Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hoşgeldin...malum bırakmak yok güç yettiği yere kadar devam...Allah yüzünü güldürsün

Slm kızlar nasılsınız?
nesrincim biz iyiyizde sen nasılsın canım?
tez zamanda seni o tatlı sohbetinle burada görmeyi diliyorum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sositosositosositosositosositososito
sevgülü bal hanuuuuum
şu halay çeken ve oynayan smilileriniz yüzünden geçende hamile var sandım yüreğim ağzıma geldi sevinçten

Cuma günü tüp bebek yaptırdığım hastaneden aradılar
nasılsın toparlandınızmı diye bende daha iyi olduğumu söyledim
yaşınız daha gençken fazla zaman kaybetmeyip tekrar dene diyolar
zaman geçirmemeliymişim bende daha düşünmediğimi söyledim
sizin kararınız biz sadece fikrimizi söylemek istedik dediler
kafam karıştı şua n hiç tekrar başlamayı düşünmüyodum
biraz daha zaman geçsin iyice atıyım kafamdan diyodum
ama tekrar denesemmi diye düşünmeye başladım:uhm:

süpersinnnnnnnn:roflol::asigim:

bende kendimden haber vereyimmmmm
bu gün son kontrolüm vardı
çarşamba opu var yumoşlar toplanacak
cumartesi transfer
doktorum bu sefer olacak dedi
bende öyle hissediyorum inşallah bu sefer olacak
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn

dıptısssss hadi sıkı sıksı tutunun birbirinizeeee
allah yardımıcınız olsunnnnnn

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bu acını unutturacak bir hamilelik yaşarsın allahım hakkında hayırlı olanı versin tatlım
canım allahın izniyle inşallah bebişlerin sana tutunacak ve 9 ay boyunca seninle olacaklar canım tüm dualrımız seninle allahın izniyle transferinde başarı ile geçmiştir canım allah yardımcın olsun
çokkkkk güzel bir haber canım allah şükrler olsun inşallah allahın izniyle bebişte gelecek canım dularımız hep sizinle
hayırlısı olsun canım tarnfer bitmiştir artık bebişler seninle ve seninle kalacaklar allahın izniyle tatlım
canım inşallah hepimizin ettiği dular kabul olur ve hepimiz bebek sahibi olabiliriz allahım hakkkımızda hayırllısnı versin kürlerde inşallah allahın izniyle şifa olur canım
canım allahım sağlıcakla büyütmek nasip etsin allahım aynı duyguyu bizlerde nasip etsin tatlım
hayırlısı olsun canım aşılaman inşallah bebişlerin seninle olurlar allahız izniyle canım olumlu düşünmeye çalış vucudunuda olmumlu etkile canım hakkında hayırlısı olsun
canım hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlısıyla allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inşallah bebişlerin yola çıkmış inşallah 27 sinde seninle olduklarını gösterirler tatlım
allahım inşallah eşinin amelliyatını başarı ile geçirmesini sağlar ve değerleriniz düzelir canım geçmiş olsun
allahım 3.denemeden elinizi boş çevirmesin inşallah hakkınızda hayırlı yazılar yazsın canım dularımız bebek sahbi olmak isteyen herkes için canım allahım hepimizn kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah

aynen canım hepimizn bağımlılığı valla ama güzel bir bağımlılık hayatımızda hep yeri olacak bir bağımlılık bence

seracım hadi hayırlısı diyelim allahın izniyle kavuşursun inşallah bu sefer bebeğine :CüvCüv:
inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak :Saruboceq:

[Valla canım ne yalan söyliyim tekrar aynı işlemlerden geçmek
birazda korkutuyo beni benim muaynelerim hatırlıyomusun bilmiyorum ama
çok zorlu geçiyor dr yumoşlara bakarken ben şarıl şarıl ağlıyodum
çok acı çektim onları düşündükçe cesaret edemiyorum başlmaya
birazda tatile gidip bi dinleniyim falan diyorum
içimdende belki bu sürede bebişim bana süpriz yapar diyorum
inşallah böyle olur ama pek sanmıyorum
bu benim hayalim sadece
biraz karışık hislerim anlıycağın tatlım

Son düzenleme:

Canım inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın
Allah yardımcın olsun artık sona yaklaşmışsın
çok az kalmış zafere:lepi:

aymesim şekercim doktorlar hep böyle zaman kaybetmeyin derler hepde bizi fazla düşünen yok banada hemen arayı çok açmayın dediler ama onun korkusu yokmu yaşamayan bilmez bazen şeytana uyuyorum hemen bu ay tekrar başlım diyorum ama sonra sonucunun negatif olmasının seçenekler arasında olmasındanmıdır nedir bilmem geri çekliyorum bence kendini nurcumun dediği gibi tamamiyle hazırlıyalım canım zamanmış rabbim verdikten sonra 40 da da veriyor onun için sen önce kendini dinlemeye al şeker rabbim inş bir gün meleklerimizi verecek ben inanıyorum

nevroşum nasılsın canım ya bebiş nasıl ...........................sabina tatlım sen nasıl oldun ......................asim şekercim nerelerdesin bakalım ..................kızlarrrrrr
her şey bebek için
çalışmalara ara vermeyin ne bu tembellik ya bende dahil tabiii

bütün dualarımız seninle dıptıscım alalhım emeklerini boşa cıkarmasın.

