Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabina canım çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun. dediğin gibi her şeyde vardır bir hayır. en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın inşallah ve bu sefer inşallah sağlıklı bir hamilelik olur inşallah.

günaydın kızlar hihoyyythihoyyyt
rüyamda bi kız bebeğim olduğunu gördüm ama bebek halini değilde 6-7 aylık haliyleydi annem benim canım diye seviyordum çokhoşuma gitti ya gerçekte de rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşlallah sanırım ben yavaş yavaş hissetmeye başladım eksikliği önceleri bukdar takmazdım heralde
karşı apartmandabi bayan var doğum yaptı 7-8 aylıkken 2.hamile kaldı şimdi onuda doğurdu görseniz herakşam mutfak camında bebişlerine mama yediriyor bende camdan onlara el sallıyorum rabbim bizede nasip et diyorum inşllah cümlemize en kısa zaamanda .eşime tedaviye başlamalıyız boşamı ameliyat oldun sen diyorum tamam diyo bir iki ay geçsin başlarız gideriz doktora diyo iş malum izin problemi var birde patronu bu şartlarda çocukmu yapılır falan diyince iyice sildi beyninden hiç aklına gelmiyor heralde ç,nkü eskiden çok bahsederdi bi çocuğumuz olsun falan diye ama şimdi sözünü bile yapmıyor bende pko için tedavi olmalıyım off offf rabbim cümlemizin yüzünü güldürüsün iyi haftalar çok yazdım heralde kusra bakmayın doldum ggaliba

canım rabbim inş o rüyaları bir gün gerçek yapar

Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Dualarım sizinle
a.s.

amin canım inşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım iyi haftalar. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Hepinizi kocamaannnnnnnnn öpüyorummmmmmm. Şeniz Şeniz Şeniz

Birazdan saat 11:00'de DıptısDıptıs arkadaşımızın transferi gerçekleşecek. İnşallah başarılı geçer ve melekleri onunla kalır. Allah yardımcıları olsun hepsinin. İnşallah onun da özlemi diner. Şu dakikalarda hepimiz onun için dua edelim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:

dıptıs canım şuan saat tam 11
transferinin gerçekleşeceği an
dualarımda kalbimdesin:Saruboceq:
inşallah sağlıcakla o iki meleğin seninle olacak bugün
annelerine merhaba diyecekler Allahın izniyle:Saruboceq:
canımsın:1hug:
rabbim damla arkadaşımızın yar ve yardımcısı ol :Saruboceq:emeklerini zayi etme :Saruboceq:kucağını boş bırakma rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın inş. iyi bir hafta geçiririz. bol bol hamiş haberi alırız.
bende dr umu değiştirdim. öncekinin kendi istediği laboratuvara gönderdiğini sonucunda orda düşük çıktığını falan benimle hiç ilgilenmeyip eşime bir sürü vitamin verdiğini anlattım.
bu dr daha önce kuzenimi götürmüştük. 2 ayda hamile kalmıstı. ama bir öncekini eşim bulmustu gitmem diyemedim sonra kendide pişman oldu ama neyse zararın neresinden dönersek kar.
bu dr şimdi ilk olarak adetin 3. günü kanda hormon testi yaptırıp sonucunla gel dedi.
sonra yumurtanın gelişimini izlemekle işe başlayacağız. eğer eşinde bi problem varsa bu bizim işimiz değil ürolojinin işi dedi bencede haklı değilmi??

hakkınızda hayırlısı olsun inş..
sonucunu çok fazla düşünmeden oluruna bırakmaya çalışın şansınız daha da artar..
pozitif sonucu alırsınız inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fadiğim kolay gelsin..
bitsin de mis gibi otur ohh ..

bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:

dıptısım hayırlı uğurlu olsun inş..
kendini fazla sıkma..
rahat ol bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yeni doktorunuz uğur getirsin inş size canım..
inş değerlerinde sorun çıkmaz seninde..

merhaba arkadaşlar
eşim bu hafta varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var umarım değerleri düzelir ve bebişlerimiz olur .... çok korkuyorum kafamda bir sürü soru var eşi ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim

öncelikle rahat olun stres yapmayın..
basit bir operasyon..
eşim epiduralle oldu ameliyatı.. lokal anestezi kullanıyorlar..
kasıktan ufak bir kesiyle yapılıyor..
45 dk sürüyor..
hastanede belki 1 gece kalırsınız..
sonrasında ilaç verirler..
1 seneye kadar düzelme tam anlamıyla görülmüyor..
arada düşmeler de oluyor meraklanmayın..
başka takılan birşey varsa sorabilirsin..
geçmiş olsun şimdiden.. korkmaaaaa :1hug:

kızlar ben aşılamaya geçmek istiyorum ama kafam çok karışık...3% morfolojiyle tutma ihtimali düşük....
işlerimde çok yoğun şu an uygun bi ev bulduğumuzdada taşınıcaz...ama bir an önce aşılamada yaptırmak istiyorum...tam aşılama sırasında ev bulursak taşınırsak filan stresten olacağı varsada olmaz..2 si bir araya gelirse maddi ve manevi acıdan zorlanıcaz.bikaç ay beklemekte istemiyorum. ya da bekleyip işlerim hallolduktan sonra mı yaptırsam..
siz ne dersiniz?

Bizde ki problem de azospermi. 200 bin adet sayımız. Başvurduğumuz ger her şansınız yüksek diyor ama olabilemiyor maalesef. İki mikroenjeksiyon denememiz oldu,İkiside negatiffff.
Şimdi başka bir merkez arıyoruz üçüncü deneme için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkeze bol şanslar ve bebikler

canım şu an çok istiyorsun belli..
ama yaptırırsan stres yapıcaksın çok fazla..
kendini rahat bırakamıcaksın gibi geliyor bana..
önce ev işini hallet derim ben ..
yine de sen bilirsin tabi..

inş kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..
size sürpriz yapıp hem de doğal yoldan gelir mucizen..

Canım kafan tamamen rahatladığı zaman başla. Böyle ihtimaller varsa başlama bence. Herşeyi yerine oturttur. Belki bu arada da bir sürpriz yapar gelir. yerimseniben

İnşallah bu denemede Allah yüzünüzü güldürür canım. Ümitsizliğe kapılmayın. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…