Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
süngercim hadigözün aydın canım benim bak sıkıtnıdan da kurtuldun rabbim inşallah sağlıcakla kucağına aldırır bebişini böyle sıkıntılar yaşatmasın allahım

bin sukur canim ins bebisisn saglikli bir sekilde gelicek annesine
tsk ederim canim allahin izni ile bu sefer yakaliycam o bebisidelikafadulden

süngercim canım çok sevindim bebeğin sağlıklı olduğuna mevlam inşallah sapasağlam şekilde kucağına almayıda nasip eder ravzanı

allah razı olsun kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucagımada alımak nasip olur

aynı benim gibi olmuş delikafadulden Allahdan başında farkedildi macs diye birşey olduğunu öğrendik Allah yardımcımız olsun

tatlım hemen bırakma böyle kendini biliyosun çoğumuz bu sorunla uğraştık ve aştık, inşallah sizin tedavinizde sonuç vericek hayırlı haberler alıcaksın inşallah cnm :1hug:

son dk son anda yıkım oldu başından bilsek belki bu kadar üzülmezdim senağlama

ah be tülinim inşallah öyle olur yoksa bu kötü süpriz hayatımızı altüst edeceksenağlama

canim uzulme diyicem ama fayda etmiycek
yabangulunun soyledigi gibi bir tane lazim sana veya birkac tane
insallah Allah yuzunuzu guldursun canim

kızlar öncelikle hepinize günaydınnnnn...........mutlu ve güzel bir gün geçiririz inş.......dün okuyupta işten dolayısıyla cevap yazamadığım canlar şimdi yazıyorummm...

şekercim önemli değil asıl sen kusura bakma benim aklıma gelmedi birde gündüz olunca................kaynımın çocuguda biraz daha iyi öncekilere göre ama hala yogun bakımda canım ........

slm kızlar nasılsınız bkalım görüşmeyeli aymes cim nasılsınnn

sevgicim tatlış hoş geldin bizler iyiyiz.............sen ve bebiş nasıl inş o da iyidir,

canım çok geçmiş olsun evet doğru yazmışsın tatlış işlerden kendimize vakit ayıramaz olduk.......

kızlar caneylom arkadaşımızın eşinin cuma günü tesesi varmış..
benden söylememi istedi..
dualarımızı bekliyor..
hayırlısıyla sperm bulunur da gebeliği elde ederler inş..

canım haber verdiğin için tşk inş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

canım kızlarında dediği gibi o kadar ugraş verdiniz şimdi bununla moralinizi bozmayın zaten size lazım olan bir tanesi değil mi.inş herşey güzel olacak....

topiğin gülleri bu arada sloganımızı uzun zamandan beri yazmıyorum haydin hep beraber her şey çocuk için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt her şey çocuk için

Hayırlı olsun canım.
Darısı bize olur inşallah.
Sen nasıl kürler kullandın?
Kullandığımız kürleri yazdım demişsin ama nereye yazdın ben göremedim.:uhm:

Hayırlı olsun canım.
Darısı bize olur inşallah.
Sen nasıl kürler kullandın?
Kullandığımız kürleri yazdım demişsin ama nereye yazdın ben göremedim.:uhm:

canım kadınlar kulubü alternatif tıp bölümünde yazıyor ben buldum şey yazıyordu.1çay kaşıgı polen tozunu 1 çay kaşıgı bala karıştırıp sabahları aç karnına yencek yazıyordu

birde elma yağını aynı zamanda ada yağı olarakta bilinirmiş onu bi rpamuga sürüp daha sonrada sıvı yaga batırıp kilodunuza koymak gerekiyormuş iltihap sökmesi için bu ayroca adet zamanındaki agrıyıda kesiyormuş işte bu kadar

günaydın günaydın herkese RABıM güzel haberler almayı nasip etsin innşş

canım kadınlar kulubü alternatif tıp bölümünde yazıyor ben buldum şey yazıyordu.1çay kaşıgı polen tozunu 1 çay kaşıgı bala karıştırıp sabahları aç karnına yencek yazıyordu

Biz arkadaşla özeldende yazıştık
keçi boynuzu kürünüde uygulamış bunun yanında
çok iyi geldiğini söylüyor ikisininde
aktara gidip hamile kalmak için derseniz
size bi karışım vericek onu al kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…