dıptısım hayırlı uğurlu olsun inş..
kendini fazla sıkma..
rahat ol bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin inş.

yeni doktorunuz uğur getirsin inş size canım..
inş değerlerinde sorun çıkmaz seninde..[/QUOTE]

cnm cok sağol inş. cnm güveniyorum bu dr a yani daha önceden deneyimimiz oldu kuzenimden dolayı belkide o yüzden olacağına inanıyorum. ve diğer dr un söylediklerini pek mantıklı bulmadı bende bulmamıstım zaten içime sinmedi birde önceki işimde ben cok dr larla biraradaydım. o yüzden yapacaklarını az cok biliyodum. sen avantajlısın birz anlıyosun hiç bilmeyen halk gidiyor işte ne derlerse yapıyorlar dedi. cok samimi acıklayıcı bakalım güvendiğimiz dağlara kar yağmazsa.iyi olur inş.

bencede ev işlerini hallet. hiç strese girme sonra rahat rahat bebek olayına bakarsın hem bu tasınma işi kolay değil hem yorucu hem stresli böyle bi zamanda asılama hiç doğru olmaz bence. allahım yardımcı olsun.

canım dinlen o zaman tadını çıkar tatilin
bak ben taa yurtdışına çıktım kendimle çok başbaşa kaldım çok gözden geçirdim ve evet artık hazırım diyebiliyorum

ne güzel yapmıssın arkadasım keske bizlerinde böyle fırsatı olsa yoğunlastıkca işler zorlasıyor sanki. bi kafamızı toplamamız lazım.a.s.

mrb canim ins hersey yolunda gider ve bebisne yada bebislerine kavusursun

bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:

ins bebislerin seninle kalir emkelerinin karsiligini alirsin canim

canim kendini hazir hissetmiyorsan bence bekle yazin sonu yaptir ama dedikleri gibide 1 2 sene ara verme derim

hadi canim sende cok guzel ilerledir allah yardimcin olsun ins bu sefere yzun gulecek

iyi haftalar kizlar mayisida yariladik gittik ins bu haftada cok guzel halaylar cekeriz surpriz hamileler ciksin aramizdan:1shok:

Canım bizim son olarak harekette sorun yoktu. Morfolojiydi bizimki tatlım. Yıkama sonrası daha da artıyor tabi hareketli sperm. Sen onları güzelce çalıştır. kaydirigubbakcemile2:içelim:

kizlar bu arada sizlere birsey sorucam bi fikri olan varmi
bugun benim13.gunum dogum kontrol hapi aliyorum ve hala az cok az kanamam var bitmedi yani damla damla bu neden kaynaklaniyor olabilir kac gundur stres yapiyorum bugun merkezi aradik cikmadilar bakalim ne diycekler boyle seyler yasayan varmi acaba hap bana yaramadimi kafam cok karisik 1 haftam kaldi ignelere basliycam sabirsizlikla o gunu bekliyorum

İkimiz de çok iyiyiz canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen nasılsın bitanem? :1hug: :asigim:a.s.

İkimiz de çok iyiyiz canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen nasılsın bitanem? :1hug: :asigim:a.s.

caım bende iyiyim tşk .........bu arada eşime keçi boynucu kürü ile incir kürünü uyguluyorum ikimizede hayırlısıyla inş yararlar.....ve gelecek ay ortasına dogru eşimi ürologa götüreceğim öncesinde test yaptırıp inş iyi gelir.....şekercim dualarında bizide unutma olur mu herşeyimiz dua üstüne biliyosun geçenlerde nette okudum vakit namazlarının farzlarının ardına yapılan dua da kabul olurmuş şimdilerde her farzın ardına dua ediyorum rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin diye

canım dinlen o zaman tadını çıkar tatilin
bak ben taa yurtdışına çıktım kendimle çok başbaşa kaldım çok gözden geçirdim ve evet artık hazırım diyebiliyorum

Evet canlarım haklısınız ben tam hazır olmadan
başlamıycam kendimi çok yıprattım çok üzüldüm tekrar aynısını
yapmıycam kendime her sonuca hazırlamalıyım kendimi
bunun içinde biraz daha zaman geçmeli sanırım
ben bu yazın tadını çıkarıcam tatile gidip eğlenicem
Allahında izniyle artık gerisi kısmet normal yolla gelirse bebişim ne ala
gelmezsede napalım tekrar tedavi yollarını aşılarız bizde

Canım sevindim iyi olmana. a.s. :asigim: İnşallah kullandıklarınız şifa olur , sonuçlar güzel çıkar , bebiş de geliverir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kesinlikle canım. Her zaman birbirimize dua etmeliyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…