Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sabinacığım çok geçmiş olsun ama anlamadığım neden hemen kürtaja aldılar? yok kese bozukmuş yok kanama varmış.neden progesteron iğne yapmadılar? offf yaa..

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli::1hug:

Sabinacığım çok geçmiş olsun ama anlamadığım neden hemen kürtaja aldılar? yok kese bozukmuş yok kanama varmış.neden progesteron iğne yapmadılar? offf yaa..

çok sağol canım..gece kanamam başladı sabah saat 7,30 gibi tekrar ultrasyon yapıldı ve çoğunu düşürmüştüm zaten içimde çok az parça kaldığı için kürtaj yapmak zorunda kaldı.artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..inşallah rabbim en yakın zamanda tekrar yüzümüzü güldürür..

sabinacim cok gecmis olsun,cok üzüldüm:çok üzgünüm:
jeyand bitanem,insallah en yakin zaman düzelir hersey ve hayirlarla bebisin gelir canim,üzülme bitanem:1hug:
seracimm keske tüylenme olsa sadece,sadece su hormonlar düzelsede raziyim benklava:

off amin canım yaa..dr ne dedi? bari test yaptırın pıhtılaşma testleri,kromozom testleri falan..Allah sabır versin canım..:a015:

çok sağ olun arkadaşlar... hepinize ayrı ayrı dönemiyorum... kusura bakmayın olur mu...inşallah rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze nasip eder.ben bu duyguyu sadece 3-4 gün yaşayabildim..dilerim en yakın zamanda tekrar yaşarım.

off amin canım yaa..dr ne dedi? bari test yaptırın pıhtılaşma testleri,kromozom testleri falan..Allah sabır versin canım..:a015:

bademciğim canım dr nin demesine göre eşimde morfoloji bozukluğu olduğundan tam tutunamıyabilirmiş.artık hakkımızda hayırlısı canım ya inan ilk duyduğumda yıkıldım dr nin boynuna bir sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladım...yazık oda çok duygulandı sabaha kadar beni hiç yalnız bırakmadı..sürekli yanıma gelip beni sakinleştirmeye çalıştı....ama şimdi biraz daha iyiyim...her işte bir hayır vardır diyorum.inşallah en yakın zamanda rabbim hayırlısıyla isteyen herkeze bana da tekrarını yaşatsın diyorum.

bende geldim bende hihoyyyt bugün eselimle yumoşları toplattık önce o arkasından ben gittim bize kötü süpriz olan eşimin morfolojisi ve hareketliliği yüzünden malesef macs olayına girmek zorunda kaldık senağlama hiç ummuyorduk %1 morfoloji çıkacağını bunca yıl boşa kürek çekmişiz neyse şimdi biraz ağrım var ama iyiyim lepi 18 tane yumurta toplandı yarın haberleri gelir bakalım bebiklerinkaydirigubbakcemile

Amin..İnsaniyetli bir dr muş..

Beni kürtaj eden dr hemşire ile yolladı ilaçlarımı...........:çok üzgünüm:

Hiç bir şikayette bulunmadım,hiç bir şey demedim ama şu an o doktoru çıkartmışlar o hastaneden duyduğuma göre....

tupmu yaptırıyosun canım hadibakalım guel hebrlerını beklıyoruz

fisfisfis
doktor nasıl muayene ettı alttanmı muayene ettı kanaman yokken naısl bırden kanamn başladı gecçmişolsun canımsağlıklayenıdne hamile kalırsın inş

Tedavin hayırlı olsun jeyannd.
İnşallah gelir meleğin.

Canım yaaa
çok üzüldüm
Allahım inşallah sana tekrar meleğini gönderir ve sağlıkla kucağına alırsın

canım dr benim zaten kendi dr idi.çok ilgilendi bebinle hakkını asla yiyemem.ben hastanedeyken kadının birine kürtaj yapıldı lokal anestezi ile ama bana dr acı çekmemem için genel anestezi verdi...gerçi 1,5_2 yıldır sürekli ona gidiyorum birde muayhanesinde sekreterinin gelmediği zamanlar yerine ben bakıyorum okadar da olsun artık değil midelikafadulden

Dıptıs canım inşallah meleğin gelir fazla üzmez annesini.

herkese günaydın,iyi hafta sonları diliyorum :1hug:

jeyannd tedavin hayırlı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın,moral çok önemli tedavide ve o yüzden sakın bozma moralini a.s.

sabina geçmş olsun,bundan sonrası için Rabbim sana hayırlı sağlıklı gebelikler ve çocuklar versin inşallah :Saruboceq: her şeyde bir hayır vardır....

canım hadi bakalım hayırlısı olsun,kaliteli yumoşların olur inşallah ve sonra sana tutunup bebiş olurlar :Saruboceq:

ben yarın ve birkaç gün giremem sanırım malum yarın sabah eşim geliyor,sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecan ve strese girdim,kendinize iyi bakın,bu güzel havaları değerlendirin,öptüm hepinizi Şeniz

günaydın kızlar hayırdır topic bomboş bugün kimsecikler yok ortalıkta havalar sıcak yaa herkes gezmelerde değilmi aymes olurdu ama oda yok bugün kimse kalkmadı daha yaaaa iyi hafta sonları herkese
dıptıs tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin jeyannd canım inşallah seninde mucizzen yakında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…