Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim bence stresli bi dönemde yaptirma..cünkü ilaclarla insan daha hassas oluyo biliyorsun..hem bakarsin o telasin arasinda sürpriz yapar melegin sana..yerimseniben

selam kızlar....sidelyacım allah kabul etsin canım .....aşk meleği inşallah rüyaların gerçekleşir hayırlısıyla bebeklerin olur canım....mimader allah yardımcınız olsun sizin durumunuz bizimkine göre daha iyi ama her şey allahın izniyle bizim 0 tese başarısız ama sizde 200 bin var sonuç negatif kaderimizde ne varsa onu yaşarız inşallah 3. denemende hamiş kalırsın

kızlar haklısınız...bu kadar telaşın arasında zor olucak...zaten bende incir yedim bu ay belki yumurtam büyümüştür ...süprizde olabilir..sizi dinlicem ev arama çalışmalarını hızlandırayım 1 aya toparlanırım inşallah...inşallah hayırlısı olsun....hepimiz için...amin..

ya kızlar benim başım balkonumdaki kuşlarla dertte ....kırlangıçlar yuva yaptı eşime izin verelimmiyuva yapsınlarmı dedim bırak karışma onca ev arasından bizimkinde yapıyolar bundada bir hayır var dedi neyse yaptılar 2 haftadan beri varlar ama yumurtalarını bıraktıktan sonra baya değiştiler beni balkona çıkarmıyolar saldırıyolar bir çığlıklar üstüne uçmalar acayip tırsıyom içeri kaçıyorum baktım sadece bana değil balkona çıkan herkese yapıyolar ne çamaşır serebiliyorum nede balkonu yıkayabiliyorum yaaaaaaa yaz geldi balkon zamanı ama ben pencereden bile bakamıyorum saldırıyolar komşumun eniştesi hoca o sormuş sakın yuvalarını bozmayın yavruları çıksın büyüyüp uçsunlar ondan sonra bozun demiş çok günahmış şimdi onların vebalinide alamam of of eşime diyorum al sana hayır senin hayvanlara karşı zaafından ben balkona çıkamıyorum çamaşır seremiyorum üstüne üstelik her yere pisliyolar balkonı b...k götürüyo sabah yıkayım dedim yine aynısı saldırmalar ama bu sefer elimde sopa bende karşılık verdim fazla üstüme gelemediler korka korka yıkadım ....onlarda canlı yumurtaları var onu korumaya çalışıyolar tamamda çocukları olacak diye saldırı pozisyonundalar galiba ilk defa anne baba oluyolar ben öyle düşünüyorum herkese diyorum bizde böyle birşey duymadık görmedik kuşlar saldırmaz diyolar annelik içgüdüsü bu olsa gerek .....vay benim halime daha bir ay sürermiş

merhaba arkadaşlar.a.sa.s...nasılsınız ?kusura bakmayın canlarım hepinize ayrı ayrı dönemiyorum...iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim...çok sağolun... bende toparlanmaya çalışıyorum ama ağrılarım var kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok dolgunlaştı.kürtajdan sonra pek kanamam olmamıştı sadece kahverengi bir akıntım olmuştu..yarın dr ye gidicem kontrole..bakalım artık her şeyin hayırlısı.kürtajdan sonra kanamamın olmaması normalmidir acaba ya..göğüslerime dokunamıyorum..allah korusun aklıma herşey geliyo..parça falan kalmış olbilir mi diye...her an adet olucakmışım gibi sanki.. kürtajdan sonra göğuslerimin rahatlamış olması gerekmiyomi ki?bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşar?off kafam çok karışık ya..inanın kızlar her an allaha dua ediyorum hepimiz için..rabbim isteyen herkezin en yakın zamanda hayırlısıyla kucaklarını doldursun.. banada sağlıklı bir şekilde tekrarını nasip etsin.hepinizi öpüyorum.

