canım hoşgeldin...malum bırakmak yok güç yettiği yere kadar devam...Allah yüzünü güldürsünBizde ki problem de azospermi. 200 bin adet sayımız. Başvurduğumuz ger her şansınız yüksek diyor ama olabilemiyor maalesef. İki mikroenjeksiyon denememiz oldu,İkiside negatiffff.
Şimdi başka bir merkez arıyoruz üçüncü deneme için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkeze bol şanslar ve bebikler
nesrincim biz iyiyizde sen nasılsın canım?Slm kızlar nasılsınız?
sevgülü bal hanuuuuumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sositosositosositosositosositososito
ya kızlar benim başım balkonumdaki kuşlarla dertte ....kırlangıçlar yuva yaptı eşime izin verelimmiyuva yapsınlarmı dedim bırak karışma onca ev arasından bizimkinde yapıyolar bundada bir hayır var dedi neyse yaptılar 2 haftadan beri varlar ama yumurtalarını bıraktıktan sonra baya değiştiler beni balkona çıkarmıyolar saldırıyolar bir çığlıklar üstüne uçmalar acayip tırsıyom içeri kaçıyorum baktım sadece bana değil balkona çıkan herkese yapıyolar ne çamaşır serebiliyorum nede balkonu yıkayabiliyorum yaaaaaaa yaz geldi balkon zamanı ama ben pencereden bile bakamıyorum saldırıyolar komşumun eniştesi hoca o sormuş sakın yuvalarını bozmayın yavruları çıksın büyüyüp uçsunlar ondan sonra bozun demiş çok günahmış şimdi onların vebalinide alamam of of eşime diyorum al sana hayır senin hayvanlara karşı zaafından ben balkona çıkamıyorum çamaşır seremiyorum üstüne üstelik her yere pisliyolar balkonı b...k götürüyo sabah yıkayım dedim yine aynısı saldırmalar ama bu sefer elimde sopa bende karşılık verdim fazla üstüme gelemediler korka korka yıkadım ....onlarda canlı yumurtaları var onu korumaya çalışıyolar tamamda çocukları olacak diye saldırı pozisyonundalar galiba ilk defa anne baba oluyolar ben öyle düşünüyorum herkese diyorum bizde böyle birşey duymadık görmedik kuşlar saldırmaz diyolar annelik içgüdüsü bu olsa gerek .....vay benim halime daha bir ay sürermiş
canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bu acını unutturacak bir hamilelik yaşarsın allahım hakkında hayırlı olanı versin tatlımherkeze merhabalar arkadaşlar...umarım herkez iyidir...beni sorarsanız ben pek iyi değilim.dun dr ye gittim sonuçlarımı göstermek için kanda bakılan gebelik testinde değer 4013 çıktı...5-6haftalık var dedi ve sonra diğer tahlilerimr bakınca idrarında kan görünüyor kanaman mı var dedi yok dedim ve dün hastanede nöbetçi olduğu için beni hemen muane etti ve keseyi gördü biraz kese yamuk dedi sağlıklı bir gebelik değil her an düşük yapabilirsin dedi..hastanede nöbettçi olduğu için benim hemen yatışımı yapmak istedi.hemen eşime haber verdim ve ikimz de yıkıldık tabi.ama her işte bir hayır vardır dedik sonra.neyse yatışım oldu...gece kanamam başladı arkadaşlar sabah saat 8 dede kürtaja alındım..çok üzüldüm çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyorum...inşallah en yakın zamanda allah isteyen herkeze versin bana tekrarını nasip etsin...hepinizi öpüyorum..şimdi dinlemmem lazım..
