kızlar ben aşılamaya geçmek istiyorum ama kafam çok karışık...3% morfolojiyle tutma ihtimali düşük....
işlerimde çok yoğun şu an uygun bi ev bulduğumuzdada taşınıcaz...ama bir an önce aşılamada yaptırmak istiyorum...tam aşılama sırasında ev bulursak taşınırsak filan stresten olacağı varsada olmaz..2 si bir araya gelirse maddi ve manevi acıdan zorlanıcaz.bikaç ay beklemekte istemiyorum. ya da bekleyip işlerim hallolduktan sonra mı yaptırsam..
siz ne dersiniz?
ya kızlar benim başım balkonumdaki kuşlarla dertte ....kırlangıçlar yuva yaptı eşime izin verelimmiyuva yapsınlarmı dedim bırak karışma onca ev arasından bizimkinde yapıyolar bundada bir hayır var dedi neyse yaptılar 2 haftadan beri varlar ama yumurtalarını bıraktıktan sonra baya değiştiler beni balkona çıkarmıyolar saldırıyolar bir çığlıklar üstüne uçmalar acayip tırsıyom içeri kaçıyorum baktım sadece bana değil balkona çıkan herkese yapıyolar ne çamaşır serebiliyorum nede balkonu yıkayabiliyorum yaaaaaaa yaz geldi balkon zamanı ama ben pencereden bile bakamıyorum saldırıyolar komşumun eniştesi hoca o sormuş sakın yuvalarını bozmayın yavruları çıksın büyüyüp uçsunlar ondan sonra bozun demiş çok günahmış şimdi onların vebalinide alamam of of eşime diyorum al sana hayır senin hayvanlara karşı zaafından ben balkona çıkamıyorum çamaşır seremiyorum üstüne üstelik her yere pisliyolar balkonı b...k götürüyo sabah yıkayım dedim yine aynısı saldırmalar ama bu sefer elimde sopa bende karşılık verdim fazla üstüme gelemediler korka korka yıkadım ....onlarda canlı yumurtaları var onu korumaya çalışıyolar tamamda çocukları olacak diye saldırı pozisyonundalar galiba ilk defa anne baba oluyolar ben öyle düşünüyorum herkese diyorum bizde böyle birşey duymadık görmedik kuşlar saldırmaz diyolar annelik içgüdüsü bu olsa gerek .....vay benim halime daha bir ay sürermiş
aşılaman hayırlı olsun ezelcim inşallah aşı tutar ve sen bebeğine kavuşursun öyle karmsarda olma hem rabbim ol dediği zaman önüne ne geçebilir ki :1hug:Kızlar maalesef devamlı giremiyorum. Dün ilk aşılama oldu. İnşallah hayırlısı olur. İlkinde fazla bir şans olmuyormuş. Okudukça moralim bozuluyor. Zor oldu hala sancım var. Yaşımda 30 u geçince iyice strese girdim. Dua edin lütfen. Eşimin sperm sayısı 57 milyon du yıkamadan sonra 61 oldu. yıkamadan sonra niye arttı. yıkamanın ne faydası oluyor bilen var mı. Maalesef eşimde biraz iltihap ta varmış. Herhalde olumsuz etkisi olur.
bebişe çok geçmiş olsun rabbim annesine,babasına bağışlasın allaha şükür ki düzelmiş :1hug:slm kızlar iki gündür giremiyorum yeğenim hastalandı 8 aylık çok ateşi vardı dün bir ara 39.5 çıktı havale geçiriyor sandık bizi çok korkuttu RABİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN ÇOK ZOR İKİ GÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR BU GÜN İYİ
canım inşallah bebişlerin seninledir rabbim emeklerini boşa çıkarmaz :Saruboceq: geçmek bilmez şimdi o günler bilirim a.sherkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
bizim sorunumuz eşimde sperm sayısında ve morfoloji de sorun vardı.. bu nedenle doktorumuz mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini söyledi ve mayıs ayında tedavimiz başladı, benden 13 folikül topladılar, bunların 8 i iyi yumurta olarak adledildi ve 6 tanesi döllenebildi. bunların da 5 tanesi gelişimini sürdürdü. 3. ü günde bana 2 adet grade I (8 hücreli) embriyo transfer edildi, transfer tarihi 15 mayıs, 27 sinde testim olacak. 3 tane embriyo da donduruldu bunlar da 10, 7 ve 6 hücreliler. artık bekleyeceği ayın 27 sini bakalım.... kızlar herhangi bir belirti olabiliyor mu test zamanına kadar ...,
sana kolay gelsin fadikcim badana işi zor yaa ama sonrası heryer tertemiz ışıl,ışıl yerimseniben
çok çok yoruldum....azıcık daha işlerim var....
ben yatıyorum herkese tatlı uykulara.s.
iyiki varsınız Şeniz
hım bir düşüp bir çıkacak mı şimcik bunlar..şaka bir tarafa acık daha çeki düzen verdim kendime ..[/COLOR][/B]
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM:asigim: CANLARIM İYİKİ SİZLER GİBİ CAN DOSTLARIM VAR alkisalkisalkis
günaydın kızlarrrr inş hepimiz için güzel bir hafta olur ..................
ezel.n canım inş aşılamanın sonuçu pozitif olur ltf pozitif düşün sonucunda pozitif olsun canım..........
dıptıs canım inş herşey yolunda gider bütün dualarımız senin nezdinde bütün tedavide olan arkadaşlarımız için de...............kızlar ben bu hafta sonu urfaya gittim balıklı gölde hepiniz için dua edip namaz kıladım rabbim inş kabul eyler...............
ya kızlar benim başım balkonumdaki kuşlarla dertte ....kırlangıçlar yuva yaptı eşime izin verelimmiyuva yapsınlarmı dedim bırak karışma onca ev arasından bizimkinde yapıyolar bundada bir hayır var dedi neyse yaptılar 2 haftadan beri varlar ama yumurtalarını bıraktıktan sonra baya değiştiler beni balkona çıkarmıyolar saldırıyolar bir çığlıklar üstüne uçmalar acayip tırsıyom içeri kaçıyorum baktım sadece bana değil balkona çıkan herkese yapıyolar ne çamaşır serebiliyorum nede balkonu yıkayabiliyorum yaaaaaaa yaz geldi balkon zamanı ama ben pencereden bile bakamıyorum saldırıyolar komşumun eniştesi hoca o sormuş sakın yuvalarını bozmayın yavruları çıksın büyüyüp uçsunlar ondan sonra bozun demiş çok günahmış şimdi onların vebalinide alamam of of eşime diyorum al sana hayır senin hayvanlara karşı zaafından ben balkona çıkamıyorum çamaşır seremiyorum üstüne üstelik her yere pisliyolar balkonı b...k götürüyo sabah yıkayım dedim yine aynısı saldırmalar ama bu sefer elimde sopa bende karşılık verdim fazla üstüme gelemediler korka korka yıkadım ....onlarda canlı yumurtaları var onu korumaya çalışıyolar tamamda çocukları olacak diye saldırı pozisyonundalar galiba ilk defa anne baba oluyolar ben öyle düşünüyorum herkese diyorum bizde böyle birşey duymadık görmedik kuşlar saldırmaz diyolar annelik içgüdüsü bu olsa gerek .....vay benim halime daha bir ay sürermiş
merhaba arkadaşlar
eşim bu hafta varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var umarım değerleri düzelir ve bebişlerimiz olur .... çok korkuyorum kafamda bir sürü soru var eşi ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim
jeyandcım tedavin şimdiden hayırlı olsun canım rabbim inşallah yüzünü güldürür emeğini boşa çıkarmaz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?