafadulden
hihoyyythihoyyyt

badem canım hadi çok çalış.işallah bebişlerin bu ay gelirler.benim annemde der hep kızım adetten sonra hemen hamile kalırsın .bende anne yok 14.gün diyorum.babam işte çalıyormuş.annemde köyde dedemlere yardım ediyormuş köy işleri filan işte.annem diyorki adetim bitti baban köye geldi.sabahta tekrardan gitti diyor hamile kalmış bana.:CüvCüvlmaz değil valla..

Canım biz eşimin sperm durumunu bildiğimiz için pek çalışmadık şimdiye dek desem yeri aslında..Sadece bu ay için preseedle yumurtlama günlerinde çalışmaya çalışacağız..kaydirigubbakcemile3 Değilse meleklerimin kardeşleri için tekrar Tüp bebek merkezinin yolunu tutacağız..

Bu arada ben daha önce ne taraftan yumurtladığımı bilmezdim,anlamazdım..Ama kürtajdan beri hangi ay nerden yumurtladığımı anlayabiliyorum..Mesela kürtaj sonrası sağ yumurtalığımda ağrı vardı ve dr ultrasonda sağ tarafta folikül gördü..Ertesi ay sol tarafımda ağrı oldu..Kürtaj sonrası 3. adetimi görüyorum ve bu kez yine sağ tarafımda bir şeyler hissediyorum...a.s

canım şimdiden hayırlı olsun....inşallah herşey yolunda gider...

çok geçmiş olsun canıma.s.
kendine iyi bak...

kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..
alllah yardımcıları olsun...
inşallah sperm bulunur....
unutmayalımda cuma günü hepberaber yine dua edelim...

maşallah canım...inşallah hiç bir sorun çıkmadan güzel güzel büyümeye devam ederler...

balkafa yine dellenmiş annesinin yanında olması kıza iyi geldi valla..alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray:
canım balın her zamanki halikaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kizlar buraya yazmadan cikmayim dedim bos bos yazmak yasak ama arada benimkide kaynar galiba
herkese iyi aksamlar

Hoşgeldin canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
gözükmüyodun sendemi gezenler kervanındansın:1hug:

evet canim biraz evde bunalim takildim iki gun sonra geri geldim

Ben çıkıyorum kıslar
herkese hayırlı akşamlar
benden bugünlük bu kadar

iyi aksamlar canim yarinda buralarda olursun ins

kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..

kiz bu tuliny den herseyden haberi var
ben carsamba diye biliyordum demekki gun atladilar allahim yardimcilari olur ins cuma gunu bir suru sperm bulunur

olsun canım siz yinede çalışın.allahın işi hiç belli olmaz.o istedimi olur.siz elinizden geleni yapında gerisi yüce yaratıcıya kalmış...pre-seed bende istiyordum sipariş verecektik ki zehirli guatr çıktı.bebek tedavisine elveda guatr tedavisine merhaba dedik o yüzden kaldı.nasip kısmet işte.olmazsa bi sebep çıkıyor işte.işallah rabbim yüzünüzü güldürür bu ay..:Saruboceq:

Amin inşallah canım.Bende de tiroid sorunu var.Tefor kullanıyorum yıllardır.
Yıllar önce tiroid ameliyatı oldum,tüm tiroid bezim alındı..

bugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....

sera canım şu an ne kullanıyorsun?iğnemi hapmı.:uhm:

hayatım iğne vuruluyorum göbişten
225 nite gonal-f
inşallah sonuç güzel olacak

maşallah canım...inşallah hiç bir sorun çıkmadan güzel güzel büyümeye devam ederler...

teşekkür ederim canım
inşallah büyümeye devam ederler
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn

tatlım hemen bırakma böyle kendini biliyosun çoğumuz bu sorunla uğraştık ve aştık, inşallah sizin tedavinizde sonuç vericek hayırlı haberler alıcaksın inşallah cnm :1hug:

dıptıs canım benimmm
aynı şeyi 2 hafta önce bende yaşadım
benim eşiminde test sonuçları süper di tabiiki bizdeki
tüp bebek merkezinde yapılan testte morfoloji sorunu çıkmış
aynı şoku bende yaşadımmm
senelerdir sorun bende bilinirken
doktorum 13 senede 13 kere doğururmuşsun deyince ne yapacağımı şaşırdım tatlım
anlayacağın 13 senedir boşuna normal yolla olur demişiz
zaman kaybetmişiz olsun her şerde bir hayır vardır
geç anladık ama inşallah 2.ci tüp bebek tedavimin sonucu güzel olacak
şimdi sorarsın başladınmı diye tedavimin bu gün 6.cı günü
allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnn

dıptısım kendini bırakmak olmaz..
o kadar uğraş verdin çabalarını stresle çöpe atma..
Allah yazdıktan vakti geldikten sonra her şekilde olur merak etme..
yeter ki zamanı gelmiş olsun..
inş güzel haberlerle dönersin..
göbeğin dolu olur..
moralini yüksek tutmaya çalış..
hep aynı şeyleri söylüyorum ama olan bu zamanı geldi mi herşey boş..
en kötü durumlarda bile olur.. Şeniz

Amin inşallah canım.Bende de tiroid sorunu var.Tefor kullanıyorum yıllardır.
Yıllar önce tiroid ameliyatı oldum,tüm tiroid bezim alındı..
çok geçmiş olsun canım.hipertroid benimkisi.propycil kullanıyorum bende..
canım üzülme herşeyde bi hayır vardır.allah büyük sonuçta yumurtayı dölleyen bi sperm değilmi.işallah herşey yolunda gider.moralini bozma şimdiki teknoloji çok iyi..

işalah canım amin.bendede pko var.aşılama yaptırdım ocak ayında klomen +4 gün iğne oldum ama aşırı uyarılma oldu yumurtalıklarda.benimki fazla tepkili çıktılar.işallah canım allah yardımcın olsun.sen tüp bebekmi yaptıracan?

canım tüp bebek yaptıracakmışsın eminim çok yumurtan olacak.banada doktorum aşırı uyarılma olduğu zaman tüp bebek için çok iyi olur demişti..işallah bebişin gelir rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…