bende geldim bende hihoyyyt bugün eselimle yumoşları toplattık önce o arkasından ben gittimbize kötü süpriz olan eşimin morfolojisi ve hareketliliği yüzünden malesef macs olayına girmek zorunda kaldık senağlama hiç ummuyorduk %1 morfoloji çıkacağını bunca yıl boşa kürek çekmişiz neyse şimdi biraz ağrım var ama iyiyim lepi 18 tane yumurta toplandı yarın haberleri gelir bakalım bebiklerinkaydirigubbakcemile
merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
bende geldim bende hihoyyyt bugün eselimle yumoşları toplattık önce o arkasından ben gittimbize kötü süpriz olan eşimin morfolojisi ve hareketliliği yüzünden malesef macs olayına girmek zorunda kaldık senağlama hiç ummuyorduk %1 morfoloji çıkacağını bunca yıl boşa kürek çekmişiz neyse şimdi biraz ağrım var ama iyiyim lepi 18 tane yumurta toplandı yarın haberleri gelir bakalım bebiklerinkaydirigubbakcemile
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
meryem inşallah rüyanız hayra çıkar canım hayırlısıylada sende hamiş kalırsın kızzzzzzzz...gızzzzzzzzzzz tuliny senin caneylomdan haberin olmuştu şimdi varmı bir haber ayol eşi teseyi olmuşmu yani senin antenler biraz geniş yaaaaaa duymuşsundur birşeyler kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyy canım harika bir haber buuuuuuuu hihoyyytselam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
çok şükürrrrrrrrrrrrrrr baya sevindim kız senden haber bekliyodum inşallah döllenir yumoşların hayırlısıylada hamiş kalırsın canım hihoyyythihoyyythihoyyytselam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
selam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
yok canım tek değilsin bizde varız üzülerek söylüyorum ama:çok üzgünüm: allah düşmanıma vermesin..bende kilo yok ama kıllanma var.göbekte ve göğüslerde var.yumurtalar büyümüyor büyüsede silah zoruyla nerdeyse.klomene 4 taneyle cevap verebildi ama iğneyede aşırı tepki veriyor.gerçi şu an tedavi görmüyorum.hipertroid tedavisi görüyorum.ama iyileşince tedavime devam edecem allah izin verirse işallah..sen hele bi müjde ver bize bizde daha çok ümitlenelim..:CüvCüv:
selam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?
yok canım ya kıllanma felan allaha şükürler olsunkaydirigubbakcemile2
kilolarda gitti sayılır
bu gün tüp tedavimin 11 günündeyimm:ecrin_bebek:
dün doktorum maşallah 15 üzerinde yumurta var bakalım alınınca kaç çıkacak dedi alkisalkisalkis
pcosluların tüp bebek tedavisinde başarı şansı çok yüksek:CüvCüv:
düşük doz ilaç almama ragmen bu kadar yaniiiyerimseniben
birde eşimin morfoloji sorunu olmasa fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?