Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:dance:güzel haberlerini alıcaz inş tatlım moralini yüksek tut çok güzel şeyler olucak:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız

merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?

canım tam olarak bilmiyorum ne kadar kaldığını ama
sen bugünlerde hergün çalış
gün aşırı değil her gün çalış 3-4 gün boyunca bence
sonra gün aşırıya geçersiniz.

günaydın kızlar dıptısım şekercim çok sevindim inş senden ben çok umutluyum rabbim emeklerimnizi boşa çıkarmaz inşallah
pinkim tatlış sen nasılsın

canim benim inanki cok uzuldum daha yeni sevinmis halayini cekmistik ne diyelim hayirlisi buymus en kisa zamanda saglikli gebelikler elde edersin ins

hadi bakalim cogu gitti azi kaldi ins cok guzel haberler alirsin bugun hepside dollensin guzel guzel sonrada sana tutunsunlar

canım ya çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır napalım çok sevinmiştik hayırlısı buymuş canım rabbim inş en kısa zamanda tekrar aynı duyguları yaşatır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz

ayyyyyyyyy canım harika bir haber buuuuuuuu hihoyyyt
gözünüz aydın ne kadar şükretsen az ya kaydirigubbakcemile2
oh ohhhhhhhhh

çok şükürrrrrrrrrrrrrrr baya sevindim kız senden haber bekliyodum inşallah döllenir yumoşların hayırlısıylada hamiş kalırsın canım hihoyyythihoyyythihoyyyt

sabinacım çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin
ama bir kere kaldın ya hamile yine kalırsın ben inanıyorum

sabina canım çok çok gemiş olsun rabbm tekrar en yakın zamanda sana bebişini göndersin sağlıklı sihhatlı olarak hakkınızda bu hayırlıymış demek üzülme desem boş biliyorum mevlam bir daha yaşatmasın.....dıptısdıpıs inşallah bebişlerin sana tutunur annesini üzmezler

canım inan çok sevindim.:sm_cool::dance::teytey:
İnşallah hamile haberini de alır böyle halaylar çekeriz çok yakında:teytey:

yok canım ya kıllanma felan allaha şükürler olsunkaydirigubbakcemile2
kilolarda gitti sayılır
bu gün tüp tedavimin 11 günündeyimm:ecrin_bebek:
dün doktorum maşallah 15 üzerinde yumurta var bakalım alınınca kaç çıkacak dedi alkisalkisalkis
pcosluların tüp bebek tedavisinde başarı şansı çok yüksek:CüvCüv:
düşük doz ilaç almama ragmen bu kadar yaniiiyerimseniben
birde eşimin morfoloji sorunu olmasa fisfisfis

hadi hayırlı olsun
inşallah güzel sonuçlar alacaksınız
az olsun ama öz olsun sağlıklı olsun embriyoların
ve sıkı sıkı tutunsunlar sana

hadi gözün aydınnnnnnnnalkisalkisalkis

ben çıkıyorum kızlar umarım dahada güzel haberler alırız burdan.....dayım aradı oğlu askerdeydi geldi yarın kurban kesip aile içinde yemek veriyormuş eşimle konuştum gidelim dedi abimler öğleden sonra gidiyolar bende onlarla gideceğim eşimde işten çıkınca gece gelir anca....dayımların olduğu yer çok güzel tatil yeri havalarda çok sıcak zaten bir deniz sefası yaparım ....bütün sülalem orda kalacak yerde çok 2 gün eğleneyim bari akrabalarla buluşmak baya güzel oluyor çocukla ilgili birşeyde sormazlar onlarda usandı 8 yıldan beri bir tüpbebek denememizinde başarısız olduğunu biliyolar kafam rahat olacak yani canımı sıkamazlar vız gelir tırız gider anlayacağınız hepinizi öpmüşemŞeniz

tatlım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamıyormusun?
akıntında kayganlık varsa ve farklı geliyorsa yumoş çatlamış demektir
beyaz yumurta akı gibi de olabiliyor anlamalısın aslında
yumurtanın çatlaması demek döllenmeye hazır demek yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalır bu süre zarfında ilişki olmalıdır sperm in canlıklık süresi 72 saatir
yani öncesi ve sonrası mutlaka beraber olmalısınız
yumurta illada tüpde döllenecek diye bir şey yok rahimdede döllenebilir

canim benim cok sevindim hadi gozunuz aydin ne guzel bebisleri kap gel senin yumoslardan ne haber bi dahakine yaz kiz herseyi merakta kaldikalkisalkisalkis

hadi bakalım gelsin bebişler.işallah canım herşey yolunda gider bebişin yada bebişlerin gelir.allah yardımcınız olsun..:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv: alkisalkisalkis

işallah canım allah yardımcın olsun.benimde eşimin morfoloji %3 doktor normal olur dedi ama..bilmiyoruz hayırlısı bizim 1tane aşılamamız kaldı.onuda yaptırırız sonra tüp bebek için hazırlanırız.guatr tedavisi görüyorum 1 yıl sürermiş.o yüzden bebek aklımıza gelmiyor şimdilik..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..:Saruboceq: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…