canım allahın izniyle inşallah bebişlerin sana tutunacak ve 9 ay boyunca seninle olacaklar canım tüm dualrımız seninle allahın izniyle transferinde başarı ile geçmiştir canım allah yardımcın olsunbende geldim bende hihoyyyt bugün eselimle yumoşları toplattık önce o arkasından ben gittimbize kötü süpriz olan eşimin morfolojisi ve hareketliliği yüzünden malesef macs olayına girmek zorunda kaldık senağlama hiç ummuyorduk %1 morfoloji çıkacağını bunca yıl boşa kürek çekmişiz neyse şimdi biraz ağrım var ama iyiyim lepi 18 tane yumurta toplandı yarın haberleri gelir bakalım bebiklerinkaydirigubbakcemile
çokkkkk güzel bir haber canım allah şükrler olsun inşallah allahın izniyle bebişte gelecek canım dularımız hep sizinleselam canlarım müjde müjde ....... bulundu allaha şükür sayı bilmiyoz ama dordurmak içinde kağık imzaladık bugün söylerler belki sayıyı rabbim bizim dertten olan bütün arkadaşlara bugünleri görmek nasip etsin hapinizden allah razı olsun çooookkk öptüm sizleri hepinizi çok özledim:1hug:Şeniz
hayırlısı olsun canım tarnfer bitmiştir artık bebişler seninle ve seninle kalacaklar allahın izniyle tatlımbugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtadasenağlama aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...
canım inşallah hepimizin ettiği dular kabul olur ve hepimiz bebek sahibi olabiliriz allahım hakkkımızda hayırllısnı versin kürlerde inşallah allahın izniyle şifa olur canımlansor17 16 mayısta(yani bugün) dondurulmuşlarla yine negatif sonuç aldım.yarından itibaren eşime keçiboynuzu kendimede önce soğan sonrada incir kürü başlıyorum.inşallah bu yola çıkan hiçkimsenin rabbim kucağını boş bırakmazzzz :Saruboceq::Saruboceq:
canım allahım sağlıcakla büyütmek nasip etsin allahım aynı duyguyu bizlerde nasip etsin tatlımMerhaba Arkadaşlar,
Topikten uzun süre ayrı kaldım çünkü bebek bütün günümü alıyor. Çalışırken bu kadar yorulmuyordum. Bizim oğlan 32 günlük oldu zaman ne cabuk geciyor gecen yıl bu zamanlar doğal yollardan bebek sahibi olamayacağımız için ağlıyorduk. Şimdi bebeğimizi seviyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinizi optum sevgiler selamlarr..
hayırlısı olsun canım aşılaman inşallah bebişlerin seninle olurlar allahız izniyle canım olumlu düşünmeye çalış vucudunuda olmumlu etkile canım hakkında hayırlısı olsunKızlar maalesef devamlı giremiyorum. Dün ilk aşılama oldu. İnşallah hayırlısı olur. İlkinde fazla bir şans olmuyormuş. Okudukça moralim bozuluyor. Zor oldu hala sancım var. Yaşımda 30 u geçince iyice strese girdim. Dua edin lütfen. Eşimin sperm sayısı 57 milyon du yıkamadan sonra 61 oldu. yıkamadan sonra niye arttı. yıkamanın ne faydası oluyor bilen var mı. Maalesef eşimde biraz iltihap ta varmış. Herhalde olumsuz etkisi olur.
canım hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlısıyla allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inşallah bebişlerin yola çıkmış inşallah 27 sinde seninle olduklarını gösterirler tatlımherkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
bizim sorunumuz eşimde sperm sayısında ve morfoloji de sorun vardı.. bu nedenle doktorumuz mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini söyledi ve mayıs ayında tedavimiz başladı, benden 13 folikül topladılar, bunların 8 i iyi yumurta olarak adledildi ve 6 tanesi döllenebildi. bunların da 5 tanesi gelişimini sürdürdü. 3. ü günde bana 2 adet grade I (8 hücreli) embriyo transfer edildi, transfer tarihi 15 mayıs, 27 sinde testim olacak. 3 tane embriyo da donduruldu bunlar da 10, 7 ve 6 hücreliler. artık bekleyeceği ayın 27 sini bakalım.... kızlar herhangi bir belirti olabiliyor mu test zamanına kadar ...,
allahım inşallah eşinin amelliyatını başarı ile geçirmesini sağlar ve değerleriniz düzelir canım geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar
eşim bu hafta varikosel ameliyatı olacak dualarınıza ihtiyacım var umarım değerleri düzelir ve bebişlerimiz olur .... çok korkuyorum kafamda bir sürü soru var eşi ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim
allahım 3.denemeden elinizi boş çevirmesin inşallah hakkınızda hayırlı yazılar yazsın canım dularımız bebek sahbi olmak isteyen herkes için canım allahım hepimizn kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallahBizde ki problem de azospermi. 200 bin adet sayımız. Başvurduğumuz ger her şansınız yüksek diyor ama olabilemiyor maalesef. İki mikroenjeksiyon denememiz oldu,İkiside negatiffff.
