süngercim hadigözün aydın canım benim bak sıkıtnıdan da kurtuldun rabbim inşallah sağlıcakla kucağına aldırır bebişini böyle sıkıntılar yaşatmasın allahım
Hayırlı cumalar kızlarr
süngercim sevindim düzelme olmasına cnm Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin
tedavide olan arkdaşlarımm güzel sonuçlar alın inşallahhh
yeni hamişlerde kendinize dikkat edin tammamıı sengözlerimebaksanab
Bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun
bin sukur canim ins bebisisn saglikli bir sekilde gelicek annesine
tsk ederim canim allahin izni ile bu sefer yakaliycam o bebisidelikafadulden
süngercim canım çok sevindim bebeğin sağlıklı olduğuna mevlam inşallah sapasağlam şekilde kucağına almayıda nasip eder ravzanı
dıptıs canım benimmm
aynı şeyi 2 hafta önce bende yaşadım
benim eşiminde test sonuçları süper di tabiiki bizdeki
tüp bebek merkezinde yapılan testte morfoloji sorunu çıkmış
aynı şoku bende yaşadımmm
senelerdir sorun bende bilinirken
doktorum 13 senede 13 kere doğururmuşsun deyince ne yapacağımı şaşırdım tatlım
anlayacağın 13 senedir boşuna normal yolla olur demişiz
zaman kaybetmişiz olsun her şerde bir hayır vardır
geç anladık ama inşallah 2.ci tüp bebek tedavimin sonucu güzel olacak
şimdi sorarsın başladınmı diye tedavimin bu gün 6.cı günü
allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnn
tatlım hemen bırakma böyle kendini biliyosun çoğumuz bu sorunla uğraştık ve aştık, inşallah sizin tedavinizde sonuç vericek hayırlı haberler alıcaksın inşallah cnm :1hug:
dıptısım kendini bırakmak olmaz..
o kadar uğraş verdin çabalarını stresle çöpe atma..
Allah yazdıktan vakti geldikten sonra her şekilde olur merak etme..
yeter ki zamanı gelmiş olsun..
inş güzel haberlerle dönersin..
göbeğin dolu olur..
moralini yüksek tutmaya çalış..
hep aynı şeyleri söylüyorum ama olan bu zamanı geldi mi herşey boş..
en kötü durumlarda bile olur.. Şeniz
canım üzülme herşeyde bi hayır vardır.allah büyük sonuçta yumurtayı dölleyen bi sperm değilmi.işallah herşey yolunda gider.moralini bozma şimdiki teknoloji çok iyi..
biraz beklemek bencede daha iyi canım...
çok acele etmeyin...
hem birde bakmışız kendiliğinden gelivermiş...
inşallah.....
evet öyle canım aceleye getirmek istemiyoruz bizde..innşş ne bileyim kısmette varsa oda olur :CüvCüv::Saruboceq:
iyi olur canım.. inş düzelme de görülür..
tedavi sonunda bebek gelir inş.. Şeniz
inşş canımm benimm Şeniz
Benim adetimin 4. günü ve ovulasyon testi böyle çıktı arkadaşlar..Az evvel yaptım..cep teli ile çektim,ışıktan pek belli olmuyor..Biraz daha bekleyince şu an ikinci çizgi daha da koyulaştı..Adetin 1. gününden beri her gün yapıyorum testi gittikçe koyulaşıyor..İlla 2 adet arası yumurtlama olucak diye bir şey olduğuna inanmıyorum artık..Çünkü kürtajdan sonra adetin 5. günü ultrasona gittiğimizde sağ yumurtalığımda 20 mm lik folikül oluştuğunu söylemişti dr..Ama kanamam da zaten yok gibi bişeydi,azalmıştı..yani bir iki damla falan gelmişti..
Daha da koyulaşır sanırım ilerki günlerde değil mi? Sizler yapıyormusunuz yumurtlama testi ?
badem canım bu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum ..yanılmıyorsam netten uygun bir fiyata almıştın sen..özelden bana yazabilirmisin canım nerden temin ettiğini
bugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....
canım benim hiçç moralini bozupta üzülme..tıp o kadar ilerlediki bize her imkanı sunuyor artık..rabbim inşş emekleni boşa çıkarmazz bebişini belkide bebişleri alırsın kucağına :CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
bugün çok şaşkınım ve bir o kadarda üzgünüm şok üstüne şok yaşadım toparlanamıyorum öncelikle iyi haber bugün çatlatma iğnem vurulacak cuma günüde opu yapılacak ve pazartesi bebeklerime kavuşacağım Gelelim kötü habere.... eşim daha önce milattan önce bilmem kaç yıllarından kalma 2 spermiogram yapılmıştı sonuçları gayet iyi gözüküyordu aldırmadık tek problem bende diye düşünüyorduk nasılsa onunda çağresi vardı bugün eşime ileri teknik bir test yapıldı sonucu alıp baktığımda yıkıldım resmen nasıl derdim ona bu sonucu... morfolojisi %1 senağlama hareket %19 senağlama diyemedim rengim attı oda anladı ama soramadı osman hocanın bunu ona anlatması daha uygun olur dedim Saolsun öyle güzel anlattıki buna bile sevindik macs denilen bir teknikle spermler seçilecek üzgünüm hemde çok....
selam kızlar misafirlerim gelmeden bir girip selam verip çıkayım dedim tabi merakta var açıkçası ......sidelya canım dün için kusura bakma benim kocişin meraklılığı her zamanki gibi he bu arada kaynının çocuğuna ne oldu :uhm:
slm kızlar nasılsınız bkalım görüşmeyeli aymes cim nasılsınnn
kızlar hepinize iyi günler ben bugün işe gidemedim bütün gün evde yattım yeni kalktım çok feci üşüttüm heralde kafamı kaldıramıyorum gripten bi bakıyım nevar ne yok dedim umarım moraller iyidir ama sanırım son günlerde burası iyice sessizleşmeye başladı işlerin yoğunluğundan kimse giremiyor sanırım canzi tdaviyemi başladın tam olarak anlayamadım hakkında hayırlısı olsun
kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. doktorlar bizede direkt tüp bebek aşılama bile olmaz dedi şuan allahın iziyle 7+2 haftalık hamileyim.hemde doktorun bize olmaz demesinden 2 ay sonra..lütfen umudunuzu yitirmeyin.alternatif tıp bölümünde kullandığımız bazı kürleri yazdım.umarın işinize yarar.2,5 milyon olan sperm sayısı 4-5 gün sonra 4.6 milyona çıkmıştı bu kürle..hareketsizler azaldı hareketliler hızlandı yapıları düzeldi vs.Allahım herkeze nasip etsin inşallah
he bacım benimki mezar gibi dimi:roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 carla verde çekilişnde terlik kazandım terliklerimin resmini avatar yaptım teşekür için..
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyoruma.s.
Günaydın şeker:asigim:a.s.
Hayırlı olsun canım.
Darısı bize olur inşallah.
Sen nasıl kürler kullandın?
Kullandığımız kürleri yazdım demişsin ama nereye yazdın ben göremedim.:uhm:
canım kadınlar kulubü alternatif tıp bölümünde yazıyor ben buldum şey yazıyordu.1çay kaşıgı polen tozunu 1 çay kaşıgı bala karıştırıp sabahları aç karnına yencek yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?