kızlar hepinize iyi günler ben bugün işe gidemedim bütün gün evde yattım yeni kalktım çok feci üşüttüm heralde kafamı kaldıramıyorum gripten bi bakıyım nevar ne yok dedim umarım moraller iyidir ama sanırım son günlerde burası iyice sessizleşmeye başladı işlerin yoğunluğundan kimse giremiyor sanırım canzi tdaviyemi başladın tam olarak anlayamadım hakkında hayırlısı olsun
öyle valla ne güzel geziyolar
ben iş başında olduğum için yerimden kımıldayamıyorum
ne yazıkki buralardayım hep
sen evdemisin yoksa çalışıyomusun canım
teşekkürler aymescim havalar ısındı ya herkes gezmelerde sıcaklarda evde durulmuyor bizim gibilerde işyerlerine takılıp kalıyorlar
AYMESİM sen olmasan napardık kaç gündür bilmem
bir ara SİDELYA nöbet tuttu uzun bir süre
Allah sizden razı olsun
YABANGÜLÜM o ayaklar senin mi şekerim
merhaba kizlar nasilsinizzzz
ben bu gun adet oldum bir kac gun gecikmeylede olsa
Allah'in izniyle yarin ignelere basliyorum
nevom adet tarihi olarak 13 hazirani yazabilirsin canim
buyuk ihtimal daha erken gelicek ama bellide olmaz
insallah bebisim engeller gelmesini:Saruboceq:
kizlar dualariniza ihtiyacim var
insallah hepimizin yuzunu guldurur Rabbim bu yolda
Nöbeti ben devraldım canım
sonra bende devredicem ama
sırayla bu işler dimi amakaydirigubbakcemile3
hadi hayirlisi canim ins asilamda yuzun gulecek allahin izni ile dualarim seninle
nasilsin canim iyi nobetlerşakkıdı
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. doktorlar bizede direkt tüp bebek aşılama bile olmaz dedi şuan allahın iziyle 7+2 haftalık hamileyim.hemde doktorun bize olmaz demesinden 2 ay sonra..lütfen umudunuzu yitirmeyin.alternatif tıp bölümünde kullandığımız bazı kürleri yazdım.umarın işinize yarar.2,5 milyon olan sperm sayısı 4-5 gün sonra 4.6 milyona çıkmıştı bu kürle..hareketsizler azaldı hareketliler hızlandı yapıları düzeldi vs.Allahım herkeze nasip etsin inşallah
adetin 3. günü gitmen lazım canım.. inş mesajı görürsün de geç kalmazsın..
tulınycım gördüm mesajını cok sagol o zaman yarın gitmem lazım peki ultrasonla bakıyor dimi sadece yani daha bitmeden alt muayene yapmaz sanırım dimi?
hiç hos olmaz da onun için sordum :jeyyar:
kızlar hepinize iyi günler ben bugün işe gidemedim bütün gün evde yattım yeni kalktım çok feci üşüttüm heralde kafamı kaldıramıyorum gripten bi bakıyım nevar ne yok dedim umarım moraller iyidir ama sanırım son günlerde burası iyice sessizleşmeye başladı işlerin yoğunluğundan kimse giremiyor sanırım canzi tdaviyemi başladın tam olarak anlayamadım hakkında hayırlısı olsun
çok sessiz topik....:sm_confused:
kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..
AYMESıM sen olmasan napardık kaç gündür bilmem
bir ara SıDELYA nöbet tuttu uzun bir süre
Allah sizden razı olsun
YABANGÜLÜM o ayaklar senin mi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?