Şimdi başka bir merkez arıyoruz üçüncü deneme için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkeze bol şanslar ve bebikler
slm hepinizeee canlarım..ben geldim diyecem ama gezmeye gidiyorum..
size bakıp bir bir çıkıyım dedimm..buraya girmeden yapamaıyorum ..bağımlılık yaptı bende..
yeni bağımlılığımmm kk delikafadulden
nesrincim biz iyiyizde sen nasılsın canım?
tez zamanda seni o tatlı sohbetinle burada görmeyi diliyorum
bende kendimden haber vereyimmmmm
bu gün son kontrolüm vardı
çarşamba opu var yumoşlar toplanacak
cumartesi transfer
doktorum bu sefer olacak dedi
bende öyle hissediyorum inşallah bu sefer olacak
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn
cumartesi transfer
dıptısssss hadi sıkı sıksı tutunun birbirinizeeee
allah yardımıcınız olsunnnnnn
ah canım bilirim çok zordur ayrılık su gibi geçsin ne diyeyim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Cuma günü tüp bebek yaptırdığım hastaneden aradılar
nasılsın toparlandınızmı diye bende daha iyi olduğumu söyledim
yaşınız daha gençken fazla zaman kaybetmeyip tekrar dene diyolar
zaman geçirmemeliymişim bende daha düşünmediğimi söyledim
sizin kararınız biz sadece fikrimizi söylemek istedik dediler
kafam karıştı şua n hiç tekrar başlamayı düşünmüyodum
biraz daha zaman geçsin iyice atıyım kafamdan diyodum
ama tekrar denesemmi diye düşünmeye başladım:uhm:
Canlarım iyi haftalar. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Hepinizi kocamaannnnnnnnn öpüyorummmmmmm. Şeniz Şeniz Şeniz
bizde sni çok öpüyoruz cnm kendine iyi bak.iyi haftalar..kaydirigubbakcemile2
Birazdan saat 11:00'de DıptısDıptıs arkadaşımızın transferi gerçekleşecek. İnşallah başarılı geçer ve melekleri onunla kalır. Allah yardımcıları olsun hepsinin. İnşallah onun da özlemi diner. Şu dakikalarda hepimiz onun için dua edelim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar ben aşılamaya geçmek istiyorum ama kafam çok karışık...3% morfolojiyle tutma ihtimali düşük....
işlerimde çok yoğun şu an uygun bi ev bulduğumuzdada taşınıcaz...ama bir an önce aşılamada yaptırmak istiyorum...tam aşılama sırasında ev bulursak taşınırsak filan stresten olacağı varsada olmaz..2 si bir araya gelirse maddi ve manevi acıdan zorlanıcaz.bikaç ay beklemekte istemiyorum. ya da bekleyip işlerim hallolduktan sonra mı yaptırsam..
siz ne dersiniz?
canım dinlen o zaman tadını çıkar tatilin
bak ben taa yurtdışına çıktım kendimle çok başbaşa kaldım çok gözden geçirdim ve evet artık hazırım diyebiliyorum
herkese merheba, forumu bir süredir takip ediyordum, yeni girdim.
