bugün yorucu bir gündü benim için..resmen tüp bebek rapor işlemlerini başladım.müracatımı verdim..bir iki eksik evrakımız var onları tamamlayacağım en kısa zamanda ..
geçen hafta eşim sperm testi vermişti.bugün aldım sonuçları eski testinden daha kötü çıktı sonuç senağlamasenağlamasenağlama
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?
selam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
slm kızlar morfoloji dediğiniz ne benim elimdede eşimin spermiyogramı varda öyle bişey okuyamadım
senağlama
bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtadasenağlama aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...
lansor17 16 mayısta(yani bugün) dondurulmuşlarla yine negatif sonuç aldım.yarından itibaren eşime keçiboynuzu kendimede önce soğan sonrada incir kürü başlıyorum.inşallah bu yola çıkan hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmazzzz :Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ve güzel haberler vardır pek giremiyorum kayınvalidemde kaldğğım için
beni sorarsanız bu aralar hem buruk hem güzel günler geçiriyorum yani karışık çünkü geçen yıl bu zaman hayatımın en zor günlerini geçiriyorum miniklerimn birini mayıs 2 birinide mayıs 13 de kaybetmiştim.. Şimdi ise minik oğluşumun telaşına düştüm inşallah bu yavrum sağlıkla gelir lütfen dualarınızı esirgemeyin buna çok ihtiyacım var...
Şimdilik herşey yolunda yormuyorum kendimi çok fazla ayakta kalmıyorum kısa yürüyüş yapıyorum bahçede oturuyorum günlerim şuanda böyle
Allah'ım 30 lu haftaları görmeyi nasip etsin inşallahh bebeğim ,inşallah en az 34 'e kadar dayanır......
ve inşallah sizde çok istediğiniz meleklerinize en kısaaa zamanda Rabbimin izniyl kavuşursunuz............a.s.
Merhaba Arkadaşlar,
Topikten uzun süre ayrı kaldım çünkü bebek bütün günümü alıyor. Çalışırken bu kadar yorulmuyordum. Bizim oğlan 32 günlük oldu zaman ne cabuk geciyor gecen yıl bu zamanlar doğal yollardan bebek sahibi olamayacağımız için ağlıyorduk. Şimdi bebeğimizi seviyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinizi optum sevgiler selamlarr..
11 aylık evliyiz çocuk istiyoruz ama olmadı doktor sperm tahlili istedi. Bu testi analiz edebilir misiniz?
CİNSEL PERHİZ: 4 GÜN
MİKTAR: 3 ml.
RENK: OPAK
PH: 7.8
VİSKOZİTE: NORMAL
LİKEFİKASYON: 15 dk.
AGLÜTİNASYON: NEGATİF
1 ml : 48 Milyon
TOTAL: 144 Milyon
CANLI: % 64
ÖLÜ: %36
NORMAL HAREKETLİ: %31
YAVAŞ İLERİ HAREKT:%60
YERİNDE HAREKETLİ: %9
MORFOLOJİK:
NORMAL: %19
ANORMAL: %81
BAŞ ANOMALİSİ: %47
BOYUN // : % 4
KUYRUK // : %30
MİKROSKOPİ:
HER MİK. ALANDA: 8-10 LOKOSİT, 4-5 GERM HÜCRESİ BULUNDU.
Kızlar maalesef devamlı giremiyorum. Dün ilk aşılama oldu. İnşallah hayırlısı olur. İlkinde fazla bir şans olmuyormuş. Okudukça moralim bozuluyor. Zor oldu hala sancım var. Yaşımda 30 u geçince iyice strese girdim. Dua edin lütfen. Eşimin sperm sayısı 57 milyon du yıkamadan sonra 61 oldu. yıkamadan sonra niye arttı. yıkamanın ne faydası oluyor bilen var mı. Maalesef eşimde biraz iltihap ta varmış. Herhalde olumsuz etkisi olur.
herkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
bizim sorunumuz eşimde sperm sayısında ve morfoloji de sorun vardı.. bu nedenle doktorumuz mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini söyledi ve mayıs ayında tedavimiz başladı, benden 13 folikül topladılar, bunların 8 i iyi yumurta olarak adledildi ve 6 tanesi döllenebildi. bunların da 5 tanesi gelişimini sürdürdü. 3. ü günde bana 2 adet grade I (8 hücreli) embriyo transfer edildi, transfer tarihi 15 mayıs, 27 sinde testim olacak. 3 tane embriyo da donduruldu bunlar da 10, 7 ve 6 hücreliler. artık bekleyeceği ayın 27 sini bakalım.... kızlar herhangi bir belirti olabiliyor mu test zamanına kadar ...,
herkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
bizim sorunumuz eşimde sperm sayısında ve morfoloji de sorun vardı.. bu nedenle doktorumuz mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini söyledi ve mayıs ayında tedavimiz başladı, benden 13 folikül topladılar, bunların 8 i iyi yumurta olarak adledildi ve 6 tanesi döllenebildi. bunların da 5 tanesi gelişimini sürdürdü. 3. ü günde bana 2 adet grade I (8 hücreli) embriyo transfer edildi, transfer tarihi 15 mayıs, 27 sinde testim olacak. 3 tane embriyo da donduruldu bunlar da 10, 7 ve 6 hücreliler. artık bekleyeceği ayın 27 sini bakalım.... kızlar herhangi bir belirti olabiliyor mu test zamanına kadar ...,
teşekkür ederim yabangülüm ve badem,,
desenize zor da olsa bekleyeceğiz artık, ama daha 2 gün oldu ve çok yavaş geçiyor
hayırlı olsun canıma.s.Kızlar maalesef devamlı giremiyorum. Dün ilk aşılama oldu. İnşallah hayırlısı olur. İlkinde fazla bir şans olmuyormuş. Okudukça moralim bozuluyor. Zor oldu hala sancım var. Yaşımda 30 u geçince iyice strese girdim. Dua edin lütfen. Eşimin sperm sayısı 57 milyon du yıkamadan sonra 61 oldu. yıkamadan sonra niye arttı. yıkamanın ne faydası oluyor bilen var mı. Maalesef eşimde biraz iltihap ta varmış. Herhalde olumsuz etkisi olur.
hoşgeldin canıma.s.herkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
canım benim üzülme allah büyük.işallah herşey yolunda gider bebişine kavuşursun.
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli::1hug:
sabinacim cok gecmis olsun,cok üzüldüm:çok üzgünüm:
jeyand bitanem,insallah en yakin zaman düzelir hersey ve hayirlarla bebisin gelir canim,üzülme bitanem:1hug:
seracimm keske tüylenme olsa sadece,sadece su hormonlar düzelsede raziyim benklava:
Tedavin hayırlı olsun jeyannd.
İnşallah gelir meleğin.
herkese günaydın,iyi hafta sonları diliyorum :1hug:
jeyannd tedavin hayırlı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın,moral çok önemli tedavide ve o yüzden sakın bozma moralini a.s.
günaydın kızlar hayırdır topic bomboş bugün kimsecikler yok ortalıkta havalar sıcak yaa herkes gezmelerde değilmi aymes olurdu ama oda yok bugün kimse kalkmadı daha yaaaa iyi hafta sonları herkese
dıptıs tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin jeyannd canım inşallah seninde mucizzen yakında gelir
Canım üzülme sonuçlar için. Bu aşamada canını sıkma. Bak evraklarınız tamamlanıyor , rapor çıkacak. Tüp Bebekle inşallah kavuşacaksın bebişlerine. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım..yanında da bizi seçmesin Şeniz
jeyannd üzülme canım..
normal bir durum bu.
1 sene tamamlanana kadar düşmelerde olur merak etme..
inş hayırlı haberler alırsınız denemenizde..
hım bir düşüp bir çıkacak mı şimcik bunlar..şaka bir tarafa acık daha çeki düzen verdim kendime ..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM:asigim: CANLARIM İYİKİ SİZLER GİBİ CAN DOSTLARIM VAR alkisalkisalkis
selam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtadasenağlama aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...
Kızlar maalesef devamlı giremiyorum. Dün ilk aşılama oldu. ınşallah hayırlısı olur. ılkinde fazla bir şans olmuyormuş. Okudukça moralim bozuluyor. Zor oldu hala sancım var. Yaşımda 30 u geçince iyice strese girdim. Dua edin lütfen. Eşimin sperm sayısı 57 milyon du yıkamadan sonra 61 oldu. yıkamadan sonra niye arttı. yıkamanın ne faydası oluyor bilen var mı. Maalesef eşimde biraz iltihap ta varmış. Herhalde olumsuz etkisi olur.
slm kızlar iki gündür giremiyorum yeğenim hastalandı 8 aylık çok ateşi vardı dün bir ara 39.5 çıktı havale geçiriyor sandık bizi çok korkuttu RABıM KıMSEYı DARDA BIRAKMASIN ÇOK ZOR ıKı GÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR BU GÜN ıYı
lansor17 16 mayısta(yani bugün) dondurulmuşlarla yine negatif sonuç aldım.yarından itibaren eşime keçiboynuzu kendimede önce soğan sonrada incir kürü başlıyorum.inşallah bu yola çıkan hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmazzzz :Saruboceq::Saruboceq:
jeyyannd canım her zaman yanındayız dualarımız seninle..allah yardımcın olsun.müjdeyi verirsin işallah bizlere....
bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
herkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
günaydın kızlarrrr inş hepimiz için güzel bir hafta olur ..................
ezel.n canım inş aşılamanın sonuçu pozitif olur ltf pozitif düşün sonucunda pozitif olsun canım..........
dıptıs canım inş herşey yolunda gider bütün dualarımız senin nezdinde bütün tedavide olan arkadaşlarımız için de...............kızlar ben bu hafta sonu urfaya gittim balıklı gölde hepiniz için dua edip namaz kıladım rabbim inş kabul eyler...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?