[/B]
Günaydın tatlım Allah razı olsun sağol
Bende bolca nine türbesine gidip dua ettim
Allah inşallah tez zamanda dualarımızı kabul eder:Saruboceq:
günaydın kızlar hihoyyythihoyyyt
rüyamda bi kız bebeğim olduğunu gördüm ama bebek halini değilde 6-7 aylık haliyleydi annem benim canım diye seviyordum çokhoşuma gitti ya gerçekte de rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşlallah sanırım ben yavaş yavaş hissetmeye başladım eksikliği önceleri bukdar takmazdım heralde
karşı apartmandabi bayan var doğum yaptı 7-8 aylıkken 2.hamile kaldı şimdi onuda doğurdu görseniz herakşam mutfak camında bebişlerine mama yediriyor bende camdan onlara el sallıyorum rabbim bizede nasip et diyorum inşllah cümlemize en kısa zaamanda .eşime tedaviye başlamalıyız boşamı ameliyat oldun sen diyorum tamam diyo bir iki ay geçsin başlarız gideriz doktora diyo iş malum izin problemi var birde patronu bu şartlarda çocukmu yapılır falan diyince iyice sildi beyninden hiç aklına gelmiyor heralde ç,nkü eskiden çok bahsederdi bi çocuğumuz olsun falan diye ama şimdi sözünü bile yapmıyor bende pko için tedavi olmalıyım off offf rabbim cümlemizin yüzünü güldürüsün iyi haftalar çok yazdım heralde kusra bakmayın doldum ggaliba
Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Dualarım sizinle
a.s.
bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
herkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
bizim sorunumuz eşimde sperm sayısında ve morfoloji de sorun vardı.. bu nedenle doktorumuz mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini söyledi ve mayıs ayında tedavimiz başladı, benden 13 folikül topladılar, bunların 8 i iyi yumurta olarak adledildi ve 6 tanesi döllenebildi. bunların da 5 tanesi gelişimini sürdürdü. 3. ü günde bana 2 adet grade I (8 hücreli) embriyo transfer edildi, transfer tarihi 15 mayıs, 27 sinde testim olacak. 3 tane embriyo da donduruldu bunlar da 10, 7 ve 6 hücreliler. artık bekleyeceği ayın 27 sini bakalım.... kızlar herhangi bir belirti olabiliyor mu test zamanına kadar ...,
herkese hayırlı geceler canlara.s.
ben 3 gündür giremedim...temizliğe başladım badana işlerimde vardı...
pc yi hiç açmadım bile...
çok çok yoruldum....azıcık daha işlerim var....
ben yatıyorum herkese tatlı uykulara.s.
bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
kızlar günaydın inş. iyi bir hafta geçiririz. bol bol hamiş haberi alırız.
bende dr umu değiştirdim. öncekinin kendi istediği laboratuvara gönderdiğini sonucunda orda düşük çıktığını falan benimle hiç ilgilenmeyip eşime bir sürü vitamin verdiğini anlattım.
bu dr daha önce kuzenimi götürmüştük. 2 ayda hamile kalmıstı. ama bir öncekini eşim bulmustu gitmem diyemedim sonra kendide pişman oldu ama neyse zararın neresinden dönersek kar.
bu dr şimdi ilk olarak adetin 3. günü kanda hormon testi yaptırıp sonucunla gel dedi.
sonra yumurtanın gelişimini izlemekle işe başlayacağız. eğer eşinde bi problem varsa bu bizim işimiz değil ürolojinin işi dedi bencede haklı değilmi??
merhaba arkadaşlar
eşim bu hafta varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var umarım değerleri düzelir ve bebişlerimiz olur .... çok korkuyorum kafamda bir sürü soru var eşi ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim
kızlar ben aşılamaya geçmek istiyorum ama kafam çok karışık...3% morfolojiyle tutma ihtimali düşük....
işlerimde çok yoğun şu an uygun bi ev bulduğumuzdada taşınıcaz...ama bir an önce aşılamada yaptırmak istiyorum...tam aşılama sırasında ev bulursak taşınırsak filan stresten olacağı varsada olmaz..2 si bir araya gelirse maddi ve manevi acıdan zorlanıcaz.bikaç ay beklemekte istemiyorum. ya da bekleyip işlerim hallolduktan sonra mı yaptırsam..
siz ne dersiniz?
Bizde ki problem de azospermi. 200 bin adet sayımız. Başvurduğumuz ger her şansınız yüksek diyor ama olabilemiyor maalesef. İki mikroenjeksiyon denememiz oldu,İkiside negatiffff.
Şimdi başka bir merkez arıyoruz üçüncü deneme için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkeze bol şanslar ve bebikler
kızlar ben aşılamaya geçmek istiyorum ama kafam çok karışık...3% morfolojiyle tutma ihtimali düşük....
işlerimde çok yoğun şu an uygun bi ev bulduğumuzdada taşınıcaz...ama bir an önce aşılamada yaptırmak istiyorum...tam aşılama sırasında ev bulursak taşınırsak filan stresten olacağı varsada olmaz..2 si bir araya gelirse maddi ve manevi acıdan zorlanıcaz.bikaç ay beklemekte istemiyorum. ya da bekleyip işlerim hallolduktan sonra mı yaptırsam..
siz ne dersiniz?
Bizde ki problem de azospermi. 200 bin adet sayımız. Başvurduğumuz ger her şansınız yüksek diyor ama olabilemiyor maalesef. İki mikroenjeksiyon denememiz oldu,İkiside negatiffff.
Şimdi başka bir merkez arıyoruz üçüncü deneme için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkeze bol şanslar ve bebikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?