bizim sorunumuz eşimde sperm sayısında ve morfoloji de sorun vardı.. bu nedenle doktorumuz mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini söyledi ve mayıs ayında tedavimiz başladı, benden 13 folikül topladılar, bunların 8 i iyi yumurta olarak adledildi ve 6 tanesi döllenebildi. bunların da 5 tanesi gelişimini sürdürdü. 3. ü günde bana 2 adet grade I (8 hücreli) embriyo transfer edildi, transfer tarihi 15 mayıs, 27 sinde testim olacak. 3 tane embriyo da donduruldu bunlar da 10, 7 ve 6 hücreliler. artık bekleyeceği ayın 27 sini bakalım.... kızlar herhangi bir belirti olabiliyor mu test zamanına kadar ...,
bu sabah 11 de bebeklerim içimde :asigim: dualarınızı esirgemeyin kızlar olur mu :Saruboceq:
Cuma günü tüp bebek yaptırdığım hastaneden aradılar
nasılsın toparlandınızmı diye bende daha iyi olduğumu söyledim
yaşınız daha gençken fazla zaman kaybetmeyip tekrar dene diyolar
zaman geçirmemeliymişim bende daha düşünmediğimi söyledim
sizin kararınız biz sadece fikrimizi söylemek istedik dediler
kafam karıştı şua n hiç tekrar başlamayı düşünmüyodum
biraz daha zaman geçsin iyice atıyım kafamdan diyodum
ama tekrar denesemmi diye düşünmeye başladım:uhm:
cumartesi transfer
dıptısssss hadi sıkı sıksı tutunun birbirinizeeee
allah yardımıcınız olsunnnnnn
hım nevro canım sende burdasın ..yakalamışken bişey sorayım sana..
eşinin testinde yıkama sonrası hızlı ileri hareket elde edilmişmiydi acaba :uhm:
benim kocişin kine gelincede önceki testinde yıkama sonrası %5 idi ,,şimdi ise sıfır maalesef..neyse temmuza kadar ben onları anteramana alacam..kaydirigubbakcemile2hihoyyyto zamanda koşmasınlarda göreyimklava:
nevroşum nasılsın canım ya bebiş nasıl ...........................sabina tatlım sen nasıl oldun ......................asim şekercim nerelerdesin bakalım ..................kızlarrrrrr
her şey bebek için
çalışmalara ara vermeyin ne bu tembellik ya bende dahil tabiii
İkimiz de çok iyiyiz canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen nasılsın bitanem? :1hug: :asigim:a.s.
canım dinlen o zaman tadını çıkar tatilin
bak ben taa yurtdışına çıktım kendimle çok başbaşa kaldım çok gözden geçirdim ve evet artık hazırım diyebiliyorum
aymesim şekercim doktorlar hep böyle zaman kaybetmeyin derler hepde bizi fazla düşünen yok banada hemen arayı çok açmayın dediler ama onun korkusu yokmu yaşamayan bilmez bazen şeytana uyuyorum hemen bu ay tekrar başlım diyorum ama sonra sonucunun negatif olmasının seçenekler arasında olmasındanmıdır nedir bilmem geri çekliyorum bence kendini nurcumun dediği gibi tamamiyle hazırlıyalım canım zamanmış rabbim verdikten sonra 40 da da veriyor onun için sen önce kendini dinlemeye al şeker rabbim inş bir gün meleklerimizi verecek ben inanıyorum
caım bende iyiyim tşk .........bu arada eşime keçi boynucu kürü ile incir kürünü uyguluyorum ikimizede hayırlısıyla inş yararlar.....ve gelecek ay ortasına dogru eşimi ürologa götüreceğim öncesinde test yaptırıp inş iyi gelir.....şekercim dualarında bizide unutma olur mu herşeyimiz dua üstüne biliyosun geçenlerde nette okudum vakit namazlarının farzlarının ardına yapılan dua da kabul olurmuş şimdilerde her farzın ardına dua ediyorum rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?