Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm kızlar morfoloji dediğiniz ne benim elimdede eşimin spermiyogramı varda öyle bişey okuyamadım
senağlama

teşekkür ederim canm
inşallah normal yolla olur bebişin
daha yeni evli ssayılırsın canım yaaa
guatr tedinden sonra inşallah canım
rabbim dileğini verir

tatlım anladığım kadarıyla spermin yumurtayı dölleyebilme başarısı
yani % deler düşükse yumurtayı dölleyemiyor demekmişşşş

teşekkür ederim diğer konulara bakındım eşimin spermiyogramını girdim bakalım kimler ne diyecekler biz henüz ne yapacağımızıda bilmiyoruz aşılamamı tüp bebekmi herşeyin başındayız :1shok:

bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtadasenağlama aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...

canım çok şükür RABİM DEVAMINA ERDİRSİN İNŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: SAĞLIKLI SAĞLIKLI BEBİŞLER OLSUN ÖNCE GÖBÜŞÜN SONRA KUCAĞIN DOLSUN İNNŞŞŞŞ:teytey::teytey::teytey:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM HAYIRLISI OLSUN İNŞŞŞ RABİM BİR DAHA BÖLE ÜZÜNTÜLER YAŞATMASIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HAYIRLI OLSUN YMOŞLARIN KALİTELİ EMBİYOLAR OLSUN İNŞ SONRADA BEBİŞ OLSUNLAR ÖNCE GÖBÜŞÜNÜ SONRA KUCAĞINI DOLSDURSUNLAR İNNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM ÇOK İYİ SAKIN KAFANI BÖLE ŞEYLERE TAKMA KENDİNİ STRESE SOKMA SANA LAZIM OLAN 1 TANE KALİTELİ EMBİRYO SAĞLIKLI BİR BEBİŞ ALLAHIN İZNİİLE ODA GELECEK İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallah olsun 6 azmı
benimde ilk denememde 6 taneydi döllenen
15 yumurta içinden
şimdide 15 in üzerindeymiş bakalım
hakkımızda hayırlısı
çok olmasın zaten az öz sağlıklı sıkı sıkı tutunabilecek olsunlar yeter
inşallah güzel sonuçlar alırsın

merak etme hemen gelir cevaplar
inşallah canım kararın hayırlı olur
hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim ilgin için sera96 inşallah gelir ilk duyduğumuzda deliye dönmüştük ama alıştık galiba

sabina arkadaşım allah sabır versin ama sağlıksız bir bebek olmasındansa bu şekilde olması daha hayırlıdır.rabbim çok fazla bekletmeden sağlıklı hayırlısı ile kucağına alaağın bir avlat nasip etsin..

lansor17 16 mayısta(yani bugün) dondurulmuşlarla yine negatif sonuç aldım.yarından itibaren eşime keçiboynuzu kendimede önce soğan sonrada incir kürü başlıyorum.inşallah bu yola çıkan hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmazzzz :Saruboceq::Saruboceq:

allah bebeiğine kavuşmayıda nasip etsin inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımızza alacağımız bebekler nasip eder.hepimize .:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…