DIPIMMM canım benimmmm dualarım hep seninleydiii namazdan sonra çok duaa ettimmm sanaaa hep.Allaha emanett oll bebeklerinn şuan annesine sımsıkıı tutunmaya başlamışş bile:Saruboceq:Allahım emeklerinin karşılığında yüzünü güldürcekkk ..BU AY SONUUU BÜTÜNN K.K YIKILICAKK halaydan kudurucazzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

kolay gelsin harzemcim..
ee artık 1 ay bekliyecen mecburen..
dikkat et canım bende korkarım öyle üstüme geldiklerinde..

canım aynı durum bende de var sevinsekmi bilemiyorum hayırlısı olsun ama benim kuşlar kumru ben de bekliyorum yavrularının çıkmasını ..............birde zaman zaman aklım a geliyor bir kuş gibi olupta yavruma kavuşamamanın üzüntüsü sarıyor beni ..............rabbim herşeyin hayırlsıını versin inş en kısa zamanda bizlerinde yavruları olur.........

merhaba kızlar,bol hamisli bir haftamız olur inşallah :dance:

sabinacım rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı buymuş demekki :teselli: inşallah en yakın zamanda rabbim bir kere daha yüzünü güldürür :Saruboceq:

dıptıscım bebişlerin annesine merhaba dedi inşallah seninle kalırlar 12 gün sonra da müjdeli haber :CüvCüv:

nixcim bencede ev olayını hallet ondan sonra başlarsın aşılamaya hem belkide cucunun dediği gibi kendi çıkıverir gelir :CüvCüv: neden olmasın hem %3 morfolojiyi küçümseme bizimki %1 malesef sizinki yine iyi sayılır a.s

sidelyacım dualarına bizide kattığın için tşkrler canım dualar hayırlısıyla kabul olur inşallah :Saruboceq:

aşk meleği rüyan hayırlara çıksın canım inşallah en yakın zamanda başlayabilirsin tedavine belkide gerek kalmaz bknz.smhsmh Şeniz

aşılaman hayırlı olsun ezelcim inşallah aşı tutar ve sen bebeğine kavuşursun öyle karmsarda olma hem rabbim ol dediği zaman önüne ne geçebilir ki :1hug:

bebişe çok geçmiş olsun rabbim annesine,babasına bağışlasın allaha şükür ki düzelmiş :1hug:
canım inşallah bebişlerin seninledir rabbim emeklerini boşa çıkarmaz :Saruboceq: geçmek bilmez şimdi o günler bilirim a.s
sana kolay gelsin fadikcim badana işi zor yaa ama sonrası heryer tertemiz ışıl,ışıl yerimseniben

jeyandcım tedavin şimdiden hayırlı olsun canım rabbim inşallah yüzünü güldürür emeğini boşa çıkarmaz :1hug:

Çok saol cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin.

harzemcim biraz sabret eevet günah olur yuvayı bozmak senin için zor anlayabiliyorum kuş bile olsa yavrusunu koruyor annelik içgüdüsü bu olsa gerek a.s
bende ufak yeğenimin kıyafetleri vardı kirlenmişti kardeşim abla yıkada burada kalsın geldiğimde hazır kıyafet olur dedi, dün yıkadım çamaşırları askıya asarken bir duygulandımki gözlerim doldu acaba bende kendi yavrumun kıyafetlerini asmak nasip olacakmı diye senağlama bazen çok uzakmış gibi geliyor bebeğim bana,bazende umutlanıyorum:1rolleyes:
böyle günler geçip gidiyor işte :çok üzgünüm:

merhaba,moralini bozmak istemem ama benim eşimde 1 yıl önce ameliyat oldu maalesef olumlu sonuç alamadık,inşaallah sizinki olumlu olur.şuan tüp bebek düşünüyoruz,şimdiki aklım olsaydı ameliyat olmasını istemezdim.Direk aşılama tedavisi yada tüp bebek yapardık.1 sene boşuna bekledim diye düşünüyorum.ama seçim sizin olumlu sonuç alanlarda var..

slm hepinizeee canlarım..ben geldim diyecem ama gezmeye gidiyorum..

size bakıp bir bir çıkıyım dedimm..buraya girmeden yapamaıyorum ..bağımlılık yaptı bende..

yeni bağımlılığımmm kk
delikafadulden

hım nevro canım sende burdasın ..yakalamışken bişey sorayım sana..

eşinin testinde yıkama sonrası hızlı ileri hareket elde edilmişmiydi acaba
:uhm:

benim kocişin kine gelincede önceki testinde yıkama sonrası %5 idi ,,şimdi ise sıfır maalesef..neyse temmuza kadar ben onları anteramana alacam..kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
o zamanda koşmasınlarda göreyim klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…