canım dr benim zaten kendi dr idi.çok ilgilendi bebinle hakkını asla yiyemem.ben hastanedeyken kadının birine kürtaj yapıldı lokal anestezi ile ama bana dr acı çekmemem için genel anestezi verdi...gerçi 1,5_2 yıldır sürekli ona gidiyorum birde muayhanesinde sekreterinin gelmediği zamanlar yerine ben bakıyorum okadar da olsun artık değil midelikafadulden
canım bütün kürleri öğrendim az önce.yaz boyu hepsini uygulayacağız.sonra eylül ayında nasip olursa tekrardan düşeceğiz bakalım tüp bebek yollarına....
lansor17 16 mayısta(yani bugün) dondurulmuşlarla yine negatif sonuç aldım.yarından itibaren eşime keçiboynuzu kendimede önce soğan sonrada incir kürü başlıyorum.inşallah bu yola çıkan hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmazzzz :Saruboceq::Saruboceq:
hemen onuda araştırayım bakayım önerin için çok sağol canıma.s.
:jeyyar:Benimde ablam bugun kafama girdi.Arkadaşıı diğer aylar kalamadı hamişş bu ay ilk kez ovulasyon testi denemişş hamilemiymiş.Tutturdu banada al diyee..Ulan dedim benim yumoş zamanımı dr söylüyor bana gününü veriyor dedim:jeyyar:Olsun al sen dedii:)Hazır bursadayımm alam dedimm.kızlar fiyatıı nasıll?Pekii nasıl kutu ilemi satılıyor?içinde kaç tane oluyor?Ben 1 ay denemek istiyorum 1 seferlikk alkisalkisalkisBilgisi olan paylşaşabilirmiii...şutarafagitti
siz de preseedi deneyina.s.
badem canım ya bu preesed sadece harekt sornu olanlarmı kullanıyor acaba bende kullasammı tabi 2 ay sonra.
teşekkür ederim canm
inşallah normal yolla olur bebişin
daha yeni evli ssayılırsın canım yaaa
guatr tedinden sonra inşallah canım
rabbim dileğini verir
selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ve güzel haberler vardır pek giremiyorum kayınvalidemde kaldğğım için
beni sorarsanız bu aralar hem buruk hem güzel günler geçiriyorum yani karışık çünkü geçen yıl bu zaman hayatımın en zor günlerini geçiriyorum miniklerimn birini mayıs 2 birinide mayıs 13 de kaybetmiştim.. Şimdi ise minik oğluşumun telaşına düştüm inşallah bu yavrum sağlıkla gelir lütfen dualarınızı esirgemeyin buna çok ihtiyacım var...
Şimdilik herşey yolunda yormuyorum kendimi çok fazla ayakta kalmıyorum kısa yürüyüş yapıyorum bahçede oturuyorum günlerim şuanda böyle
Allah'ım 30 lu haftaları görmeyi nasip etsin inşallahh bebeğim ,inşallah en az 34 'e kadar dayanır......
ve inşallah sizde çok istediğiniz meleklerinize en kısaaa zamanda Rabbimin izniyl kavuşursunuz............a.s.
Merhaba Arkadaşlar,
Topikten uzun süre ayrı kaldım çünkü bebek bütün günümü alıyor. Çalışırken bu kadar yorulmuyordum. Bizim oğlan 32 günlük oldu zaman ne cabuk geciyor gecen yıl bu zamanlar doğal yollardan bebek sahibi olamayacağımız için ağlıyorduk. Şimdi bebeğimizi seviyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinizi optum sevgiler selamlarr..
amin canim insallah hayirdir dua et canim bize hamislerin duasi kabul olurmus rabbim sanada bebisin kucagina almayi nasip etsin saglikla
evet canım bu pazar sabahı geliyor eşim,başbaşa kahvaltı yapacağız ve bundan sonra sizlere güzel haberler veririm inşallah
Preseed kullanışımın ikinci günü..Yine test yaptım baktım çizgi daha bir koyu..Hemen işten çağırdım kocayı İlk defa bu ay çalışıcaz desem yeri..diğer zamanlarda hiç çalışmadık..benim ameliyatım,eşimin ameliyatı,başka sorunlar yüzünden ayda bir bazan 2 ayda bir birlikte olduğumuz oluyordu Eğer bu ay preseedle hamilelik elde edebilirsek ki eşimin sperm durumundan dolayı çok zor ama Allah büyük,mucizeleri hiç bitmez.Öyle bir mucize olursa preseedten bahsetmeden geçmeyeceğim bu topikteki mesajlarımda... İnşallah işe yarar bende de..Ve diğer kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşlarda da..Çünkü özellikle erkeklerde sperm problemi olan ilişkilerde güzel sonuç veriyormuş...
Hayırlısı inşallah:Saruboceq:
bugün yorucu bir gündü benim için..resmen tüp bebek rapor işlemlerini başladım.müracatımı verdim..bir iki eksik evrakımız var onları tamamlayacağım en kısa zamanda ..
geçen hafta eşim sperm testi vermişti.bugün aldım sonuçları eski testinden daha kötü çıktı sonuç senağlama
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
selam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtadasenağlama aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...
lansor17 16 mayısta(yani bugün) dondurulmuşlarla yine negatif sonuç aldım.yarından itibaren eşime keçiboynuzu kendimede önce soğan sonrada incir kürü başlıyorum.inşallah bu yola çıkan hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmazzzz :Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ve güzel haberler vardır pek giremiyorum kayınvalidemde kaldğğım için
beni sorarsanız bu aralar hem buruk hem güzel günler geçiriyorum yani karışık çünkü geçen yıl bu zaman hayatımın en zor günlerini geçiriyorum miniklerimn birini mayıs 2 birinide mayıs 13 de kaybetmiştim.. Şimdi ise minik oğluşumun telaşına düştüm inşallah bu yavrum sağlıkla gelir lütfen dualarınızı esirgemeyin buna çok ihtiyacım var...
Şimdilik herşey yolunda yormuyorum kendimi çok fazla ayakta kalmıyorum kısa yürüyüş yapıyorum bahçede oturuyorum günlerim şuanda böyle
Allah'ım 30 lu haftaları görmeyi nasip etsin inşallahh bebeğim ,inşallah en az 34 'e kadar dayanır......
ve inşallah sizde çok istediğiniz meleklerinize en kısaaa zamanda Rabbimin izniyl kavuşursunuz............a.s.
Merhaba Arkadaşlar,
Topikten uzun süre ayrı kaldım çünkü bebek bütün günümü alıyor. Çalışırken bu kadar yorulmuyordum. Bizim oğlan 32 günlük oldu zaman ne cabuk geciyor gecen yıl bu zamanlar doğal yollardan bebek sahibi olamayacağımız için ağlıyorduk. Şimdi bebeğimizi seviyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinizi optum sevgiler selamlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?