Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hoşgeldin canım geçmiş olsun
evet bugün çok sessiz buralar
ben geleni gideni karşılıyom
bugün benim sıramkaydirigubbakcemile3

öyle valla ne güzel geziyolar
ben iş başında olduğum için yerimden kımıldayamıyorum
ne yazıkki buralardayım hep
sen evdemisin yoksa çalışıyomusun canım

bende çalışıyorum canım ancak hafta sonum tatil o zman gezip dinlenebiliyorum canım aman iş olsunda çalışalım ben valla evde kafayı yiyebilirim :1shok::1shok:

teşekkürler aymescim havalar ısındı ya herkes gezmelerde sıcaklarda evde durulmuyor bizim gibilerde işyerlerine takılıp kalıyorlar

AYMESıM sen olmasan napardık kaç gündür bilmem
bir ara SıDELYA nöbet tuttu uzun bir süre
Allah sizden razı olsun
YABANGÜLÜM o ayaklar senin mi şekerim

Bir satten fazla oldu evlilik takvimi yapmaya çalışıyorum
değiştiriyim dedim ama hem çok yavaş açılıyo sayfalar
hemde hiç güzel bişey bulamadım içime fenalık geldi valla
bukadar boş zamanım olmuyo genelde bugün boşken hallediyim dedim
ama yapamıycaö galiba

hadi hayirlisi canim ins asilamda yuzun gulecek allahin izni ile dualarim seninle

Nöbeti ben devraldım canım
sonra bende devredicem ama
sırayla bu işler dimi amakaydirigubbakcemile3

nasilsin canim iyi nobetlerşakkıdı

canım RABİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim adetimin 4. günü ve ovulasyon testi böyle çıktı arkadaşlar..Az evvel yaptım..cep teli ile çektim,ışıktan pek belli olmuyor..Biraz daha bekleyince şu an ikinci çizgi daha da koyulaştı..Adetin 1. gününden beri her gün yapıyorum testi gittikçe koyulaşıyor..İlla 2 adet arası yumurtlama olucak diye bir şey olduğuna inanmıyorum artık..Çünkü kürtajdan sonra adetin 5. günü ultrasona gittiğimizde sağ yumurtalığımda 20 mm lik folikül oluştuğunu söylemişti dr..Ama kanamam da zaten yok gibi bişeydi,azalmıştı..yani bir iki damla falan gelmişti..

Daha da koyulaşır sanırım ilerki günlerde değil mi? Sizler yapıyormusunuz yumurtlama testi ?

benim alttan bakılmamıştı canım..
doktor vajinal usg yazmış ama ultrasonu çeken adetliyken karından olur dedi öyle yaptı.. duruma göre değişiyor yani..

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine..

çok sessiz topik....:sm_confused:

ben kullanmıyorum badem ovulasyon testi..

kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..

Son düzenleme:
kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..

Caneylomcuğum, inşallah eşinin tesesi başarı ile sonuçlanır.Amin inşallah:Saruboceq:

AYMESıM sen olmasan napardık kaç gündür bilmem
bir ara SıDELYA nöbet tuttu uzun bir süre
Allah sizden razı olsun
YABANGÜLÜM o ayaklar senin mi şekerim

he bacım benimki mezar gibi dimi:roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 carla verde çekilişnde terlik kazandım terliklerimin resmini avatar yaptım teşekür için..

iyi akşamlar kızlar....................caneylom inşallah eşinin tese ameliyatı başarılı geçer bol bol sperm bulunur sende hamişler kervanına katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…